Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Poli > Mecanica // Care sunteti ? (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/21263-poli-mecanica-sunteti.html)

florin_alex 18-05-10 13:28

Re: Poli > Mecanica // Care sunteti ?

eu am facut o gramada de materii cu dolga, si sincer, nu prea intelegi nimic din niciuna. nu stiu acum cum merge treaba, dar inainte se copia, si cam asa se trecea materia, plus ca recunostea pe subiecte. acum am auzit zvonuri cum ca s-a suparat si o sa fie mai drastic. mergi la toate prezentarile pregatit cu materiale, just in case.

esti la mecatronica?

tm89sir 18-05-10 14:00

da sunt la mecatronica romana anul 2 . . . . . o sa vad ce si cum ca de invatat cam greu :-??

valib 18-05-10 16:53

mie mi s-a acrit de politehnica...:lol::lol:

florin_alex 19-05-10 15:18

Quote:

Originally Posted by valib;
mie mi s-a acrit de politehnica...:lol::lol:

hai vali, nu te da batut acum... mai putin si o sa fie bine.... hai cu RM ala :D

florin_cars 20-05-10 00:26

3 Attachment(s)
care RâMă, asta latita? zici ca a calcat-o elefantu', n-o mai rastoarna nimeni, veci :lol:

azi a mai scapat un monstru de remat :twisted: :arrow:

Andu_RacE 16-10-10 12:32

Am intrat si eu acum in anul 1 la ingineria mecanica. Seria A, grupa a 4-a, fara plata.
Ca si prima impresie, mi se pare o mare nebunie :lol: debandada, profesori ciudati :lol:

In primele zile, am vazut prin curtea politehnicii, o dacie 1300 ce vrea sa fie o replica R12, stie cineva ceva de ea?

tm89sir 16-10-10 12:35

daca ii una crem cu jante de aliaj ii a unui asistent/laborant ......

Andu_RacE 16-10-10 12:58

Da, ii crem si cu niste jante de aliaj ceva mai late...

valib 18-10-10 09:00

Quote:

Originally Posted by Andu_RacE (Post 3731371)
Am intrat si eu acum in anul 1 la ingineria mecanica. Seria A, grupa a 4-a, fara plata.
Ca si prima impresie, mi se pare o mare nebunie :lol: debandada, profesori ciudati :lol:

asa o sa fie 3ani la rand...
in al 4lea o sa fie ce trebe!;)

Andu_RacE 18-10-10 17:57

Multumesc de incurajare! :lol:

tm89sir 18-10-10 18:05

vali nu mai speria copilu :))) ... mergi tu la scoala ca o sa fie ok :P

Andu_RacE 18-10-10 20:03

Da, tu ala batran... :lol:
Stii cum e, o-m trai si o-m vedea! :)

valib 19-10-10 06:52

da-mi un PM daca ai nelamuriri in legatura cu profii/examene/etc...
ca iti zic la care cum se ia mai usor:twisted:

Sebastian.C 21-10-10 21:03

Poli- Inginerie Industriala... Merge? :D

tm89sir 21-10-10 21:05

explica "merge" :))

Andu_RacE 21-10-10 22:50

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 3746778)
Poli- Inginerie Industriala... Merge? :D

In ce grupa esti la industriala? :-)

Sebastian.C 21-10-10 22:57

Grupa 9

rider_thetiger 30-11-10 20:14

Si eu vreau sa merg la Poli la facultate ,dar inca nu m-am hotarat la ce profil, asi vrea sa invat despre autovehiule si mai departe sa ma angajez in domeniu.Sunt in clasa a 12 la liceu cu profil tehnic,cu matematica nu ma prea impac cred ca voi avea media 6,50 pe ani si la fizica 9.Eu sunt in A si facem materile acestea cat de cat serios(nu ca altii) cu invatatul i ok media pe clasele 9-11 este 9.24..

Fizica imi place,ma atrage sa invat,dar matematica nu prea,oricum sper ca ma voi descurca...

Ce profile sunt la poli ,care studiata autovehiculele?Mecanica-autovehicule rutiere?
Anul trecut ,cand au fost "portile deschise" am trecut pe la electrotehnica si electroenergetica si cred ca asta r fi ultima optiune,nu ma prea pasioneaza...

Rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri/sfaturi seriose,am auzit destule despre poli si rele si bune..

Andrei

trochi_jr 02-01-11 20:38

Salut...am si eu o intrebare, sunt la Poli la mecanica si as vrea sa imi inghet anul, ce stiti se poate, sau e prea tarziu. Cineva mia zis sa ma duc direct la Robu si sa ii explic lui ce vreu.

tm89sir 02-01-11 20:55

sau poti sa ne spui noua si sa te sfatuim dar daca nu vrei sa faci chestia asta iti recoman cu mare incredere sa mergi la Decanat la noi la domnul decan Bereteu si sa vb cu el deoarece el te poate indruma cel mai bine ;) si in cazul in care nu vrei sa vb cu decanul atunci direct la secretare ca te rezolva ele

valib 03-01-11 21:36

Quote:

Originally Posted by trochi_jr (Post 3947876)
Salut...am si eu o intrebare, sunt la Poli la mecanica si as vrea sa imi inghet anul, ce stiti se poate, sau e prea tarziu. Cineva mia zis sa ma duc direct la Robu si sa ii explic lui ce vreu.

se poate....pana dupa prima prezentare (sunt multi de anul 1 care o sa isi inghetze anul cand o sa vada ca nu le ies creditele dupa prima prezentare)
(sau cel putin asa era pana anul trecut)

trochi_jr 05-01-11 18:49

multumes de informatii am sa ma duc pe acolo sa vad ce pot sa rezolv, daca nu o sa fiu nevoit sa rennunt.

valib 05-01-11 20:09

nu fa prostia sa renunti.
totul se poate rezolva...bani sa ai:lol::lol:

trochi_jr 05-01-11 20:23

pai sincer, decat sa dau multi bani la faculta mai bine ma las, deoarece nu consider un viitor in faculta, de fapt sunt constient ca nu o sa profesez in ceea ce fac eu la faculta, dar m-am dus deoarece am mai invatzat unele chestii si am mai intalnit unii profesori care sunt in tema cu ce as vrea eu sa fac defapt.

mecatronica 22-02-15 22:57

heyy, daca citeam asta inainte sa ma inscriu... sunt anul 1 la mecatronica si habar n-am ce caut aici, pentru ca sunt fata!!!! m-am descurcat foarte bine la prima sesiune...e greu, dar nu imposibil! ideea e ca nu imi place ce fac. nu stiu daca se merita sa mai continui. ce sanse am pe viitor cu ea?

florin_alex 23-02-15 21:20

vorbind din perspectiva unuia care a terminat mecatronica, iti zic ca daca vrei se poate termina cu usurinta, numai ca la inceput totul pare mai dificil, pana te obisnuiesti cu mersul lucrurilor la facultate.
oricum in primii 2 ani sunt materii mai generale ce se fac in toata politehnica, gen fizica, matematici si alte prostii.
ca si perspectiva de viitor, cam la toate firmele multinationale ai o sansa, gen conti, hella, trw, elba... in productie, proiectare, calitate.
mai ramane insa partea cealalta, crezi ca poti trece peste faptul ca nu-ti place?

mecatronica 23-02-15 21:37

hey, multumesc ca mi-ai raspuns! singurul motiv pentru care nu m-am lasat inca a fost ca am bursa...si da, pot sa trec peste partea ca nu-mi place, daca as sti ca nu sunt in dezavantaj ca sunt fata. eu cred ca un baiat ce e pasionat de asa ceva are mult mai multe sanse ca mine care doar invat! si din anu 3, acum stiu ca ma gandesc prea departe, dar ce specializare mi-ai recomanda sa aleg?

florin_alex 24-02-15 20:45

nu trebuie sa te descurajeze faptul ca esti fata, daca chiar vrei poti trece cu usurinta prin facultate... o sa vezi tu cum merge treaba putin mai tarziu, in anul I totul pare mai dificil, si ca nu e tocmai cea mai buna alegere. am avut colege care n-au fost pasionate de domeniul asta, dar au terminat cu brio, unele cu medii destul de mari, si acum lucreaza in domeniu pe la diferite firme.
despre specializarea din anul 3 nu prea mai tin minte domeniile, parca era mecatronica, mecanica fina si roboti industriali. parerea mea este ca orice alegere ai face nu cred ca ai alege gresit, poti sa analizezi atunci in functie si de ce anume crezi ca iti place mai mult. dar mare diferenta nu este intre ele.
oricum in momentul actual iti zic sincer ca nu are prea mare importanta specializarea care ai terminato pentru ca se pune mai mult accentul pe cunostiintele care le ai, si cum te descurci la interviu.

mecatronica 24-02-15 21:59

multumesc, asa o sa fac! :)

florin_alex 25-02-15 19:11

cu placere... am trecut si eu pe acolo si stiu cum e, deci daca mai ai alte nelamuriri iti raspuns in limita cunostiintelor mele.
dar de curiozitate, cum ai ajuns tocmai pe un site de tuning si masini ca sa aflii raspunsurile la intrebarile tale?

mecatronica 26-02-15 22:33

:) apreciez! stai sa ma gandesc cum am ajuns...aaa, cautam disperata oameni care sunt in situatie ca a mea...dar n-am gasit, asa ca am pus singura intrebari :)) si oricum, super site-ul asta :)

florin_cars 27-02-15 00:49

Asta vroiam sa spun si eu, banuiesc ca Google e raspunsul tuturor problemelor tuturor :) si astfel ai ajuns aici.

Daca ti se pare tare siteul probabil te-ai decis deja sa ramai la Poli ;)
Am fost si eu pe acolo, am facut toti anii(mec fina colegiu) si am lasat-o balta la final pt ca aveam 6 restante iar dupa un an mi-am facut prezenta la secretariat, dar cam tarziu => exmatriculat(in 2003). Pot spune ca si acum imi pare rau, o diploma era buna in orice domeniu de la mecanica...

Nu renunta daca poti invata, doar esti fata, ar trebui sa treci usor, mai ai x-1 an ;)

BAFTA ! desi succes imi place mai mult.

mecatronica 27-02-15 00:56

deci x=6 ! :) nu mai e timp de regrete...banuiesc ca faci ceva ce-ti place acum, oricum! multumesc, am nevoie! numa' bine :)

All times are GMT +2. The time now is 14:42.

- Copyright 2026 4Tuning