![]() |
Re: Provocari
provoc marele mecanic fxf cu brecul lui tiuning
|
il provoci la ce ?! table sau sah ?
|
Giubau_v8, fxf`ul mi`a zis k e dispus sa se dea cu tn cand vrei u;))
|
Quote:
|
deci, avand in vedere cunostintele marelui mecanic fxf, nu pot sa cred ca dacia aia , foarte joasa, deci aerodinamica, are numai 60 cai....numai de la tobe ia ...6 cai...maxim 6...nu vorbesc de restul modificarilor
la fiat e totul stock, pana si cauciucurile sunt aceleasi dimensiuni ca in talon, deci 80 cai, din care au mai murit cativa din 2001 pana acum....eu as spune ca e o cursa corecta |
Nici o problema Giuby, te dai cu break-ul care e mai vechi decat a lu FXF.
|
pentru cosmin mecanic de constanta, buzau si mai nou de bucuresti ...daca nu vrei cu 80 cai..te astept cu un break amarat, jegos, lovit, si muncit in care nu s-au bagat bani din 96 de cand s-a fabricat ;)...dar dupa ce ii schimb suportii la motor, la cutie, si timoneria, si pinionu de la a1-a....mai dureaza putin...asa ai sanse sa iti arati calitatile de tuner ;)
daca ma gandesc m-as da si asa cum e cu tine, dar mi-e sa nu ramana motoru pe acolo :))=))) sau..poate vii cu bmw-ul ca doar are cat...motor de 3500 cmc diesel 320 cp sau cati avea...in fine, si stock daca ar fi, 318 tds are 90 cai...deci ar fi o intrecere corecta 80 cai ai mei , din care au mai murit vreo 3-4 iepe cu 90 ai tai...ce zici? |
Re: Diverse Discutii
Dacia Break FXF este provocata de catre o Dacie 1300 !
Accepti provocarea, FXF-ule ? |
Re: Diverse Discutii
Doar gura ce-i de racerii astia cu GPL omologated.
|
Incerc eu cu Cielo-ul cu Ali...presupun ca e mai nou decat ragalia mea de golf 3, la care au mai murit din iepe si manji. Astept raspuns.
|
mama mama de aproape 3 ani va provocati si am ajuns sa citesc 7 pagini si nici o intrecere:( doar gura este de voi.
|
de unde stii tu mai coco stancu , ?...poate unele provocari s-au consumat..nu?
|
Astept raspuns de la baiatul cu cielo ALI...vad ca nu are cont deci nu imi raspunde...tre` sa vorbeasca lumea in numele lui...e bine daca are avocati :lol:...vineri seara nu pot, dar sambata 28.03`09 pot...dupa 16:00...duminica la orice ora rezonabila, pana in 22:00,ca luni ma duc la munca si nu vreau sa fiu chiaun de cap. Unii mai si muncim ca sa ne aranjam masinile si sa le scoatem pe strada ;)
|
@coco stancu: multe dintre provocari s-au terminat pt ca baietii s-au racorit...poate ca de 3 ani nu ai vazut rezultatele dar, pe bune, lumea s-a dat...nu cum se lauda multi pe forum, dar care e "de-al casei" chiar s-a dat...nu a vorbit aiurea pe forum. Numa` bine! ;)
|
fxf-ule..ce ai facut tata? n-ai vrut sa te dai cu mine?
|
provoc masini,orice,pana in 400cp
|
pune si tu o limita inferioara ca s`ar putea sa accept provocarea cu dacia lu tata :D
|
Quote:
|
Pastrati subiectul topic-ului va rog. Stapanizti-va de la a mai presupune sau lansa invitatii in numele altora. Eventual sa posteze cei care sunt implicati/asista direct si atat.
|
cine se da cu o pisica colorata 320?
|
Quote:
sa iti acord revansa! |
OK CAND VREI S POTI TE ASTEPT
|
Quote:
si dak ne dam ne intalnim undeva , k nu vin doar k sa ma dau cu tine la bz , u tre sa vi duipa mine k eu iti acord revansa si bonus iti dau si niste poze cu noi doi |
ok hai sa ne int undeva..... dar ne dam si noi pe un suc ceva da?
a si pozele sa nu le uiti.... sper sa nu fie numai de la finish :)) |
8 Attachment(s)
Quote:
|
dupa cum vezi ai plecat o data cu mine! nu ai pierdut startul! doar k u probabil credeai k o sa imi dai cel putin o masina pe plecare! :-P
poate nu stiai k si kadetul poate pleca f bine chiar cu tractiune fata! |
auuu nu ma lua asa .. da ti am zis imediat dupa cursa sa ne dam pe bani . ai zis da iar apoi nu ai mai venit nu te am vazut nici pe aeroport k io m am dat acolo pana au plecat toti iar de nr de tel nici vb poate i l dat alcuiva asa k fara deastea... m ai intrecut nu am zis k nu io zic sa ne dam ce zici?
|
Quote:
si pe aeroport nu am venit k am crezut k e vrajeala si mam mai dat acolo dupa ce a plecat lumea |
va rog continuati-va dicutiile pe messenger sau pe privat, nu transformati topicul in chat
chiar daca este un topic de provocari, sa nu se inteleaga gresit ideea.. se lanseaza provocarea de catre cineva, celalalt accepta sau nu, iar detaliile se stabilesc in privat ( asa ar fi indicat)...apoi daca vor , pot pune rezultatele orice oftopic va fi sters |
ok pai io vin maine la ploiesti ce zici esti?
|
Quote:
|
provoc masini pana la 350 de cai..cineva interesat?
|
Stiu eu pe cineva...doar ca spune ca ar avea mai mult de-atat.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Strangeti cateva masini si sunati-ne, faceti o plimbare si facem o treaba frumoasa aici la noi. Vorbesc cu Dragos, sau lasati pe privat un nr de telefon si spuneti de unde sunteti. Eventual un id de mess ca sa aranjam ceva frumos. |
Quote:
|
frumos film ,bravo bas-ule ,xe rullz.ne auzim......;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ramane sa vb cu baietzii din buzau sa fim mai multi sa facem ceva bz vs ph si atunci vin si eu de la brasov! poate vine porsche pt mom si atunci chiar k iese iures! apropos de comentariile din film .... eu am 150cp ( dar nu ai copite, ci patine:-P ) si LIV am inteles k e bine intepat undeva pe la 200cp :rolleyes2 ramane de vazut dak mai stiu caii mei sa patineze |
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning