Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW M5 vs. Audi S6 vs. Mercedes E63 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/21185-bmw-m5-vs-audi-s6-vs-mercedes-e63.html)

LoOn 30-07-06 12:30

Re: BMW M5 vs. Audi S6 vs. Mercedes E63

M5 pentru ca Bmw a fost intotdeauna o marca sportiva si cu inclinatie spre sofer, spre placerea de a conduce daca ma intelegeti. Audi si Mercedes se potrivesc mai bine pentru familisti trecuti de 30 40 de ani...

WestCoastCustoms 30-07-06 12:43

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Cateva detalii despre amandoua iti vor demonstra ca M5 este inca cea mai rapida masina DE PRODUCTIE cu 4 usi din lume. Cineva zicea de brabus dar totusi acela e un tuner. Asa linistit poti sa bagi un motor cu reactie pe o Dacie si vuala : cea mai rapida masina cu 4 usi din lume!

oare M5 sa fie mai rapida decat un S65 AMG????
eu nu prea cred.. corectati-ma daca gresesc ;) ;)

Alex_55 30-07-06 13:59

S6 are performantele sub M5 si E AMG, audi S6 : 0-100 5.2 iar 0-200 18 sec ceeace mi se pare cam mult sincer avand in vedere ca M5 are 0-200 in 13,5 de AMG nu stiu dar este foarte puternic, oricum adevarata batalie se da intre M5 si E63 AMG

WestCoastCustoms 30-07-06 14:11

Quote:

Originally Posted by Alex_55
S6 are performantele sub M5 si E AMG, audi S6 : 0-100 5.2 iar 0-200 18 sec ceeace mi se pare cam mult sincer avand in vedere ca M5 are 0-200 in 13,5 de AMG nu stiu dar este foarte puternic, oricum adevarata batalie se da intre M5 si E63 AMG

dap.. si normal S6 dpdv al performantelor nu are ce cauta aici..
cand o sa iasa RS6 o sa stea cu totul altfel treaba..

mercut 30-07-06 14:19

Quote:

Originally Posted by Alex_55

pai dupa parerea mea s6 nu are rivali directi pe m5 si e 63....io cred rivalii lui sunt e 55 amg si de la bmw nu prea vad care ar fi..ar trebui totusi sa mai scoata ceva intre 550i si m5 ca e totusi diferenta de 140 de cai.....

mihaimicron 30-07-06 14:24

mda......tocmai la niste incompetenti nu ma gandeam eu .....nu stau dupa mami si tati......daca suntetzi asa de tari .....dati-va cu capul de pietre....suferinzilor....habar nu avetzi sa va deschidetzi o afacere

mihaimicron 30-07-06 14:25

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz
sa mooori tu.... ca asa e ? sincer daca ne am vedea fata in fata nu stiu care in noi e mai lesinat

tu esti lesinatu stai linistit...apropo sa nu iti mai tremura cand scri ca nu ma impresioneaza ce scrietzi

mihaimicron 30-07-06 14:27

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Ma simt nevoit sa repet , fratilor nu va mai bateti capul cu toate scursurile ;)

daca masina din poza e a ta...eu zic sa te duci pe camp sa pui rosii cu ia .....aia numesti tu masina .....vezi ca daca are 4 roti si 4 usi nu inseamna ca e masina !

XelleX 30-07-06 14:36

Quote:

Originally Posted by mihaimicron
tu esti lesinatu stai linistit...apropo sa nu iti mai tremura cand scri ca nu ma impresioneaza ce scrietzi

Nu vad nici o referinta la Bmw, Audi sau Mercedes in post-urile astea... Frate du-te tare si opreste-te pe mirc unde aia n-au ce face decat sa se injure toata ziua. Si daca te incingi prea rau iesi la tine prin cartier si sparge-ti capu' cu astia ca tine care nu cauta decat sa-si satisfaca orgoliul.
Din cate inteleg 4tuning vrea sa fie o comunitate a oamenilor cu aceleasi pasiuni, dar nush cum se face ca in fiecare thread se iveste cate o disputa dinasta prosteasca, si care deviaza pe teme total absurde.

mercut 30-07-06 14:39

ma vere nu ii da nimeni ban lu asta? " habar n-aveti sa deschideti o afacere" =))

ShinyG 30-07-06 15:00

Revenind la topic:

M5 pe primu loc, restu de masini pe ultimu...

Mercedesu e prea vechi ca sa conteze, desi motorul este admirabil. Ca intotdeauna, cutia il stica. Daca nu vrei sa "amesteci in mamaliga" atunci e the car to have...

S6-le, ca orice Audi, este masina nehotaratului, ala care nu vrea Mercedes ca nu e BMW si nu vrea BMW ca nu e Mercedes. Pacat de motoru de Gallardo din el, ca la exterior tot ca un A6 TDi cu kit si detalii cromate arata. Are interioru "cel mai misto" doar pentru ca este cel mai "sedat" dintre toate. Parerea mea este ca cei de la Audi incearca sa ofere prea multe si nu ofera decat un amalgam de chestii, fara suflet in ele...

XelleX 30-07-06 15:20

Quote:

Originally Posted by ShinyG
Revenind la topic:

Mercedesu e prea vechi ca sa conteze, desi motorul este admirabil. Ca intotdeauna, cutia il stica. Daca nu vrei sa "amesteci in mamaliga" atunci e the car to have...

S6-le, ca orice Audi, este masina nehotaratului, ala care nu vrea Mercedes ca nu e BMW si nu vrea BMW ca nu e Mercedes. Pacat de motoru de Gallardo din el, ca la exterior tot ca un A6 TDi cu kit si detalii cromate arata. Are interioru "cel mai misto" doar pentru ca este cel mai "sedat" dintre toate. Parerea mea este ca cei de la Audi incearca sa ofere prea multe si nu ofera decat un amalgam de chestii, fara suflet in ele...

Uite sa stii ca eu sunt unul care si-ar lua Audi doar pentru ca e "Audi"
Oricum eu imi fac "cumparaturile" intr-un mod mai aparte... si ca sa iti explic: de exemplu stiu ca Nike sunt poate cei mai buni la imbracaminte sport.. dar pentru ceea ce reprezinta la noi in tara prefer sa nu ating (adica toti cocalarii si toti cartieristii ar purta la orice ora din zi si din noapte, si indiferent de ocazie haine Nike ..... si sa nu mai vorbim de semnul nike pus pe luneta la toate cazanele, si pe desktop la mii de telefoane)
Revenind la masini, pentru mine Mercedes reprezinta un grasan chel si cu niste cute la ceafa, cu niste lanturi de aur nesimtit de groase la gat, si cu cotul scos pe geam, chiar daca are clima. A! si trecand pe langa tine nu poti sa nu remarci ultimele noutati in domeniul manelelor.
Bmw pe de alta parte reprezinta visul tuturor cocalarilor (vroiam sa zic "cartieristi" dar toti locuim pana la urma intr-un cartier sau altul si poate ma fac inteles gresit), cocalari care se confunda in mare parte cu fanii "nike".
Audi pe de alta parte.... mda.. pt multi nu e mertzan, pt multi nu e Bmw... pt restul insa e Audi. O masina buna fara indoiala, o masina care a evoluat si evolueaza cel putin cand e vorba de design, si sa fim seriosi.. arata foarte bine, mai ales in comparatie cu ce a scos Bmw in ultimul timp.
Hai ca am lungit-o prea tare si nu cred ca o sa mai aveti rabdare sa cititi.

SFW 30-07-06 15:48

Quote:

Originally Posted by ShinyG
Revenind la topic:

Sincer ... ma indoesc ca un cumparator de rs6, de rs4 etc ... ar cumpara masina aia doar pt ca nu poate sa se decida ... pt ca la banii dati eu cred ca ar avea si alte posibilitati inafara de bmw si mercedes ...

Si ce daca nu e mare diferenta la design? si iti spun eu ca este ... da ... tre sa ai ochi sa observi o masina cu potential ... daca tu vezi o masina care nu are ditai mai eleronul si spoilere imense asta inseamna ca nu poate sa fie f rapida? Asta e conceptul audi ... inca de la modelele vechi ... sa nu uitam ca rs-urile de la audi au fost preferate in varianta avant, pt ca te faceau sa te distrezi copios de pe urma soferilor cu mentalitata :"deh ... e un break ce dracu ... il rup cu bmw-ul meu" :D

La o masina te mai uiti putin la suspensii ... la frane .... la un eleron finutz acolo care nu e pus sa vada toata lumea, ci sa-si faca treaba ... la un spoiler cu guri de aerisire putin mai mari ... nu cat sa-ti sara in ochi de la un km ci cat trebuie, si cat sa dea un design mai agresiv ...

Audi nu e pt cei indecisi ... e pt cei ce-si doresc de toate ... daca stii cumva reclama aceea la audi cu cheile ...

Si la interior ... am mai spus ... urcati in masina aia si dupa sa ziceti ... si eu la inceput cand am vazut poze cu noul A6, cu interiorul, am fost putin dezamagit ... dar cand m-am urcat in el, am inebunit pur si simplu ...

sprinter 30-07-06 16:38

Quote:

Originally Posted by XelleX
Uite sa stii ca eu sunt unul care si-ar lua Audi doar pentru ca e "Audi"
Oricum eu imi fac "cumparaturile" intr-un mod mai aparte... si ca sa iti explic: de exemplu stiu ca Nike sunt poate cei mai buni la imbracaminte sport.. dar pentru ceea ce reprezinta la noi in tara prefer sa nu ating (adica toti cocalarii si toti cartieristii ar purta la orice ora din zi si din noapte, si indiferent de ocazie haine Nike ..... si sa nu mai vorbim de semnul nike pus pe luneta la toate cazanele, si pe desktop la mii de telefoane)
Revenind la masini, pentru mine Mercedes reprezinta un grasan chel si cu niste cute la ceafa, cu niste lanturi de aur nesimtit de groase la gat, si cu cotul scos pe geam, chiar daca are clima. A! si trecand pe langa tine nu poti sa nu remarci ultimele noutati in domeniul manelelor.
Bmw pe de alta parte reprezinta visul tuturor cocalarilor (vroiam sa zic "cartieristi" dar toti locuim pana la urma intr-un cartier sau altul si poate ma fac inteles gresit), cocalari care se confunda in mare parte cu fanii "nike".
Audi pe de alta parte.... mda.. pt multi nu e mertzan, pt multi nu e Bmw... pt restul insa e Audi. O masina buna fara indoiala, o masina care a evoluat si evolueaza cel putin cand e vorba de design, si sa fim seriosi.. arata foarte bine, mai ales in comparatie cu ce a scos Bmw in ultimul timp.
Hai ca am lungit-o prea tare si nu cred ca o sa mai aveti rabdare sa cititi.

A scos si bmw ul masini marfa.... m6 ... e superba .. si e mai frumoasa decat toate audi urile :D

scorpyon 30-07-06 16:40

Quote:

Originally Posted by mihaimicron
moah ....va trebuie un comedician voua ....incerc sa ma bag si eu cu lumea in seama si daca zic o gluman nu zice nimeni nimica ..daca zic ceva prost comenteaza totzi...asa vam captivat atentia :D...si nu sufar ..sunt chiar sanatos :P

=)) ..."captivat atentia"?????????:-) ..poate ne-ai captat atentia fratele meu....ne-ai atentionat k nu esti normal...pacat k nu se face shi un test psihologic inainte sa te inregistrezi pe forum k sigur l-ai fi picat si nu ne mai plictiseai cu remarcile tale de mare bogatas

mercut 30-07-06 16:49

si poate nu punea la avatar poza cu interioru unui m3 pus la vanzare pe autovit :))

300zxtt 30-07-06 17:27

aleg mercedes pt luxul ce-l ofera.si mai ales pt caroseria superba si fiabilitate.observ ca absolut toti pustanii sunt innebuniti dupa M5,eu am fost innebunit dupa E500 W124

XelleX 30-07-06 17:40

Quote:

Originally Posted by sprinter
A scos si bmw ul masini marfa.... m6 ... e superba .. si e mai frumoasa decat toate audi urile :D

True.. true :D

sprinter 30-07-06 17:52

Quote:

Originally Posted by XelleX
True.. true :D

Eram sigur ca am si io dreptate :))

sprinter 30-07-06 17:54

Quote:

Originally Posted by 300zxtt
aleg mercedes pt luxul ce-l ofera.si mai ales pt caroseria superba si fiabilitate.observ ca absolut toti pustanii sunt innebuniti dupa M5,eu am fost innebunit dupa E500 W124

Mercedes ul ... mi se pare mai de oameni ... mai ... sti tu ... care depasesc o anumita varsta... :D m5 ul si s6 mi se par muuult mai sportive decat elegantul e63

Alex_55 30-07-06 18:12

pe audi S6 il bate si un m3 E46

Alex_55 30-07-06 18:12

marea batalie este intre M5 si E 63 AMG

sprinter 30-07-06 18:43

Plus de asta e de 10 ori mai musto la design .. e cu mult peste :D ... dar ... astea sunt masini puternice mai de familie :D nu masini sport

GTXR 30-07-06 20:12

Audi mi se pare mai misto la aspect,da mias lua un BMW :D

AR33COP 30-07-06 21:50

Quote:

Originally Posted by SFW
Sincer ... ma indoesc ca un cumparator de rs6, de rs4 etc ... ar cumpara masina aia doar pt ca nu poate sa se decida ... pt ca la banii dati eu cred ca ar avea si alte posibilitati inafara de bmw si mercedes ...

Si ce daca nu e mare diferenta la design? si iti spun eu ca este ... da ... tre sa ai ochi sa observi o masina cu potential ... daca tu vezi o masina care nu are ditai mai eleronul si spoilere imense asta inseamna ca nu poate sa fie f rapida? Asta e conceptul audi ... inca de la modelele vechi ... sa nu uitam ca rs-urile de la audi au fost preferate in varianta avant, pt ca te faceau sa te distrezi copios de pe urma soferilor cu mentalitata :"deh ... e un break ce dracu ... il rup cu bmw-ul meu" :D

La o masina te mai uiti putin la suspensii ... la frane .... la un eleron finutz acolo care nu e pus sa vada toata lumea, ci sa-si faca treaba ... la un spoiler cu guri de aerisire putin mai mari ... nu cat sa-ti sara in ochi de la un km ci cat trebuie, si cat sa dea un design mai agresiv ...

Audi nu e pt cei indecisi ... e pt cei ce-si doresc de toate ... daca stii cumva reclama aceea la audi cu cheile ...

Si la interior ... am mai spus ... urcati in masina aia si dupa sa ziceti ... si eu la inceput cand am vazut poze cu noul A6, cu interiorul, am fost putin dezamagit ... dar cand m-am urcat in el, am inebunit pur si simplu ...

vai da bine zici.citi n-am intilnit de astia cu s-class,seria7 sau 6 sau 5 sau chiar 3.dupa aia e-class pina si porsche,masserati care se uitau in oglinda si parca-i vad cum ziceau....oare ce p..a mea vrea si asta cu combi?ii nebun?nu vede ce masina am?si cind colo....fum.cred ca as inebuni sa ma depaseasca un combi care mai si pare un 2.5 tdi. si eu sa am porsche sau asa ceva.

c3-mad 31-07-06 00:09

Nu are rost ..audi nu prea are nume ca sa se compare cu bmw si mertz ( desi e o masina superba ) ..deci automat cade pe 3 ..lupta se da intre mertz si bmw ..eu am ales BMW .. :D:D

Nicknamed_13 31-07-06 01:28

Multa lume e cam satula de Mercedesuri cum a spus XelleX mai devreme! Cat despre BMW este o masina extrem de bine realizata dar care din pacate cade pe mana oamenilor gresiti! Poti sa interzici cuiva sa nu isi ia o anume marca? Iar Audi este o masina de care multa lume considera ca "merge calcata in picioare" dar veti ramane surprinsi de performantze..e numai S6 nu RS!! Ca design lumea se plange ca masinile iau forme ciudate de "buline" dar chiar ca fan BMW spun ca Audi a inceput sa scoata masini foarte estetice in ultimii 5-6 ani! Dar acum depinde de fiecare individ! Dar eu nu as compara S6 cu BMW M5! Poate un RS4 cu M5 si S6 cu 760iL Asta este perceptia mea!

Nicknamed_13 31-07-06 01:30

Scuzati off topicu da mihaimicron asta de 2 zile vorbeste numa imbecilitati! Are cineva o cheie de 14 sa il regleze un pic?

SFW 31-07-06 02:26

Quote:

Originally Posted by c3-mad
Nu are rost ..audi nu prea are nume ca sa se compare cu bmw si mertz ( desi e o masina superba ) ..deci automat cade pe 3 ..lupta se da intre mertz si bmw ..eu am ales BMW .. :D:D

la 17 anisori ... numai bimmer si metz ai in cap ... ;)

S6 cade automat pe 3 pt ca nu are ce cauta dpdv al performantelor in comparatia asta .... viitorul rs6 in schimb ... :shock:

Alexutzzz 31-07-06 02:46

sfw nu stiu de ce te agiti....... la cati pusti corditi cocalari au aparut... care habar n au ce e ala un audi s2 nici macar nu stiu cm arata ca sa nu mai zic de rs2.... sau primu rs4:) ff multi cunosccatori pe forum , cu pution timp inainte eram scarbit,,, acum nici macar atat

SFW 31-07-06 03:25

Quote:

sfw nu stiu de ce te agiti....... la cati pusti corditi cocalari au aparut... care habar n au ce e ala un audi s2 nici macar nu stiu cm arata ca sa nu mai zic de rs2.... sau primu rs4:) ff multi cunosccatori pe forum , cu pution timp inainte eram scarbit,,, acum nici macar atat

Da nu ma agit ... eram amuzat de gandirea lui :-) ... si dupa am dat si o explicatie logica a motivului pt care s6 nu trebuia inclus in comparatia de fata ...

Nicknamed_13 31-07-06 03:44

Quote:

Originally Posted by SFW
Da nu ma agit ... eram amuzat de gandirea lui :-) ... si dupa am dat si o explicatie logica a motivului pt care s6 nu trebuia inclus in comparatia de fata ...

Adevarul este ca daca te iei numai dupa nume Audi este in pierdere dar de cand se judeca o masina numai dupa nume? Din cate stiu topicul era "BMW M5 vs. Audi S6 vs. Mercedes E63" nu "BMW vs Audi vs Mercedes"!:rolleyes2

c3-mad 31-07-06 07:25

Quote:

Originally Posted by SFW
la 17 anisori ... numai bimmer si metz ai in cap ... ;)

tanar si nelinistit ..e normal sa imi placa masinile mai agresive ..mai sport ..cand te gandesti la bmw ..dejaimi suna motoru` in cap cum toarce ..:oops: :oops:

c3-mad 31-07-06 07:31

Quote:

Bn domnu` stie tot ..ar trebui sa nu mai intre nimeni pe forum (17-18-19 ani) pt ca sunt automat nepriceputi ..tu te-ai nascut deja invatzat ..ce sa mai zic asta e eu nam avut norocu ..si nu uita odata ai avut si tu 18 ani ..treuie sa invetzi in viata de la fiecare cate ceva ..[ps: pusti corditi coalari - vad ca la 22 de ani nici minte sa vb frumos nu prea ai ]:oops: :oops:

AR33COP 31-07-06 07:48

Quote:

trebuie sa te contrazic.nu e chestia de nume.e facut gresit testul.in loc de s ar trebui sa fi fost rs.cred ca statea altfel treaba.insa pentru asta mai trebuie asteptat putin.e logic ca de o comparatie ale performantelor intr aceste masini e cam aiurea.

SFW 31-07-06 10:20

Quote:

Bn domnu` stie tot ..ar trebui sa nu mai intre nimeni pe forum (17-18-19 ani) pt ca sunt automat nepriceputi ..tu te-ai nascut deja invatzat ..ce sa mai zic asta e eu nam avut norocu ..si nu uita odata ai avut si tu 18 ani ..treuie sa invetzi in viata de la fiecare cate ceva ..[ps: pusti corditi coalari - vad ca la 22 de ani nici minte sa vb frumos nu prea ai ]:oops: :oops:

vezi ca Alexutzzz are 16 ani, eu am 22 ani ... te-ai uitat gresit la varsta ;)
El nu a criticat faptul ca ai 17 ani, pt ca e chiar mai tanar ca tine, si e f normal sa postezi aici indiferent de varsta, dar cei mai "tinerei" au de obicei o astfel de gandire ... vad bmw si gata ... cel mai tare ...

Quote:

tanar si nelinistit ..e normal sa imi placa masinile mai agresive ..mai sport ..cand te gandesti la bmw ..dejaimi suna motoru` in cap cum toarce ..:oops: :oops:

Asta nu intelegeti voi ... suna frumos la bmw doar motoarele mari, pt ca daca e diesel ...
Nu marca conteaza, ci motorul ... ;)
Si eu sunt tanar, si zic ca destul de nelinistit in ale condusului, si ... imi plac si mie masinile agresive ... dar nu cred ca masina mea ... desi e un banal audi, nu e la fel de sportiv, sau chiar mult mai sportiv ca diverse tipuri de bmw (adik diverse modele si motorizari)
Iar de masina lui AR33COP ... nu mai zic nimic :twisted:

DAaWeed 31-07-06 11:58

1 Attachment(s)
audi rulllzzz :D

ESPinoza 31-07-06 12:04

Quote:

Originally Posted by DAaWeed
audi rulllzzz :D

noroc de tine ne`ai scos din toata confuzia asta. medelul din poza e noul rs6 banuiesc? :)) ca sa fii total ontopic nu?

GTXR 31-07-06 12:11

BMW the best

DAaWeed 31-07-06 12:17

eh...oleaca :D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 02:28.

- Copyright 2026 4Tuning