Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Teribilişti vs depăşiri (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/211415-teribilisti-vs-depasiri.html)

trasor 30-09-10 14:00

re: Teribilişti vs depăşiri

Un exemplu...

https://www.youtube.com/watch?v=RKLVBhiVA6w

SFW 30-09-10 14:06

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3693156)
Īn afara de asta esti atīt de bou, īncat nu esti capabil nici sa citesti ce am scris despre OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA care exista la nivel european nu numai īn germania dar si īn super romānia ta.

Bineīnteles ca fiecare om normal se da la o parte DACA ARE UNDE cīnd realizeaza ca are īn spate un MITOCAN IDIOT care da flashuri si i se baga īn cur la 1 metru si asta la o viteza de 200 km/h.

Daca am banda din dreapta libera, bineteles ca drag dincolo si-mi vad de drum tot cu 120 si te las sa te duci......... un'si-o dus mutu iapa :D

Pana la urma vad ca esti de acord ca, atata timp cat ai banda din dreapta libera nu exista nici un motiv sa nu te dai la o parte.

Cei care vin in curul tau si incep sa-ti dea flash-uri desi tu nu ai cum sa intri pe banda din dreapta sunt marlani, si nu cred ca o sa conteste cineva asta.

Eu unul dau flash-uri in 2 situatii.

- Daca este libera banda dreapta si cel din fata nu se da pentru ca viseaza la stele sau pentru ca pur si simplu nu vrea (nu mai bagati ca> ba sunt camioane, ba sunt gropi, ba nu stiu ce, pt ca discutam doar de situatia in care nu exista nici un astfel de element)
- Daca sunt intr-o depasire, si am in fata o masina care ar putea si ea la un moment dat sa intentioneze sa depaseasca (fara sa fi semnalizat in prealabil), pentru a o avertiza.

Eu nu cred ca sunt marlan in aceste cazuri.

Am impresia ca lumea nu stie sa vada lumea decat in alb sau negru, nu reusiti sa sesizati nuantele.

Ba sunt total impotriva unui lucru, ba total pentru.

babau88 30-09-10 14:06

A orbit cineva de la flash'uri?
parca v-a loveste flash'ul ala direct in orgoliu...
in loc sa fitzi ca o familie in trafic...

Bergabradler 30-09-10 14:23

Quote:

Te-or prins aia cu RADARUL MOBIL cu masina plina de videocamere ascunse. :D :D :D :D :D

"Mobile Verkehr Überwachung Einheit"

Asta ar trebui si īn Romānia.

Leider....... Zivile Autobahnpolizei bzw. Rennleitung :D "Sicherheitsabstand nicht eingehalten, und Nötigung des Vordermann's" 1 Monat, 4 Punkte, 235,- €

Vielen Dank und zu Fuss gehen :lol:

P.S. Da era cam "full" masina civila de politie in ce priveste "extraoptiuni" :twisted:

cangri 30-09-10 14:37

Aici depinde.
Duminica veneam de la Ploiesti pe DN si pe dreapta mergeu o gramada de melteni cu masinile lor de teren(veneau de la munte unde s-au dat prin noroi)
Ca sa nu mai zic ca masinile erau pline de noroi si sarea din roti de parca mergeau prin sant pe langa drum, nu pe DN.
Si vine unu cu golf 4 si tot dadea flash.
De bagat nu aveam unde sa ma bag ca nu era nici loc si nu vroiam nici sa mai sara cine stie ce piatra in parbriz.Asa ca a trebuit sa bag piciorul in acceleratie si sa ma duc pe la 120 ca sa trec de coloana lor si sa fac loc "smecherasului" cu golf care tot dadea flash de ziceai ca ramasese blocat pe flash.
Deci mai sunt si dastia care cred ca si-au luat drum si faptul ca au pus 2 abtipilduri pe masina sunt mari reisari.

KASSEL 30-09-10 14:50

Quote:

@ GTR

Prin simplul fel īn care scri jignind dai dovada de educatie de MITOCAN DE BUCURESTI pe care o ai.

Pt. cultura ta generala, eu conduc de peste 20 de ani īn germania asta nenorocita si cunosc legea de aici de 100 de ori mai bine ca tine care banuiesc ca nu o cunosti nici pe cea romāneasca, darmnite pe cea nemteasca. Sa nu mai vorbim ca conduc si la nivel profesionist avīnd si alte grade de conducere.

Īn afara de asta esti atīt de bou, īncat nu esti capabil nici sa citesti ce am scris despre OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA care exista la nivel european nu numai īn germania dar si īn super romānia ta.
Se umfla ovazu mioritic īn tine fara rost. Daca cunosti codul rutier asa de bine si esti asa de grozav, cum de n-ai auzit pīna acum de OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA?...... sau aste-as valabile numai pt. cei cu masini slabe, asai? Mitiocanii cu masini tari, te pomeni ca au obligativitate de stīnga :D :D :D :D

Se para ca numai la MITOCANI CA TINE scrie undeva īn codul tau rutier imaginar ca trebue sa conduca numai pe stīnga dīnd flashuri de molestare ca niste cretini ca toti sa se dea la o parte.

Bineīnteles ca fiecare om normal se da la o parte DACA ARE UNDE cīnd realizeaza ca are īn spate un MITOCAN IDIOT care da flashuri si i se baga īn cur la 1 metru si asta la o viteza de 200 km/h.

Bineīnteles ca īn toata europa asta se pot da FLASHURI DE ATENTIONARE PERICOLE dar nu flaschuri de molestare īn timp ce te bagi īn curul lui altu cu 200.
Vino si fa o treaba din asta īn germania si sa te vada potera sa-ti futa o amenda de 500 EURO pe loc (deoarece esti cetatean strain) sa te trezesti la realitate (din fantezia ta mioritica.............gibonule).

Īn ceea ce priveste............."satul" Duisburg............. mai pune :D :D :D

Pe autostrazile A1 ai A2 īn Romānia daca-mi aduc bine aminte ai limita legala de 120 km/h. CORECT ?
Acuma daca eu merg pe stīnga LEGAL cu 120 si vi tu MITOCAN DE BUCURESTI cu 200 īn spate, sa ma dau la o parte SPECIAL pt. tine care gonesti ILEGAL ca un dement cu exces de viteza? Ca ce chiestie? Numai asa sa fac zig- zag printr-e camioanele sau naiba mai stie ce autocare sau alte utilitare, ce merg īn dreapta cu viteza de melc 80 km/h din lipsa de alta ocupatie? Daca am banda din dreapta libera, bineteles ca drag dincolo si-mi vad de drum tot cu 120 si te las sa te duci......... un'si-o dus mutu iapa :D

Te-or prins aia cu RADARUL MOBIL cu masina plina de videocamere ascunse. :D :D :D :D :D

Deja ne-am indreptat catre alte discutii care sincer m-au ofensat .

Nu toata lumea a avut sansa ta sa se mute in Germania asa ca am ales sa ramanem in "super Romania noastra mioritica", s-a vorbit in topicul acesta si despre cei care au masini puternice si sfideaza pe cei cu masini slabe, vad ca tu din Germania ta super ne sfidezi pe noi din Romania Mioritica, oricum la cum scrii (C.. , f...t etc) se vede gradul tau de inteligenta, sa numai vorbim de majuscule la nume de tari etc ca nu stii cu ce se mananca.......iar pentru cineva care conduce de peste 20 de ani in Germania ca tine te-ar fi deranjat precis cei care nu se dadeau din fata ta cand mai veneai prin Romania noastra ca ai fi fost obisnuit cu civilizatia "nemteasca"(ca si legea nemteasca care defapt este legea germana.....)
Daca noi din super Romania noastra mioritica suntem mitocani de Bucuresti (aici intram iar pe taramul altor frustrari ale tale ca nu esti din Bucuresti) ce cauti pe acest forum si nu te conversezi pe forumurile nemtesti...pardon germane;)
Daca stii ce inseamna nickname-ul meu iti dai seama despre ce vorbesc, dar nu ma laud, cred ca ar trebuii sa-ti ceri scuze public pentru toti aceia care sunt din Bucuresti si nu sunt mitocani si pentru super Romania, tara unde ne chinuim,injuram in trafic,dam in gropi etc dar nu am ales civilizatia germana ca altii.

P.S Incepi fraza atentionandu-l pe interlocutorul tau ca jigneste iar pe urma tu faci acelasi lucru ....

GTR 30-09-10 16:34

Quote:

@ GTR

Prin simplul fel īn care scri jignind dai dovada de educatie de MITOCAN DE BUCURESTI pe care o ai.

Pt. cultura ta generala, eu conduc de peste 20 de ani īn germania asta nenorocita si cunosc legea de aici de 100 de ori mai bine ca tine care banuiesc ca nu o cunosti nici pe cea romāneasca, darmnite pe cea nemteasca. Sa nu mai vorbim ca conduc si la nivel profesionist avīnd si alte grade de conducere.

Se umfla ovazu mioritic īn tine fara rost. Daca cunosti codul rutier asa de bine si esti asa de grozav, cum de n-ai auzit pīna acum de OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA?...... sau aste-as valabile numai pt. cei cu masini slabe, asai? Mitiocanii cu masini tari, te pomeni ca au obligativitate de stīnga :D :D :D :D

Se para ca numai la MITOCANI CA TINE scrie undeva īn codul tau rutier imaginar ca trebue sa conduca numai pe stīnga dīnd flashuri de molestare ca niste cretini ca toti sa se dea la o parte.

Bineīnteles ca īn toata europa asta se pot da FLASHURI DE ATENTIONARE PERICOLE dar nu flaschuri de molestare īn timp ce te bagi īn curul lui altu cu 200.
Vino si fa o treaba din asta īn germania si sa te vada potera sa-ti futa o amenda de 500 EURO pe loc (deoarece esti cetatean strain) sa te trezesti la realitate (din fantezia ta mioritica.............gibonule).

Īn ceea ce priveste............."satul" Duisburg............. mai pune :D :D :D

Pe autostrazile A1 ai A2 īn Romānia daca-mi aduc bine aminte ai limita legala de 120 km/h. CORECT ?
Acuma daca eu merg pe stīnga LEGAL cu 120 si vi tu MITOCAN DE BUCURESTI cu 200 īn spate, sa ma dau la o parte SPECIAL pt. tine care gonesti ILEGAL ca un dement cu exces de viteza? Ca ce chiestie? Numai asa sa fac zig- zag printr-e camioanele sau naiba mai stie ce autocare sau alte utilitare, ce merg īn dreapta cu viteza de melc 80 km/h din lipsa de alta ocupatie? Daca am banda din dreapta libera, bineteles ca drag dincolo si-mi vad de drum tot cu 120 si te las sa te duci......... un'si-o dus mutu iapa :D

In primul rand se numeste prioritate de dreapta nu "OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA" si este valabila STRICT IN INTERSECTII, asta apropo de cata legislatie ai bagat la patratel.

Eu ma bucur ca ai plecat din tara si le urez acelasi traseu tuturor gibonilor, cu toate ca observ ca nici de acolo nu invatati nimic, dar macar scapam de voi.

CyberCSX 30-09-10 16:36

@ SFW

Da bine īnteles ca sīnt de acord cu tine.

Problema lui @ GTR, ca nu citeste, e habarnist, se umfla ovazu-n iel si jigneste fara rost ca un nesimtit. Comportament tipic de mitocan de bucuresti īngīmfat unde toata planeta e PROVINCIA numai EL BUCURESTEAN e buricul pamīntului care trebuie sa aibe ultimul cuvīnt si binrīnteles īn totdeauna dreptate.

Īn ceea ce-i priveste pe "melcii stīngaci" nu tit deauna sīnt impostori nesimtiti provocatori.
Exista oameni care nu au mers īn viata lor pe o autostrada, habar-nau de legislatie moderna (actuala) sīnt FRICOSI si n-au experienta sau sīnt īncepatori. De exemplu, un "taran" ce n-a iesit 50 de ani din catunul lui, si-a facut permisu pe vremea lui ceasca acum 30 de ani si se trezeste la un moment dat pe o autostrada ce n-a mai vazut īn viata lui, fi convins ca asta se caca pe el de frica, merge cu ale lui 80 km/h de care stie ca are voie de acum 30 de ani pe banda din stīnga deoarece dupa mintea lui FARA EXPERIENTA + FRICA el considera ca asa e bine si corect.

Acuma vine......... SMECHERU EMANCIPAT DE BUCALE CU URSULETU si īi da flashuri pīna-l baga-n pe amarītu ala care face pe el de frica īn sant :evil: īn loc sa conduca DEFENSIV si sa fie TOLERANT pt. situatia īn care se afla deoarece el habar-nare ce-i cu ala din fata, DE CE merge asa cum merge.

Īn toate discutiile existente pe toate subpaginile din topicul asta, nici care nu se gīndeste si la varianta asta de MOTIVE.

Quote:

"smecherasului" cu golf care tot dadea flash de ziceai ca ramasese blocat pe flash
Special pt. asta, cīnd e asa aiurea īn spatele tau si nu se mai opreste din flashuri, puneti un īntrerupator īn bord, legat paralel cu comutatorul ce aprinde frīnele cīnd calci frīna. Ce sa faci cu acest comutator, e clar, nu? :D :D :D

@ Bergabradler

Tradu si tu pe romāneste sa īnteleaga toata lumea ce ai patit, cu cine ai avut de aface si cīt te-a costat.

@KASSEL

Nu te ofensa, ca te ofensezi degeaba.

Am scris asa deoarece m-a calcat pe nervi desteptul ala de GTR cu aerele lui de talentos de capitala.
Fi linistit ca nu ma dau mare numai pt. ca sīnt unde sīnt.

O mare parte din legile de aici sīnt si īn RO. Diferenta īnsa ca īn RO nu se respecta si doar asta am vrut sa arat iar DOVEZI ca legile nu se respecta am vazt destule cīnd am fost īn tara cu masina ultima data acum 7 ani.

Alta recomandare pe care pot sa ti-o dau, mai lasa patriotismul absurd ca nu tine si cīnd nu mai ai argumente nu te mai lega de gramatica corecta īn scriere ca tu daca ai locui īn Kassel de 20 de ani, cu posibilitati de utilizare a limbii romāne numai prin internet, ai scrie poate mai rau ca mine.

B88PIF 30-09-10 16:45

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3690742)
Mai e un punct de vedere. Disperatii care dau flashuri si vin cu super viteza ca n-ai nici timp sa te dai pe banda a 1-a ca iti stau in cur. Poate de la flashurile insistente, omul care poate conduce si un Lada 1200, isi zice - ia uite-l si pe taranu asta cu masina tare, un disperat care da flashuri, sa fie sanatos, nu ma dau din fata lui. In Germania nu s-a auzit de conceptul de flashuit. Mergi cu 120 in depasire pe ultima banda, cand treci de un tir, iti vine in spate un 911 Turbi care a franat probabil de la peste 200 km/h si asteapta in spatele tau cuminte. Clasic noua - flashuri si claxoane, ca doar trece coloana oficiala, sa se dea toata lumea din calea mea!!!

Evident, daca spui ca prima banda era goala, este obligatoriu ca masina Polo sa fi mers pe acea banda. In plus, cine sta in trafic sa faca pe reisarul... e clar ce mare fel de sofer este el!

bine spus Hondarule..super spus...ai obsv ca din Germania pana in Ungaria NU SE INTAMPALA FENOMENUL FLASHULUI STUPID!!! abia cred ca din Ungaria incep idiotii ce te vad ca esti in depasire culmea la jumatatea tirului ma surprinde vreun cretin ce ruleaza la peste 170 eu la 11O ;;SI INCEPE CA DISPERATUL SA MA FLASHUIASCA...unde sa intru sub tir sa ai fac lui loc??? Eu fiind cu un T4 si cu remorca si nu pot merge mai mult de 120 incarcat si de aceea merg cu 110..ma uit la numere este un retard de Romania sau..binenteles de fosta Yugoslavie ca si aia au acelasi apucaturi..rar se mai intampla cu numere de Austria sa Germania..dar aia stiu sigur ca sunt Momarlani ce muncesc pe afara

CyberCSX 30-09-10 16:46

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3693469)
In primul rand se numeste prioritate de dreapta nu "OBLIGATIVITATEA DE DREAPTA" si este valabila STRICT IN INTERSECTII, asta apropo de cata legislatie ai bagat la patratel.

Prioritate de dreapta e una si Obligativitate de dreapta este cu totul alt ceva.

Pt. cultura ta generala , pe germana se numeste Rechtsfahrgebot.

tot SPECIAL pt tine, un extras din Straßenverkehrsordnung (StVO) = COR DUTIER GERMAN:

Tradu cu google translator etc. sa mai īnveti si tu ceva:

Extras din Art 7, aliniat 3c = § 7 Abs. 3c StVO lautet:

„Sind außerhalb geschlossener Ortschaften für eine Richtung drei oder mehr Fahrstreifen mit Zeichen 340 gekennzeichnet, dürfen Kraftfahrzeuge abweichend von dem Gebot, möglichst weit rechts zu fahren, den mittleren Fahrstreifen dort durchgängig befahren, wo – auch nur hin und wieder – rechts davon ein Fahrzeug hält oder fährt. Den linken Fahrstreifen dürfen außerhalb geschlossener Ortschaften Lastkraftwagen mit einem zulässigen Gesamtgewicht von mehr als 3,5 t sowie alle Kraftfahrzeuge mit Anhänger nur benutzen, wenn sie sich dort zum Zwecke des Linksabbiegens einordnen.“

Pt. capitolul AUTOSTRADA:

Wer auf Autobahnen oder außerhalb von Ortschaften auf Kraftfahrstraßen mit mehreren Spuren in einer Richtung fortgesetzt und grundlos die linke oder, bei drei Spuren, die mittlere Spur benutzt und dadurch andere Verkehrsteilnehmer behindert, begeht einen Verstoß gegen das Rechtsfahrgebot, der mit 80 € Bußgeld und einem Punkt geahndet werden kann.

Legea asta cu Rechtsfahrgebot = OBLIGATIVITATE DE DREAPTA este valabila īn toata europa, ROMĀNIA INCLUSIV si nu are nimic īn comun cu prioritatea de dreapta din intersectii.

Aici īnca o data dai dovada cīt este de habarnist dar ai o gura cīt o sura.

Angel 5 30-09-10 16:56

Eu nu stiu de ce va tot certati si va jigniti incontinuu. Exista mai multe categorii de oameni:
- oameni care isi permit masini scumpe (pentru mine masina scumpa inseamna peste 20.000 Euro)
- oameni care nu isi permit masini scumpe (masini pana in 15.000-17.000 Euro) printre care ma numar si eu.

In aceste doua categorii pot intra soferii diferiti:
- nesimtiti
- civilizati

Teoretic nu exista o relatie stransa intre tipul de om si valoarea masinii. Pot sa existe nesimtiti cu masini scumpe si nesimtit cu masini ieftine sau civilizati cu masini scumpe si civilizati cu masini ieftine. Problema este ca la noi in tara cel putin cei nesimtit isi permit masini scumpe (si nu or sa isi cumpere masini ieftine) si vor fii inconstienti pentru ca sunt nesimtiti (e logic).

Legat de flash-uri, nici eu nu ii suport pe cei care vin foarte tare din spate, observa ca faci o depasire si incep sa dea flash-uri pana te retragi pe banda din dreapa.

Mai sunt soferi care dau un scurt flash de la distanta, ii observ, pun semnal dreapta si ma bag pe banda dreapta cand am loc.

Evident ca sunt si soferii care merg pe banda din stanga si dorm acolo. Din proprie experienta pot sa zic ca eram pe DN1 (portiunea dreapta cu 2 benzi pe sens), aveam aproximativ 100km/h, ma apropii de o dubita, pun frumos semnal stanga ca sa vada ca vreau sa depasesc si el nimic. Pana la urma l-am depasit pe partea dreapta. Cand ma uit spre el, ce credeti ca facea? Ranjea la mine. Nu ai ce sa ii ceri unei persoane de genul acesta.

Ideea principala si pe scurt este ca degeaba va certati si va apostrofati pentru ca nu o sa reusiti sa faceti educatie (mai ales pe forum). Tipurile de oameni de mai sus nu or sa se schimbe in bine sau in rau. Daca unul este nesimtit cu o masina ieftina nu o sa ii lase pe cei cu masini scumpe sa il depaseasca sau o sa ii sicaneze. Cand o sa puna mana pe o masina scumpa o sa se creada zeul soselelor.

Eu in continuare voi merge pe banda din dreapta si voi face depasiri cand ma simt eu in siguranta, implicit nu ma infig intr-unu de pe contrasens.
Nu mai bagati placa cu drumuri proaste pe partea dreapta ca nu e universal valabila pentru drumurile din Romania. Stiu, sunt si portiuni proaste catre foarte proaste, dar nu se vorbeste de ele aici.

Corect, imi puteti spune "de ce te bagi in discutie, nu vezi ce masina ai?" dar cum ziceam si mai sus, nu consider ca masina dicteaza tipul de om. :)

ZaNe94 30-09-10 17:10

cam stupid toticul... oricum... eu votez cu "tampitii"...
pentru ca atunci cand ai o masina normala si esti pasionat de masinile sport puternice vrei si tu sa poti sa zici "uite frate eu cu loganu meu am intrecut masserati-ul ala... bine, ca vorbea la telefon... dar ce conteaza..."

KASSEL 30-09-10 17:14

Pentru CyberCSX

Daca pentru tine Romania nu inseamna nimic scuteste-ne cu afirmatii,conversari, paragrafe din legea germana ...ca nu ne intereseaza.
Scrierea ta gramaticala nu o da pe cei 20 de ani stati in Germania ca nu cred ca folosesti cuvinte gen habarnist,mitocan etc, zi de zi

Iti sugerez un singur lucru ....LASA-NE:D

!41! 30-09-10 19:12

Nu pot sa zic ca am ceva supersportiva , e un coupe mai jos si mai lat DAR ... in fiecare zi, de nenumarate ori se gaseste cate un "driver" de masina cu 4 usi de serie mare sa- mi arate ce poate goanga lui. Zilnic!!!
Daca e limitare de viteza (aproape intotdeauna le respect) neaparat ma depasesc 4-5 turbati sa fie si ei satisfacuti ca au depasit o masina sport.
Am patit o data la drum cu 2 benzi pe sens (limitare 70)sa mi dea flash-uri niste xenoane din spate . Pe prima banda era masina lenta deci am trecut si apoi m-am dat la o parte sa nu supar bolidul :) Apoi vine... o Lada cu xenoane cu 75km/h asa chinuit . :???:
Ma intreb , oare e satisfacut un sofer de asta care te depaseste in oras, la limitare de viteza , sau in aglomeratie cand afara ii rupi dintii fara probleme ?
Exista doua variante : ori risti peste lege sau siguranta sa nu cumva sa treaca ambitiosii ori ...ii lasi sa spuna povesti la toti cunoscutii cu masina lor , care bate ....si masini sport. :D

Gixer 30-09-10 19:22

Tot pe sistemul asta: De ce totzi complexatii cu Audi 1.9tedei cum se afla in paralel la stop cu un BMW repede se cred la drag-racing si cum se pune verde se infunda in acceleratie si fluiera din roti....cred ca isi zic ca BMW-ul e maxim 525tds, daaaaar, al meu e 525i, deci tzeapa, ca daca e loc si de ciuda nu-i las si cum trece 2.5-u de 3500 de ture cam le spun papa :P
sau: De ce absolut orice sofer din orice masina mai "tunarita" cu plastice frumos stralucitoare macar(chiar daca e doar nova de 1.6) cum se afla in paralel cu practic orice motor, al meu fiind de viteza deci si mai tare atractia, la fel su pun la liniutze, penibilitatea fiind si mai mare o data ce s-a pus verde mai ales daca e dept in fatza cateva sute de m macar.
Intelegeti va rog ca, cu un motor de 150Cai si 300kg maxim cu tot cu "pilot" nu te poti "pune pe 400m" nici cu-n M5 sau S55Amg.....abea un Lambo sau un Veyron l-ar putea "face" .....altfel numai va faceti maxim de penibili si riscati si viata motociclistului si deci implicit si libertatea voastra!

zGb 30-09-10 19:32

A luat-o lumea razna...daca va incomodeaza cineva in trafic, nu puteti pur si simplu sa-l ignorati? Cand mai merg la drum si vad cate un grozav d-asta cu cate-un a4 1.9rdi ricer mama focului, ma pufneste rasu si-l las sa se duca in treaba lui, macar nu-l am pe constiinta

vectra_gts 30-09-10 19:54

Quote:

Originally Posted by KASSEL (Post 3692856)
Din punctul tau de vedere ala care merge pe banda 2 , banda 1 fiind libera merge regulamentar nu ??? Halal cunostinte de soferie ai :sad:
Eu am vrut doar sa mentionez ca fiecare circula pe permisul lui, si ceilalti participanti la trafic care circula regulamentar nu fac parte din Politia Rutiera sa sanctioneze ei prin ambitia de a nu se da la o parte din fata teribilistului.

p.s. Si daca un teribilist din asta care vine tare din spate si tu te ambitionezi sa nu te dai la o parte ca nu respecta legea se urca pe tine si dai mana cu Sf Petru ce mai zici ? ....Defapt numai zici nimic ;)

citeste postul #51 si ai sa vezi parerea mea despre incadrarea pe benzi. in 99% din cazuri nu am de ce sa ma ambitionez pentru ca de regula merg pe prima banda, a doua o folosesc doar pentru depasiri.

GTR 30-09-10 20:07

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3693492)
Prioritate de dreapta e una si Obligativitate de dreapta este cu totul alt ceva.

Pt. cultura ta generala , pe germana se numeste Rechtsfahrgebot.

tot SPECIAL pt tine, un extras din Straßenverkehrsordnung (StVO) = COR DUTIER GERMAN:

Tradu cu google translator etc. sa mai īnveti si tu ceva:

Extras din Art 7, aliniat 3c = § 7 Abs. 3c StVO lautet:

„Sind außerhalb geschlossener Ortschaften für eine Richtung drei oder mehr Fahrstreifen mit Zeichen 340 gekennzeichnet, dürfen Kraftfahrzeuge abweichend von dem Gebot, möglichst weit rechts zu fahren, den mittleren Fahrstreifen dort durchgängig befahren, wo – auch nur hin und wieder – rechts davon ein Fahrzeug hält oder fährt. Den linken Fahrstreifen dürfen außerhalb geschlossener Ortschaften Lastkraftwagen mit einem zulässigen Gesamtgewicht von mehr als 3,5 t sowie alle Kraftfahrzeuge mit Anhänger nur benutzen, wenn sie sich dort zum Zwecke des Linksabbiegens einordnen.“

Pt. capitolul AUTOSTRADA:

Wer auf Autobahnen oder außerhalb von Ortschaften auf Kraftfahrstraßen mit mehreren Spuren in einer Richtung fortgesetzt und grundlos die linke oder, bei drei Spuren, die mittlere Spur benutzt und dadurch andere Verkehrsteilnehmer behindert, begeht einen Verstoß gegen das Rechtsfahrgebot, der mit 80 € Bußgeld und einem Punkt geahndet werden kann.

Legea asta cu Rechtsfahrgebot = OBLIGATIVITATE DE DREAPTA este valabila īn toata europa, ROMĀNIA INCLUSIV si nu are nimic īn comun cu prioritatea de dreapta din intersectii.

Aici īnca o data dai dovada cīt este de habarnist dar ai o gura cīt o sura.

HA HA, foarte tare asta :))

Nu-ti reprosez exprimarea gresita pentru ca ai multi ani de cand nu mai stai in mioritica Romanica dar exprimarea ta era foarte interpretabila, anume nu este complet obligativitate de dreapta, complet se spune obligativitatea de a circula pe partea dreapta.

Si da, asta este valabil in toata Europa (inclusiv Romania), doar ca in Europa chiar se respecta iar in Romania deloc.

La noi sunt 3 benzi (de exeplu iesirea Buc -Otopeni-DN1), toti merg cu 70-80 doar ca ei merg in paralel :)), deci pe 3 benzi merg masini cu aceeasi viteza, ba cam intodeauna prima banda (adica aia din dreapta) este cea mai rapida.

La noi vezi semafoare unde sunt 10 masini pe o banda si pe banda 2 si 3 sunt 2 masini, la noi Gibonii opresc acolo unde au nevoie, nu conteaza ca este colt de intersectie sau ca doar el este cel oprit pe banda respectiva pe care o blocheaza, la noi Gibonii semnalizeaza si-ti taie direct fata si dupa comenteaza ca "ce vrei ma, nu am semnalizat" ca si cum semnalizarea are si rol de prioritate, la noi o sa vezi Giboni care pe Autostrada goala nu parasesc banda din stanga

si poate cel ami important

la noi GIBONII blocheaza intersectiile semaforizate, adica daca au verde se duc, nu conteaza ca nu au unde si ghici, cand primesc ceilalti verde nu au unde sa se duca pentru ca Gibonul a vrut el neaaparat sa fie 6 metri mai in fata.

Cam asta este, asa ca te rog sa incetezi cu comentariile atat timp cat nu ai mai circulat de 7 ani pe drumurile mioritice, in astia 7 ani drumurile s-au imbunatatit si Gibonii s-au inmultit.

In Germania nici nu prea ai motive sa dai vre-un flash cu putine exceptii ca nici aia nu sunt perfecti, dar in Romania flash-ul chiar este o necesitate.

O seara buna!

CyberCSX 30-09-10 20:28

Quote:

Originally Posted by KASSEL (Post 3693567)
Pentru CyberCSX
Iti sugerez un singur lucru ....LASA-NE:D

sIGUR :D
Daca asi mai sta īn Resita, n-ai mai zice asa. Ba mai mult de atīt, poate mi-ai tine chiar isonu. :D

Cred ca ar fi mai cinstit sa gīndesti putin ;)

@ GTR

Nu. N-am circulat īn RO de 7 ani cu masina mea dar cīnd vin acolo, vin cu avionul. Am fost si anul trecut.
Am luat de la Timisoara de la aeroport un taxi pīna la Resita.
īn timisoara am ajuns īn jur de ora 16, ora de vīrf. Īn oras circulatie STOP & GO - bara la bara. Ce face desteptu? Īn loc sa mearga patinat calca acceleratia ca bou, calca frīna ca idiotu de era sa dauu cu capul īn bord de cel putin 10 orii. Rezultatul?
fica-mea care statea īn spatele soferului aproape ca i-a vomitat īn ceafa de atīta zgīltīiala.
Iesit din oras dupa ce si-a mai rezolvat niste treburi pe buzunarul meu deoarece ceasul de taxare mergea, īntr-e Timisoara si Lugoj, n-a lipsit mult sa ne bage-n sant deoarece tragea ca idiotul cu 130 (permis numai 80) si frīneaza blana, Pt. O GAINA :evil:
Īn cele din urma m-am urcat eu la volan ca alt fel cred ca n-am mai fi ajuns īntregi.
Ti-am scris astea ca sa realizezi ca chiar daca vine cineva īn tara fara masina, este foarte bine implicat īn traficul rutier si vede destul de bine, "care-i mersul". ;)

PS:

Apropo de flash-uri vs. tīrītori de stīnga:

Ai avut parte vreodata de O CURSA DE ELEFANTI īn fata ta cīnd tu vi cu demaraj aprox. 200 km/h īn panta?

Bogdan_mb 30-09-10 23:00

Quote:

Originally Posted by Bergabradler (Post 3693214)
Leider....... Zivile Autobahnpolizei bzw. Rennleitung :D "Sicherheitsabstand nicht eingehalten, und Nötigung des Vordermann's" 1 Monat, 4 Punkte, 235,- €

Vielen Dank und zu Fuss gehen :lol:

P.S. Da era cam "full" masina civila de politie in ce priveste "extraoptiuni" :twisted:

Sunt de acord cu politia "civila" mai nasol doar cand esti roman, circuli regulamentar cu o masina mai buna si te trateaza ca si pe cel mai mare traficant de droguri.

aleks 01-10-10 09:52

1)Dacă sunt prins īn trafic (aşa cum suntem toţi zilnic) şi o maşină vrea să intre de pe un drum lateral, opresc şi-i dau flash să intre, ca nu īmi cade nimic şi tot acolo ajung, ori cu maşină ori fără tot atāt timp fac pe drumul ăla.
2)Dacă merg tare depăşesc dacă se poate, chiar şi pe interior, ca meltenii nu se dau deoparte ca ei au 50/90 km/h fix şi zici că lucrează toţi la rutieră şi au radaru-n palmă, şi nu pierd timpul să mă enervez după fiecare, mă duc īn treaba mea.
3)Dacă vine unul tare din spate mă uit īn oglinzi, că de aia le am şi nu mă uit ca un dobitoc doar īn faţă, că sunt participant activ la trafic rutier, nu sunt conductor de tren, şi-l las să treacă, că nu-i strada maică-mii, şi nici nu-s preotul sau psiholgul lui să-l sfătuiesc de bine cum să meargă pe stradă, treaba lui cāt īi dă şi cum se duce.
Păcat că orgoliul şi proasta creştere vă īmpiedică să fiţi oameni normali.

Bergabradler 01-10-10 11:56

Re: Teribilişti vs depăşiri

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 3694438)
Sunt de acord cu politia "civila" mai nasol doar cand esti roman, circuli regulamentar cu o masina mai buna si te trateaza ca si pe cel mai mare traficant de droguri.

Da aici ai partial dreptate, dar nu numai cu Nr. Roman ci si cu alte numere straine exista posibilitatea chiar daca te tii de regulile de circulatie sa se uite stramb la tine.

Dar si aici in Romania e valabil acelasi lucru cu numere de germania sa iti caute "nod in papura" (look at me :cry:) :D dar cred ca in orice tara pe lume e cam normal. In orice caz se poate trece peste chestiile astea minore :lol:

KASSEL 01-10-10 12:11

Sincer va zic ca in Germania cu numere de RO chiar nu am avut nici o problema majora cu Politia, chiar am si facut cateva gafe a la Romania si doar s-au uitat in sictir la mine si m-au lasat in pace, dar situatia se schimba cand ai masina cu numere de export germane esti oprit de toti politisti care te vad.

CyberCSX 01-10-10 12:48

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 3694438)

E si normal din moment ce:

1 - Sau gasait deja de "X" ori droguri, armament, sute de baxuri de tigari si fel de fel de tīmpenii īn autocarele romānesti gen ATLASIB care fac zilnic Romānia - Germania sau tranziteaza Germania spre alte tari
2 - Daca te afli īn zonele vulnerabile cu Olanda, tara īn care anumite droguri sīnt legale si carausii de cocaina au aici "pīrtiile" lor, nu se controleaza numai masinile ci si pasagerii din trenuri.
3 - Daca te afli īn zonele vulnerabile cu cehii unde īn zonele de frontiera e plin de prostituate stradale minore si de regula se misca pe aici o sumedenie de tuciurii cu masini de RO care ofera minore cu ora sau spre vīnzare.

@ KASSEL

Quote:

situatia se schimba cand ai masina cu numere de export germane esti oprit de toti politisti care te vad
Masinile cu numere de export (ZOLL) se iau de regula īn colimatoriu deoarece se fura ca-n codru dar nu de romāni ci de poloneji.
Exista o vorba īn germania care spune: - " Heute gestohlen, morgen in Polen" = Azi furat, mīine īn polonia īnmatriculat si ca sa fiu sincer, īntr-e timp nici romānii nu sīnt usa de biserica din punctul asta de vedere.

Īn ceea ce privesc controalele, astea de regula nu se fac de politia civila ci de ZOLL si īn cazuri de razii ambele īmpreuna deoarece cei de la ZOLL nu au voie sa procedeze arestari.

babau88 01-10-10 14:19

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3695345)
E si normal din moment ce:

1 - Sau gasait deja de "X" ori droguri, armament, sute de baxuri de tigari si fel de fel de tīmpenii īn autocarele romānesti gen ATLASIB care fac zilnic Romānia - Germania sau tranziteaza Germania spre alte tari
2 - Daca te afli īn zonele vulnerabile cu Olanda, tara īn care anumite droguri sīnt legale si carausii de cocaina au aici "pīrtiile" lor, nu se controleaza numai masinile ci si pasagerii din trenuri.
3 - Daca te afli īn zonele vulnerabile cu cehii unde īn zonele de frontiera e plin de prostituate stradale minore si de regula se misca pe aici o sumedenie de tuciurii cu masini de RO care ofera minore cu ora sau spre vīnzare.

@ KASSEL

Masinile cu numere de export (ZOLL) se iau de regula īn colimatoriu deoarece se fura ca-n codru dar nu de romāni ci de poloneji.
Exista o vorba īn germania care spune: - " Heute gestohlen, morgen in Polen" = Azi furat, mīine īn polonia īnmatriculat si ca sa fiu sincer, īntr-e timp nici romānii nu sīnt usa de biserica din punctul asta de vedere.

Īn ceea ce privesc controalele, astea de regula nu se fac de politia civila ci de ZOLL si īn cazuri de razii ambele īmpreuna deoarece cei de la ZOLL nu au voie sa procedeze arestari.

Acum ca ai demonstrat cat de destept esti, poti sa numai faci offtopic?

CyberCSX 01-10-10 16:12

Quote:

Originally Posted by babau88 (Post 3695500)
Acum ca ai demonstrat cat de destept esti, poti sa numai faci offtopic?

Am sa notez pe lista dorintelor pt. sarbatorile de craciun si īi trimit lui mos gerila sa te faca fericit. :D

ON TOPIC:

Voi va agitati din cauza tīratorilor de stīnga dar DIN FERICIRE nu aveti parte de o armata de ZOMBIE pe soselele romānesti, bosorogi de peste 80 de ani care nu numai ca merg īn stīnga permanent dar mai merg si īn zig-zag, depasesc fara sa semnalizeze, intra deandoaselea pe contrasens, pe autostrada si nu numai ca sīnt prea prosti sa schimbe vitezele dar sīnt atīt de dementi ca inverseaza la automata "D" cu "R" bagīnd inutil īn spital grupuri īntregi de copii unde īn loc sa puna īn "D" pune boul īn "R", calca acceleratia la blana si da peste grup de copii de clasa a 2-a ce vin de la scoala.
8 copii bagati īn spital cu mīini si picioare rupte dintr-un foc.

Si mai frumos, ca inverseaza frīna cu acceleratia si la semafor e distractie cum a fost si īn cazul lui fiu-meu de care am scris anul trecut unde o baba de peste 70 de ani i-a facut zob masina noua cu nici 3000 km rulati.

Da-i flashuri si clacsoane la un ZOMBIE din asta pe autostrada, ca-ti face dracului infarct la volan cu 180 km/h sau īti calca frīna la blana īn fata nasului cum a patit-o un amic de-al meu din Frankfurt de a ajuns 6 luni la reanimare (terapie intensiva), cu masina ZOB si copilul de 6 ani MORT. :twisted:

johhny 01-10-10 18:15

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 3693897)
Tot pe sistemul asta: De ce totzi complexatii cu Audi 1.9tedei cum se afla in paralel la stop cu un BMW repede se cred la drag-racing si cum se pune verde se infunda in acceleratie si fluiera din roti....cred ca isi zic ca BMW-ul e maxim 525tds, daaaaar, al meu e 525i, deci tzeapa, ca daca e loc si de ciuda nu-i las si cum trece 2.5-u de 3500 de ture cam le spun papa :P

pai si tu intri in categoria ''complexatilor'' de indata ce preferi sa te dai cu ei la semafor si nu-i ignori, sau de unde stim ca nu tu incepi .. :lol:

CyberCSX 01-10-10 19:06

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 3693897)
Tot pe sistemul asta: De ce totzi complexatii cu Audi 1.9tedei cum se afla in paralel la stop cu un BMW repede se cred la drag-racing

Nu cumva e invers?
Tare ma tem ca toti care circula cu imitatii de coaie de bavarez pe radiator se cred HING OF THE ROAD, sīnt cei tari, cei mai cool si cei mai smecheri pt. ca vezi doamne ce super coaja de nuca MADE IN GERMANY au iei, uitīnd ca soselele mai au si o banda de circulatie īn dreapta.

Nu mai zic ca īi mai si "dezmiarda" cu denumiri precum....ursuleti, pisicute si mai stie naiba ce animale salbatice sau de casa :D :D :D

Īmi aduc aminte, prin 2003 cīnd am fost ultima data īn tara "pe cale motorizata", mergeam si eu lejer ca tot omul, oboosit dupa un drum de 1500 km non-stop prin europa, īntr-e Lugoj si Caransebes, la un moment dat vad un frustrat din asta cu un bavarez cu numere de TM īn spate ca vrea "volomusai" sa se bage la mine īn teava de esapament.

Ghinionul a facut, ca am putina alergie la polen si m-a apucat stranutatul.
Īn momentul asta cīnd am stranutat, mi-a alunecat al naibi piciorul pe acceleratie ceva mai tare.
Cīnd m-am uitat ulterior īn oglinda am vazut cum imitatiile alea doua simetrice de coaie de bavarez de pe masca radiatorului se fac toooot mai mici transformīndu-se īntr-un punt negru īn spate ce se facea tooot mai mic de parca ar fi fost un....... microb.

Hm............ ce-i si cu posesorii astia frustrati de bavarezi....... :rolleyes2

Gixer 01-10-10 20:30

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3696095)
Nu cumva e invers?
Tare ma tem ca toti care circula cu imitatii de coaie de bavarez pe radiator se cred HING OF THE ROAD, sīnt cei tari, cei mai cool si cei mai smecheri pt. ca vezi doamne ce super coaja de nuca MADE IN GERMANY au iei, uitīnd ca soselele mai au si o banda de circulatie īn dreapta.

Nu mai zic ca īi mai si "dezmiarda" cu denumiri precum....ursuleti, pisicute si mai stie naiba ce animale salbatice sau de casa :D :D :D

Īmi aduc aminte, prin 2003 cīnd am fost ultima data īn tara "pe cale motorizata", mergeam si eu lejer ca tot omul, oboosit dupa un drum de 1500 km non-stop prin europa, īntr-e Lugoj si Caransebes, la un moment dat vad un frustrat din asta cu un bavarez cu numere de TM īn spate ca vrea "volomusai" sa se bage la mine īn teava de esapament.

Ghinionul a facut, ca am putina alergie la polen si m-a apucat stranutatul.
Īn momentul asta cīnd am stranutat, mi-a alunecat al naibi piciorul pe acceleratie ceva mai tare.
Cīnd m-am uitat ulterior īn oglinda am vazut cum imitatiile alea doua simetrice de coaie de bavarez de pe masca radiatorului se fac toooot mai mici transformīndu-se īntr-un punt negru īn spate ce se facea tooot mai mic de parca ar fi fost un....... microb.

Hm............ ce-i si cu posesorii astia frustrati de bavarezi....... :rolleyes2

Pai aici am vazut ca si tu ai fi tot din tagma frustratilor.....:-P

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 3695955)
pai si tu intri in categoria ''complexatilor'' de indata ce preferi sa te dai cu ei la semafor si nu-i ignori, sau de unde stim ca nu tu incepi .. :lol:

Cum adica sa-i las sa creada ca ei is miezu??!!!!! Povestile ca tractoru lor consuma 4-5 le mai suport, da si ca trage ca un benzinar de 2.5 indiferent de marca din aceeasi generatie deja e prea mult.....

CyberCSX 01-10-10 21:18

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 3696314)
Pai aici am vazut ca si tu ai fi tot din tagma frustratilor.....:-P.

De ce sa fiu frustrat ? Nu ma īncadrez īn nici o categorie. am timp, rabdare, sīnt īntotdeauna bine dispus, nu-mi fac stres si īn cele din urma, cazanu meu american cu motor de masina de cusut ileana care ascunde aprox. 475 de iepe putere (ca armasarii īs īn concediu) nu vad de ce sa fiu frustrat. :D :D :D

C63 AMG 01-10-10 23:00

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3690742)
Mai e un punct de vedere. Disperatii care dau flashuri si vin cu super viteza ca n-ai nici timp sa te dai pe banda a 1-a ca iti stau in cur. Poate de la flashurile insistente, omul care poate conduce si un Lada 1200, isi zice - ia uite-l si pe taranu asta cu masina tare, un disperat care da flashuri, sa fie sanatos, nu ma dau din fata lui. In Germania nu s-a auzit de conceptul de flashuit. Mergi cu 120 in depasire pe ultima banda, cand treci de un tir, iti vine in spate un 911 Turbi care a franat probabil de la peste 200 km/h si asteapta in spatele tau cuminte. Clasic noua - flashuri si claxoane, ca doar trece coloana oficiala, sa se dea toata lumea din calea mea!!!

Evident, daca spui ca prima banda era goala, este obligatoriu ca masina Polo sa fi mers pe acea banda. In plus, cine sta in trafic sa faca pe reisarul... e clar ce mare fel de sofer este el!

Daca aia care dau flashuri sunt tarani, atunci aia care merg ca melcul pe banda a 2-a cand banda 1 e libera cum sunt ?! Nu ti se pare normal sa le dai flashuri unor asemenea dobitoci ? Indiferent cu ce viteza vii, sau ce masina ai, ideea e simpla: daca nu te grabesti, mergi pe banda 1 !

Giully4u 02-10-10 13:02

De obicei banda 1 e cea mai stramba/denivelata/plina de gropi.

optimus 02-10-10 13:25

Din categoria bolnavii cateva intamplarii:

-stau cu ursu la semafor ursu grohaia in tihna linistit fara chef de joaca , cand de o data in dreptul meu un golf 4 cu o toba sport cica:D acelera de nebun dadea se plece , sa facut verde acelerez la 4000 ture golful deaja era 3 metri in fata cu demaraj eu am plecat linistit lam ajuns la al 2-lea semafor el aceiasi paractica cred ca a mai trecut o victorie pe foaie:lol:

-cel mai mult imi place cand ma asez linistit la semafor si vine unu cu gagicasa se opreste lasa geamu ce motor are frate asta? 2500 12 valve la care bogatu cu un ranjet pe buze eu am 3000 diesel pe motorina,ce an?1985a mea e 2006 hai ne dam arunc un zambet turez si 1a,2a,3a ma uit in oglinda un fum de nu mai vedea opresc la urmatorul semafor opreste si el frate da ce an e asta ce motor are ca nu are cum sa aiba 2500 sarcau bogat sa injosit in fata iubitei el avea HAUDI A6 2,7 TDI

-ma duceam la mare pe vremea cand legatura intre motor si toba finala sport era facuta doar de o teava de inox 4mm diametru ,sii ii dadeam eu la urs aveam vreo 200 si ceva in fata cateva tiruri fac frana de motor huruia ca dracu cateva rateurii se dau aia cu tirurile dar unu cu un logan merge cu 80 si imi arata ranjind semnul pacii si sa schimb eu banda ,apoi cand am incerca sal depasesc nu ma lasa

Giully4u 02-10-10 13:35

Da` de unde tot rivalitatea asta Audi vs Bmw? Am un prieten cu bmw care cand vede audi in spate sau in fata intra pe "racing mode".

optimus 02-10-10 13:37

Quote:

Originally Posted by Giully4u (Post 3697342)
Da` de unde tot rivalitatea asta Audi vs Bmw? Am un prieten cu bmw care cand vede audi in spate sau in fata intra pe "racing mode".

pai nush CRED CA RESPECTIVU VROIA SA SE DEA MARE IN FATA IUBITEI

CyberCSX 02-10-10 16:02

Quote:

Originally Posted by optimus (Post 3697324)
[...]arunc un zambet turez si 1a,[....]

Pai........... pīne el arunca zīmbetu, tureaza si baga antīia, eu deja stau de mult lejer la Mc'Donalds si-mi beau cafeaua :D :D :D :D

beck 02-10-10 16:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Giully4u (Post 3697268)
De obicei banda 1 e cea mai stramba/denivelata/plina de gropi.

"De obicei" toti nesimtitii care merg pe banda 2 cind au loc pe 1 baga scuza asta la interval.

@cybercsx asta din poza e masina ta cu 475 de iepe?

Giully4u 02-10-10 16:38

Adica eu sunt nesimtit pt ca am spus un lucru real?

Nu`ti face tu griji, eu nu merg pe banda a 2-a doar ca sa ma aflu in treaba ;)
Nesimtitul esti tu daca intr`adevar a fost o jignire la adresa mea. Daca nu, imi cer scuze, am inteles gresit.

beck 02-10-10 16:55

Quote:

Originally Posted by Giully4u (Post 3697670)
Adica eu sunt nesimtit pt ca am spus un lucru real?

Nu`ti face tu griji, eu nu merg pe banda a 2-a doar ca sa ma aflu in treaba ;)
Nesimtitul esti tu daca intr`adevar a fost o jignire la adresa mea. Daca nu, imi cer scuze, am inteles gresit.

nu, m-am exprimat, gresit (daca nu o arzi pe banda 2 :) ) ..

recunosc ca nu am mai avut neplacerea sa conduc pe cararile patriei de aproape 2 ani dar totusi nu cred ca e vorba despre locurile unde banda 1 este plina de gropi aici.

22VIN 02-10-10 17:31

Quote:

Originally Posted by beck (Post 3697706)
recunosc ca nu am mai avut neplacerea sa conduc pe cararile patriei de aproape 2 ani dar totusi nu cred ca e vorba despre locurile unde banda 1 este plina de gropi aici.

Pana mai acum 2-3luni o mare parte din banda 1 a autostrazii A1 arata exact ca drumurile forestiere: 2 santuri lasate de rotile TIR-urilor. Cand mergeai pe ea ziceai ca mergi cu trenul, masina vira singura dupa santuri. Preferam sa merg pe banda 2 si sa fiu atent in permanenta in oglinzi decat sa stau pe nenorocirea aia.
Acum e reparata, e ok, dar tot sunt destui care merg cu 90km/h pe banda 2 si care nu-ti fac loc decat dupa ce franezi de la 130km/h si astepti in fundul lor. Flash-urile sunt degeaba, sa-i depasesc prin dreapta e riscant pentru ca am patit de mai multe ori cand depaseam pe dreapta sa se bage peste mine pentru ca habar n-au sa se uite in oglinda.

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning