![]() |
Re: Machete in lucru - DrifterGT
Da da exact asta am vrut sa zic si eu:D
|
3 Attachment(s)
Heyy frumoase machete :) mai ales q7-le :) am si eu un suv 1/24 :) Mercedes ML 320 vechii de prin 2005 cam asa :) .. arata asa pt ca l-am cam uitat prin debara :)) si .. cand eram mai mic imi placea sa le desfac si ... le cam stricam
:)) Ce i-as putea face? |
Pai poti sa ii vopsesti barile in culoarea caroseriei eventual niste roti...
|
nu cred ca i-ar sta bine :)) dar hai sa nu mai vb de macheta mea pe topicu lu Drifter pt ca nui frumos si .. lui i-am cerut parerea pt si el are un Suv :) daca e imi fac topicu meu
|
4 Attachment(s)
Dupa ce am modificat M5-ul , am facut si farurile transparente, asta insemnand sa scot vopseaua portocalie pe post de semnalizare si banda de sus argintie ramanand curate si transparente.
Acum eu am 3 modele pentru stopuri. -Transparent -Rosu -Negru Vre-un (corect: vreun) sfat ? |
Rosu...
|
Transparent o faci sa semene cu o asiatica; eu as merge pe rosu sau negru.
|
Daca ar fi sa fac stopurile pe negru, sa fac si farurile ? sau ele sa ramana asa ?
|
Ar merge facute si farurile (contrastul negru-argintiu arata interesant).
|
Faruri si stopuri negre Alex..
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
O poza cum arata M5-ul acum :). Farurile/Stopurile facute negru lucios. Deoarece nu am vrut sa pierd farurile vopsindule (corect: vopsindu-le) am ales modalitatea colantarii. Poate pe viitor vreau sa fie stock si am optiunea de a da folia jos. Sper ca va place cum a iesit. PS2: Nu intrebati dece (corect: de ce) nu are cauciucuri :D ca vreau sa vopsesc jantele si de aceea in poze apare fara ele :D. |
Cand ziceam sa le faci negre ma refeream la piesa din interiorul farului. La stopuri nu prea aveai de ales ca sa iasa negre, dar la faruri ai fi putut sa pastrezi "profunzimea".
|
3 Attachment(s)
Quote:
Farurile si Stopurile sunt facute negre cu folie care se poate indeparta foarte usor si raman cum erau stock (transparent/rosu). L.E: Si 2 poze cu modelul real :), deoarece in realitate se da amenda pentru folie pe faruri o sa vedeti doar stopurile negre :). |
Imi place cum a iesit asta..vad ca merge treaba din ce in ce mai bine, bravo:!:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
totusi...de ce sunt semnele alea in aerisirile laterale din bara fata?
|
1 Attachment(s)
BMW M5 HALF BLACK...
Din pacate dupa ce am pus bordul inapoi a gazat parbrizul... si singura optiunea era si el negru. Poate o sa gasesc altul sau o sa fac unul... ca nu prea imi place negru. In rest sper sa va placa... , am facut doar un test cum ar iesi... deci nu e culoarea finala. M-am gandit la portocaliu+negru. |
Parerea mea este ca e destul de reusit.....Good Job!!!:D:D8)
|
Imi place cum a iesit, parbrizul stii tu cum se face asa ca te rog sa remediezi problema repede:!:
|
Mie mi se pare mai frumoasa pe argintiu plus geamurile negre.Acum asa cum e,semana daca stii prin Bucuresti a targ Vitan plus manele la maxim in ea(daca ar fi masina reala).Si portocalie cu negru tot a targ cu manele si cruciulite multe in parbriz.E doar o parere sper sa nu te superi pe mine.Bafta multa!
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Se pare ca si cei de la maisto custom shop sunt manelisti... firar mama lor sa fie :evil:. Dar daca imi spui ca si cei de la Lumma sunt manelisti... eu nu mai zic nimic, ma abtin :D. |
Asa o fi, or fi crescut printre manelisti si cocalari,sunt pretutindeni chiar si in Europa de vest,in Romania nemaiavand unde sa munceasca, daca le plac astfel de masini.Eu unu iti spun ce am vazut pe strada,astfel de masini sunt conduse de cei ce asculta manele la maxim.Poate gresesc poate nu este decat o parere personala.Gusturile nu se discuta,oricum felicitari pentru munca depusa si pentru perseverenta!
|
Multumesc... oricum e singura macheta la 1:18 la care m-am bagat sa o modific. Restu le las stock.
|
1 Attachment(s)
|
asta are nevoie de alta vopsea, e prea anost asa:-|
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
8).....
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Ca tot se termina anul asta :D pun si eu poze cu "tuning'urile" mele la 1:24 :D.
VW PASSAT 1:24 Welly AUDI Q7 1:24 Welly Range Rover 1:24 Welly Nissan 350z 1:24 China |
Quote:
|
Ai avut ceva treaba anul asta si ai facut-o foarte bine:!:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Mercedes 300SL 1:24 Bburago |
Am si eu unul la fel.Culoarea la interior este foarte buna buna insa nu cred ca se potriveste LCD cu masina.Grila neagra merge insa la ideea cu barile nu stiu ce sa zic.
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
A atunci da esti pe drumul cel bun.Cred ca o sa trebuiasca sa astupi suportul care tinea bara din fata cumva,sa il maschezi.Grila iarasi nu stiu cum o sa o faci in rest este foarte bine.Mult succes!
|
Grila o să o dau jos, şi cred că renunţ la semnul de Mercedes. Şi da întradevăr trebuie să astup găurile din bara faţă că şi aşa maşina va fi revopsita în alb.
|
4 Attachment(s)
Am renunţat la grilele faţă şi laterale că erau din plastic şi arătau urât cu cromul acela exfoliat! Acum am pus plasă de 1:24 metalică. Deocamdată aşa rămâne până în primăvară când o să îl revopsesc şi să fac unele retuşuri. 8)
|
Sa pui stema (decupata) pe plasa man o sa dea foarte bine:!::!:
Arata intr-un mare fel acel concept:!: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning