Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - DrifterGT (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/210807-machete-lucru-driftergt.html)

cruizer11 24-11-10 22:07

Re: Machete in lucru - DrifterGT

Da da exact asta am vrut sa zic si eu:D

KrYpToN 27-11-10 17:32

3 Attachment(s)
Heyy frumoase machete :) mai ales q7-le :) am si eu un suv 1/24 :) Mercedes ML 320 vechii de prin 2005 cam asa :) .. arata asa pt ca l-am cam uitat prin debara :)) si .. cand eram mai mic imi placea sa le desfac si ... le cam stricam
:))
Ce i-as putea face?

cruizer11 05-12-10 17:22

Pai poti sa ii vopsesti barile in culoarea caroseriei eventual niste roti...

KrYpToN 05-12-10 17:28

nu cred ca i-ar sta bine :)) dar hai sa nu mai vb de macheta mea pe topicu lu Drifter pt ca nui frumos si .. lui i-am cerut parerea pt si el are un Suv :) daca e imi fac topicu meu

DrifterGT 08-12-10 23:35

4 Attachment(s)
Dupa ce am modificat M5-ul , am facut si farurile transparente, asta insemnand sa scot vopseaua portocalie pe post de semnalizare si banda de sus argintie ramanand curate si transparente.

Acum eu am 3 modele pentru stopuri.

-Transparent
-Rosu
-Negru

Vre-un (corect: vreun) sfat ?

cruizer11 08-12-10 23:37

Rosu...

bmwh548 08-12-10 23:40

Transparent o faci sa semene cu o asiatica; eu as merge pe rosu sau negru.

DrifterGT 08-12-10 23:43

Daca ar fi sa fac stopurile pe negru, sa fac si farurile ? sau ele sa ramana asa ?

bmwh548 09-12-10 00:00

Ar merge facute si farurile (contrastul negru-argintiu arata interesant).

2010 09-12-10 03:24

Faruri si stopuri negre Alex..

DrifterGT 09-12-10 15:34

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3881859)
Ar merge facute si farurile (contrastul negru-argintiu arata interesant).

Am modificat-o prima data in Photoshop si arata bestial, acum urmeaza sa le modific si in realitate :).

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3882005)
Faruri si stopuri negre Alex..

S-a facut 8).

O poza cum arata M5-ul acum :).

Farurile/Stopurile facute negru lucios. Deoarece nu am vrut sa pierd farurile vopsindule (corect: vopsindu-le) am ales modalitatea colantarii. Poate pe viitor vreau sa fie stock si am optiunea de a da folia jos. Sper ca va place cum a iesit.

PS2: Nu intrebati dece (corect: de ce) nu are cauciucuri :D ca vreau sa vopsesc jantele si de aceea in poze apare fara ele :D.

bmwh548 09-12-10 17:01

Cand ziceam sa le faci negre ma refeream la piesa din interiorul farului. La stopuri nu prea aveai de ales ca sa iasa negre, dar la faruri ai fi putut sa pastrezi "profunzimea".

DrifterGT 09-12-10 19:27

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3883329)
Cand ziceam sa le faci negre ma refeream la piesa din interiorul farului. La stopuri nu prea aveai de ales ca sa iasa negre, dar la faruri ai fi putut sa pastrezi "profunzimea".

Arata cam urat... pe spate sa fie folie si pe fata vopsit interiorul... asa ca am ales ambele la fel. Am vopsit si jantele sa nu fie singurele parti negre. Mie imi place cum a iesit... acum mai urmeaza sa va placa voua :D.

Farurile si Stopurile sunt facute negre cu folie care se poate indeparta foarte usor si raman cum erau stock (transparent/rosu).

L.E: Si 2 poze cu modelul real :), deoarece in realitate se da amenda pentru folie pe faruri o sa vedeti doar stopurile negre :).

2010 09-12-10 20:04

Imi place cum a iesit asta..vad ca merge treaba din ce in ce mai bine, bravo:!:

DrifterGT 10-12-10 00:48

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3883895)
Imi place cum a iesit asta..vad ca merge treaba din ce in ce mai bine, bravo:!:

Multumesc, si partea a 2-a de poze :). White & Black :D.

Mht'u 10-12-10 14:16

totusi...de ce sunt semnele alea in aerisirile laterale din bara fata?

DrifterGT 15-12-10 18:02

1 Attachment(s)
BMW M5 HALF BLACK...

Din pacate dupa ce am pus bordul inapoi a gazat parbrizul... si singura optiunea era si el negru. Poate o sa gasesc altul sau o sa fac unul... ca nu prea imi place negru.

In rest sper sa va placa... , am facut doar un test cum ar iesi... deci nu e culoarea finala. M-am gandit la portocaliu+negru.

timitza09 15-12-10 18:21

Parerea mea este ca e destul de reusit.....Good Job!!!:D:D8)

2010 15-12-10 20:06

Imi place cum a iesit, parbrizul stii tu cum se face asa ca te rog sa remediezi problema repede:!:

Miria 15-12-10 20:56

Mie mi se pare mai frumoasa pe argintiu plus geamurile negre.Acum asa cum e,semana daca stii prin Bucuresti a targ Vitan plus manele la maxim in ea(daca ar fi masina reala).Si portocalie cu negru tot a targ cu manele si cruciulite multe in parbriz.E doar o parere sper sa nu te superi pe mine.Bafta multa!

DrifterGT 15-12-10 21:43

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by timitza09 (Post 3900514)
Parerea mea este ca e destul de reusit.....Good Job!!!:D:D8)

Multumesc!

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3900805)
Imi place cum a iesit, parbrizul stii tu cum se face asa ca te rog sa remediezi problema repede:!:

Pai se poate domnu costi ? :D o sa il refac si pe ala :D.

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 3900962)
Mie mi se pare mai frumoasa pe argintiu plus geamurile negre.Acum asa cum e,semana daca stii prin Bucuresti a targ Vitan plus manele la maxim in ea(daca ar fi masina reala).Si portocalie cu negru tot a targ cu manele si cruciulite multe in parbriz.E doar o parere sper sa nu te superi pe mine.Bafta multa!

Din pacate unii din voi ati crescut printre manele si cocalari... si nu am ce sa cer mai mult.

Se pare ca si cei de la maisto custom shop sunt manelisti... firar mama lor sa fie :evil:.

Dar daca imi spui ca si cei de la Lumma sunt manelisti... eu nu mai zic nimic, ma abtin :D.

Miria 15-12-10 22:05

Asa o fi, or fi crescut printre manelisti si cocalari,sunt pretutindeni chiar si in Europa de vest,in Romania nemaiavand unde sa munceasca, daca le plac astfel de masini.Eu unu iti spun ce am vazut pe strada,astfel de masini sunt conduse de cei ce asculta manele la maxim.Poate gresesc poate nu este decat o parere personala.Gusturile nu se discuta,oricum felicitari pentru munca depusa si pentru perseverenta!

DrifterGT 15-12-10 22:12

Multumesc... oricum e singura macheta la 1:18 la care m-am bagat sa o modific. Restu le las stock.

DrifterGT 16-12-10 12:07

1 Attachment(s)
BMW 645Ci Welly 1:24.

http://www.makeagif.com/media/12-16-2010/ei1scm.gif

FED express 16-12-10 18:54

asta are nevoie de alta vopsea, e prea anost asa:-|

DrifterGT 16-12-10 21:23

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3903459)
asta are nevoie de alta vopsea, e prea anost asa:-|

Mie imi place foarte mult aceasta culoare de argintiu spre albastru. Si da bine negru cu argintiu.

DrifterGT 28-12-10 11:10

1 Attachment(s)
8).....

andy design x 28-12-10 16:39

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3933962)
8).....

Arata extraordinar de bine:lol:!!!Bravo!!!

DrifterGT 29-12-10 21:36

9 Attachment(s)
Ca tot se termina anul asta :D pun si eu poze cu "tuning'urile" mele la 1:24 :D.

VW PASSAT 1:24 Welly
AUDI Q7 1:24 Welly
Range Rover 1:24 Welly
Nissan 350z 1:24 China

cruizer11 29-12-10 21:40

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3939045)
Ca tot se termina anul asta :D pun si eu poze cu "tuning'urile" mele la 1:24 :D.

VW PASSAT 1:24 Welly
AUDI Q7 1:24 Welly
Range Rover 1:24 Welly
Nissan 350z 1:24 China

Mie Audi Q7 mi se pare cel mai reusit dintre toate!

2010 30-12-10 08:09

Ai avut ceva treaba anul asta si ai facut-o foarte bine:!:

DrifterGT 02-01-11 00:12

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 3939057)
Mie Audi Q7 mi se pare cel mai reusit dintre toate!

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3939847)
Ai avut ceva treaba anul asta si ai facut-o foarte bine:!:

Mulţumesc, defapt am omis încă o machetă la care mi-am băgat mâinile să fac ceva mai sport. La această am avut probleme cu bara faţă/spate şi le-am dat jos şi i-a oferit un look mai sportiv (aşa cred eu), după am vopsit interiorul în roşu şi am montat un lcd în spate în loc de acea valiză.Am vopsit grilele de pe laterale în negru şi motorul în roşu strălucitor. Cam ăsta e finalul şi sper să vă placă. Singură problemă ar fi că uşile nu mai stau ridicate... de ce, nu am idee...

Mercedes 300SL 1:24 Bburago

cruizer11 02-01-11 00:16

Am si eu unul la fel.Culoarea la interior este foarte buna buna insa nu cred ca se potriveste LCD cu masina.Grila neagra merge insa la ideea cu barile nu stiu ce sa zic.

DrifterGT 02-01-11 00:23

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 3945926)
Am si eu unul la fel.Culoarea la interior este foarte buna buna insa nu cred ca se potriveste LCD cu masina.Grila neagra merge insa la ideea cu barile nu stiu ce sa zic.

La LCD stau şi eu în dubii, aş pune altceva... văd eu, cât despre bari... este foarte bine deoarece vreau să îl fac să aducă cât mai mult cu Mercedes-Benz 300SL Gullwing Panamericana Concept şi sper curând să fie cât mai aproape de modelul din poze. Dacă aveţi ceva sfaturi, spuneti-le...

cruizer11 02-01-11 00:28

A atunci da esti pe drumul cel bun.Cred ca o sa trebuiasca sa astupi suportul care tinea bara din fata cumva,sa il maschezi.Grila iarasi nu stiu cum o sa o faci in rest este foarte bine.Mult succes!

DrifterGT 02-01-11 01:14

Grila o să o dau jos, şi cred că renunţ la semnul de Mercedes. Şi da întradevăr trebuie să astup găurile din bara faţă că şi aşa maşina va fi revopsita în alb.

DrifterGT 02-01-11 01:47

4 Attachment(s)
Am renunţat la grilele faţă şi laterale că erau din plastic şi arătau urât cu cromul acela exfoliat! Acum am pus plasă de 1:24 metalică. Deocamdată aşa rămâne până în primăvară când o să îl revopsesc şi să fac unele retuşuri. 8)

2010 02-01-11 06:25

Sa pui stema (decupata) pe plasa man o sa dea foarte bine:!::!:
Arata intr-un mare fel acel concept:!:

DrifterGT 02-01-11 10:59

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3946058)
Sa pui stema (decupata) pe plasa man o sa dea foarte bine:!::!:
Arata intr-un mare fel acel concept:!:

Stema originală cea din plastic este foarte groasă şi dacă o decupez pe aceea iese foarte mult înafară şi arată urât... o să încerc una din sârmă subţire... sau una pe autocoloant... :nervious:. Mă bucur că îţi place modelul 8).

FED express 02-01-11 14:42

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3946353)
Stema originală cea din plastic este foarte groasă şi dacă o decupez pe aceea iese foarte mult înafară şi arată urât... o să încerc una din sârmă subţire... sau una pe autocoloant... :nervious:. Mă bucur că îţi place modelul 8).

daca e foarte groasa, poti smirghelui partea din spate, ca sa o subtiezi pana la dimensiunea care ti se pare avantajoasa pentru grila machetei.

All times are GMT +2. The time now is 09:32.

- Copyright 2026 4Tuning