![]() |
Re: BBS Style 5
Quote:
Sunt originiale cu bec normal de pozitie. doar ca eu le-am desfacut si am pus SMD! Nu stiu ce sa zic daca sunt numai pt state sau cum poti sa le iei!Poate iti da Joint mai multe detalii! Numai bine! Quote:
O sa revin maine cu vre-o 2 poze:D sa nu mai fie dubii multe :)) Quote:
:paper: |
Quote:
Arata foarte bine! Coboara masina urgent!!! Treaba buna pana acum!!! I like it!!! :twisted::twisted::twisted: |
3 Attachment(s)
Quote:
Saptamana de vine urmeaza sa o mai cobor un pic de fata pt ca nu e destul! :) :arrow: |
Quote:
Felicitari sharkylete ! |
2 Attachment(s)
scuze de off.. daca stie cineva codul la culoarea asta ( asta daca are cod ceva) sa mi-l zica si mie...
|
Quote:
Multumesc! :oops: Keep in touch! :paper: |
bijuterie de masina:) imi poti spune ce dimensiune au gumele spate-fata? msi
|
Quote:
Numai bine! :paper: |
era vba de tine:P.. msi..pt inf.. de aia intreb ca am luat si eu o pereche fix ca a ta aurite et 20 pe 17/8j de la zeky.. si vroiam sa stiu ce marime ai ...ca si eu vreau sa pun 205.40.17 numa ca nu am vaz inca pe modelu asta cum arata ..msi inca odata:-P
|
Quote:
nu incerca sa pui mai mari pentru ca va arata urat iar daca vrei un strech ceva mai mare poti incerca 195 |
UPDATE
5 Attachment(s)
NEXT STAGE! :shock::arrow:
|
Re: UPDATE
Quote:
|
Quote:
daca sunt electrostatic, as vrea sa stiu daca aveti in valcea asa ceva sau ai fost la bucuresti... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
In poze nu e mare branza... Live sunt ceva de nedescris:shock:(pentru mine,normal! pentru altu` poate e o culoare de handel sau mai stiu eu .. dar pentru mine au iesit mult peste asteptari,foarte mult chiar!) O sa revin cu detalii spre sfarsitul saptamanii cand ma duc la ZIEMENS sa mi le monteze,asta dupa ce sunt polishate cum trebe! :D O seara buna! :paper: |
Le fac galbene :D ..sper sa nu apara vreunu cu galben :D ca aveam de ales intre astea 2 culori ...or sa mearga bine pe negru :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Dar m-am hotarat sa le fac pe alea de iarna culoarea portocaliu ca e mai de sezon! :D arata altfel portocaliul ala iarna! :D (cum si fotbalul pe zapada se joaca cu minge portocalie :D ) O sa vezi ca orice culoare le-ai face o sa iti placa la maxim! Singurul lucru unde poti fi nemultumuit este la polish! Dar daca il faci cum/unde trebuie poti sa le faci si mov/albastre/negre si o sa fi incantat! Numai bine! :paper: |
1 Attachment(s)
Verde fluorescent
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
dada exact
|
Alea galbene dupa e46 negru sunt vopsite electrostatic. Odata ce le faci electrostatic, cu aia 2-3 mm de vopsea in plus nu mai ai nevoie de inelele de centrare, vin 100% fixe. Prezoanele sunt cromate, si surubelele de la jante sunt ANODIZATE negru, nu mai au moarte, nu-ti pica depunerea dupa ele decat la ciocan. Astfel de depuneri au produsele militare. (binoclu, luneta, etc). si se pot face si prin RO.
|
nice style 5
|
2 Attachment(s)
e destul de amuzant daca stai sa te gandesti, nu mai vreau sa fie nimeni ca mine, dar il copiez pe altul :lol: ( rog a nu sari cu replici acide, nu este o critica, doar un truism in fond si la urma urmei :D)
ontopic : style5 + E39= wallpaper |
Nimeni nu vrea sa copieze dar anul asta si-au luat toti style 5 :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu n-am zis ca sunt urate :D
Si eu mi-as lua dar neaparat cu 9 j :lol: |
pentru ca dau f bine pe e36....
daca toata lumea o sa manance friptura.....te apuci sa mamanci cacat ca sa fi mai deosebit????? a fost o simpla comparatie nu am vrut sa atac pe nimeni direct dar asta e realitatea.....si-au luat toti style 5 pentru ca dau bine.... pana la urma orice culoare ti-ai face style 5-urile tot s-a mai gasit unul inaintea ta sa le faca asa...deci.....cel mai mult conteaza sa dea bine pe masina pe care o ai....si sa alegi culoarea potrivita la miez...chiar daca mai sunt inca 12734823823923 de masini asa... mie unu mi-ar placea sa vad pe strada numai pisici cu kit de m3 , lasate blana si cu bb style 5 pe ele... |
Quote:
|
da man...am inteles si am prins ideea..dasta am si zis ca nu fac referire la nimeni...am vb la modul general...:lol:
|
3 Attachment(s)
:rolleyes2:arrow:
|
Quote:
|
Quote:
Au devenit 8J ET 20,9J ET 17! Cu distantiere(sa vad daca le mai pun) o sa fie 8J ET 10,9J ET -3! :D Numai bine! :paper: |
Quote:
Frumoase rău jantele, să le invārtiți sănătoși ! |
3 Attachment(s)
Sa revenim: BBS Style 61
Tot Style 5 dar pe 18'' p.s. am un set la colectie, daca se gasesc amatori de asa ceva buzz me :twisted: |
4 Attachment(s)
yellow
|
3 Attachment(s)
ON :arrow:
|
1 Attachment(s)
Felicitari !! Foarte bine arata masina ta ! 9j :shock:
|