![]() |
Re: Dacia Lastun in primele modificari
bubule, azi ai facut pozele? asa arata alea dupa ce le-ati vopsit?
|
astazi iam facut iti place? :D
|
cat consuma ?
|
cam 6 presupun .. cât juma` de oltcit :)
|
este jumatate din motorul de oltcit,dar nu jumatate ca motorul de oltcit special
adica nu mai e boxer,e taiat pe jumatate ramanand 2 cilindrii in linie, cei de pe partea cu delcoul,raciti cu aer sorry daca s-a mai zis,citisem ceva gresit pe prima pagina |
de consumat lua cam 5-6% acum nu mai consuma ca am calat motoru
mi-am luat jenti pe 13 de honda cu gume pe 175 si am iesit in probe in port si l-am probat c-am tare :D cred ca maine pun niste poze noi cu el mi-a promis cineva ca imi face rost de un motor de tico cu tot cu cutie la 10 mil am mai gasit un bloc cu chiuloasa, galeria de admisie, si carburator de golf 1 la 4 mil cutie de golf 2 la 7 mil dar trebuie adaptata si pt astea trebuie sa mut oalele de la amortizoare si basculele mai in afara si dureaza c-am mult asa ca motoru de tico zic ca e mai rezonabil si daca umblu putin la el cred ca o sa fuga ceva mai tare decat un tico stock in fine sa il iau si mai vad ce fac am mai gasit la unu sa imi faca un bodykit |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Am promis ca pun niste poze mai noi c-am tarziu da... mai bine mai tarziu decat niciodata...
|
uau arata foarte bine imi place, arata foarte bine cu jantele..sa ai noroc de el8) :D
PS: Stopurile sunt de vw golf 1? arata foarte bine :D |
mai am sa ii montez geamuri electrice am kitu acasa da nu am timp
inchidere si alarma dar astea dupa body kit mai intai motoru ca ala e totul... |
Quote:
|
da.. cate locuri.. are..Lastunu?? si nu pui ceva poze.. si din interior.. ca sincer.. eu nu am mai vazut unu d cand era mic mic.. si abia dak mi-l ai amintesc..:D ..in rest.. super proiect..
|
voi pune si niste poza cu interiorul voi pune si cu un lastun stok cum arata original si cu al meu
|
Felicitari pentru perseverenta! Eu ma gandeam la un moment dat (si alt prieten "Lastunar" tot din tm)la un motor de Subaru (microbuzele alea ce arata ca si Damas) care au 4x4 la buton (nu stiu exact cum functioneaza sistemul, dar am vazut la un prieten care avea din ala). Acum e de vanzare un Subaru de-asta cu motor de 1,1litri la 450 de euro (in Timisoara)hai sa-ti dau si telu ca intru mai rar pe forum . . 0789703431 . .
Dar poate gasesti vreo varianta mai aproape de tine . . bafta |
E super marfa masinutza....si e bine ca ai ingrijito , daca i-ai pune si niste jenti ar arata super nice
|
Quote:
Actualmente motorul meu este in prelucrare si va avea alezajul de 79,4 cu cresterea cilindreei la 578 cmc! |
iese ***** mashinutza ta ... bafta in continuare !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari mane pt mashinutza ....nu credeam p cineva in stare sa modifice ashea cva...ar fi tare un bodykit alte faruri un motorash ...shi vei fi nr 1 p romania la "categoria musca"...in leg q categoria musca...glumeam...IMI PLACE
|
Quote:
|
Ce faci frate sunt baiatu de la atelier de la ionut ..ia zii te mai apuci de ea :D...oricum misto mashina ....bravo ,,,,sa speram k va soca curand >>>>>>>>>
|
pana la urma, cat are intre gauri janta de lastun si de la ce masina sunt cele puse de tine CT 03 MNX?
|
interesant proiectu' :D bafta
|
felicitari pt masinutz. chiar faci ceva deosebit cu ceva care parea aproape imposibil.
|
mai pune poze :rolleyes2
|
Asa ceva mai rar... Bravo posesorului. Ii voi da linkul acestui forum unui amic de-al meu care are si el un Lastun si care se cam prafuieste prin curtea lui... Poatem scoatem ceva din el, cine stie?!
|
intre prezoane are 4 x 100 si sunt luate de pe o honda dar nu stiu ce model...
|
Felicitari pt masina! A iesit super pana in momentul de fata! Spor la modificari si ai grija sa nu o dai in taranii de genul daciilor "tunate ku spoylere kool" din vitan! M-as apuca si eu de un asa proiect, dar totul are o limita din pacate :(
|
Lastun am avut si eu si ucenicia in motoare boxer pe el am facut-o . Sa-l pastrezi ca se merita !!! . Am fost si in fabrica la TM de unde am luat piese in 1996 . Al meu l-am facut de la A la Z ... totdeauna mi l-au scufundat cu TICO pe strada ...
|
Urmeaza sa-mi cumpar si eu un lastun si vreau sa stiu daca se poate conduce de la 16 ani cu permis categoria B1 fara prea mare agitatie.Mentionez ca are caroseria din fibra si in talon scrie 590kg8)
|
da-i o vopsea la urma ... e frumos verdele ala de la avatar
|
felicitari!!! parerea mea este sa ii dau o culoare mai frumoasa, vezi ce o prinde mai bine. poate te ajuta baietii cu un virtual tuning(ma refer aici la alegerea culorii)
|
Ce toba se potriveste pt lastun? :( Eu nu mai am :(
|
Daca vrei , pot sa-ti trimit o schita a tobei principale . Toba secundara este mai greu sa ma bag sa o masor , dar la nevoie , vedem cum fac sa scot desen si dupa ea .
|
A pus cineva radiator de ulei ?
|
Mi-ar fii de mare ajutor... ast cu interes..scuze pt intarziere
|
Cum vrei sa-ti trimit schita ? Iti pot trimite hirtia in Bucuresti duminica seara cind se intorc in capitala prietenii mei sau pot sa o pun la posta , daca imi dai o adresa .
|
pai nu poti sa o tragi la un scanner?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:00. |
- Copyright 2026 4Tuning