![]() |
Re: B 89 Wrc
Frumoasa masinutza, felicitari :)
|
Salut , sunt nou pe aici si din tot ce am vazut pe forum pana acum dacia asta e CEA MAI TARE !!! O bijuterie !!! Bv. si succes in continuare :D
|
stiam ca e frumoasa ..da nu stiam ca e asa nervoasa..sa ai grija de ea
|
Am citit toate cele 6 pagini din acest forum ... foarte frumoasa mashina ! Respectul meu pentru munca depusa si bani investiti in mashina !
|
frumoasa masina ... pt o dacie de atatia ani ... nice :D
|
frumos reportajul de pe realitatea :)
|
mi se pare mie sau ala facea mishto de dacia tuning !? :lol:
|
nu era o aluzie ca asa trebuie sa arate pacat ca eu nu am sunet si nu am vazut nici emisiunea
|
vaiiiii...scumpul nostru Flipper la tv :p
|
Quote:
|
Facea patratele!
|
=))))))))))))))
Ar fi fost bine sa arate si ce poate(pe sosea), nu numai vorbe! A fost tare faza aia: "R: la curse participi?? F: doar la legale!!:rolleyes: " :lol: :lol: |
am primit mess un [mass] cu link-ul catre emisiunea de pe realitatea in care aparea wrc-ul.
Il mai stiti ? THX. |
a doua dacie cu adevarat reusita pe care o vad....(cealalta e Tau)
|
deci masinutza asta a ta nu este nici 10% la fel de frumoasa in poza pe cum este in realitate,am vazut-o si eu pt prima oara live si am ramas socat:shock: :shock: .........sambata seara la pescarusu(14oct)......
https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/24320-e90-bmw-320d-2006-a/page-5.html |
WRC-ule ce se mai aude,ce face masina?
|
Quote:
|
am si eu o dacie modelul asta din 70:D rosie, mai inspirat mult WRC-ule si asa as vrea si eu sa o fac p a mea:)
|
Quote:
wrc-u ie mult mai stilata are o alta aliura,(opinia mea) si inca un lucru sint stiluri diferite :) |
omule, divulga secretul, ghinionului de saptamana trecuta! felicitari oricum, cineva acolo sus tine cu tine...
|
intotdeauna a tinut si va tine secretul ti-l spun intre 4 ochi sa ramana mister:)
|
intre 6 ochi:lol: :lol: :lol:
|
cred ca putem creste si mai mult numarul de ochi :))
|
asta da mashina ingrijita imi place looku asta sleek marfa rau
|
io nu inteleg cum deschizi portbagaju k buton nu mai ai
|
Quote:
|
vino la intalnirea daciilor si o sa vezi ca ii zice "WRC deschide-te" si masina se conformeaza.
|
Quote:
|
Am vazut si eu cum se deschide pe comanda vocala. Daca te straduiesti sa imiti vocea proprietarului , o poti deschide si tu. E greu, mie doar o data mi-a reusit.
|
si io am reusit sa-l deschid :twisted: & i-am furat 2 jante si o cutie de vopsea :2gun: :p
|
cea mai frumoasa dacie vazuta....tinand cont si de anul de fabricatie...fff frumoasa fara bare:lol:
|
super masina cea mai tare dacie
PS: wrc-ule yo zic sa schimbi in loc de comanda vocala sa pui q cod k incepe lumea sa iti imite vocea si iti fura lucrurile din borbagaj :lol: bafta in continuare ;) |
WRC-ule cred ca ai cea mai invidiata Dacie Old School, :idea: eu m-am gandit sa-mi fac la a mea dacie comanda prin telepatie dar inca nu i-am gasit computerul de bord . O sa-l mai caut:flamed:
|
daca vreti ceva care sa fiti siguri ca nu o sa va fure..... amprenta digitala dupa mine e cea mai sigura :lol:
|
Quote:
pe cat erau jentile? :lol: wrc-ule frumoasa masina,pakt k vineri nu am venit cu papucu! :rolleyes2 |
este cea mai tare dacie...pe bene esti beton frate......shi dacia mea are tot ani care ii are a ta dar arata jalnic...o sa te ajung shi eu peste vre-o 20 de ani............motor modificat ai??????
|
Frumos si cu gust WRC!...... Putere SGM!...... Tuning TAU! :D sper sa nu fi gresit :D
|
eu zic ca ai gresit
|
de ce a gresit ma
|
SGM sincer imi pare rau daca am gresit:( :D dar dupa mine cam asa sta treaba :D. nu ma lua in considerare SUNT MIC :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning