![]() |
Re: Bh-33-sun
poti veni oricand , oricum e bine sa vii cu o saptaman macar inainte sa vedem si modelele ce vrei sa pui pe el si discutam tot , preturi la piese la montaj etc.
|
horguem....luna viitoare probabil voi trece pe la u la atelier...o sa`mi lasi niste detalii k am gasit pe site`u tau ce kautam...adaugari dealea sub bari si nu`s skumpe....se fak pe comanda???dak da in kat timp is gata??montaj inkuls in pretz?...msms
|
te astept si putem discuta
|
trag prelata poate pe el acum ma tot gandesc sa schimb jantele pe sezonul viitor , tot ceva 9x16 insa un alt model
|
Sal.Am o intrebare .Ce ai putea sa imi faci pt fata la un rechin?Am facut un spoiler dupa unul de urs dar nu se potriveste la fix si colac peste pupaza l-am si rupt azi ca am asezat-o cu roata intr-un canal.Mi-ar trebui ceva care merge fara bara fata originala pe care nu o mai am.Daca ai cumva ceva poze....?
|
Quote:
|
rekin cabrio?!:O...si yo vreau pozele:D
|
daca nu ma insel un rechin rosu.. nu? care parcheaza undeva pe sovata?:rolleyes2
|
Ms,trimite-mi te rog pe [email protected] ceva poze si te sun si eu mai tarziu.
|
Quote:
|
Quote:
|
aku mi`am adus aminte...voi va referitzi la cristi...patronu` sex shopului?!;))
|
Da, bingo , de ce cunosti masina si cum arata acum ? Deoarece de cand a plecat de la noi nu prea am vazut masina prin oras , adica atunci mergea la vopsit si aranjat
|
pai masina cam sta pe loc.. nu cred ca a mai fost miscata de ceva timp :rolleyes2
|
Quote:
|
si yo am vazut kiar astazi kum arata masina...ii super:X...probabil k nu umbla ku ea k mai are 2 masini:P
|
da.. dar totusi pacat de masina ca s`au bagat ceva bani in ea.. si arata bine:D
|
Quote:
|
Asta ma interesa si pe mine ca sa vad cum a ajuns in forma finala vopsita!
|
pai ii tot rosu`...da las k dak apuk fak yo niste poze si pun;))
|
dar unde parcheaza ?
|
Quote:
|
noah se apropie de final si usile azi am fost in Ungaria dupa difuri !
|
ceva poze ?:D
|
o sa fie si din acelea insa a fost o alegere grea componentele pe usa si asta a a fost una din elementele ce au ingreunat operatiunea
|
Vrem poze :)
|
acum a trebuit sa incep din nou usile deoarece nu m-au satisfacut din punc de vedere a sunetului si astfel am refacut panourile de la 0
|
Deci foarte frumos BMW-ul foarte frumos l-am vazut Live pe 24Event la Oradea ....scuzama ca intreb dar nu am citit tot ca nu am avut timp dar ce-i-ai facut acuma..?
|
pai te pui frumos sa citesti, macar mai repeti!
|
Quote:
|
pfff omule crek de cand urmaresc topicul asta ai schimbat 3 body kituri 2 serii de culori .... NO WORDS PURE RESPECT
|
Quote:
LA MULTI ANI HORGUEM SI TOT CE-TI DORESTI IN NOUL AN!!! |
Quote:
|
Esti sigur? Am ajuns sa stiu sa imi si vopsesc barile deci nu e mare lucru de schimbat un bodykit desi la barile de Seidl visam demult , insa pragurile acelea din kitul GTS deja au incepu sa ma preocupe , dar asta o vedem in primavara acum tre sa termin fetele de usi si apoi interiorul !
|
Quote:
|
Arata super,tuning facut cu BUN GUST !!!
|
Frumoasa masina
Ai imbracat capota originala in carbon sau ai cumparat alta de carbon ?? |
Quote:
|
Quote:
Acum acum oricum prioruitar ii interiorul , muzica si sper in urand sa imi gasesc si un motor de 1.8 is ! |
tribal pe BMW ?!?!?! hmmm nu prea ma vazut... ar fi o aparitie in premiera ... asteptam poze noi cu masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning