Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   matiz din ploiesti..... (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/20914-matiz-ploiesti.html)

T@zMania 02-10-06 19:24

Re: matiz din ploiesti.....

degresezi bine suprafatza de vopsit,dai cu plastic primer si dupa ce se usuca vopsesti;)

T@zMania 29-10-06 02:23

13 Attachment(s)
ramasesem dator cu niste poze......sunt inca in lucru dar promit ca in cel mult 3-4 zile le pun si in stadiul final......astept pareri si sugestii....merci
gaurile din spoilerul fatza si spate vor avea plasa fagure de culoare neagra....
nu apar in poze eleronul si pleoapele......se vor vedea pe masina in stadiul final...

mih21 29-10-06 02:26

Tare...imi plac barele fata si spate...cat au fost si de unde? :d

T@zMania 29-10-06 02:39

Quote:

Originally Posted by mih21 (Post 602659)
Tare...imi plac barele fata si spate...cat au fost si de unde? :d

da-mi un pm si discutam......itzi face un pretz bun tipul care mi le-a facut....si itzi poate face si alte modele....

bodyspeed 29-10-06 09:04

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 602654)
ramasesem dator cu niste poze......sunt inca in lucru dar promit ca in cel mult 3-4 zile le pun si in stadiul final......astept pareri si sugestii....merci
gaurile din spoilerul fatza si spate vor avea plasa fagure de culoare neagra....
nu apar in poze eleronul si pleoapele......se vor vedea pe masina in stadiul final...

super tari barile... imi plac abia astept sa iti vad matizul live

bafta

topser 29-10-06 10:05

Super tari...daca se poate si la tico , si are prietenul tau niste modele da-mi si mie un pm te rog. ms

T@zMania 29-10-06 10:38

ma bucur ca va place.....astazi cu ajutorul lui d-zeu si multa munca o aduc in stadiul final si pun si poze.....ma bucur ca va place......cei interesatzi imi pot da pm si discutam,are toate modelele si le adapteaza pe orice tip de masina....pretzuri fara concurentza si putetzi achita si in rate......tzinem legatura..;)

quick_5hifter 29-10-06 12:39

felicitari, nota 10!! deja imi imaginez cum va arata, ai ales bine modelul!

(totusi sper ca te mai gandesti in legatura cu dungile alea....mai ales acum, cand masina va atrage priviri prin altceva...)

succes!

shantzu 29-10-06 19:55

super tazule ;) ma asteptam la asha ceva de la tine :mrgreen:
dar totusi mie nu prea imi place spatele :( sper sa iasa bine cand o sa fie terminat ;)

T@zMania 30-10-06 00:21

3 Attachment(s)
astazi am tras tare de tot sa le pun pe masina.....partea grea de acum incepe.....mai sunt foarte multe retusuri de facut,mici modificari pe care abia acum dupa ce le-am montat s-au vazut ca ar trebui facute....repet masina nu este nici pe departe gata....barile doar au fost prinse,nu au fost fixate in starea finala,nici macar ziarul care a acoperit plasa la vopsit nu l-am dat jos ,vopseaua era inca cruda....spoilerele inca nu sunt centrate bine.....tot ce am facut am facut la repezeala pana acum sa le vad mai repede pe masina.....cum spuneam abia de acum incepe greul.....astept in continuare sugestii si sfaturi si critici.....nu am prea multe poze ,sunt rupt de oboseala,dar maine promit ca mai pun daca nu la sfarsitul saptamanii dupa ce o mai pun la punct cat de cat.neonul fatza nu o sa ramana asa...cele din praguri inca nu le-am montat...si scuze ptr calitatea pozelor
multzumesc...

T@zMania 30-10-06 10:22

2 Attachment(s)
2 poze facute ziua.....abia azi pe zi am vazut cat mai e de lucru la ea:(
neonul s-a desprins din pozitzia initziala si tre sa ii gasesc un sistem de prindere mai bun plus ca mai am sa le pun si pe alea din praguri...

Teroarea 30-10-06 19:19

vin super spoilerele!!!!!!!!!!:twisted: ce vreau sa te intreb culoarea este exact cu cea de pe masina? ca la mine se vad putin mai deschise poate de la ploaie oricum e belea masina

T@zMania 30-10-06 20:29

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 604969)
vin super spoilerele!!!!!!!!!!:twisted: ce vreau sa te intreb culoarea este exact cu cea de pe masina? ca la mine se vad putin mai deschise poate de la ploaie oricum e belea masina

vopseaua este aceeasi nuantza....dar pe masina e mai matuita....dupa un polish nu se va ma vedea diferentza....ma bucur ca itzi plac....mai am de montat si eleronul ....si foarte mult de lucru la interior....si ultimele finisaje exterioare....
astept in continuare sfaturi...
respect

bodyspeed 31-10-06 20:21

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 605024)
vopseaua este aceeasi nuantza....dar pe masina e mai matuita....dupa un polish nu se va ma vedea diferentza....ma bucur ca itzi plac....mai am de montat si eleronul ....si foarte mult de lucru la interior....si ultimele finisaje exterioare....
astept in continuare sfaturi...
respect

super tare vine body-kitul ales de tine pe masina sincere felicitari esti tare
imi place cum da ;)
sa imi trimiti pe pm nr de tel sa vb cand vi in craiova ;)

bafat in continuare

alexufo 01-11-06 00:49

beton matizul...respect cand se face o intrunire a matizurilor ???? sa le adunam pe toate???looooool...............frumos

RaZv 01-11-06 03:08

Bodykitul e misto..insa da urgent macar stickerul ala mare "NSL" jos ca am vazut care are mai multe stickere ale acelui club si oricum spatele e prea impopotonat cu stickerele alea urate.Nici parasolarul ala nu e o alegere prea buna. Dar mai intai scoate "NSL" jos! Vei vedea ca arata mai bine.

tavisor 02-11-06 15:04

arata super tare frate, imi place cum a iesit , felicitari si bafta in continuoare , :)

T@zMania 02-11-06 18:32

Quote:

Originally Posted by RaZv (Post 606583)
Bodykitul e misto..insa da urgent macar stickerul ala mare "NSL" jos ca am vazut care are mai multe stickere ale acelui club si oricum spatele e prea impopotonat cu stickerele alea urate.Nici parasolarul ala nu e o alegere prea buna. Dar mai intai scoate "NSL" jos! Vei vedea ca arata mai bine.

cum sa scot frate stikerul ca sunt membru al clubului si trebuie sa o port pe masina....
ma bucur ca va place.....nu o sa ma opresc aici....;)sunt in cautare de jentzi pe 14 sau pe 15 si ma voi ocupa si de interior si nu in ultimul rand motorul...

shantzu 02-11-06 18:46

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 608660)
cum sa scot frate stikerul ca sunt membru al clubului si trebuie sa o port pe masina....
ma bucur ca va place.....nu o sa ma opresc aici....;)sunt in cautare de jentzi pe 14 sau pe 15 si ma voi ocupa si de interior si nu in ultimul rand motorul...

in sfarsit o sa avem si noi la ploiesti cu ce sa ne mandrim ;) bravo tazule ;)

T@zMania 02-11-06 19:18

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 608678)
in sfarsit o sa avem si noi la ploiesti cu ce sa ne mandrim ;) bravo tazule ;)

nu o sa fie singura masina cu care sa ne mandrim.....mi-a ciripit mie o pasarica ca o sa mai fie una......tot a mea ca pe asta o las nevestei;)

PYT 02-11-06 20:19

cat te-a costat montajul neoanelor undercar? sau daca stii sa-mi spui si mie pls niste preturi de prin Ploiesti. ms anticipat

quick_5hifter 02-11-06 23:07

1 Attachment(s)
Daca te intereseaza 4 jante pe 15" care au distanta 114,3 (ca la matiz), da-mi un pm sau scrie aici ;) am si cauciucuri pe 15 pentru ele...si pot face rost si de a 5-a janta, pentru extra ca$h :-)

T@zMania 03-11-06 02:29

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 609011)
Daca te intereseaza 4 jante pe 15" care au distanta 114,3 (ca la matiz), da-mi un pm sau scrie aici ;) am si cauciucuri pe 15 pentru ele...si pot face rost si de a 5-a janta, pentru extra ca$h :-)

chiar sunt in cautare de asa ceva....pune si tu niste poze cu ele si un pretz.....merci si astept..
neoanele le-am montat singur....;)

quick_5hifter 03-11-06 06:21

4 Attachment(s)
uite sefu', astea sunt jantele (desi pusesem si mai sus o poza)
pretul e 250 euro DOAR JANTELE (4 buc.), daca ti se par scumpe, crede-ma ca se poate si mai rau :lol: (la 400 euro are un amic 4 Borbet BS in stare buna)
pentru cauciucuri negociem...iar cu transportul rezolvam usor
PS: am facut piulite la comanda ca sa se potriveasca rotile la tico, numai sa aflam daca la matiz sunt aceleasi prezoane ca la tico...alea sunt cadou in caz ca esti interesat...
si te rog nu face comparatie la pret cu jantele din metro, nu de alta dar... ale mele sunt originale de hyundai coupe 1 si sunt si cu "2 numere" mai mari :lol: (si mai late, de ce nu?)
daca nu-ti plac, nici o problema, mai intreb de alte modele....

Gabi 03-11-06 06:29

Nebunie mare !!! A iesit foarte misto ! Felicitari Taz !

T@zMania 03-11-06 10:59

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 609132)
Nebunie mare !!! A iesit foarte misto ! Felicitari Taz !

multzumesc....in legatura cu jantele itzi dau un pm cand ma hotarasc.....;)merci oricum..

quick_5hifter 03-11-06 20:17

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 609356)
multzumesc....in legatura cu jantele itzi dau un pm cand ma hotarasc.....;)merci oricum..

ok, nu-i nici o graba, pana te hotarasti le "port" eu, iar daca nu le vrei deloc...nici o problema, nu imi cer de mancare :lol:

T@zMania 04-11-06 13:03

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 609833)
ok, nu-i nici o graba, pana te hotarasti le "port" eu, iar daca nu le vrei deloc...nici o problema, nu imi cer de mancare :lol:

daca le iau pe 15 cre ca tre sa umflu si aripile.....ca s-ar putea sa frece....pe cat e talonul la cauciuc?

quick_5hifter 04-11-06 15:01

pe fata am cauciucuri 195/45/r15, iar pe spate sunt 195/50/r15;

cele de pe fata au diametrul total aproximativ egal cu rotile originale de tico, deci cu siguranta sunt mai inalte rotile tale...iar cele de pe spate sunt cam la fel cu ale tale, poate ne ajuta cineva cu calculul :idea:

probleme apar din cauza latimii cauciucurilor, mie pe spate imi atingeau spre interior daca nu puneam distantiere de 5 mm, iar la exterior m-am dus cam 15 mm in sus cu tabla... de asemenea pe fata (unde nu am montat inca distantiere), imi ating la maxim stanga / maxim dreapta (pe interior)

la matiz in schimb, arcadele de pe aripi sunt rotunde si s-ar putea sa te incadrezi, in orice caz daca te hotarasti, am un vecin cu matiz si fac proba+poze si iti "dau raportul" :D

a, s-ar putea sa mai fie o problema la aparatorile de noroi, la mine au fost (dar nu uita ca tico are pe 12", iar matizul pe 13")

GolfuletzS 05-11-06 09:12

a iesit intr`un fel ;) Bv tata

T@zMania 05-11-06 22:58

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 611086)
a iesit intr`un fel ;) Bv tata

multzumesc......inca nu am terminat si a inceput gerul asta....imi e asa de sila sa lucrez la ea pe asemenea vreme....;),dar trebuie:)!

T@zMania 05-12-06 01:11

13 Attachment(s)
noi poze....intre timp masina a fost ''avariata'' putzin,nu de alta dar si-a luat nevasta carnet;)
am schimbat volanul si am o mica problema,nu mai imi sare semnalizarea la loc....
astept ceva idei ptr interior,ceva original nu doar vopsitul unor partzi ale bordului in culoarea masinii...
merci

Teroarea 10-12-06 12:07

tareeeeeee pt interior dc nu incerci sa pui scaune sport si sa modifici fetele de la usi cu ceva din fibra cya

T@zMania 10-12-06 19:08

la interior incepe lucrul in primavara....paralel cu alt ''proiect''....am in plan fetzele de la usi facute in fibra si interiorul imbracat in piele....[sau ma rog imitatzie]....am un tapitzer care din scaune normale,tzi le face gen scoica;)

bodyspeed 10-12-06 20:41

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 655640)
la interior incepe lucrul in primavara....paralel cu alt ''proiect''....am in plan fetzele de la usi facute in fibra si interiorul imbracat in piele....[sau ma rog imitatzie]....am un tapitzer care din scaune normale,tzi le face gen scoica;)

bafta taz.. n-ai mai trecut sa vb...;)
de spoilare..
a iesit super tare...;) imi place

T@zMania 10-12-06 22:42

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 655743)
bafta taz.. n-ai mai trecut sa vb...;)
de spoilare..
a iesit super tare...;) imi place

ma bucur ca itzi place si imi pare nespus de rau,dar am fost super ocupat...luna asta cel putzin nu mi-am vazut capul de treaba.....prima oprire pe care o fac in craiova va fi la tine la magazin,o sa vezi o duba vw de 3.5 tone cu sticker no speed limit pe spate....;)am vazut si tapitzeria ta la masina,super si mi-au placut mult jentzile,belea rau....sa o tzii tot asa si sa nu te opresti din lucru;)

Cosmin255 12-12-06 18:44

Ajuta-ma si pe mine cu ceva pls , am si eu un matiz si vreau sa stiu cat incap pe fatza ? Incap boxe de 17 (diametru) si ce adancime incap maxim pls.....
Ms atincipat

T@zMania 12-12-06 22:32

matizul are gaurile deja date.....ia un ciocan si bate in marginile gaurii pana largesti la diametrul dorit....nu sunt sigur ca itzi incap de 17 dar incearca....super usor ii maresti diametrul,trebuie doar impingi spre interior marginile gaurii originale si vezi pe urma...;)

tavisor 24-12-06 10:07

ceau omule , m-ar interesa si pe mine o bara pe spate cum ai tu , daca stii ceva detalii lasa-mi un mesaj si vb ok .

topser 25-12-06 11:00

Taz, vezi ca la volan pe butuc in partea inf trebuie sa fie 2 stifturi elastice care actioneaza si semnaliz. ptr. revenire !ori pe vol nou nu sunt ori nu sunt montate la aceiasi distanta ca cel original! Uitat-e la cel vechi !

All times are GMT +2. The time now is 06:41.

- Copyright 2026 4Tuning