Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!! (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/209123-premiera-rm-valcea-auto-tuning-show-prima-expozitie-tuning.html)

ClaudyuNSL 26-09-10 19:24

Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3684633)
@ Claudiu - e46 ala stock ? cam uratzel....sper sa apara poze si cu el :twisted::twisted::twisted:

daaaaa exact de ala zic, E46 Coupe stok.....parca e a lu unu Teo :lol::lol::lol::lol:

DiabloXXX 26-09-10 19:27

Quote:

Originally Posted by Kinghost69 (Post 3684630)
Salut si eu pe toata lumea. Mie mi-a placate evenimentul. Organizatorii au fost super baieti! Mai naspa a fost cu vremea, dar asta nu a depins de nimeni. Il auzeam pe Mihai de la Ghetto cand vb cu unul din organizatori si zicea ca la anul ar fi bine sa se faca in vara o a doua editie. Sper sa se poata realiza acest lucru. In rest... Am ramas impresionat de cluburile Tao si Enigma (intr-un mod super placut!!!).
Una peste alta, la Valcea am cunoscut niste oameni noi si, sper ca s-au legat si noi prietenii care vor dura in timp!!!

P.S. Astept si eu poze si filmulete.

ne bucuram ca ai fost prezent si te asteptam si data viitoare,cu siguranta ca sau legat prietenii asta se intampla normal intre oamenii cu caractere, de ficare data cand vi pe la valcea nu ezita sa ne anunti sa iesim la un club. iti trimit acum un pm cu nr meu de tel

09shh 26-09-10 19:27

frumoasa masina...si mai lucreaza la ea...din cate stiu

luci4n_vl 26-09-10 19:29

12 Attachment(s)
poze....

DiabloXXX 26-09-10 19:30

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684643)
si jantele de pe golf uitete cat costa una si sa ne spui...(18 de porsche)

jantele de porsche sunt jante stock de porsche nu... deci daca venea un porshe cu jantele alea trebuia sa primeasca best rims cu jante stock, imi place rationamentu tau

PeContraSens 26-09-10 19:31

4 Attachment(s)
Cine cine ? Cine cine ? Night Angels, Night Angels ! !

09shh 26-09-10 19:33

Quote:

Originally Posted by DiabloXXX (Post 3684665)
jantele de porsche sunt jante stock de porsche nu... deci daca venea un porshe cu jantele alea trebuia sa primeasca best rims cu jante stock, imi place rationamentu tau

aici ai dreptate daca venea un porsche cu jantele alea...dar nu toti isi permit sa cumpere jantele alea si sa le puna pe o masina de 4 mii de euro

ClaudyuNSL 26-09-10 19:35

:lol::lol: Bai Teo ai luat cu tine la expo si pe nasu Dacian cu restu mafiei sa nu iti fure careva masina :lol::lol::lol::lol::lol:

TIR 26-09-10 19:35

Quote:

Originally Posted by vasyxplod (Post 3684470)
si eu am aceeasi parere despre evenimentul de la Rm. Valcea,si anume unul total nereusit.de obicei se asigura spalarea gratis a masinilor care participa, la o spalatorie "decenta",daca-i pot spune asa,ci nu la omv unde e cam greu sa speli o masina in 3 minute,mai ales ca ea urmeaza sa fie expusa,.al 2-lea lucru nemultumitor ar fi distanta la care sunt cazati paticipantii fata de locul evenimentului,care trebuie sa fie cat mai aproape de acesta,ci nu la 20 de km.o alta problema este dorectionata tot spre programul evenimentului incare se anunta prezenta unui autoturism vw bora,care n-a existat la acest tuning show,precum si lipsa concursului car audio.care la randul lui a fost anuntat in program duminica la ora 14,si nu in ultimul rand decernare premiilor trebuie sa fie facuta in urma deciziei unui juriu care trebuie format din cel putin 3 persoane,ci nu la plesneala.

Pai ce sa faceti voi la locul evenimentului ca voi ati venit dupa cazare gratis... nu v-a interesat sa faci nimic... ati expus niste masini care puteti sa le puneti si in targ la vanzare cu nr de pe ele. VW BORA Coupe a fost adusa in stadiu de proiect ca se vada cum s-a lucrat la ea de unde a venit ideea si ce a iesit in momentul respectiv din ce stiu eu... aceasta a fost pusa chiar la intrare...

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684540)
daaca paint sa dat ca un colant negru mat..si la jante...e36 bbs...cu vopseaua sarita..jantele de pe golfu portocaliu si ale lu sobo erau de 10 ori...sau interioru glolfu portocaliu..lucrat in germania...ce sa mai spun....am uitat voi faceti mereu show...de aia a iesit si pe la sibiu nasol
ps.5 oameni care 2 3 premi si le au luat ei

Mda... pai vroiai sa ia premiu colantul alb ?? masina accea a fost vopsita... clar... de accea nici TT-ul alb nu a luat premiu care era mult pesete masinile voastrea... nu a primit premiu pentru faptul ca era colantat si nu vopsit...

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3684571)
asa e diablo....noi am avut cele mai naspa masini.....felicitari pt "fair-play"....sper sa mai fim invitati si alta data.....si sper ca tot asa sa se dea premii.....si sper k tot...."amici" sa ne jurizeze....in rest...case close.....

PS...sper k in calitate de organizator,si membru al juriului....sa castigi in continuare....atat tu cat si TIR........sa fie exact ca..."buciuriga" (asa il chema pe ala) el canta....el dansa,,restul se plictisea.....si adormea......

cred ca daca era sa fie asa... imi luam multe premii... dar a fost cel mai fairplay... cu oameni din afara... pur si simplu le-am aratat masinile... juriu a fost si ieri si s-au uitat la masini nu aveau ce sa intrebe la unu la altu... le-au studiat... destul de atenti

Quote:

Originally Posted by Kinghost69 (Post 3684630)
Salut si eu pe toata lumea. Mie mi-a placate evenimentul. Organizatorii au fost super baieti! Mai naspa a fost cu vremea, dar asta nu a depins de nimeni. Il auzeam pe Mihai de la Ghetto cand vb cu unul din organizatori si zicea ca la anul ar fi bine sa se faca in vara o a doua editie. Sper sa se poata realiza acest lucru. In rest... Am ramas impresionat de cluburile Tao si Enigma (intr-un mod super placut!!!).
Una peste alta, la Valcea am cunoscut niste oameni noi si, sper ca s-au legat si noi prietenii care vor dura in timp!!!

P.S. Astept si eu poze si filmulete.

O sa am grija de voi cand mai veniti pe la vl daca tot v-a placut asa tare ... sa facem ceva si mai furmos... :P sti tu ce ;) si imi pare rau ca ieri seara nu am putut sa mai ajung la enigma cu voi...

In rest sa auzim de bine... si intodeauna o sa fie nemultumiti... ca la orice eveniment... dar oamenii cu caracter nu au cum sa nu fie multumiti.

DiabloXXX 26-09-10 19:36

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684681)
aici ai dreptate daca venea un porsche cu jantele alea...dar nu toti isi permit sa cumpere jantele alea si sa le puna pe o masina de 4 mii de euro

si apropo urat ce ati facut baieti de la night angeles ca ati ocupat camera baietilor de la inferno cu japca si iati lasat cu bagajele afara la pensiune, oricum nu va faceti griji ca neam ocupat sa ii cazam pe baieti in alta parte.

TIR 26-09-10 19:41

A si uitasem apropo... cand am disuctat vi s-a explicat ca locurile de cazare sunt exact pt cate masini sunteti... adica 6 masini 6 oameni hai ca 3 sau 4 in plus nu era problema... dar sa veniti douazeci si ceva vb cuiva;) iarasi nu este frumos...

DiabloXXX 26-09-10 19:43

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684681)

inca ceva, am impresia (sa ma corecteze cineva daca gresesc) modelu respectiv de janta de porsche are prindere pe 5x130, iar golful 4 are 5x100 si mia soptit o pasarica ca jantele de pe golf ar fi RH-uri

plus ca mai era un golf 3 portocaliu la evenimet care avea jante identice

TIR 26-09-10 19:45

shhh ti-am zis sa ti pt tine ;) ce inseamna asta nu dam afara din casa...

trafy-vr6 26-09-10 19:45

Quote:

Originally Posted by DiabloXXX (Post 3684708)
inca ceva, am impresia (sa ma corecteze cineva daca gresesc) modelu respectiv de janta de porsche are prindere pe 5x130, iar golful 4 are 5x100 si mia soptit o pasarica ca jantele de pe golf ar fi RH-uri

ce ai luat tatii boss de vorbesti cu pasarile ?:))))) tare dealeru:)):oops:

09shh 26-09-10 19:59

am venit din place nu pentru cazarea de cacao care sa oferit,cazare am avut un apartament si o camera....ca sa stiti nu cum spun pasaricile....care se auzeau pe la coltu cabanei sau ce era aia
acel golf avea jante dar mai mici...
noi mai venim in valcea...sper sa mai stam de vorba si nu in fata monitorului
ps tir noi am venit sa ne distram....am venit multi pentru ca suntem prieteni,u ai prieteni(din cate stiu ai dar numai pentru certuri)

09shh 26-09-10 20:07

noi am venit si la expo si la distractie...nu ca alti cu pachetel de aks,apa plata si benzina

TIR 26-09-10 20:08

Azi am fost si eu la pensiunea aia si daca nici alea nu mai erau conditii unde in unele camere era si jacuzii in apartamente parca(asa am auzit) ;) ne cerem scuze dar la Valcea nu au facut Hilton... vi s-a asigurat si transportul.

09shh 26-09-10 20:14

eu nu am vazut asa ceva..decat un dus care nu mergea dadea pe langa...si la cealalta camera la fel.ti am sp transport am avut....nu am avut nevoie...desi iti multumesc...nu am facut mofturi la cazare...doar ti am spus adevaru..

gll-BT 26-09-10 20:15

hilton e copil mic tati:)) da tir, numa tu esti devina, la cazare era pe hol un dozator de cafea si nu mergea.....simte-te vinovat acuma=)))))

DiabloXXX 26-09-10 20:18

Quote:

Originally Posted by gll-BT (Post 3684797)
hilton e copil mic tati:)) da tir, numa tu esti devina, la cazare era pe hol un dozator de cafea si nu mergea.....simte-te vinovat acuma=)))))

de cate ori sa ne mai cerem scuze pt dozatoru ala :))

09shh 26-09-10 20:18

din auzite pot vorbi si eu multe....mai bine veneai si vedeai despre locurile de cazare...iar despre conditi camera 5 si 4... era si iala nu mergea..apesi mai tare pe clanta

TIR 26-09-10 20:20

am spus 6 nu 20 ;)

gll-BT maine va scot la o cafea ca la max 10 sunt in sibiu :) ce sa fac vin cu dozatoru meu :D

trafy-vr6 26-09-10 20:21

Quote:

Originally Posted by gll-BT (Post 3684797)

pai numai voi Sibienilor l-ati stricat ca ati venit cu fisele alea de Kaufland si l`ati indopat:))aaa...defapt Diablo l-a stricat cand a incercat sa`i puna 3 boxe si 2 subwoofere

gll-BT 26-09-10 20:22

tir trebe sa faci conferinta de presa si sa iti ceri scuze in fata poporului in legatura cu dozatoru=))):drunk::bunch::poke::tetter::peace:

DiabloXXX 26-09-10 20:23

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684751)
am venit din place nu pentru cazarea de cacao care sa oferit,cazare am avut un apartament si o camera....ca sa stiti nu cum spun pasaricile....care se auzeau pe la coltu cabanei sau ce era aia
acel golf avea jante dar mai mici...
noi mai venim in valcea...sper sa mai stam de vorba si nu in fata monitorului
ps tir noi am venit sa ne distram....am venit multi pentru ca suntem prieteni,u ai prieteni(din cate stiu ai dar numai pentru certuri)

intradevar vi sau dat un apartamen si o camera si ati mai ocupat un apartament cu japca care era rezervat baietilor de la inferno.

chair mas bucura sa veniti la vl sa discutam fata in fata, dar nu cred ca o sa venit sa vb pt ca sunt sigur ca va este mai comod sa va ascundeti in spatele calculatorului. daca nu era asa va spuenati nemultumirile atunci pe loc.

si inca ceva daca credeti ca o masina sau mai multe masini de la voi trebuiau sa castige un premiu un fata altei masini care a castigat ca rog sa spuneti care si eu sunt dispus sa platesc benzina pana la vl sa chemam acela masini sa le punem paralel sa rezolvam disputele

gll-BT 26-09-10 20:24

da da noi avem kauflaannndddd=)))) tir cand ajungi in sibiu vorbim si iesim toti la o cafelutza

TIR 26-09-10 20:26

te tin si eu la benzina !!! :D sau poate sunt diesel ca ne-am scos :D

Lunganu' 26-09-10 20:27

intotdeauna dupa diferite expozitii au fost cate 2 sau 3 nemultumiti....si normal in loc de poze apar numai discutii...

graba strica treaba...am dat edit

trafy-vr6 26-09-10 20:29

Quote:

Originally Posted by Lunganu' (Post 3684834)
intotdeauna dupa diferite expozitii au fost cate 2 sau 3 nemultumiti....si normal se umplu topicurile in loc de poze...

stii si tu sa scrii romana...

gll-BT 26-09-10 20:30

:drunk:

09shh 26-09-10 20:30

am fost 12 asa am invatat eu sa inumar...nu stiu ce scoala se face la vl sau daca se face.... si poti intreba proprietara mai bine....cine ce si cum.... o sa imi faca placere sa vin la valcea,o sa fac o intalnire a clubului (filiala valcea) si o sa stam de vb.....nemultumirile vi le am spus si fata in fata... dar voi mai uitat...cum uitaseti si in dimineata aia ca aveti concurs de muzica... bine dupa ce a fost..concurs de vazut boxe

09shh 26-09-10 20:32

poate da poate nu....sunt mic mai am de invatat...dar la varsta voastra

camatarunutu 26-09-10 20:32

ba baieti in primul rand vreau sa va felicit pentru vrajeala care a-ti avuto in reclama care a-ti facuto evenimentului, si in urma desfasurarii ev ma bucur ca a iesit atat de urat:
- expo pe bolovani? :lol: numai prin asta sa vedeti cata experienta/minte aveti!- si-au zgariat oamenii masinile (si la mn la tara au asfaltat ca faceau ciobanii urat k isi stramba jantele la carute in bolovani)
- cazarea/spalarea totushi daca nu aveati bani sa o oferiti mai bine nu o includeati in program pentru ca tot atatea masini si tot atatia vizitatori aveati; sau poate lipseau cateva dar cel putin ii aveati pe cei care le pregatiserati premiile!
-best rims... asta se refera la cele mai frumoase jante nu? parca asta inseamna in romana... la o expo cu masini ''tunate'' ar trebui sa se ofere premii la lucruri tunate nu cumparate din magazin.. spre ex: jantele chrom de pe hyundai, ca alea isi puteau lua toti participantii... la care le dadeati premiul?, best rims se refera la cele mai frumoase jante dar modificate(vopsite,stilizate) nu cumparate din magazin de unde isi pot lua toti si puse pe masina!!!
-multe alte liniutze dinastea cu laude as putea sa pun dar ce rost mai au... ca voi oricum nu o sa stati sa le cititi, atentia fiindu-va captata de ''cupitzele'' pe care vi le-ati castigat pe merit (de unde le-ati luat ca vreau sa imi cumpar si eu?);

P.S. mai bine banii pe care i-ati cheltuit degeaba, ii donati la oameni amarati care chiar aveau nevoie de ei, sunt atatia copii si batrani bolnavi! (marele afacerist...Dumnezeu e sus)

trafy-vr6 26-09-10 20:33

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684855)
am fost 12 asa am invatat eu sa inumar...nu stiu ce scoala se face la vl sau daca se face.... si poti intreba proprietara mai bine....cine ce si cum.... o sa imi faca placere sa vin la valcea,o sa fac o intalnire a clubului (filiala valcea) si o sa stam de vb.....nemultumirile vi le am spus si fata in fata... dar voi mai uitat...cum uitaseti si in dimineata aia ca aveti concurs de muzica... bine dupa ce a fost..concurs de vazut boxe

https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3663052

https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3664043

asta daca te uitai de la inceput pe topic

DiabloXXX 26-09-10 20:34

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684855)

de cate ori sa mai zic ca nu sa anuntat concurs de SQ sau DBL
sa anuntat BEST 3 AUDIO&VIDEO SISTEM care se refera la partea esteica au unui sistem multimedia si multumim pt aroganata

TIR 26-09-10 20:35

citeste te rog primele 4 5 posturi ale acestui topic... in care se spune clar... ca nu se masoara ... dar din cate imi dau seama tu esti baiatu care s-a simtit bine la tao...si vorbea gura fara cap :drunk:

mie mi-a spus un baiat de la Bucuresti ;) cred ca sunt vre-o 20 de aceea m-am gandit sa aduc autocarul sa va transport.

trafy-vr6 26-09-10 20:35

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684857)
poate da poate nu....sunt mic mai am de invatat...dar la varsta voastra

nu ma refeream la tine cand am zis de limba romana, ci la Lunganu`

09shh 26-09-10 20:36

cel mai bine... va invit pe toti care ''sunteti'' cu NIGHT ANGELS..LA O Romaneasca.... care vreti voi si noi cei de la clubul nostru
cel mai bine era sa vezi nu sa auzi...si de la cred pana la a fi ''e'' ceva

Donnyro 26-09-10 20:38

Cu toate ca nu au fost prea multe masini, nu pot sa spun ca a fost un eveniment nereusit.Eu am fost sambata la pranz si din cate am vazut prin poze dupa ce am plecat eu au mai aparut cateva masini. Cu toate ca sunt din Pitesti si ca ar trebui sa fiu de partea celor de la NightAngels nu pot sa spun ca a fost un eveniment nereusit,dar intotdeauna e loc de mai bine.Una peste alta avand in vedere ca a fost o premiera pentru Rm Valcea a fost chiar OK si nu imi pare rau ca am venit.Pacat de vremea care nu a fost prea prietenoasa si poate la anul o sa organizati mai in vara.Si puneti mai multe poze daca se poate!

DiabloXXX 26-09-10 20:39

Quote:

Originally Posted by camatarunutu (Post 3684860)
ba baieti in primul rand vreau sa va felicit pentru vrajeala care a-ti avuto in reclama care a-ti facuto evenimentului, si in urma desfasurarii ev ma bucur ca a iesit atat de urat:
- expo pe bolovani? :lol: numai prin asta sa vedeti cata experienta/minte aveti!- si-au zgariat oamenii masinile (si la mn la tara au asfaltat ca faceau ciobanii urat k isi stramba jantele la carute in bolovani)
- cazarea/spalarea totushi daca nu aveati bani sa o oferiti mai bine nu o includeati in program pentru ca tot atatea masini si tot atatia vizitatori aveati; sau poate lipseau cateva dar cel putin ii aveati pe cei care le pregatiserati premiile!
-best rims... asta se refera la cele mai frumoase jante nu? parca asta inseamna in romana... la o expo cu masini ''tunate'' ar trebui sa se ofere premii la lucruri tunate nu cumparate din magazin.. spre ex: jantele chrom de pe hyundai, ca alea isi puteau lua toti participantii... la care le dadeati premiul?, best rims se refera la cele mai frumoase jante dar modificate(vopsite,stilizate) nu cumparate din magazin de unde isi pot lua toti si puse pe masina!!!
-multe alte liniutze dinastea cu laude as putea sa pun dar ce rost mai au... ca voi oricum nu o sa stati sa le cititi, atentia fiindu-va captata de ''cupitzele'' pe care vi le-ati castigat pe merit (de unde le-ati luat ca vreau sa imi cumpar si eu?);

P.S. mai bine banii pe care i-ati cheltuit degeaba, ii donati la oameni amarati care chiar aveau nevoie de ei, sunt atatia copii si batrani bolnavi! (marele afacerist...Dumnezeu e sus)

ajungi si tu azi la o concluzie sau aberezi asa pana adormi

All times are GMT +2. The time now is 07:16.

- Copyright 2026 4Tuning