![]() |
Re: Valceeeeeni Adunati-va - E36 Meeting
din anumite motive ..cum ar fi "parintii" nu o sa pot fi prezenta in seara asta ..dar masina va fi acolo(va veni unchiul meu) ..imi cer scuze :(
|
Va multumesc pentru ca ati fost prompti si-ati avut bunavointa sa ne strangem sa mai stam de vorba personal despre eveniment.
S-a vorbit despre toate, inclusiv despre stickere......va rog sa va hotarati la un model si sa-l dau la facut. Asa cum am vorbit si aseara, stickerul o sa coste undeva la 5lei.....sper ca toti sunteti de acord, pentru ca e pacat sa nu facem un sticker, sa ne ramana ceva amintire, nu ? Asa cum am dat exemplu si aseara, traseul ar fi spre exemplu urmatorul: - intalnirea sa se faca la ora 14:00, in parcare la Ambient (peste strada de Cacacioasa), in parcare, nu acolo la tiruri; - la ora 15:00 plecam de acolo cu 30-40km/h, pe bulevard, trecem calea ferata de la autogara, pe centru, Cozia, pana in nord iar dupa fostul RAR, facem dreapta pe varianta, trecem barajul, trecem podul de la Goranu, pe la semibariere, pe la Posta, la Cozia facem dreapta si final destination Olanesti, in parcarea cu 3 nivele. - sa ajungem acolo in jurul orei 16:00-16:30, mai stam acolo de vorba, poze si altele, dupa care trecem strada la terasa de pe rau la un suc......iar in jurul orei 18:00-19:00 sa se termine eventul. Este destul de OK ? |
PERFECT!!!!
|
bine GOGULE! stikerul eu cred ca ar fi cel mai interesant ala cu "botul" de pisica si sub scris "e36 meeting rm vl"
|
1 Attachment(s)
Quote:
Dar sa scrie in mijloc 2010 |
Quote:
|
Update....inca 3 masini:
1) VL-06-BJP 2) VL-06-BNC 3) VL-88-TFY 4) VL-88-TOP 5) VL-94-ALI 6) VL-11-CAT 7) VL-28-TYB 8) VL-06-DFJ 9) VL-92-ZYD 10) VL-06-MHU 11) VL-81-WRA 12) VL-06-XEE 13) VL-06-TWC 14) VL-06-EPJ 15) VL-06-HUG 16) VL-14-JNR 17) VL-90-KOS 18) VL-06-DKG 19) VL-06-TWA 20) VL-23-SOB 21) VL-06-MZS 22) VL-03-PVL 23) VL-88-RMS 24) VL-06-FSG 25) VL-06-NFC 26) VL-10-YAM 27) B-00-MUL 28) VL-66-XXX 29) VL-06-PLB 30) VL-86-EMI 31) VL-06-EKE 32) VL-06-GBR 33) VL-06-LYE 34) VL-06-BOB Nu va lasati, mai sunt destule masini la noi in oras, care ne scapa de la intalnire..... |
Intradevar buna initiativa...si pisici sunt multe, dar multi nu stiu de intalnire...
a ramas pe 3 ? count me in 2....VL-23-BMW |
sa rezolvat cu stickere`le?.......hai lume cu inscrierile...mai sunt cateva zile....ar fi pacat sa ne iesim cu totii in strada pt o "revolutie de motoare turate".....
|
Quote:
|
da si eu zic ca ar fi mai bine la ora 12 sau la 1. deja se intuneca devreme. adica loa 6jumate este amurgul.
|
Si pe tine cum nu te lasa sefu pe afara :)) te intelegem!!
|
nu esti la curent cu stirile. ia mai intereseaza-te de "sefu" si de mine:))))
|
pisicarilor .. voiam sa vin si io da daca e doar pt VALCENI si doar e36 :( nu ma autoinvit :)) salutari de la PITESTI
|
Quote:
|
eu vin din alt oras :rolleyes2 dar sa stabiliti o ora exacta la care sa ne intalnim. Ori 2 ori 12-1. Valcean nu-s dar imi gasesc eu o valceanca :lol:
|
Quote:
Asa cum am mai spun si-n alt post, poa-sa vina si alte E36 din alte zone, dar important e sa fie E36. RAMANE STABILIT LA ORA 13:00 |
2 Attachment(s)
Stickerele sunt gata :arrow:
|
Quote:
|
din pacate nu mai pot ajunge cu masina, cateva neplaceri. Sper sa pot veni cu Bogdan TOP !
|
ce pret au stickerele ?
unde a ramas locul d intalnire, plecare? |
Locul de intalnire ramane la Ambient in parcarea pentru clienti.
Orele 13:00 Cost Sticker: 5lei (unele deja s-au pus pe masini) Orele 14:00 plecam d-acolo, urmeaza traseul: bulevard->traversam calea ferata de la autogara->principala->centru la mall->nord->varianta->baraj->podul de a Goranu->semibariere gara->dreapta la Cozia->parcare etajata Olanesti. P.S.: VA ROG FRUMOS, FARA ESCHIBITII DUBIOASE, GEN DEPASIRI RISCANE, SAU SA VA DEPASITI UNU' P-ALTU', LINIUTE SAU MAI STIU EU.......FRUMOS, IN COLOANA, 30-40KM/H CEL MAI FRUMOS.....TRANSMITETI VA ROG FRUMOS SI CELOR CARE NU FRECVENTEAZA FORUMUL Sper sa iasa ceva frumos si memorabil, si sa ne-aducem aminte cu placere pana la anul, cand....sper sa mai organizam partea a doua :D O sa trebuiasca ceva locuri in cateva masini pentru fotografi si cameramani, cei care au trapa, si eventual baiatul cu decapotabila TUF......cel cu decapotabila ZYD are deja 1 cameraman si-un fotograf ca pasageri. |
Bafta, sunt curios ce o sa iasa :) vreau sa vad poze. Daca iese frumos o sa organizez si eu o intalnire corrado numai din valcea :))
Sa fiti cuminti ca o sa fiti multi si sa nu va pierdeti pe la semafoare, e de ajuns unu sa ii dea sandale ca da tonul si nu va mai intelegeti om cu om :) |
Mersi Kalu.....sper sa iasa ceva frumos.
Vremea pentru maine: http://vremea.ido.ro/Valcea.htm |
A fost destul de frumos, destule masini, nu chiar cate s-au anuntat, dar au fost......la Ambient am numarat 26 si la Olanesti 23.
Va multumesc tuturor celor care ati fost prezenti....sa speram ca data viitoare vom fi mai multi si vremea o sa tina cu noi :lol: Acum asteptam poze/filmulete de la toti cei care au...... P.S.: Am o mare surpriza pentru tine Mareaneeeee :twisted: |
Quote:
puneam de mult poze dar am cardul la SYD...o sa faca ceva frumos...presimt eu asta....... PS.SYD`ule.....ti` adus aia mustar la cascaval pane`? :>:> |
off topic: sobo , cand facem una de e30 ? :))
on topic: felicitari gogule pentru initiativa si haideti cu pozele |
Mersi Ceaska ;)
Shobo, pozele de la Syd vin maine, ca deja intra de servici..... |
Quote:
|
Bine gogule.....frumos ai facut cu masinuta astazi.......sunt turbat....vreau tractiune spate :)) bag piciorul in ei de bani!!
|
13 Attachment(s)
Quote:
Sa vedem cine are poze/filmulete cu noi, ca de la cei 3 cameramani vin tocmai maine..... LE. Poze de la ZYD |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Niste poze asa in graba de la mine 8)
|
3 Attachment(s)
Ah, sa nu uitam, vedeta serii :lol:
|
frumos! sa ne vedem la anul tot asa ! va pupa tibi
|
Quote:
|
intradevar o zi frumoasa....felicitari lui "gogu" pt initiativa...felicitari la toti care sau strans...si nu in ultimu` rand la cei ce au venit din alte localitati...
PS..baiatu` cu pisica de IF...frumoase jantele...si sound`ul de la evacuare...felicitari.... |
bv ma pisicarilor a iesit frumos .;);)mi_a placut
|
a fost galagie pe valcea azi......
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning