![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
pt k am multe de schimbat la ea !!!salut si multumesc pentru unban !! |
Quote:
|
Ce tare esti.......meriti aplauze ;)
|
Quote:
multumesc pentru intelegere !!!:D |
Quote:
|
Da-te cu R5 sau Browser cum il stie lumea pe aici...aveti aceleasi motoare.
|
Quote:
|
intamplator acum 2 ore pe podul grant m-am intalnit cu DRG (baiatul cu e90 2.0 d din fanatik)
ne-am tras din mers( pe plecare el era cu o aripa in fatza mea) pana sa dau a3 eram bot in bot,am dat a3 pana la 130 i-am sarit juma de masina in fatza !!!! pot sa spun ca este prima cursa a mea si prima "victima" desii nu a fost cu plecare de pe loc si pe o distanta clara au fost doar 150 de metrii mai mult nu !!! dar oricum diferenta sa vazut !!! astept sa fac articulatia,sa schimb caseta de directie,sa ii pun jante de tabla sa fie mai usoara !!!si am sa ies pe "interval cu cotetul de gaini" :D:D:D:D |
Quote:
nu subestima un diesel niciodata, au cuplu foarte nesimtit si niciodata nu stii cum zboara pe langa tine!!! te-am salut si bafta in continuare !!!! |
bravo Mareane...spor la mesterit acolo :lol:
|
Quote:
sa dat cu el de 3 ori si de 3 ori la ars !!!si nu uita ca browser are jante pe 18 !!!! si ne-am dat din mers masina lui 100% are mai mult cuplu decat a mea !!! si la a3 i-am sarit in fatza :D ma rog astept sa aduc masina la linia de plutire sa pot merge cu ea linistit si dupa chiar sunt curios cum stau cu cateva masini !!! |
Masina asta e in mintile ei cred ca m-am dat cu vectra cu masina asta de cel putin 30 ori:lol::lol::lol:Incearca sa-i pui blocant zic eu si jante pe 15 si o sa vezi diferenta.Eu stiu cum tragea masina asta cu jante pe 15.:-)
|
Quote:
|
fa mariano vezi ca vin la bucale saptamana asta .. ca mi am luat numere rosii :poke: poate ne intalnim daca ai kef ... vii cu putoarea :oops: :dance:
|
2 Attachment(s)
Quote:
jakale urmeaza aptipildu ;) ala de o sa faca senzatie :D:D:D abia astept sa il pun !!!! CIRC SI PANARAMA :)))))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
|
Quote:
iam luat table ca sa am pe ce sa merg si sa ii fac jantele tipla !!!atat !!! |
Quote:
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=tVvsR41oJNQ :D:D:D:D:D:D IA VEZI JAKALE :D:D:D:D
|
Mareane .. daca o mai tineai 5 sec opreau astia iarasi traficul aerian :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
burn..am blocat toata strada=))) claxoane =))injuraturi..am plecat glontz=)))ma duc spre benzinarie il dau pe un coleg jos si ii zic ia filmeaza ma =))))))))..ajung la agip in 13 septembrie...bag benzina =))) cand sa ies din pompa iar burn =)))))) .... vin de la antrenament..plec cu 3 colegi de echipa la kaufland sa mancam o friptura de porc;) ce crezi burn exact in fatza acolo unde prajeau aia carnea =))) mici alea =))) radea lumea cand ajung la coada stii ce imi zice unu din vanzatori ??? ce e prietene ai vazut ca scrie "grill" si nu era fum??te-ai gandit sa faci tu nu ??:)))... dupa ce am mancat ma sui in masina =))) cand sa plec iar burn =)))) i-am dat azi =))fara rusine ...am pusi rotile alea mici pe spate =)) cand dau a3 cu BUTONU ROSU ia scartz=))))))))))))) e panarama masina ma=)))))) daca vede mamaie ce fac cu ea =)))=))))))))))))))ce vb ma :))) am ras azi cu lacrimi =))) facea un coleg de echipa "sa moara mama marian nu ejti pe treaba ta " =))) dictaloooo vere :))) te duci la Braila ?? |
aoleoo mareane .. ai vrut sa mananci grill si te gandeai ca nu e afumat bine aaaa :))
|
Quote:
am ras azi...cand am ajuns in13 septembrie..unde ma intalnesc cu colegii :))) (ca plecam cu alta masina la antrenament, nu cu a mea am deschis portbagaju..sa vezi GRILL =)))))) =))))))hahaha=)))))))))))))radeam de ma durea burta :))) abia astept sa pun ROSIILE pe spate =)))) sa vezi ce dau la alea :))) |
hehe, felicitari pentru masina, laso mai usor cu burnurile si bagate la modificari , nu mai arde banii pe benzina:)) hai cu bara de M:X
|
Quote:
eu am alte idei in cap =)))si iti spun sincer ca masina este o panarama pentru mine ,ma distreaza maxim :D:D:D salut si bafta :D |
Quote:
ps:frumusica masina....bafta cu ea |
Quote:
ms frate :D:D:D am sa o fac si mai frumoasa.dar momentan partea mecanica este o prioritate ca e praf pe articulatii :)))) pot sa mor oricand :)) |
imi poti da un pm cu pretzu de achizitie? daca nu e un secret
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ASA ASA DAI FIAR CAUCIUCURILE ALE DRAQ =)))) |
Quote:
|
valores in actiune cum ii place lui in limitare =))))
|
Quote:
|
Bai mariane, vorbeste lumea ca scoti masina pe interval :lol:
|
Quote:
cainii latra ursu merge fratele meu :D:D:D saptamana viitoare,iau caseta de directie cu bielete,iau cutie ca am sincronul rupt la a2...iau arcuri sport p spate,si bucsile necesare masinii :D si cred ca scot masina p interval !!!:) |
dai pana crapa motorul
nu ai pic mila de masina aia eu zic ca prea mult nu te tine eu inteleg ca ii de fun masina si bravo tie daca iti premiti sa faci de astea dar totusi pacat de ea... bafta la ars gume si hai cu modificariile ceva ceva,macar atat sa faci pentru masina |
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning