![]() |
Re: HUMER H 1 - RC - AMD Computer
9 Attachment(s)
@ Sven
Ce zici de asta? :D E cīt humerul si jumatate īn lungime :D Īnchipuie-ti ca are si radio pe FM integrat (aprox. 14 posturi), underbody lights, 4 viteze schimbabile la buton pe telecomanda, motor sound, pīna si spiners la roti si e al naibi de repede. Īn casa, e imposibil sa-l folosesti. L-am luat SH pe ebay. De nou se gasea īntr-un timp la toysrus cam la 75 EURO. |
F350 Lariat. Frumos exemplar, dar pacat ca producatorul si-a batut joc de el. Pentru mine o astfel de masina impopotonata cu spinere si boxe arata a kitch. Daca ar fi in posesia mea as incerca sa-i dau o vopsea simpla si sa o aduc la o forma cat mai aproape de cea originala. Bafta !
|
Jucariile merg cu moda si pe piata se gaseste ce se cauta.
Fi convins ca daca ma apuc de iel si-l transform, nu va mai avea aberatiile alea pe el si nici imitatiile de difuri īn spate. Va dura īnsa. Nu pot face tot de o data iar masinile le cumpar īn functie de ocazie si le pun deoparte pīna le vine rīndul. Spinerele se pot fixa sa arate ca o janta normala. Asta nu-i problema. Īn afara de asta mai am roti complete de la alte masini ce s-ar potrivi. Deocamdata īnsa nu-mi bat capul cu el. Dupa poze l-am pus īntr-o punga imensa sa nu se prafuiasca si a aterizat pe raft īn pivnita. Luna asta am cumparat diverse de peste 500 EURO si mi-e ciuda ca am pierdut un Corvette si un Mustang la scara 1:6, imense si noi noute, foarte rare prin europa. :sad: |
5 Attachment(s)
Si asta-i ultima achizitie. Scara 1:6, usile se deschid electric telecomandabil, iluminat, motor sound, capota īn fata si capacul motor se deschid manual.
Ce fel de PC voi face din iel, nu este īnca hotarīt. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning