![]() |
re: Cea mai frumos modificată maşină din Bacău
Quote:
pt ca de fapt masinile astea sunt doar in imaginatia noastra :shock: Asa ar fi normal ... sa fie puse poze ... :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Sau...uite:idea: ...vino tu si stai o zii sa te invarti dupa toate masinile sa le faci fotografii prin centru si noi punem mana de la mana si te platim;) . Kiar avem nevoie de un fotograf. |
Quote:
|
chiar asa pastore ... voteaza-ma pe mine :D
|
Pai poze sunt...Se gasesc poze pe forum si cu VSA si cu RAI si cu TUN si cu SFW si cu ADV si cu ZOZ..RRR poate intra si ne da cateva poze..se pot face rost de poze daca se vrea..
|
sa inteleg ca ...cea mai impresionanta masina dintre cei p care ii cunoastem...
ca asa masini frumoase sunt ....GOLF 4 NUT e chiar super are bodykit ,angel,clare,vinyl p capota e chiar misto...... mai e si Renault ala megane care e deabea vopsit...astea chiar merita sa intre in TOP o sa incerc sa fac rost d poze cu ele ;) |
Quote:
intra pe topicul masinile modificate din bacau si ai sa vezi acolo poze cu aproape toate masinile |
foarte greu topul pt ca sfw,vsa,tun sunt niste masini foarte frumoase,iar gf5 vine tare din urma. bmw-ul nu imi place deloc :oops:, e opinia mea. Asa ca eu ii declar pe toti 4 pe locul 1. Aveti noroc ca in bacau masinile sunt modificate cu bun gust..noi nu ne putem lauda foarte tare in cluj ;)
FELICITARI POSESORILOR |
Quote:
Pastore ... esti un dulce ... iti multumim mult pt aprecieri ... nu stiu eu multe masina modificate de prin cluj, da umbla vorba ca ar fi un nissan super pe acolo ... poate stii tu a cui e .... :rolleyes2 :shock: :shock: |
fostul golf 4 BC 04 NUD si A4-le lui Mishu :P am nominalizat 2 : un var si un coleg :P
|
Multumim pt votul exprimat. Sper ca macar 100 de voturi sa avem;)
|
Fostul GOLF 3 a lu' CATALIN...BC 99 GSI:twisted:
|
mai ala a fost istorie vr6 le ala :)
|
pacat de el.... :(
|
89-RAI, SFW, TUN, cristi 407
|
P.S. inka un vot : BC - 04 - SYH AUDI A4 visiniu, full
|
ink un vot pentru SO FUCKING WONDERFUL
|
Quote:
:D .... 10x |
Quote:
|
Nici mie nu-mi place masina aia! E urat modelul ala de Audi:evil:
|
Quote:
Ce ai mai vrea sa fie facut la masina aia Cristi ? nu mai are catalizator..., are kit acceptabil, jante originale Audi -sport, modificata un pic admisia, schimbata suspensia =semi-sport, se pot decupla sistemele inclusiv ABS-ul , motorul are "150+" cp. Nu e ca a lui Mishu dar... e vb de alt model, alt gust si alti bani ...NU SE COMPARA ! Mie imi place si probabil ca sunt subiectiv dupa ce am am contribuit si eu la realizarea ei. Va fi de vanzare cu aprox 7300 E. Zi-mi si mie te rog o masina si tunata si full options si stare exceptionala care mai are suta in 8 s si merge si 230 +++ ca mai stie sa consume si 7 % la 120 ...............la banii astia !!! |
Nu stiu ce are in interior daca are piele sau nu, dar la exterior arata naspa..Parerea mea..Nu imi place nimic la ea..
|
Un vot din partea mea pentru SFW si VSA
|
azi l-am vazut shi eu pe SFW.UN VOT PT EL shi ADV.
|
.
Quote:
10x. :D. |
dupa cum se arata lucrurile, sfw va fi castigator!!! are cu ce!!:lol: felicitari inca o data pt masina(e bestiala) |
Da, arata bine. Dar nu va avea niciodata notorietatea unui "TUN" sau "RRR" sau "ADV":-). Numarul ala de leasing strica tot
|
Nu e cunoscuta decat de cei care stau pe "4tunning"
|
Da mai, dar nu ne luam dupa cat de cunoscuta e. Ne luam dupa cat de frumoasa e, si daca mai implicam si motorul... am cam puso' toti :lol:
|
Quote:
:lol: Nici nu vreau notorietate, vreau doar sa am o masina frumoasa ... care sa imi incante mie vederea si sa ma faca fericit ... Oricum ... nu e nici pe jumate gata daca tineti cont ca jantele fac 50% din masina ... Si ... daca castig la loto .... imi fac si motorul ... asa cum vreau eu :twisted: daca castig .... :cry: :lol: :lol: :lol: Si faza cu nr de leasing ... :lol: asta e ... se mai intampla ... ;) |
Quote:
Faza e ca la noi e la moda dieselu';) . Mai bine zis diesel + kit de editie sport (ex: BMW-ul cu DRA). Cunosc pe cineva care avea de vandut un A4 3.0i 220 cp din 2002 (16000 E) si a vandut-o f greu. Un A4 1.9TDi sau 2.5TDi se vinde mult mai repede, sunt mai cautate. Cred ca A4 asta cu motor de 3000 a lu' SFW e singurul din Bacau:idea: |
Cea mai tare din Bacau e A4-ul lui SFW, si astept sa apara jantele.Eu iau in calcul atat motorul cat si aspectul, e facut cu mult gust, toate piesele vin fest, fara lufturi etc. Avem multe masini frumoase in Bacau, dar foarte multe puncte castiga SFW la motor(dupa parerea mea as fi ales o alta evacuare care sa "tzipe" mai tare, cu toate ca eu eram la semafor langa tine, cand am vz, si mergeai incet...). Felicitari pt masina sa o conduci sanatos, fara evenimente, si sa ai grija de ea.
P.S. si off-topic:aici e vorba de tuning, nu de masini de familie si de economie de carburant, cand o sa faca RS4 si M3 pe motorina, o sa trecem toti pe diesel. |
@ Razv ... parca mai e unul in bacau ... am vazut mai demult ...
Pai masina am luat-o sa ma faca fericit cat o am ... nu sa ma bucur ca o vand repede :-) @Acidutzzu ... as fi pus tobe (astea nu fac zgomot, sunt doar ornamente si nu au nici sita, cum au alt ornamente) dar eu ma plimb destul de mult pe afara .... iasi-bacau ... si ... nu as da o gramada de bani pe ceva ce mi-ar crea si disconfort la drum lung :???: Si ... la mine face frumusel motorul ... ;) Nu vine totul perfect ... mai sunt mici chestii ... unele care sper sa le remediez cat mai curand .... o diferenta de culoare la o aripa vopsita mai de curand (si spoiler fata) ... si o mica buza care nu sta bine la spoilerul fata ... dar tot din cauza aripei care trebuie sa fie centrata cum trebuie ... |
alte voturi? alte propuneri?
nu ca n-ar fi competente cele de pana acum... :) |
Si eu sunt curios sa aflu alte voturi;) .
|
Eu votez si masina lui Cristi_407... asa ...sa nu zica ca nu are si el voturi :lol:
Oricum e f frumoasa ... Pupici cristian si te asteptam sa te intorci acasa ... ne e dor de tine :lol: |
eu propun totusi si nks-ul pentru ca a fost cel mai frumos S classe coupe la vremea lui in bacau si nu numai....
|
Quote:
Masina aia arata intr-adevar impunator. Si...nu stiu daca mai sunt multe masini in Bacau care sa aiba mai mult de 350 cp. Aa..poate sunt, dar aparitii "meteorice"! CL-ul asta are 380 cp. Cica e de vanzare (12000 Euro):arrow: O astfel de masina e cotata in mod normal la noi pe la 15000 Euro, dar nu prea se inghesuie nimeni sa-si cumpere o astfel de masina. E doar pt cunoscatori;) Cine vrea masina de 5000 cmc?!:-) Mai era una inmatriculata cu "PVL" in Bacau, dar nu se compara cu "NKS-ul". |
Quote:
pvl are un motor de numai 3,2 l dar are si cu ce se mandri ...mai nou are un s 600 tot cu PVL la numar (fost EDU) oricum sunt masini frumoase chiar daca sunt stock eu tot la BC XX BUZ si NT XX NKS deoarece celelalte nu m-au impresionat cu toate ca sunt unele chiar reusite cum e a lui andrei a lui silviu |
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning