Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   discutii ... (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/2065-discutii.html)

Lao 15-10-04 12:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"
@eryka tot eu te plimb,asa ca nu te mai sresa :lol:

Boby,Rebeca stie ce scrii tu p-acilea?! :shock:

Erica,iti dau numarul Rebecai? :lol:

nkz 15-10-04 12:59

Si acum intrebare de cultura generala ptr. Zahei:
- Cu ce piesa de motor s-a plimbat Eryka?

Eryka 15-10-04 12:59

...

zahei 15-10-04 13:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"nkz\"
Si acum intrebare de cultura generala ptr. Zahei:

radio erevan raspunde: nu suntem foarte siguri, dar arata ca un culbutor!

Lao 15-10-04 13:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"nkz\"

Cu o biela.

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
N-am credit

Chickeeeenn!!! :P

iasi_drifter 15-10-04 13:54

Quote:

. ca tot suntem la discutia asta : a) crezi k m-as urca eu in masina ta?
b) crezi k m-as uita la tine??

Oricum nu am eu treaba cu pushtoaice de 16 ani dar daca sa zicem ai avea 18+ si mi-ar placea de tine te-as putea imbarliga daca mi-as pune mintea si asta fara ajutorul unei masini sau motociclete. Ca la o chestie se pare ca suntem de acord si anume ca nu ai nevoie de nush ce masina sau motocicleta ca sa cuceresti o fata. Conteaza mai mult ce o faci sa simta si bani tre sa ai doar destui ca sa poti merge la o cafea, discoteca sau undeva in oras. Felul cum arati conteaza intr-o oarecare masura dar nici macar asta nu conteaza intotdeauna f mult. Nu zic ca pot avea orice fata dar am avut destule si zic eu ca sansele sa te pot cuceri sunt mai mari decat cele sa nu reusesc. Si asa te-ai si uita la mine si te-ai si urca in masina mea.
Evident vorbesc de un caz imaginar sa nu crezi acum ca am vreun interes sa te cuceresc sau sa te uiti la mine sau sa te urci in masina mea.

zahei 15-10-04 14:06

@iasi_drifter: prietene, mie mi se pare ca esti cam varza. sa aflam ce spun si prietenii nostri. :lol:

nkz 15-10-04 14:17

Re:

Quote:

Oricum nu am eu treaba cu pushtoaice de 16 ani
Vad ca ai treaba din plin, exact cu o pustoaica de 16 ani.
Quote:

nu ai nevoie de nush ce masina sau motocicleta ca sa cuceresti o fata.
D-aia vezi cele mai bune femei ca umbla numai cu muncitorii de la FAUR sau cu aia care schimba noaptea liniile de tramvai
Quote:

Conteaza mai mult ce o faci sa simta si bani tre sa ai doar destui ca sa poti merge la o cafea, discoteca sau undeva in oras.
Mai ramane decat sa stii sa dai din limba
Quote:

Felul cum arati conteaza intr-o oarecare masura dar nici macar asta nu conteaza intotdeauna f mult.
Ia-ti tu femeie urata si de 80kg si mergi cu ea in masina la drifting si iti promit ca o sa iti aplaud curajul.
Quote:

Nu zic ca pot avea orice fata dar am avut destule si zic eu ca sansele sa te pot cuceri sunt mai mari decat cele sa nu reusesc. Si asa te-ai si uita la mine si te-ai si urca in masina mea.
Maestre pot sa te ating?
Quote:

Evident vorbesc de un caz imaginar sa nu crezi acum ca am vreun interes sa te cuceresc sau sa te uiti la mine sau sa te urci in masina mea.
Incep sa cred ca ai o viatza cu totul si cu totul imaginara.

bobbyadr 15-10-04 14:48

ba s-a mutat sbz-ul aici :lol:

lao citeste tot topicul tata,nu te rezuma la 1-2 pagini :lol:

Lao 15-10-04 23:27

Felicitari celui care a deschis topicul,se pare ca nu a fost Gabi acela. ;)

Quote:

Originally Posted by \"Boby\"
lao citeste tot topicul tata,nu te rezuma la 1-2 pagini

L-am citit,fiule,dar nu aveam alta \"intrare\",asa ca m-am gandit sa te \"lovesc\" unde te doare.

P.S. Nu mai posta cu RBK langa tine. :lol:

n0namee 15-10-04 23:35

sfat ... folositi cuvantul motor in fiecare post!!!! eventual plimbare. nu ve-ti mai fi offtopic si nimeni nu se mai leaga de voi!

Lemeleul 15-10-04 23:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ady_Gixxer\"
rugaminti facute pe un chat...patetic.......! :lol:

Bine ai venit dom` derector!! Ce intrare spectaculoasa!! :D :D :D

Later edit: Moto vrea sa faca o pilmbare pe Erika!!! Il ia cineva????

n0namee 16-10-04 00:12

eroare ... unde este cuvantul motor sau plimbare sau Eryka???

Lao 16-10-04 00:17

Proba de topic:

Azi am facut o plimbare cu motorul,Eryka fiind in spate.

Si peste 2 minute m-am trezit din coshmar. :P

ZoliaT_2 16-10-04 00:57

Pana la urma a plimbat-o cineva pe Eryka cu motoru ?

Topic redeschis

Lao 16-10-04 01:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT_2\"
Pana la urma a plimbat-o cineva pe Eryka cu motoru ?

Topic redeschis

Haha! Ce bine ca s-a redeschis!

Acum,dupa ce am vazut-o pe Eryka,o plimb eu,cu toate ca nu mai am moto inmatriculata.Fac si pushcarie,asta e. :lol:

iasi_drifter 16-10-04 01:44

Pt. Zahei:
Nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine dar am avut am si o sa am mai multe femei si mai frumoase decat ai avut tu, fara sa ma folosesc de vreo motocicleta sau vreo masina. Vino la Iasi si o sa vezi ca pot demonstra ce zic asa ca nu mai vorbi aiurea. Doar pt. ca tu nu poti sa agati o gagica misto fara motocicleta nu inseamna ca altii nu pot.

ma bucur pentru pentru performantele tale in materie de gagici dar esti prin balarii. n0namee

Carmen 16-10-04 02:24

Lao e precaut, posteaza cand nu e Elena langa :twisted: :evil_laug :evil_laug :evil_laug
Oricum pe frigul asta se considera sport extrem mersul pe motor! Sau asta era si ideea? :evil_laug :evil_laug
Lao : daca tie iti ingheata ce ai zis...ei ce i se poate intampla? :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy:

Lao 16-10-04 10:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Lao : daca tie iti ingheata ce ai zis...ei ce i se poate intampla?

Ma zbat din toate cele sa i se intample ceva si ei. :lol:

Eryka se pare ca nu a aflat ca s-a redeschis topicul ei. Cineva care intra si pe forumul ei s-o anunte. :))

Al3xius 16-10-04 12:01

Lol ! am citit si eu tot topicul ! super tare ...oricum se pare ca unele persoane nu tin la bâzã ! :lol: :lol: pacat !

lol

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Lao : daca tie iti ingheata ce ai zis...ei ce i se poate intampla?

...dai la copca dupaia ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

P.S. : plimbati`le fara casca ...sunt 3 grade afara ! :lol: :lol: :lol: :lol:

zahei 18-10-04 12:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"iasi_drifter\"
Pt. Zahei:
Nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine dar am avut am si o sa am mai multe femei si mai frumoase decat ai avut tu, fara sa ma folosesc de vreo motocicleta sau vreo masina. Vino la Iasi si o sa vezi ca pot demonstra ce zic asa ca nu mai vorbi aiurea. Doar pt. ca tu nu poti sa agati o gagica misto fara motocicleta nu inseamna ca altii nu pot.

ma bucur pentru pentru performantele tale in materie de gagici dar esti prin balarii. n0namee

am avut impresia ca esti varza, tinere jedi. dupa cum rar mi se intampla, prima impresie a fost gresita si imi cer scuze pentru asta. esti de-a dreptul *terminat* :wink:

iasi_drifter 18-10-04 13:19

ai grija de motocicleta aia ca daca ti-o strici dupa aia ai motive sa te impusti.

zahei 18-10-04 14:08

sunt amuzat. as vrea sa te poti pune in locul meu ca sa vezi cat esti de aurolac, fiule :)

iasi_drifter 18-10-04 21:50

editat de Gratzian
pot explica oricui prin pm de ce am sters...

Gratzian catre iasi_drifter: nu mai fi deplasat te rog...

acum ca sfat: in loc sa scriii intr-una ce tare te pricepi la agatat femei...
da-ne o lectie...
arata-ne pe viu... sunt fete pe aici...
asa spui, da? ca nu ai nevoie de tzoale, masina, etc... ci de papagal.... da-i drumul, baiatule, te urmarim, suntem cu ochii pe tine....

in afara de cazul in care tu asa agati tipe, spunand ca te pricepi pur si simplu...
asta nu a prins, vezi?
mai ai alte resurse?
baga gaz !!!

Gratzian 19-10-04 05:45

redeschis...
e mai simplu sa il stergi pa ala desteptul...
daca sunt mai multi implicati si unul spune o vulgaritate... nu tre sa ii privam pe totzi..... asta e logica

n0namee 19-10-04 07:25

:peace: in sfarsit ... Gratian ... tot respectul!

iasi_drifter 19-10-04 11:20

ce misto imi sunt mie editate posturile dar cele in care sunt facut aurolac raman acolo fara nici o pb. si nu e prima data cand eu am parte de tratament special...

Lao 19-10-04 11:33

Re:

Quote:

ce misto imi sunt mie editate posturile dar cele in care sunt facut aurolac raman acolo fara nici o pb. si nu e prima data cand eu am parte de tratament special...

Pai asa esti tu... mai \"special\". :lol:

Revenind la Eryka... pardon... la topic: a mai vazut-o careva pe Eryka?

n0namee 19-10-04 11:42

Re:

Quote:

ba nenea ... de cand ai venit ii dai sus si tare cat esti tu de bun la agatat femei si cat de bun esti la drifturile cu masina. sincer sa fiu daca ai dacie mie mi-ar fi frica sa ma urc in masina cu tine ca nu se stie niciodata ce se rupe. am avut si eu dacie si m-am saturat. l-ai provocat inutil pe Zahei care pana una alta are un motor care impune respect doar uitandu-te la el. ca sa faci o comparatie ... are aceiasi cilindree cu masina ta. daca vrei sa faci o comparatie intre voi doi momentan e mai greu.

ti s-a explicat ca esti offtopic ... ca esti prin balarii ... ti s-a spus in mai multe moduri ... tu ii dai inainte. ce i-ti faci cu mana ta se numeste lucru manual. postul tau nu l-am editat eu ci Gratzian. deci nu sunt singurul care crede ca esti un pic deplasat. in loc sa te plangi ca te tratam diferit incearca sa aduci ceva constructiv si altfel vei fi privit.

da stiu ... sunt offtopic ... nu mai urlati atat!!!!

Eryka 19-10-04 11:51

eu zic ca acest topic nu-si mai are rostul... s-au facut mistouri.. toata lumea a ras... acum am ajuns la cearta...

cum eu sunt cea care l-a deschis rog moderatorii sa il inchida...

pur si simplu nu vad ce s-ar mai putea discuta aici

Lao 19-10-04 11:54

Pai noi ne chinuim sa-l tinem inchis si acum vii si rogi moderatorii sa-l inchida?! :shock:

N-ar fi pacat?

Eryka 19-10-04 11:59

si ce ai mai vrea tu sa discuti aici???
k eu nu mai am chef de nici o plimbare cu motoru :lol:

ffocus 19-10-04 12:56

Re:

Quote:

si ce ai mai vrea tu sa discuti aici???
k eu nu mai am chef de nici o plimbare cu motoru :lol:

LOLZ!!! :lol:

Gratzian 19-10-04 18:35

Re:

Quote:

pai explicatia e simpla.. cat timp nu cazi in vulgar, nu se ia nimeni de tine... stii si tu ce ai scris...

b99sha 26-10-04 05:30

In loc de titlu, citat: \"JENANT\" :lol:

Asaaa...ati plimbat-o?? Sau daca era, ar fi aparut topic cu ce s-a intamplat :D (sau a aparut deja?? :roll: )

iasi_drifter, ca sa le inchizi gura tuturor, eu iti propun s-o agati pe Eryka :idea: Garantez rezultatul!

catalin rs4 26-10-04 05:40

sha laso pe erika ii a mea deja.. .. :lol: :lol: :lol:

b99sha 26-10-04 06:15

Gata, am tacut :lol: :lol: eram doar curios :joy: :D

p.s. \"Garantez rezultatul\" - adica o sa le dai la toti peste nas :wink:

yamahaer1cip 26-10-04 11:37

oooooo Eryka mai au putin si se bat baieti pentru tine :P:)))))) :wink: :wink: :wink: respect baieti si aveti grija de ea

All times are GMT +2. The time now is 07:23.

- Copyright 2026 4Tuning