![]() |
Re:
Quote:
Erica,iti dau numarul Rebecai? :lol: |
Si acum intrebare de cultura generala ptr. Zahei:
- Cu ce piesa de motor s-a plimbat Eryka? |
...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Evident vorbesc de un caz imaginar sa nu crezi acum ca am vreun interes sa te cuceresc sau sa te uiti la mine sau sa te urci in masina mea. |
@iasi_drifter: prietene, mie mi se pare ca esti cam varza. sa aflam ce spun si prietenii nostri. :lol:
|
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
ba s-a mutat sbz-ul aici :lol:
lao citeste tot topicul tata,nu te rezuma la 1-2 pagini :lol: |
Felicitari celui care a deschis topicul,se pare ca nu a fost Gabi acela. ;)
Quote:
P.S. Nu mai posta cu RBK langa tine. :lol: |
sfat ... folositi cuvantul motor in fiecare post!!!! eventual plimbare. nu ve-ti mai fi offtopic si nimeni nu se mai leaga de voi!
|
Re:
Quote:
Later edit: Moto vrea sa faca o pilmbare pe Erika!!! Il ia cineva???? |
eroare ... unde este cuvantul motor sau plimbare sau Eryka???
|
Proba de topic:
Azi am facut o plimbare cu motorul,Eryka fiind in spate. Si peste 2 minute m-am trezit din coshmar. :P |
Pana la urma a plimbat-o cineva pe Eryka cu motoru ?
Topic redeschis |
Re:
Quote:
Acum,dupa ce am vazut-o pe Eryka,o plimb eu,cu toate ca nu mai am moto inmatriculata.Fac si pushcarie,asta e. :lol: |
Pt. Zahei:
Nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine dar am avut am si o sa am mai multe femei si mai frumoase decat ai avut tu, fara sa ma folosesc de vreo motocicleta sau vreo masina. Vino la Iasi si o sa vezi ca pot demonstra ce zic asa ca nu mai vorbi aiurea. Doar pt. ca tu nu poti sa agati o gagica misto fara motocicleta nu inseamna ca altii nu pot. ma bucur pentru pentru performantele tale in materie de gagici dar esti prin balarii. n0namee |
Lao e precaut, posteaza cand nu e Elena langa :twisted: :evil_laug :evil_laug :evil_laug
Oricum pe frigul asta se considera sport extrem mersul pe motor! Sau asta era si ideea? :evil_laug :evil_laug Lao : daca tie iti ingheata ce ai zis...ei ce i se poate intampla? :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: |
Re:
Quote:
Eryka se pare ca nu a aflat ca s-a redeschis topicul ei. Cineva care intra si pe forumul ei s-o anunte. :)) |
Lol ! am citit si eu tot topicul ! super tare ...oricum se pare ca unele persoane nu tin la bâzã ! :lol: :lol: pacat !
lol Quote:
P.S. : plimbati`le fara casca ...sunt 3 grade afara ! :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
ai grija de motocicleta aia ca daca ti-o strici dupa aia ai motive sa te impusti.
|
sunt amuzat. as vrea sa te poti pune in locul meu ca sa vezi cat esti de aurolac, fiule :)
|
editat de Gratzian pot explica oricui prin pm de ce am sters... Gratzian catre iasi_drifter: nu mai fi deplasat te rog... acum ca sfat: in loc sa scriii intr-una ce tare te pricepi la agatat femei... da-ne o lectie... arata-ne pe viu... sunt fete pe aici... asa spui, da? ca nu ai nevoie de tzoale, masina, etc... ci de papagal.... da-i drumul, baiatule, te urmarim, suntem cu ochii pe tine.... in afara de cazul in care tu asa agati tipe, spunand ca te pricepi pur si simplu... asta nu a prins, vezi? mai ai alte resurse? baga gaz !!! |
redeschis...
e mai simplu sa il stergi pa ala desteptul... daca sunt mai multi implicati si unul spune o vulgaritate... nu tre sa ii privam pe totzi..... asta e logica |
:peace: in sfarsit ... Gratian ... tot respectul!
|
ce misto imi sunt mie editate posturile dar cele in care sunt facut aurolac raman acolo fara nici o pb. si nu e prima data cand eu am parte de tratament special...
|
Re:
Quote:
Revenind la Eryka... pardon... la topic: a mai vazut-o careva pe Eryka? |
Re:
Quote:
ti s-a explicat ca esti offtopic ... ca esti prin balarii ... ti s-a spus in mai multe moduri ... tu ii dai inainte. ce i-ti faci cu mana ta se numeste lucru manual. postul tau nu l-am editat eu ci Gratzian. deci nu sunt singurul care crede ca esti un pic deplasat. in loc sa te plangi ca te tratam diferit incearca sa aduci ceva constructiv si altfel vei fi privit. da stiu ... sunt offtopic ... nu mai urlati atat!!!! |
eu zic ca acest topic nu-si mai are rostul... s-au facut mistouri.. toata lumea a ras... acum am ajuns la cearta...
cum eu sunt cea care l-a deschis rog moderatorii sa il inchida... pur si simplu nu vad ce s-ar mai putea discuta aici |
Pai noi ne chinuim sa-l tinem inchis si acum vii si rogi moderatorii sa-l inchida?! :shock:
N-ar fi pacat? |
si ce ai mai vrea tu sa discuti aici???
k eu nu mai am chef de nici o plimbare cu motoru :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
pai explicatia e simpla.. cat timp nu cazi in vulgar, nu se ia nimeni de tine... stii si tu ce ai scris... |
In loc de titlu, citat: \"JENANT\" :lol:
Asaaa...ati plimbat-o?? Sau daca era, ar fi aparut topic cu ce s-a intamplat :D (sau a aparut deja?? :roll: ) iasi_drifter, ca sa le inchizi gura tuturor, eu iti propun s-o agati pe Eryka :idea: Garantez rezultatul! |
sha laso pe erika ii a mea deja.. .. :lol: :lol: :lol:
|
Gata, am tacut :lol: :lol: eram doar curios :joy: :D
p.s. \"Garantez rezultatul\" - adica o sa le dai la toti peste nas :wink: |
oooooo Eryka mai au putin si se bat baieti pentru tine :P:)))))) :wink: :wink: :wink: respect baieti si aveti grija de ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning