![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
dupa ce ca barem ai bunu simt sa le arati totusi numarul tau dar sub alta forma fac mai rau? :)) da-i dracu..nu le mai arata nimic atunci .. pune-l in geam ...
|
...superba masina ....la interior ai facut ceva?...
mai asteptam poze.....niste neoane cred ca ar cadea bine pe masina... |
neoane?
neaaah... nu-i asta masina de pus neoane sub ea... |
Quote:
Ba chiar pun :lol: :lol: :lol: Da .... albe :-) Cred ca alea ajung inaintea jantelor ... le-am comandat joi si ajung saptamana asta, spre deosebire de jante ... l-am inebunit pe cel care le aduce ... dar nu e vina lui ... eu sper ca pana la urma o sa vina si ele .... :sad: :???: @b 22 mike ... la interior nu am nimic ... un woofer mic, dar ala nu se pune. |
deja imi pierd eu rabdarea ,is chiar bulangii nemtii astea.cred ca au vazut ca este pt. Romania si de asta fac asa.
|
frumoasa masina frate....:shock:
park ii lipsesc nishte stopuri....ai ceva d gand :rolleyes2 |
Quote:
Nu stiu de ce intarzie ... a durat o saptamana numai sa isi dea seama care din cele 2 seturi de jante care au ajuns la ei trebuie sa o dea mai departe. si inca o saptamana sa puna cauciucurile pe jante ... eu sper sa ajunga pana la urma ... :sad: Quote:
Nu, inca nu ... sunt mai multe care arata cat de cat bine, dar nu stiu cum ar da pe masina mea ... Erau inainte la Fk stopuri exact ca cele stock, numai ca erau cu leduri ... pe alea le-as fi vrut, dar din pacate nu se mai produc. |
Quote:
eh ... asta e .... O sa o mai tin fara numar pana in septembrie, cand intra in vigoare noul cod, si intra si punctele in actiune, pt ca nu as vrea sa raman fara carnet din cauza ca nu am numar ... si ... sa am si eu liniste la volan ... sa ma pot plimba in liniste fara sa urmaresc masinile de politie (care sunt peste tot ... sa-mi bag ceva in loganuri :twisted: :twisted: ). Daca nu ar fi de puncte ... as mai risca ... ca 250 mii la ceva timp nu e mare lucru fata de cata benzina mananca :D, dar asa ... :x |
1 Attachment(s)
pune aici stopurile care te-ar incanta pe tine..si cu un mic VT iti vei da seama care sta mai bine :D
ps: sunt de parere ca ar trebui ceva pe negru... clear n-ar merge deloc |
3 Attachment(s)
Quote:
Dar nu stiu cum ar da pe a mea ... sa nu fie prea inchise la culoare ... sa sara in ochi ... vreau ca totul sa fie cat mai finutz Am pus 3 poze ... modificate de mine destul de rapid, de asta nu stau f bine pe masina ... unul e stopul stock, altul pe rosu si altul cel pe negru ... dar nu m-a dat pe spate nici unul .... :???: |
nu stiu de ce ..dar eu cred ca primul model se afla si pe a4-ul tipului cu jentile alea misto ! din cele 3 puse de tine ! primu este cel mai bestial... masina ta ai facut-o sa para "inchis" deci totul trebuie sa fie asa..cu rosu ar veni nasol ...stock la fel..deci trebuie sa mergi pe inchis incontinuare parerea mea! ii mai trasi is niste faruri tot pe fond negru eventual si fumurii(ziua se vad negre super tare) iar noaptea lumineaza normal
|
Quote:
Pai da ... primul model e si pe A4 ala, dar sunt sceptic putin pt ca ... desi la el vin f bine (pt ca sunt tot negre ca si masina) ... la mine e posibil sa nu fie asa super pt ca va fi o diferanta de culoare. La faruri ... da ... mi-as pune faruri negre ... dar ... nu prea am incredere in fk pt faruri ... la stopuri nu-i problema mare ... dar farurile trebuia sa functioneze f bine ... plus ca nu stiu daca nu e dificil cu xenonul. |
pai la el e tot negru..dar la tine masina e verde petrol... iar stopurile negre s-ar potrivi cu elementele negre de pe masina ! oricum altceva mai klumea nu ai ce sa pui..clar o strici rau de tot..rosu lafel( rosu cu ce dracu sa se combine) ..dar negru ..cu verdele tau inchis ... parerea mea ! astea mi le-as pune
iar la faruri fa la fel..mai multe modele in VT |
Masina nu e verde e gri delfin :)..Parerea mea ca stopurile stock vin cel mai bine..Eu am vazut live stopurile alea cu leduri pe fond negru si nu prea imi plac..
|
3 Attachment(s)
Quote:
La faruri ... nu am incredere in producatori de genul Fk (am avut inainte un 307 si mi-am luat stopuri de la Fk care pur si simplu cadeau de pe masina, dar daca la stopuri nu e mare folosofie, trebuie doar sa lumineze, la faruri e altfel, si mai am un prieten care a avut probleme cu faruri de la Fk) Daca as gasi la Hella faruri negre poate ... dar asa ... Ceva faruri dragute sunt astea .... de pe un A4 DTM ... numai ca sunt cu leduri ... |
culoarea stiam ca nu se numeste asa..dar am zis cam cu ce seamana..stiu culoarea...imi place... ! chiar nu stiam ca se numeste astfel... oricum e cea mai faina... stopurile in sine poate nu arata prea bine,dar o data puse pe masina dau beton se poate observa si in poze.. iar la faruri( am cautat si eu nu am gasit cine stie ce)..primu modelpus de tine e misto,ar merge si niste pleoape subtiri de tot ...
PS: cum draq sa cada stopurile ma? :lol: grav tare atunci... daca ai auzit ,esti si patit renunta la firma asta! |
Quote:
|
Quote:
oricum , cea mai frumoasa alegere, pe alb, sa stii |
Quote:
Da ... se potriveste cu, culoarea masinii, si ... pe a4 nu prea merg tot felul de culori ... oricum ... nu-i ca si cum o sa merg tot timpul cu ele ... le mai aprind si eu cand si cand ... |
ti-am zis, asta e cea mai potrivita alegere, si singura, n-avea cum sa vina bine un neon albastru de exemplu....
|
10 Attachment(s)
Cateva poze. :-)
|
2 Attachment(s)
Am si eu nevoie de ceva ajutor in alegerea altor jante.
Dupa ce cel care aduce jantele le-a spus celor din germania ca vrea banii inapoi daca nu ii da un termen precis in care vin jantele, ei i-au dat un termen de 4 saptamani ... nu cred ca mai astept atat. Cat de neseriosi si nesimtiti pot fi si nemtii, credeam ca numai la noi se practica amanatul asta, sa imi spuna ca au jantele si le trimit urgent, cand fapt nici nu le aveau pe stoc. :cry: Acum nu stiu ce sa fac, jantele alea imi placeau mult, m-am chinuit pana sa le aleg, si am ramas cu sufletul la ele ... da nu stiu daca mai am rabdare atata timp ... si nu am nici o garantie ca termenul va fi respectat. Poate veniti cu o idee pt alte jante ... :???: Astea erau jantele pe care le vroiam ... |
pe cat vrei? ce firme preferi? ... sa ma uit si eu paote gasesc ceva misto
|
3 Attachment(s)
Nu stiu ...
Ceva frumos, firma buna ... desi ... le stiu pe toate de acum cat m-am uitat dupa alea de la barracuda :???: Uite 2 modele de la bbs ... una e cam crom ... cealalta e un plasma finish ... imi place ... e mai deosebit ... dar inca nu stiu un pret si un termen ... da ... ca idee ... Si am mai pus o poza cu o janta Volk care m-a inebunit ... finisarea ... ray's special nu mai stiu cum ... seamana putin cu finisarea de la bbs ch plasma ... un crom f inchis ... |
De fapt nu seamana finisarea ... da jantele alea m-au scos din minti ... numai ca nu stiu de unde le-as putea lua si sutn cam sigur ca nu gasesc pt masina mea ... alea pot fi vazute pe evo in tokyo drift ... da nu au finisarea asta tare. :shock:
|
uite aici ceva frumos http://www.pelutesport.com/producto.html
|
alea de la momo is beton -momo modelul x-1 sau la california modelul drift
|
Quote:
Mie nu imi prea plac .... adik nu se potrivesc cu masina ... zic eu :-) |
volk... arata super tare ... sunt bestiale rau...:shock: din cele 3, ele imi plac cel mai mult !
|
asa e ,fiecare cu ideile lui,eu zic ca ar fi dat bine.bueno.nu e masina asa ca nu ma bag:D ,adevarul ca jentile la care ai optat sunt beton si da bine pe masina,sa speram ca vor veni,cam cat au costat?
|
Quote:
Quote:
Pai ... alea pt care am optat ... barracuda velvet nu mai vin ... asta era problema ... si as alege alte jante ... am cerut un pret pt bbs CH plasma finish ... adik ... primele din setul de 3 (in care e si janta Volk) ... si ... astep un pret si un termen de livrare ... Cred ca o sa raman cu bbs-urile in caz ca nu o sa fie prea scumpe ... |
classy...yet sexxy:P tari bbs`urile ..
stick 2 them :) anyway, felicitari ptr masina man ... ai fost in buc si n-ai dat un semn :( bestie masinutza asta.. mi-a ramas in minte inca dp la cursele legale de la iasi :D |
Quote:
10x. Pai asa cred ca o sa fac ... depinde de pret ... :???: :rolleyes2 Oricum ... nu-i ca si cum barracuda ar fi prea ieftine ... si din ce m-am uitat pe net cam tot pe acolo ar fi .... Pai masina a fost parcata tot timpul ... parcata si fara spoilere :-) N-am apucat sa ies la o plimbarica cu ea prin bucuresti :-) Fuge ea ... da pacat ca nu e turbo si e mai greu cu aportul de calutzi ... :sad: da ... macar e frumoasa :D |
1 Attachment(s)
ar da bine modelul asta 8)
|
1 Attachment(s)
Si astea imi plac ... numai ca nu stiu daca se procduc si pe 18 ... am vazut doar de la 19 in sus :sad:
|
1 Attachment(s)
Quote:
jantele de mai sus sunt MTM, in caz ca nu se vede ... Si aprope de MTM ... asta mi-as cumpara eu de la ei pt puiutzul meu :shock: : "MTM`s V6 2,7 Biturbo engine with 602hp/443kw and about 700nm torque. We`ve installed this in Audi Rs4, S4, A4 B6 Convertible and Allroad" |
2 Attachment(s)
sau asta ... nu stiu daca intra ... desi ar trebui
N-am gasit traducere ... da ... cifrele le mai inteleg si sunt optimiste ... :D :shock: "MTM 4,2 V8 Biturbo Motor, entwickelt für den Einsatz im Supersportwagen Gumpert Apollo. Ausgestattet mit zwei Turboladern K27, Abgaskrümmern mit externen Wastegate-Ventilen, Trockensumpfschmierung, speziellen Kolben, Pleueln und vielen weiteren Hochleistungsbauteilen erreicht dieses Aggregat 650PS/478KW Leistung und 850 NM Drehmoment! Weitere beeindruckende Werte: Das maximale Drehmoment liegt bei 4500 Umdrehungen an, die Leistungsspitze wird bei 6500 U/min erreicht, und der Motor ist drehzahlfest bis 7.500 U/min! Das ermöglicht z.B. im Apollo eine Beschleunigung von 0-100km/h in 3,0 Sekunden, von 0-200km/h in 8,9 Sekunden und eine Höchstgeschwindigkeit von rund 360km/h! Diese Kräfte werden von einer eigens angefertigten Rennsportkupplung und einem Einmassenschwungrad übertragen, bevorzugt auf ein sequenzielles Sechsgang-Getriebe" |
3 Attachment(s)
inca 3 poze cu jante MTM.
|
dragute jentile dar motoarele sunt agresive rau:D,te gandesti sa schimbi motorul?
|
... tipul asta de janta nu-mi place deloc..spite multe,drepte.. :sad:
mai degraba niste bbs-uri croamte..e in Tl unu kit abt si jenti cromate cu spite sub forma de arc mai multe,buza..jale stau .. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning