![]() |
Re: E30 - Ursar pe viata
Quote:
lucrurile chiar daca merg mai incetut, merg asa pt ca asa este cursul vietii in romania...vreau mai mult, si ma straduiesc mai mult dar nu pot sa bat din palme si sa apara ursul... Quote:
referitor la recarosare NU ESTE TAXA DE POLUARE!!! sa nu mai aud asa ceva k am mai vazut in mai multe locuri..Nu imi dau seama de unde a plecat treaba asta.. pe scurt 1. cumperi o masina de afara 2. cumperi o masina avariata sau jalnica (pt a iesi cat mai ieftin) inmatriculata 3. motorul masinii inmatriculate trebuie sa fie cu aceeasi capacitate cilindrica ca si masina dusa de afara 4. masina inmatriculata neaparat sa fie mai veche decat cea fara numere 5. se poate recarosa de la 2 la 4 usi sau invers, DOAR CA MASINA FARA NUMERE SA FIE CU MINIM UN AN MAI NOUA decat cea inmatriculata THE END !! :D Quote:
In primul rand NU AM PISICA :oops: Eu vreau sa tin masina asta pt mine, si fac totul ca si pentru mine, vreau sa ma plimb linistit cu ea, si sa fie totul omologat, vreau sa ii pastrez linia originala..multi isi doresc motoarele omologate sa nu umble cu paiul in C**..ma refer la cei cu motoare de 3.0 si asa mai departe... bla bla bla :rolleyes2 dar nu isi permit ca si mine de altfel Nu vreau sa optez pt M-tech....Imi place, dar vreau altceva la masina mea...vreau sa o fac gen ursii americani (m`am scapat) doar buza de i.s. si trantita la un deget de asfalt :peace: |
Quote:
|
Quote:
|
asa ca plm...atita timp cit eu nu mam luat de tine si de ursu tau,ca e asa si asa...nu o fa nici tu....ca se ajunge la late chesti atunci.si discutam altfel..sti cum zic...
|
Quote:
|
Quote:
bafta la cucerit fani cu turbo-ul tau! |
Quote:
|
Quote:
|
:oops:
Ba fratilor....hai va rog eu calmativa ca purtati discutii aiurea aici la mine pe topic... |
Da tu ce cauti pe topicul asta??? :lol::lol::lol:
Bafta cu ursul, sper sa ramai asa, precum ai zis in titlul topicului ;) |
Succes in continuare si sper sa ne vedem la Brasov la meeting!:D
|
5 Attachment(s)
Pt moment am optat pt astea....
|
Hmmmm. N-ar merge mai bine intr-o singura culoare?
Ursul e genul de masina pe care merg lucrurile clasice. Asa ceva e parca mai degraba pentru o masina moderna. |
Quote:
|
Ce bine poate sa arate masina,prea bine inca iar 400 de euro,chiar a fost pomana,inca o data super ingrijita masina,merita sa faci ceva frumos din ea!!Multa bafta!!!
|
te felicit sincer pentru masina arata foarte "curat" si se vede ca e intretinuta.
Sa pui o poza doua cu jantele pe el. |
hmm frumoase jantele vor veni bine si arata bine si ursu spor incontinuare:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning