Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   STREET LEGAL Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/206221-street-legal-ploiesti.html)

LOKa 28-09-10 03:39

Re: STREET LEGAL Ploiesti

BZN`ule tu esti cu galeria :D

ventura.axc 28-09-10 07:36

Quote:

Originally Posted by LOKa (Post 3687851)
BZN`ule tu esti cu galeria :D

Of copiii din ziua de azi. La 4 dimineata posteaza pe forumuri. Mami stie? :) :)

flebusca 28-09-10 08:09

Pentru data viitoare va aduc vuvuzele sa faceti galerie :P
alex dar masina ta arata foarte bine fata de una stoc... si oricum trage bine ... GAZ POWER... oricum eu te invidiez pentru consum :))

alexone 28-09-10 08:15

Quote:

Originally Posted by flebusca (Post 3687978)
Pentru data viitoare va aduc vuvuzele sa faceti galerie :P
alex dar masina ta arata foarte bine fata de una stoc... si oricum trage bine ... GAZ POWER... oricum eu te invidiez pentru consum :))

Daca si tu care ai diesel il invidiezi pentru consum... Altii cu benzina turbo ce sa mai zica ...:rolleyes2

DONU' 28-09-10 10:42

Eu n-am ce sa zic. La o masina pe benzina turbo cu un soft de calitate, daca nu te dai la ea sa intri in boost nu consuma.
Se comporta ca o masina normala. Cu 50 de L la mers normal am facut in jur de 400 km. Vorbesc de drumul la Tg Secuiesc unde am mers normal plus ce m-am dat pe-acolo plus drumul inapoi acasa.

LOKa 28-09-10 12:33

Quote:

Originally Posted by ventura.axc (Post 3687926)
Of copiii din ziua de azi. La 4 dimineata posteaza pe forumuri. Mami stie? :) :)

Copii din ziua de azi nu prea au somn.in lipsa de activitate prin oras, posteaza pe forum :P Mami se mira cum de sunt acasa la ora aia :)

PH86MIN 28-09-10 12:38

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3688324)
Cu 50 de L la mers normal am facut in jur de 400 km.

Scuze,acum am vazut ca te refereai la Litri,si nu Lei :lol:

LOKa 28-09-10 13:10

Si BZN`ule are dreptate Donu` ..masina ta arata mai bine decat multe altele...mai ales cielo..si tine si cu casa.Dar oricum tu cel mai bine te descurci cu galeria :)) cu sau fara vuvuzele :P

LOKa 28-09-10 13:11

Si BZN`ule are dreptate Donu` ..masina ta arata mai bine decat multe altele...mai ales cielo..si tine si cu casa.Dar oricum tu cel mai bine te descurci cu galeria :)) cu sau fara vuvuzele :P

ALEX_BZN 28-09-10 13:55

Donule cu o instalatie de GPL de aia de dacie ieftina si cu indemanarea colegului nostru Julaikos poti sa iti pui gaz pe urs si merge si cu turbo fara pb:))) deja s-au marit numarul celor cu gaz, dragos a pus gaz pe corsa si e foarte multumit:))

alexone 28-09-10 17:39

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3688324)
Eu n-am ce sa zic. La o masina pe benzina turbo cu un soft de calitate, daca nu te dai la ea sa intri in boost nu consuma.
Se comporta ca o masina normala. Cu 50 de L la mers normal am facut in jur de 400 km. Vorbesc de drumul la Tg Secuiesc unde am mers normal plus ce m-am dat pe-acolo plus drumul inapoi acasa.

Exact asta vroiam sa zi si eu. Cu o masina diesel in 400 km consumi 20-25 litri de motorina. Deci jumatate. De asta ziceam ca nu are de ce sa se planga cu dieselul. Dar si cand conduci o masina benzina turbo, parca altfel ai ditamai zambetu pe fata :lol:. Tu stii mai bine Donule.

DONU' 28-09-10 17:41

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3688652)
Donule cu o instalatie de GPL de aia de dacie ieftina si cu indemanarea colegului nostru Julaikos poti sa iti pui gaz pe urs si merge si cu turbo fara pb:))) deja s-au marit numarul celor cu gaz, dragos a pus gaz pe corsa si e foarte multumit:))

Da, senzatia e grava rau! :lol:
Iti dai seama ca n-o sa pun GPL pe Urs :lol: insa pe Corsa m-as baga sa-i pun ca m-ar incanta un mers asa... mocca! :lol:

Cu Mondeo spre exemplu de drag merg la drum intins. Si desi e nava grea si are 2.0 de 90 CP TDDi, de la Ploiesti pana la Nadlac am consumat motorina de 100 lei anul trecut in vara. Si mergi lejer 140 - 150 km/h. De sigurantza nu mai vorbim.

alexone 28-09-10 17:42

GPL pe Corsa ... "culmea zgarceniei". Ar fi foarte tare. Masina de naveta.

dragos2900 28-09-10 21:22

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 3689043)
GPL pe Corsa ... "culmea zgarceniei". Ar fi foarte tare

eeeeeeeeee naaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

DiavoLLo 28-09-10 22:21

http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...pt-277828.html

Donule ti-am gasit instalatie... :) cu 150 de euro imblanzesti consumul ursului

Seal 29-09-10 12:25

Bun! Lasa ca imi pun eu pe urs:-P

flebusca 29-09-10 12:30

nush de ce dezbateti acu, am zis doar ca si a mea mananca destul ,dar la drum lung am consum de 4,5 -5 , in oras mers linistit 7,8-8 doar ca eu nu merg prea linistit... si am consum de 12-14.

Nu compara 1,9cdti de 150 de cai + buton sport stock cu motorizarea de pe fordul tau Donule, pentru un diesel la greutatea masinii si dimensiunea motorului e destul de puternica deci si consumul pe masura.

PS: nu ma vait, chiar tin la masina asta si imi place asa cum e...

Bafta!

DONU' 29-09-10 12:50

Dar nici eu nu ma vait de consum?
Mi s-a intamplat sa intarzii la un raliu intr-o dimineata, am pus motorina de 100 si ceva de roni si cand am ajuns la Rashnov la proba de raliu mi s-a aprins becul la motorina. Dar pana acolo am mers blana. Tot DN-ul am mers cu pedala pe mocheta.
Nici macar n-am de ce sa compar masinile.
Ford-ul este o masina foarte durabila si confortabila. E costisitoare la piese dar la cat de greu pica ceva se merita sa dai banul.
Avea 170.000 km cand am cumparat-o si acum are 245.000 km si in toata perioada asta de km n-am schimbat decat uleiuri si filtre si o singura data placutele de frana pe la 200.000 km.

alexone 29-09-10 14:03

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3690715)
Dar nici eu nu ma vait de consum?
Mi s-a intamplat sa intarzii la un raliu intr-o dimineata, am pus motorina de 100 si ceva de roni si cand am ajuns la Rashnov la proba de raliu mi s-a aprins becul la motorina. Dar pana acolo am mers blana. Tot DN-ul am mers cu pedala pe mocheta.
Nici macar n-am de ce sa compar masinile.
Ford-ul este o masina foarte durabila si confortabila. E costisitoare la piese dar la cat de greu pica ceva se merita sa dai banul.
Avea 170.000 km cand am cumparat-o si acum are 245.000 km si in toata perioada asta de km n-am schimbat decat uleiuri si filtre si o singura data placutele de frana pe la 200.000 km.

Inseamna ca folosesti foarte rar franele daca schimbi placutele asa rar =))) ... umbli numai blana ... fara sa calci frana ... las ca stim noi :p

alex PH 88 NAS 29-09-10 15:06

eu chiar nu pot sa cred k iti consuma 12-14 in oras,pt k nu ai cum sa mergi blana cum zici u,dar las-o asa cum a picat;);)
mi se pare exagerat sa iti consume aproape dublu dak mergi mai nelinistit,dar u sti mai bn,e masina ta

RobyBoy 29-09-10 19:32

consum, neconsum.....poluam topicul, nu e bine....pentru consum se poate deschide un alt topic....

Si acum sa revenim ontopic....Alex (LUI), cand imi dai si mie alea pentru site...sa ma uit si eu putin pe ele?

Pe mess nu te vad mai deloc....sau te-ai dat pe offline la mine ?? :D

LOKa 30-09-10 02:28

O arde pe invisible LUI in ultimele zile...mai rar online, si asta doar pana in ora 17:00 :)) Nah ca te`am spus :P

DONU' 30-09-10 11:20

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 3690848)
Inseamna ca folosesti foarte rar franele daca schimbi placutele asa rar =))) ... umbli numai blana ... fara sa calci frana ... las ca stim noi :p

Ma crezi ca la Corsa n-am schimbat placutele si discurile pe fata de cand o am, din 2006?
Adevarul e ca ce sa se uzeze la 45 de cai. Si in plus aia o opresc mai mult din frana de motor si frana de mana..., mai putin de picior! :p

DiavoLLo 30-09-10 13:31

dar si toata ziua esti la vulcanizare :) la orbi.....sau ai actiuni si pe acolo?

DONU' 30-09-10 18:41

Quote:

Originally Posted by DiavoLLo (Post 3693116)
dar si toata ziua esti la vulcanizare :) la orbi.....sau ai actiuni si pe acolo?

Nu prea am treaba cu vulcanizarile Victore. Poate cand oi incepe sa bubui anvelopele la urs! :twisted:

unu' 30-09-10 21:20

vad ca e galagie mare aicisha pe forum.....

DiavoLLo 30-09-10 21:30

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3693778)
Nu prea am treaba cu vulcanizarile Victore. Poate cand oi incepe sa bubui anvelopele la urs! :twisted:

eeee.....atunci faci abonament ca iesi mai ieftin...

Seal 01-10-10 07:03

La ce ora azi? Daca ploua ce facem?

bogdanel_TRZ 01-10-10 08:23

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 3694704)
La ce ora azi? Daca ploua ce facem?

mama ce ratez eu azi .....Plec la tara bahhhh si nu's la treaba in seara asta ...SA MA UIT !!:( ca de dat ma dau cu sania iarna asta .....BGMPL 123-2 NU UITATI

PS: ALEX nu ajung nici azi la treaba nostra de la ora 7 imi pare rau ne auzim la telefon !! MS

ventura.axc 01-10-10 09:03

Quote:

Originally Posted by bogdanel_TRZ (Post 3694791)
mama ce ratez eu azi .....Plec la tara bahhhh si nu's la treaba in seara asta ...SA MA UIT !!:( ca de dat ma dau cu sania iarna asta .....BGMPL 123-2 NU UITATI

PS: ALEX nu ajung nici azi la treaba nostra de la ora 7 imi pare rau ne auzim la telefon !! MS

Ce vrei mah racer parat sa faci? :) :)
O sa-ti aduc un bob sa "te dai" si tu la iarna....pe pod. :) :)
Marti ajung acasa.

ALEX_BZN 02-10-10 11:15

Astazi s-a mai marit echipa cu inca 2 membri si 3 masini...bine ati venit si usor usor mergem pe drumu cel bun.

flebusca 02-10-10 15:45

Eu am fost plecat in delegatie... ce s-a mai intamplat ?

Cine sunt cei 3 muschetari? mai exact ce masini?

masacruuu 02-10-10 21:33

7 Attachment(s)
Eu sunt unul din cei 2 noi membri . Am un grande punto de 1.3 jtd . Am atasat cateva poze cu masina :D

flebusca 03-10-10 01:01

Frumos, sa il stapanesti sanatos si bine ai venit in club!

Seal 03-10-10 09:30

3 Attachment(s)
Cele 2 masini sunt ale mele care au intrat in club..respectiv

si

https://forum.4tuning.ro/384-sistemul...ander-2-a.html

flebusca 03-10-10 09:58

FORTZA!!! abia astept sa ma intorc miercuri sau joi sa vad ce iese :D

App bun venit in club ca nu am avut timp sa ne vedem, defapt nu am avut timp de nimic zilele astea...

keemo 03-10-10 15:22

streetlegal prezent la braila pe 9 ?

ALEX_BZN 03-10-10 16:44

Inca nu s-a stabilit nimic..oricum ursu portocaliu este la reparat si cel al lui alex la fel, tarzanel cu pisica nu a rezolvat-o inca,are masina stricata. Deci nu se stie nimic.
Sobi cu AAT-ul e posibil sa participe....oricum mai e timp de hotarat.

unu' 03-10-10 17:02

Le-am zis si personal dar le zic si pe forum : Bun venit in club!!
Inca suntem cu clubul la inceput...dar avem un inceput frumos in forta asa cum trebuie.
La anu sa speram sa aducem maxim de cupe la ploiesti la cat mai multe categori gen expo, sound si mai ales drag...poate daca daca...gasim vreo masina si la drift macar si la debutanti ar fi ceva frumos.
Sa vedem acum care se incumeta sa mearga la Ianca..depinde de vreme...oricum eu nu cred ca ajung ca sunt la munca...

keemo 03-10-10 17:54

Quote:

Originally Posted by unu' (Post 3699820)
Le-am zis si personal dar le zic si pe forum : Bun venit in club!!
Inca suntem cu clubul la inceput...dar avem un inceput frumos in forta asa cum trebuie.
La anu sa speram sa aducem maxim de cupe la ploiesti la cat mai multe categori gen expo, sound si mai ales drag...poate daca daca...gasim vreo masina si la drift macar si la debutanti ar fi ceva frumos.
Sa vedem acum care se incumeta sa mearga la Ianca..depinde de vreme...oricum eu nu cred ca ajung ca sunt la munca...

vere, arunca-i o vorba lui marius poate ma ridica si pe mine de la buzau ,daca vine :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:39.

- Copyright 2026 4Tuning