![]() |
Re: Sibiu Auto Moto Show 28-29 aug 2010
Quote:
|
Quote:
Quote:
Deci VOI ORGANIZATORII care ati permis asa haos cu carturi si drifturi si cros langa masini ar trebui sa platiti. Eu sincer sa fi fost cu masina in locul ei, bateam de'l snopeam pe cel din cart si pe cel cu ideea mareata de a se da carturile in acelasi loc cu expo. Again, bai copile! Acolo's pagube de sute de euro si voi aveti tupeul sa sunati pentru o camera de 11euro? 50 lei ba? In 50 lei stateati? Dati drq un cont la o banca ca vii punem noi numai tinetiva gurile spurcate acasa...mai ai tupeu sa intri pe forum sa scrii astea? Da voi chiar sunteti de capu' vostru acolo? Nu aveti si voi unu mai cu cap care sa va spuna "bai baieti...am gresit...cam nasol. Ce facem acum, cum ne scoatem?" Te vad ca scrii ca au fost minusuri din partea organizatorilor. CE ORGANIZATORI FRATE??? CE ORGANIZARE??? ...si daca nu faci parte din organizare cine esti tu atunci sa mananci cacat aici sa le tii partea? bai baiatule ia o pauza, treci la somn. |
Ma da agresiv esti in seara asta:) stilul caracteristic morph...:)eu am incercat sa fiu mai diplomat!
|
Stau si citesc cate prostie poate sa dezvolte mintea romaneasca.
Mai frate nu vi se pare ca prea exagerati cu atata dramatizare? Nu vedeti ca tot ce se discuta in acest topic este indreptat clar sa denatureze intentionat evenimentul asta? Sunteti chiar asa de naivi? Daca nu as cunoaste cu adevarat cele discutate in aceste randuri poate as crede si eu toate exagerarile celor care au postat, dar hai sa va explic eu unele chestii, ca fata de unii papagali de aici eu am avut posibilitatea sa asist la acest eveniment mai profund si i-am ajutat pe cei care au organizat. Pentru toti cei care nu stiu va explic o chestie din start. Grillfestul nu ii inghit deloc pe cei de la Midnight. De ce? Totul a inceput de cand Midnight a anuntat ca va face un eveniment de genu asta. Grillfestul dupa evenimentul lor se cred buricu pamantului si ca totul li se cuvine. Inainte de eveniment au facut tot posibilul sa denatureze evenimentul, desi nimeni nu avea treaba cu ei. Si-au dat si un membru afara cu pretextul de ce ii ajuta pe organizatorii evenimentului, desi nu avea nici o treaba cu midnight-ul. Presedintele la Grill Fest le-a interzis la toti membrii sa participe la evenimentul acesta, si dupa delungi certuri intre ei au venit o parte de la ei sa participe la eveniment. De cand au venit la eveniment 3 dintre ei au facut scandal pe acolo, vorbeau urat si parca nimic nu le convenea, desi scandalagii nu erau concurenti. Ma bucur ca toata lumea posteaza pe aici doar o parte din adevar. Liwione ala este un LOZER si un ciudos si jumatate. Nu da dovada deloc de FAIR PLAY . Pentru el rivalitatea intre cluburi este pe viata si pe moarte. Parca sunt clanuri mafiote. De treaba cu bataia. Stiti cu adevarat de ce a avut loc inainte sa judecati? In primul rand in bataie nu a fost implicat nimeni din Midnight asta sa stiti. Presedintele de la Grill fest, adica mascariciul de Liwione ( da da ala gras si cu mintea scurta), s-a enervat si la pocnit pe unu din organizatori ghici de ce? Ca de ce nu ii pune imnul clubului lui sa se auda in cazul evenimentului :)))) Hai frate faceti atata tantam ca ce sa intamplat la eveniment dar pentru ca nu iti pune o melodie sa ajungi sa pocnesti organizatorul ti se pare normal? Si clar ca cel lovit ia rapuns cu aceasi moneda, ca sa fim seriosi cine nu l-ar fi pocnit inapoi. A inceput ala sa se vaite, sa dramatizeze...a facut ditamai balciul pe acolo dar pacat ca lumea nu stia tot adevarul. De treaba cu gardurile iara se vorbeste doar ce vor cei de la Grill Fest. Gardurile care au cazut peste masinile la unii concurenti, erau asigurate cu borduri sa nu fie luate de vant. Cand au ajuns la eveniment ei au luat acele borduri si le-au pus la masinile lor, la roti sa si le inalte. Chiar li s-a cerut de catre cineva din organizare sa puna bordurile la loc ca gardurile risca sa cada din cauza vantului dar ei nu .... Batman Batman . Si acuma vad ca se vaita ca fetitele, organizatorii oferinduse sa le si repare masinile, chiar daca concurentii erau de vina de pagubele facute. Pink-ule fata draga, nu fi trista, findca e pacat. Intelege omu pasiunea ta fata de masina, dar laso frate mai moale ca deja vorbesti de zici ca esti casatorita cu ea. Te-am vazut si dupa cele intamplate la eveniment, faceai spume de parca a vrut cineva intentionat sa se intample asa ceva. Bine esti suparata pentru cele intamplate este normal, dar creezi deja o drama nationala. Cel care a lovit masina ta nu avea aprobarea organizatorilor sa se plimbe acolo. Carturile au fost conduse in cadrul expozitiei doar de un baiat de la standul de inchirieri care era profi. Cei care inchiriau carturile trebuiau sa se plimbe cu ele in afara evenimentului. Eu din cate stiu organizatorii ti-au oferit tot sprijinul dupa incidentul ala dar tu fata obraznica nu esti recunoscatoare deloc :) De comentat si faptul cu cazarea ta. Din cate am inteles voi ati venit de vineri si ati cerut 2 camere care sa le platiti voi. Si ati plecat fara sa le platiti. Deci rusinica.....oricat ar fi fost suma. Toate ca toate sunt dezgustat de unii care duc pasiunea asta la limite prostesti. |
ba fratilor .......................
prima si prima oara ......rusine pt cei care se ascund in spatele unor nick-uri create de o zi pt a comenta asa deampulea..............tot cereati voi pe cineva din organizare sa vb ............ati stat sa ganditi putin dc nu zice nimeni nik ?? poate erau ocupati cu altceva .........poate dormeau oamenii ca au stat de joi in parcare ..........poate ca numarau miliardele alea ce sau facut............. de ce nu aveti rabdare .......................???? nu asociati numele de Midnight in tot cacatul ala care il vedeti voi ....... sa va fie clar la toata lumea ...........sa muncit la evenimentul asta si nimeni nu are ce sa zica .........pt ca nu stie nimeni nik in legatura cu problemele de la ev ...........da oameni ......au fost gardul...........a fost asigurat cu borduri care sustin umbrelele pe terase (daca oameni au vrut sa puna masina cu "curu'n sus" si nau venit cu rampe ....au luat alea ca ce plm .....dale draq de garduri ca nu cad........sau ca sa isi asigure cortul lor au legat de gard ca ce plm ......las ca tine .............ca sa nu cada stalpi aia mici cu care isi inconjurau masinile au luat tot bordurile de la gardul mare din spate ..........ce draq de vina bagati organizatorului ??........nu numai organizatorul are vina sincere regrete pt masina lui pinky............dar sa se inteleaga clar .....de unde doamne iartama sa stie organizatorul ce "pilot" ia cartul(erau cu cheile in contact si cam orice se putea da cu ele fara sa stie organizatorul) .....nu stiu prea multe detalii in treaba asta dar stiu clar ca pinky a dat in judecata pe "pilot" care sia luat angajamentul ca va rezolva problema showul de box .........hmmmmm........dupa cateva zile in care nervii sunt intinsi la maxim oameni mai si cedeza ..........nu zic ca are vreo scuza dar nu e chiar asa cum zice lumea ..........nu incerc sa il scuz pe individ dar pana la urma a fost mai mult o treaba personala ...........si sa se inteleaga clar ........nimeni de la Midnight nu a agresat pe nimeni .......... treaba cu GLL vs Midnight ...........alta treaba nasoala ..........fratilor ...intelegeti ca peste tot sunt 2 feluri de oameni ........intradevar exista o rivalitate prosteasca dar numai intre persoane nu si cluburi .... legat de imnul celor de la GLL...........a fost oprit dupa 5 secunde ......pt a putea vb cu cei de la Midnight daca sunt de acord .........dupa discutie totul a fost ok .........urma sa se difuzeze si imnul lor numai ca sincer nu stiu ce sa inteles sa fie clar .........midnight nu a avut nimik impotriva imnului celor de la gll sincer acum sunt prea obosit sa mai stau sa explic pe aici dar o sa revin maine cu raspunsuri si la celelalte probleme ..............si sa vada lumea ca nu imi e frica sa zic cine sunt ............Viorel membru Midnight .........si o parte din organizare ..........pt restu ............fiti barbati ;) mai povestim maine...............sincere regrete pt masinile avariate si respecte pt toata lumea |
nu mananc nimic pentru ca nu am de ce, dar ma repet pentru ca nu ii pun la zid inseamna ca le tin partea? multi dintrei voi vorbesc fara sa cunosca si parerea sau varianta organizatorilor. din afara e usor de aratat cu degetu si de pus la zid ;) ramane sa asteptam si varianta organizatorilor nu?
|
Quote:
Decat sa dai de astfel de "pasionati" care fac hit&run...mai bine acasa tati...si totusi nu vad de unde tot o ardeti voi cu GLL vs Midnight! Fratilor, NU NE INTERESEAZA rivalitatile voastre locale!!! Repet, au suflat cei de la GLL VANT? NU! Era membru GLL ala cu cartu si a intrat voit in Pinky? NU! aici treaba nu e de GLL vs Midnight! lasati cluburile in pace si luati organizatorul in brate ca el este responsabil. Ok, carturile nu aveau voie. Nu era treaba organizatorului sa'i dea afara? BA DAAAAAAA...a facut asta??? NUUU...deci e vinovat?? DAAAA Ok, au fost luate caramizile de la gard. Era treaba organizatorului sa le puna la loc CU ORICE COST? (inclusiv excluderea din expo a celor care refuzau)...a facut asta? NUUUUU...au cazut gardurile? DAAAAAA...avariat masini? DAAAA...vina organizatorului? DAAAAA... ...& the list can go on & on & on. Eu daca gresesc cu ceva va rog sa ma scuzati, imi cer scuze daca jignesc prin limbaj si agresivitate dar sincer va spun, traiesc dupa "capul plecat sabia nu taie" si cel mai mult ma deranjeaza sa vad oameni care gresesc si dupa's cu pwla mare!...si acolo sa gresit la greu la organizare si interpretarile nu'si au rostul!!! GLL vs. Midnight e CANCAN! |
Quote:
Vreau sa vad ce se va intampla pana la urma...daca va lua cineva atitudine...cum se spunea mai sus macar simbolic:) si public sa isi spele pacatele oarecum! |
...si cel mai mult ma doare ca traiam cu impresia ca dincolo de Carpati oamenii is mai altfel. (si unii chiar is) Se zice pe la noi ca acolo'i vestul...ca's oamenii mai civilizati, mai deschisi la minte, dar cel mai important mai civilizati. Eu asta nu am vazut la organizatori...si urmaresc discutiile si ma tot intreb daca asa o fi treaba pe acolo prin Sibiu...un oras plin de cultura care sincer nu am apucat sa'l vizitez...dar tind sa cred ca fiecare padure are uscaturile ei si eu probabil ma insel si pripesc sa'i caracterizez pe sibieni dupa organizatori.
Oricum, ati aparut toti acum cu usere "de weekend" gen "Bfair" & "Mrmusculo"...e simplu in anonimat din spatele unei tastaturi sa acuzi...si adevarul e ca doar din anonimat poti face asta in asa situatie. Again, o atitudine fair play ;) din partea voastra. |
eu nu cred ca am acuzat pe nimeni, din contra voi sunteti cei care acuzati !
useri de weekendu sau nu noi stim cum s-au intamplat exact lucrurile acolo si incercam sa oferim si o alta viziunea in afara de dramatizarile de pe aici. Oparte dintre voi povestiti si acuzati si tineti partea unora fara sa fi fost macar prezenti la eveniment si asta chiar nu e fair |
Ba Ali_ump. Taci ma ca esti un papagal. Va treziti voi mari razboinici aici. Soareci de calculator. Habar nu aveti voi ce inseamna sa organizezi un eveniment si va treziti voi mari critici. Tu stii ma papagalule cata munca sa depus pentru realizarea acelui eveniment? Unde ai vazut tu sa iasa eveniment perfect?
Si aia din Grill Fest sa isi tina ciocu ala de mascarici. Se lauda cu evenimentul lor de 2 lei. Ce a fost asa de special la el? Au fost expuse masinile si cateva burnout-uri date de Onofrei si??? WOW marele eveniment GLL ....taceti ma ca deja imi creati migrene. Uitate la evenimentul asta cate a avut si gandestete cata munca s-a depus la tot ce s-a creat inainte sa va treziti voi zmeii zmeilor. Ori mai bine cautati asa pe Google: GLL Tuning Show Sibiu Auto Moto Show si vedeti ce materiale gasiti despre fiecare eveniment. Si trageti voi asa o concluzie mai la rece sa vedeti cat de mare este diferenta intre evenimente. Nici nu se compara. Uitate cat de disperati sunteti sa denaturati acest eveniment ca ati postat deja de cateva ore aproape aceleasi persoane. Urmariti asa cu sufletul la gura subiectu mai mai ati adauga ceva de rau. REPET: NISTE PAPAGALI |
Quote:
Rusine sa iti fie ciuperca rasarita dupa ploaie:) Uita-te mai bine , mai intereseaza-te ce si cum si vei afla mai multe despre persoana mea! Public! Am mai multe cunostinte despre chestiile de genu asta decat crezi! |
Quote:
|
Quote:
Nu am fost, dar ca orice user , avem si noi prieteni si cunostinte care au fost si vorbele lor fac mai mult decat ale tale sau oricare altu care mai posteaza aici aparut pe forum in 2010 pe la finele lui august !;) Keep that in mind! O seara buna tuturor! |
ba fratilor .......................
prima si prima oara ......rusine pt cei care se ascund in spatele unor nick-uri create de o zi pt a comenta asa deampulea..............tot cereati voi pe cineva din organizare sa vb ............ati stat sa ganditi putin dc nu zice nimeni nik ?? poate erau ocupati cu altceva .........poate dormeau oamenii ca au stat de joi in parcare ..........poate ca numarau miliardele alea ce sau facut............. de ce nu aveti rabdare .......................???? nu asociati numele de Midnight in tot cacatul ala care il vedeti voi ....... sa va fie clar la toata lumea ...........sa muncit la evenimentul asta si nimeni nu are ce sa zica .........pt ca nu stie nimeni nik in legatura cu problemele de la ev ...........da oameni ......au fost gardul...........a fost asigurat cu borduri care sustin umbrelele pe terase (daca oameni au vrut sa puna masina cu "curu'n sus" si nau venit cu rampe ....au luat alea ca ce plm .....dale draq de garduri ca nu cad........sau ca sa isi asigure cortul lor au legat de gard ca ce plm ......las ca tine .............ca sa nu cada stalpi aia mici cu care isi inconjurau masinile au luat tot bordurile de la gardul mare din spate ..........ce draq de vina bagati organizatorului ??........nu numai organizatorul are vina sincere regrete pt masina lui pinky............dar sa se inteleaga clar .....de unde doamne iartama sa stie organizatorul ce "pilot" ia cartul(erau cu cheile in contact si cam orice se putea da cu ele fara sa stie organizatorul) .....nu stiu prea multe detalii in treaba asta dar stiu clar ca pinky a dat in judecata pe "pilot" care sia luat angajamentul ca va rezolva problema showul de box .........hmmmmm........dupa cateva zile in care nervii sunt intinsi la maxim oameni mai si cedeza ..........nu zic ca are vreo scuza dar nu e chiar asa cum zice lumea ..........nu incerc sa il scuz pe individ dar pana la urma a fost mai mult o treaba personala ...........si sa se inteleaga clar ........nimeni de la Midnight nu a agresat pe nimeni .......... treaba cu GLL vs Midnight ...........alta treaba nasoala ..........fratilor ...intelegeti ca peste tot sunt 2 feluri de oameni ........intradevar exista o rivalitate prosteasca dar numai intre persoane nu si cluburi .... legat de imnul celor de la GLL...........a fost oprit dupa 5 secunde ......pt a putea vb cu cei de la Midnight daca sunt de acord .........dupa discutie totul a fost ok .........urma sa se difuzeze si imnul lor numai ca sincer nu stiu ce sa inteles sa fie clar .........midnight nu a avut nimik impotriva imnului celor de la gll sincer acum sunt prea obosit sa mai stau sa explic pe aici dar o sa revin maine cu raspunsuri si la celelalte probleme ..............si sa vada lumea ca nu imi e frica sa zic cine sunt ............Viorel membru Midnight .........si o parte din organizare ..........pt restu ............fiti barbati mai povestim maine...............sincere regrete pt masinile avariate si respecte pt toata lumea |
Quote:
1) Soarec de calculator esti tu. Zic eu ca sa nu zica el. Alin a participat la multe evenimente nu numai in calitate de vizitator dar si in organizare/jurizare...etc. (daca te intereseaza, la fel si eu...in organizare/jurizare/participant/vizitator) & belive me, cuvantul BATAIE e 1 data cand il aud...si bara sparta si gard pe masini & shit. 2) Daca nu stii mai bine taci ca altfel risti sa ajungi tu papagal. Un user de 4/5 ani vs unu de 4/5 ore...ia vezi tu care'i soarecu? 3) Deja esti pe Dunare la vale daca compari eventul vostru cu perfectiunea... 4) Voi nu intelegeti ca doar in capul vostru este tampenia asta cu GLL si Midnight??? Eu vam citit si inteleg ca ati vrut sa faceti ceva sa'i ardeti pe Gll la sange dar problema e ca nu prea va reusit...si acum eventul GLL (oricum ar fi fost el de cacat sau nu, dar trecem peste caci acolo sau auzit numai de bine) va cam facut si acum va roade la invidie... Dar voi nu vati gandit la o chestie...ca posibilul succes al eventului vostru ar fi fost datorat si succesului evenimentului GLL. Cum asa? Pai uite bine...la ei a fost bine frumos...a mai venit lumea la Sibiu. unde? la voi...iar voi ati stiut sa faceti cacatu praf pe romaneste. Mai vedeti acum dupa toata musacaua asta cine va mai calca pragul orasului. Asa ca oricum ar fi aveti ceva multumiri de dat la GLL. Ca daca eventul vostru era 1 si al lor al 2lea...is eu sigur ca numarul masinilor (si ati avut masini misto) ar fi fost mult mai mic. Ganditiva putin la asta...doar asa putin ;) 5) Eu n'am nici o treaba cu voi...gll sau midnight. E un subiect de actualitate, pe unul din forumurile care le frecventez si'mi spun parerea. Nu cred ca gresesc fata de nimeni si ca sa nu traiesti MrMusculo cu impresia ca o fac voit sa'ti ponegresc tie feblete de eveniment ce atingea perfectiunea, eu ma retrag. Sincer am si alte chestii mai bune de facut. Urez o seara buna tuturor...si cel putin eu inca astept un mesaj din partea organizatorului. Is curios cum suna...gen "mea culpa" sau "va prind eu pe toti pe rand si va sparg spoilerele la toti!!!" pe final @VioLo69: Coane...ai mai postat odata asta si o pagina mai in urma? Daca traiesti cu impresia ca postul nu tia fost citit datorita zecilor de "........." sa stii ca nu te inseli. hai numai bine! |
aaaaaaaaaa............mai aveam ceva de zis ............fratilor ......noua ne place strada nu tastele de la pc ..............de aia nu am 5000 de posturi pe forum .........de aia nu ma vezi peste tot ................daca vrei sa vb cu mine ...ne vedem pe strada in garaj sub masina sau in parcare cu baietzii..........aia sunt pasionati de masini ...........nu aia de la taste.............nu vreau sa jugnesc pe nimeni dar nu mai luati de bune tot ce cititi pe net...........(asta pt aia care vb deampulea)
|
Ali_ump ma doare in cot de tine si ce parere ai tu despre mine intelegi? Pot sa apar cand vreau eu si cum vreau eu. Ce vrei sa iti dau numarul meu de telefon sa iti explic cine sunt? Ori vrei sa imi pun poza sa ma vezi ?
Ma cum sa-ti zic mai frumos..... obsedatule. Sincer ma doare in cot de cluburi automobilistice si de toate rafuielile voastre aberante. Eu am luat foc cand eram cu niste prieteni la povesti si am auzit de discutile astea pe forum. Eu am vazut ce au facut ei pentru acest eveniment, stiu cat s-au dedicat sa iasa totul cat mai bine si stiu in acelasi timp ca nu au dormit decat cateva ore in 3 zile ca sa munceasca pentru evenimentul ala si vine un Papagal ca tine si niste ipocriti ca aia de la Grill fest sa comenteze aberatii. Toti se arata zmei aici pe internet in spatele tastaturii. Si repet din nou : SUNTETI NISTE PAPAGALI, dar deia zbarliti si fara pene pe ei si care vorbesc aceasi porcarie care ia invatat vreunu de are interese in aceste discutii. |
Quote:
|
Quote:
|
fratilor ar mai fi ceva ....un show e ca o nunta ..........niciodata nu o sa fie toata lumea multumita
hai noapte buna |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Succes la urmatoru...vin si eu data viitoarre numa de ambitie:) |
|
|
Totul se putea rezolva cu niste vorbe bune si cu un pic de maturitate din partea organizatoriilor .. simplu ! in cazul lui Ramona si alti .. si poate inca nu e tarziu ...
Cat despre garduri/borduri/bataie/imnuri de club si alte chestii ma repet : totul se putea rezolva cu niste vorbe bune si cu un pic de maturitate din partea organizatoriilor.. Acuma greseli sunt peste tot .. nu zice nimeni ca nu s-a pus osul pt acest eveniment ... dar s-a uitat de unele chesti elementare .. cum ar fi o firma de paza/securitate care sa aibe grija de buna desfasurare ... Burnout-urii se cam fac la toate showuriile .. ca e voie .. ca nu e voie .. Despre carturii .. ce sa zic .. se putea evita toata chestia asta daca se facea un amarat de cerc din cauciucurii .. Echipa Custom Crew din Cluj nu a ajuns fiindca am avut planificat de mai demult o intalnire .. tot la sibiu la o pensiune .. In calitate de Presedinte si membru fondator al Custom Crew anunt ca nu o sa luam parte la nici un eveniment organizat de Auto Sibiu Magazine si Midnight Racers sucursala SIBIU ,pana nu se solutioneaza problema aparuta cu colaboratorul si prietenul nostru Ramona(Pink). Daca Ramona doreste o sa punem la dispozite avocatul nostru pentru a o ajuta la solutionarea problemei! |
Quote:
|
Sunt si eu aparut asa de nicaieri pt ca vreau sa stie lumea treburile care s-au petrecut...... Puteti vorbi de lasitate si de ce vreti voi... nu conteaza..
nu ma intereseaza In primul rand lumea tre sa stie k au fost 2 parti in organizare "Midnight" si "Dani cu baietii lui de la o revista auto locala" In al doilea rand... Midnight'u s-a ocupat strict de partea cu baietii dde la midnight din toata tara si la amenajarea parcarii... asa ca sa nu mai bage lumea vina pe ei ca sunt baieti de nota 10+, doar ca au vrut sa apara pe afis si sa promoveze clubul nu cred ca tre luati asa la 11 metri ptr toate ***urile facute de colegul din organizare ( care sa fim sinceri, a facut evenimentul ptr "roade") Altele.. Ma fratilor treaba cu Gll si Midnight chiar roade rau pe toata lumea... si deci treaba de la show cu bataia aia stupida a pornit de la faptul k grillfest a cerut sa li se difuzeze imnul care a fost intrerupt dup kteva minute dar urma sa se difuzeze iara... livione d la grill a facut pe draq n patru k sa oprit imnu lor, a mers la Dani la lovit, iar el ca tot omul a ripostat... deci baieti de la gll.. unii sunteti de nota 10 si omul poate comunica cu voi... dar knd mai mergeti pe undeva lasatil pe livione aks k va face de cacao... Dar ce putem spune... oalele tot in capul organizatorilor sau spart Hmm.... Sincere pareri de rau pt cei cu masinile avariate din cauza gardurilor.. dupa cum s-a spus si mai devreme .. anumiti participanti au folosit bordurile care sustineau gardurile pe post de rampe, s_au fol k sa nu le zboare corturile stalpii care inconjurat masinile... Si normal si astea se sparg in capul organizatorilor care parerea mea nu puteau merge din jum in jum de ora sa verifice de borduri si de oameni si de participanti si de traseu de toate ce erau in show ~Regret foarte mult pt ce i sa intamplat l pinky... baiatul acelaa fost un inconstient care trebuie sa plateasca pt ce a facut nu sa scape basma curata.. toate persoanele care au folosit karturile inainte erau profi.. si sa reamintesc si eu, karturile erau parcate printre masini cu cheile in contact iar baiatul e posibil sa fi luat kartul fara stirea organizatorilor si sa stie lumea k baietii care au dat burnout si au faqt drift sunt pers care stiu frate sa faca , nu pustani care fac show si pagube si vad ca lumea se plange k a platit insotitorul.. ce poti spune frate ca abia in momentul acesta au aflat si organizatorii \si au ramas uimiti .. Pot spune k publicul a fost extrem de incantat( printr_un sondaj de opinie)( dar imi pare rau ca participantii spun k nu au fost multi spectatori, mi se pare normal ca dupa ce au fost la primul eveniment de tuning in sibiu au ramas cu un gust amar) REVIN Sal fratilor |
Quote:
Imi pare rau k sunt bagati si Midnight'u Eu am asistat la o discutie din care am inteles k baietii de la Midnight s-au ocupat de cei din clubul lor(din toata tara), de transportul la cazare a participantilor, de amenajatul parcarii si de fetele care au fost sambata.. iar Dani si baietii lui s-a ocupat de restul inclusiv omul de la intrare si cupele.. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am cateva lucruri de clarificat la ce s-a scris aici...mai exact lucruri care nu sunt adevarate:
1. Membrii GLL nu au luat nici un fel de bordura de la nici un gard ca sa-si inalte masinile. O singura masina a fost inaltata si asta s-a facut pe rampe din LEMN facute acasa (dupa cum se poate vedea in pozele pe care le-am atasat). Cortul a fost legat de rotile masinilor si ATAT! 2. Despre bataie....nu membrul GLL - Liviu - a fost primul care l-a lovit pe organizator (despre care confirm ca NU este membru Midnight). Acest organizator, a refuzat sa lase DJ-ul sa difuzeze imnul clubului GLL (cu toate ca s-a difuzat imnul altor cluburi prezente acolo duminica de mai multe ori (ex. Night Angels)) sub pretextul ca are interdictie de la membrii Midnight. Mi se pare normal ca o astfel de discriminare sa te supere. Deci baietii care au fost la eveniment, in organizare sau nu, si nu au fost de fata cand acel organizator i-a dat un pumn lui Liviu (membrul GLL cu pricina) si a fugit, sa se abtina. Eu am fost acolo si am vazut cu ochii mei si a fost destula lume de fata care poate sa confirme. 3. De asemenea, nu este adevarat ca Liviu sau orice alt membru GLL a interzis altor membrii sa participe la acest eveniment. Astea sunt doar vorbe nascocite si intelese gresit. Nici nu s-a pus problema de asa ceva. 4. Scandalagii de care spune mrmuscolo nu sunt membrii GLL, nu ne intereseaza absolut deloc ce fac ei si cum fac. Deci va rog, daca vreti sa lamuriti lumea despre diferite probleme legate de eveniment, nu mai mintiti si nu mai dati vina pe oameni care nu au legatura cu ce s-a intamplat acolo. Mediatizarea evenimentului auto-moto show, (daca tot s-a ajuns sa ne laudam a cui eveniment a fost mai "tare") este clar mai buna decat a GLL Tuning Show pentru ca organizatorul principal lucreaza in domeniul media. Dar totusi nu as vrea sa se ajunga la discutii de genu asta. |
Quote:
Daca iesea un show de exceptie .. se castiga bani si faima ca sa zic asa .. si toata lumea care a muncit isi lua creditul .. da? Asa ca in cazul de fata .. toata lumea care a contribuit pt show trebuie sa isi asume raspunderea .. mai mult sau mai putin .. Legat de organizatori .. Nu am nimic personal cu ei sa nu se inteleaga gresit .. Putea sa fie orice alt club/firma in situatia lor. |
Ce discutii off topic. Si copilaresti .....
|
Quote:
2. Ar fi culmea ca voi sa nu va sustineti presedintele. Sunt destui martori care au confirmat ca membrul vostru la imbrancit primul pe organizator. Si sa privim adevarul ca nu iese scantei din nimik. Bascalie. Eu sincer as sugera sa incheiati aceste discutii copilaresti, ca cei care vor citii o sa ramana cu o impresie foarte proasta de ambele tabere. A fost cum a fost, un eveniment are si parti frumoase si parti negative dar ce faceti voi in momentul de fata este rusinos. Eu nu cred ca vreunu din organizatori a facut cu rea intentie tot ce relatati voi cu asa amploare. Chiar mi se par unflate toate povestirile. Referitor la discutile in care cei de la revista s-au implicat la acest show pentru bani ori chestii de genu asta mi se pare total normal... pentru ce ti se pare anormal? 4tuning dc face evenimente ? ca sa va faca pe voi fericiti? Credeti ca zana maseluta exista? Am vazut in unele discuti ca se arunca o vina asupra baietilor de la revista, si ca Midnight isi trage responsabilitatile ca ei sunt super ok, sa fim seriosi ca nu cred ca nu au avut un cuvant de spus in tot ce sa intamplat acolo, doar am vazut cu ochii mei. Decizile se luau de comun acord. Inclusiv scandalul cu melodia a inceput propriu zis de la dorinta celor din midnight sa nu fie difuzata melodia celor de la Grill. Este usor sa te tragi pe cur cateodata :) Cat tine de cei din Grill fest daca vor sa dovedeasca ca nu exista nici o rautate din partea lor ar trebui sa se abtina de la comentarii ca nu dovedesc decat contrariul. Eu ma retrag din aceste discutii penibile. Eu sincer le zic bravo organizatorilor desi puteau sa evite unele incidente. Este primul eveniment si cred ca pentru urmatorul eveniment au invatat din greseli si o sa fie unul mult mai reusit. |
pacat ca acum o ora nu am putut posta romanul ce l.am scris...ma rezum doar in cateva cuvinte...o singura concluzie: multa lume neinformata (ma refer la tot, rivalitatea gll-midnight care de fapt nu exista din ambele parti, desi multa lume sustine opusul ;), hotelul 11 euro, care de fapt a fost 150 lei camera nu 40, gardul cazut, carturile, traseul enduro, scandalul care de fapt nu a inceput duminica, ci vineri seara etc...) multe lucruri pe care le vorbeste lumea aici pe forumuri ca se simt mai bine..."respect" tunnerilor de genul asta :)
|
Deci parerea mea este ca discutiile pe acest forum au aparut datorita unor persoane care nu sunt in bune relatii cu organizatorii , dupa cum vedeti prima pagina e topicului este plina de commenturi de-ale lor...
Sincer, eu cred k a fost CEL MAI TARE TUNING SHOW Am vazut : Burn Out, Drifturi, Karturi, Concurs de Miss, Gramada de Gagici, Demonstratii de Enduro, Masini tunate, Masini de epoca.... Bai Fratilor OAMENII ASTIA AU MUNCIT NU GLUMA UNDE ATI VAZUT VOI ATATEA ACTIVITATI INTR-UN SHOW ?? Adevarul este ca au fost si anumite incidente, dar trebuie sa ii intelegem si noi Din partea mea, TOT RESPECTU BAIETI |
|
Filmari (Show, Masini, Femei):
https://www.youtube.com/watch?v=7ZU35C91eX8 https://www.youtube.com/watch?v=pyG2Agf68gU https://www.youtube.com/watch?v=4jKH-WiXV74 Girls: https://www.youtube.com/watch?v=UMA0vYteIAE Night Angels https://www.youtube.com/watch?v=0pvX6Z-2yAU MR TM: https://www.youtube.com/watch?v=PzdZ2X9yt3Y Drift&Burn-out: https://www.youtube.com/watch?v=q8DEuOqUW0Q Drift: https://www.youtube.com/watch?v=cFIIn4YZp7I Drift&Burnout: https://www.youtube.com/watch?v=EespbLAdyno Drift&Burnout: https://www.youtube.com/watch?v=8LFk58TdTss FELICITARI!!! ATI FACUT UN SHOW DE ZILE MARI!!! |
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning