![]() |
Re: E36 - SBB-ul
GATA,
M-am decis sa pastrez eu acest exemplar de jante, deja mi-am comandat si anvelope 205/40 R17.... Azi ma duc sa dau anvelopele astea jos si ma apuc de jante, am sa le polishez buzele si am sa dau o mana de lac la partea vopsita..... ca sa iasa TZIPLA, nu de alta :) ASADAR RAMAN LA VANZARE ANVELOPELE CARE AU O NOTA DE 9,5 DIN 10, sunt IMPECABILE 2 ANVELOPE AU DOT 2907 2 ANVELOPE AU DOT 3008 PRET ANVELOPE 1000 RON |
20 Attachment(s)
cateva poze din seara asta
ce-i drept recunosc, faceam poze 4 fun si din ce a iesit am decis sa editez cateva mai bune.....rezultatul mai jos!!! sper sa iti placa!!! |
Quote:
Frumoase pozele.Au iesit super.O intrebare.........le-ai facut cu un aparat normal foto si le-ai editat, sau ai folosit un aparat mai profi?:paper: |
DAFFY... mersi pt poze... Au iesit bine !
oricum, dupa ce fac rotile celelalte, daca se mai si incalzeste un pic afara facem o ieseala:D |
frumoasa masina !
|
Quote:
cu placere BBA-ule!!! |
Quote:
Ms mult sef.Eram curios.Superbe inca odata!:-) |
8 Attachment(s)
Au sosit si anvelopele :D 205/40 R17
Cateva imagini... Jantele au intrat in "R.K." , vineri am reusit sa finisez una dintre ele.... Iata si rezultatul.....(scuzati calitatea pozelor, sunt facute noaptea, cand am terminat si cu telefonul) |
ie gume noi :lol:?
|
Quote:
ie berea caldeee....sucu caldeee.... :D |
da:lol:
pune gumele alea si voi sa le revergoram :lol: |
te-am vazut vineri pe la diham te duceai spre muncii cred.foarte frumoasa masina.felicitari
|
Quote:
Asa este , sigur m-ai vazut, ca in fiecare vineri seara respectam "traditia" si mergem la intalnirea cu , colegii de club ... |
Quote:
ce gume pui pe spate? |
Quote:
|
ti-am mai zis cu jantele alea, sunt model mai rar si dau tare bn pe pisicu tau.
dar cred ca te-ai plictisit de astea care le ai pe masina. oricum, sa le-ncalti cu placere si fara probleme :p dabea astept sa te vad cu ele |
Quote:
|
table powaaaaaa :lol:
|
ai table acum ?
|
Quote:
|
ai fii mai low cu table :lol: daca iti place sa fii sus .. asta e :twisted:
|
Quote:
|
mwuahahahahaaaa......
La temelie a fost asta Plictisit.... |
garda la sol mai jos decat bordura ! =)) asta e ma ce sa faci daca nu avem toti reglabila
|
Quote:
glumesc ma, nu incepe sa te superi ca stiu ca odata cu vara o sa incepi si tu sa ocolesti speedbumper-ele :D |
Quote:
|
tiam urmarit topicul pana acum si ce pot zice..super super pisica tineo tot asa!
respect |
La Multi Ani !!!!
|
Multumesc !!!
@Daffy: MULTUMESC FRUMOS !!! |
Quote:
|
LA MULTI ANI !!!
|
La Multi Ani!!!
|
MULTUMESC FRUMOS BAIETI... !!!
SA FIM SANATOSI SI SA SCOATEM BIJUTERII DIN "CAZANELE" ASTEA ... PRACTIC MASINILE ASTEA VECHI, SI AICI VORBIM DE CELE CARE SUNT IN VARIANTA STOK, SUNT CA NISTE DIAMANTE NE SHLEFUITE... DACA INCAPE PE MANA CUI TREBUIE, VA IESI CEVA DEOSEBIT !!! BAFTA SI SPOR LA MODIFICAT TUTUROR !!! |
Quote:
Sa visam si sa speram la cat mai multe e36 frumoase si facute cu bun gust! Respect! |
:) :) :)
|
imi cer scuze, dar mai bine mai tarziu decat niciodata...
la multi ani bogdane, sa fi sanatos si sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti si mult succesc in ceea ce ti-ai propus cu pisicu tau. |
Quote:
|
Am cam terminat de aranjat jantele :D
Zilele astea am sa le mai dau inca un strat de lac si sa le repolisez buzele de final + ceruite ... N-am sa pun poze cu ele in starea finala... as vrea sa fie o surpriza pt toata lumea la primul show. |
Quote:
Hoho... Inseamna ca vii cu ce bun, mi-ai captat atentia! ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning