![]() |
:lol: :lol: :lol: lool eu lam vazut tare de tot imi place mult nam ras la nici un film asa cum am ras la asta :lol: :lol: :lol:
|
mi-a placut mult American Wedding, Jackass the movie n0-am vazut,d ar din reclama nu prea m-a inspirat.....
|
pimp da American Wedding,nui ca si american pie sau?? :lol: :lol: :lol: adica daca ii acelasi?? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
da e de caterinca rau de tot
nu tia placut sha? e super tare!! :D :D :D :D :D |
:lol: :lol: lool ultima parte a fost belea de fapt toate au fost faine :lol: :lol: :lol:
|
Da, destul de reusit(e).
|
:lol: :lol: :lol: ceea mai tare faza este cu masina de tuns :lol: :lol: :lol:
|
Vrea cineva tort ???? :lol: :lol: :lol:
|
sa nu spui cai ziua ta cumva?? :lol: :lol: :lol: daca da la multi ani din partea mea :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Revenind la topic, am descoperit poate the ultimate mafia car. Cadillac Sixteen Concept.
Super marfa masina Interesant motorul : 16 cilindrii v, 13600 cmc !!!!!!! :!: check it out on www.supercars.net http://www.supercars.net/cars/2003@$Cadillac@$Sixteen%20Conceptg.html |
:lol: :lol: looool da nui rea deloc amytal ´cred ca are 16 cilindri daca nu ma insel :lol: :lol: :lol:
|
si mie imi place :) are niste jante imense de 22 parca tare de tot si 1000 de cai :) am niste filmuletze cu ea da nu arata ce stie sa faca :)
|
:lol: :lol: espi filmuletele sunt tipice ca si la veyron se plimba doar cu ea cum ai spus si tu nu arata ce poate :( :( :(
|
Poate o fi prezenta la salonul de la Detroit, promit sa furnizez detalii :D :D :D
|
Ma indoiesc totusi ca va ajunge in productie de serie pana la urma. Iar asa un motor de puternic mi se pare inutil pt o masina de lux. 400 cp sunt mai mult decat suficienti.
Ganditziva doar cat consuma asa ceva. Motorul din cate stiu eu nu este turbocharged. 13600 cmc mult prea mult. |
amytal cine isi cumpara asa o masina nu se uite la consum dar intrun fel ai dreptate :lol: :lol: :lol:
|
Daca as avea bani sa-mi cumpar asa ceva cred ca as alege Maybach. Voi ?
|
da dar este altceca maybach am vazut ieri unul pe strada :lol:cadillacul asta pot6i sal compari cu cl 65 amg :lol: :lol:
|
eu daca as avea atatia bani,mi-as lua un BMW-ut mititel,seria 3,si de restul de bani i-as face motorul,frane,suspensia,transmisia,si ar iesi un avion!mult mai frumos si interesant decat masinile astea de lux!
|
1 Attachment(s)
pt. mafiotii iubitori de clasice...
|
:shock: :shock: :shock: oauh culoarea imi place mata!!!!!!!!!
|
wooooooow desi nu sunt mare iubitor de clasice.. asta e tare de tot :shock: :shock: super misto
|
moama e adevarata rau de tot
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
aia da masina cum imi place mie!e toata numai mecanica,cred,fara electronica si chestii d-astea noi!si arata \"rau de tot\",parca e un pitbull nervos!
|
Arata demential. A real gangster car. Parca Parbrizul este cam stramt... nush ce vizibilitate ar avea asa ceva. Paintjob 10 +
|
Re: Mafia Cars
eu zic ca pentru mafioti se potriveste un Chrysler 300cc sau un bmw seria 7
|
lol chiar n`ai vazut ca ultimu post era de acu 2 ani? :) oricum l`am citit tot din nou si mi`am adus aminte ce frumos era acu 3 ani pe forum.. putzini oameni totzi ne intelegeam niciodata nu era scandal.. si mult offtopic ce`i adevarat.. :)
|
s8,s600,seria 7, d`astea :D
|
Un mafiot adevarat care nu vrea sa fie prins de politie si-ar lua Maserati Quattroportte, Lancia Thesis, Alfa Romeo 166 sau Alfa Romeo 159 ;)
|
Quote:
|
Pai Mafia nu e din Italia? Sunt si ei nationalisti!
|
Evident Maserati Quattroporte.
Stilata, Sportiva, Mare, Italiana. |
Nu lucrez la autoitalia, dar pt mine numai masinile italienesti sunt masini.
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
|
SEL-uri dinalea vechi...eventual vrun Pullmann
E Klasse, S Klasse...AMG, BRABUS sau KLEEMANN G Klasse...AMG sau BRABUS CL...AMG sau BRABUS SLR...eventual SLR BRABUS MAYBACH...eventual MAYBACH BRABUS :shock: 8) |
da stiu..."sufar"...:-P
|
fiat panda... ca la asta nu se asteapta nimeni :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning