Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Se vinde una bucata Bmw sport coupe e 30 (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/20467-vinde-bucata-bmw-sport-coupe-30-a.html)

florin_cars 08-08-06 12:58

Re: Se vinde una bucata Bmw sport coupe e 30

Alfa_band nu stiu dk tu ai datele NOI..de anul acesta, pt k pana in 2006 asa era 3.2 mil omologarea artizanala(adika motor schimbat in regie proprie) dar de anul acesta e mai belea, trebuie si dovada de la un service autorizat(cazul de fata BMW) k ei ti l-au montat(caz in care e f scumpa montarea la ei..sau merge cu shpaga pt respectiva dovada), apoi taxa la RAR, care poate a ramas cea veche de 320RONi...
sau poate merge cum ai zis tu..either way trece de 700-800RONi k popa doar pt o omologare de motor..bagami-as ceva..in statul roman, parlamentari si RaRishtii ma-sii :x :evil: :x :???:

Dumy 08-08-06 17:33

Fratele meu nu ai mancatzias unde sa discutzi treburi dastea decat la mine pe topick ??Vrei sa ma apuc si eu sa discut la tine la vanzari ??Lasama fratele meu si dute cautama prin alta paarte adik eu vand un urs la pretz de acte si tu ma freci la gamalie atata .Poate ai treaba si eu te retzin.:!:UITAMA:!:Deja devi enervant .

valib 08-08-06 17:41

Quote:

Originally Posted by Dumy
Fratele meu nu ai mancatzias unde sa discutzi treburi dastea decat la mine pe topick ??Vrei sa ma apuc si eu sa discut la tine la vanzari ??Lasama fratele meu si dute cautama prin alta paarte adik eu vand un urs la pretz de acte si tu ma freci la gamalie atata .Poate ai treaba si eu te retzin.:!:UITAMA:!:Deja devi enervant .

Domle`...si cand tu cu ePY faceati discutii pe topicurile altora?
care-i faza?
devi se scrie cu 2 i ;)
cand o sa ai o masina de vanzare OK, fii sigur ca nu o sa apara atatea discutii despre ea.
Vinzi ursul la pret de acte pentru ca atat merita dupa parerea ta(de fapt atat ceri, ca de meritat nici gand).
Pune-i motorul, rezolva-i actele, si sa vezi cum gasesti client la ea.
Cine crezi ca se baga la atatea complicatii? Poate samsarii din piata, dar aia ti-o cumpara pe bani de pomana.
Tu crezi ca vei umbla asa cu ea, ca nu vei avea probleme, e problema ta. Prima data sa iei permisul, si dupa aia sa ne mai povestesti cum sta treaba cu actele si restu`

epY 08-08-06 20:53

Quote:

Originally Posted by valib
Domle`...si cand tu cu ePY faceati discutii pe topicurile altora?
care-i faza?
devi se scrie cu 2 i ;)
cand o sa ai o masina de vanzare OK, fii sigur ca nu o sa apara atatea discutii despre ea.
Vinzi ursul la pret de acte pentru ca atat merita dupa parerea ta(de fapt atat ceri, ca de meritat nici gand).
Pune-i motorul, rezolva-i actele, si sa vezi cum gasesti client la ea.
Cine crezi ca se baga la atatea complicatii? Poate samsarii din piata, dar aia ti-o cumpara pe bani de pomana.
Tu crezi ca vei umbla asa cu ea, ca nu vei avea probleme, e problema ta. Prima data sa iei permisul, si dupa aia sa ne mai povestesti cum sta treaba cu actele si restu`

stai cuminte ma ca incurci lumea aici,ce **** mea faci ma te iei si de mine acum!?ba tu chiar intreci masura,ce te intereseaza pe tine pe numele cui umbla omu` ma ?! poate umblu` si io cu masina lu` BinLaden,cu ce te afecteaza pe tine ? vede-ti de treaba ta ca nu te intereseaza pe tine ce scoate omu` la vanzare,poate am si io un bmw din 1980 la 5000euro,te intereseaza pe tine dece cer eu banii astia pe el ?!?! fiecare cu pretul lui,nu te pune tu acum sa faci preturile la oameni...stai cuminte in banca ta acolo sa nu te lovesti la ceas si mai incet cu comentariile proaste pe topicul asta!nu te mai baga in seama asa cu japca ca ne suparam maimutzoiule!

Gabi 08-08-06 21:54

epY, scumpule, daca as sta sa fac o paralela intre tine si valib, cred ca de maimutoi ar pica altu', in nici un caz el. Atat tu, cat si "prietenul" tau Dumy, sunteti doi... offtopicari - asta ca sa nu va zic altfel - care nu stiu altceva decat "up", "hai ca-i calda" de 10 ori pe zi si, desi va folositi de forum, nu aduceti nimic bun in schimb, ba mai mult, incepeti sa jigniti persoanele ce-l imbogatesc cu mesaje calumea (nu aberatii).

Tu rezuma-te la ilegalitatile pe care le faci si lasa lumea in pace!

E ultima greseala care vi se mai accepta, atat tie, cat si argeseanului!

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning