![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
schimba timoneria ! cauta in dezmembrari desi e foarte greu sa gasesti (adica cine da da cutia cu totu)
|
ms mult d sfat .. o sa incerc sa caut sa vad ce gasesc ...poate iau vro cutie in 5+1 daca gasesc :))..la un pretz rezon si sa nu fie praf
|
bari late golf2 gti ... de vanzare !!! info pe pm :P
|
stie careva cam pe la cat ajunge o cutie de mk1 in 5+1 trepte ?? si un electromotor...si un bord functional.....da bordu sa aiba si turometru ...
|
Quote:
|
dar timoneria de la cutia cu 4 trepte+1 nu potriveste la 5+1 ... :)
|
pai speram sa iau cutia cu totu ...ms mult ...cautam un pretz informativ ...ca ajeasa ma mai complic cu skimbat de timonerii si dat cutia jos si draci laci ....mai bine stiu o treaba ....si iau alta ...si 5+1 ..
la bord nu imi merge turometru si ceilaltzi indicatori....il desfacui azi si ...placa aia e un fel de varza ... si nu cred ca gasesc alta placa dinaia si zic sa iau un alt bord cu totu ....fara martori a si nijte planetare ....cam pe la ce scoruri se invart ..ca ale mele ....vai mama lor ...trosc poc paf :) |
Quote:
Este in dezmembrari sigur ! Daca nu vezi ca sunt si pe forum de vanzare .. cauta piese de vw pe sectiunea :arrow: https://forum.4tuning.ro/24-bazar-auto-piese-accesorii-consumabile-etc.html bafta PREZINTA-NE MASINA LA TOPICUL MASINA MEA ;) |
aj prezenta ...da nu prea am ...nici poze si deocamdata e cam praf :)) da o sa ii fac maine nijte poze .....
Da ma refeream la ceasuri ... placa aia e cam coaja ...reusii io azi sama uit putzin la ea ...si am vazut si cateva improvizatzii ....daca e pun maine cateva poze ca sa va datzi seama ....si cu parerea ... |
Daca vrea cineva carburator Solex (Pierburg 1B) de la motor 1.6 8v
|
La fel ca si tristan , cred ca o sa ajung sa caut si eu carb , a mea nu mai sta la relanti cateodata :( are probleme cu socul , ma gandesc ca degeaba il surat si o duc la carbotest ...
Daca are cinva 2 da bune :D sa ne zica , desigur , stau la coada duba tristan :) |
Mie nu imi trebuie...eu am unul de la un passat de 1.6 8v.. :)
|
Salut, baieti!
Are cumva cineva un bord electronic (Digifiz) de Golf 2? Sau poate stiti pe cineva care are si-l vinde? Multumesc si spor la treaba! |
ia dacilea tizule :
https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/30666-vand-2-motoare-gti-16-kr-piese-golf-2-gti.html cre ca astea sunt. brgds edi |
2 Attachment(s)
am de vanzare sau schimb...jenti de al pe 15,et 27 latime 7j....pret pt vanzare 230 euro...mai mult as dori sa le schimb cu ats cup pe 15
|
vreau i eu o caseta de servo directie cu pompa pt golf 2 cine ma poate ajuta si pe mine
|
2 Attachment(s)
Quote:
Oricum Edi, multumesc pentru intentie. Edi |
am si eu nevoie de niste brate de stergator de vw...cu tot cu capacelul lung de plastic ce il acopera :) astept oferte aici sau pe PM
|
Quote:
BAFTA ! @tristan : merge bine? e bun? si la ce scor? :) Astept raspuns, ms. |
Razak, multumesc!
Saptamina asta poate ajung la Bucuresti si-ncerc sa-l contactez pe proprietar. |
faruri si stopuri de golf2 ? careva ? bineinteles nu MOKA ... !!! .. inka ceva ... chedere`le care merg sa zic asa pe la portiere ... are cineva idee de unde as putea cumpara? am fost la magazine ... si se uitau la mine ... de parca as vb despre avioane ...
|
Quote:
Nu sunt cei de langa gura de metrou :) Sper sa ii gasesti. Eu n-am drum pe acolo ca te ajutam eu. |
vre-un mk1 nu vedeti prin dezmembrari ?
|
stiu eu unul 4 usi a avut motor 1,6 diesel
|
1 Attachment(s)
Quote:
ma poate careva ajuta ? (pe ambele aripi) |
Mk1 la dezmembrari nici ca am vazut :( dar pe strazi da :D ... deduci si tu ce vrei de aici :P
|
Quote:
|
Eu caut :
* Scaune de Gti in stare buna, fara rupturi si gauri de la scrumul de tigara * Grilele de ventilatie din mijloc * Suport de parasolar gri, beige sau ce draq culoare e , numai negru sa nu fie * Usi fara triunghiuri * Grila de Jetta 2 , modelul din semnatura , cu 3 lamele mari , poate sa fie sparta, chiar ar fi ideal ca sa ma coste mai putin :D * Carburator de 1.6 8v * Ornamentul de pe aripa spate - dreapta varianta fara bandouri si cu prag :) * Punte spate cu discuri :) si tot sistemul necasar pt a fi adaptat pe g-ul meu :) cam atat Extra : [ de donat daca are careva ] ceasuri de g2 cu turometru defecte ... pt a incerca sa fac o iluminare de tip backlight |
Quote:
nu se gasesc nici in Ro si nici aici ca bat scrapyard-urile saptamanal Ultima solutie .. comandate :( daca nu gasesc |
De aia, in poll-ul cu cel mai iubit VW, Golful Mk I e pe locul 1.
|
corraptor_evo :D vezi ca are si user-ul UGOD un bord electronic :
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...79&postcount=6, omul e din tm. |
Multumesc, pentru informatie.
|
ai rezolvat ceva cu bordul ala?
|
Quote:
|
Salut Caut Si Eu Scaune Recaro Pt Scirocco-ul Meu Daca Stiti Ceva .... Mersi
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
1. Am nevoie de un electromotor de VW Transporter 1913cc motor boxer,
2. Mai am nevoie de partea intermediara(intre cutie si motor) de la cutia de viteze... partea care se prinde in motor, carcasa de la ambreiaj...nush cum sa-i zic... Dar sa fie tot de la motor 1913cc boxer. 3.Si vand carburator Pierburg 1B Solex motor de 1.6 8v |
@tristan in ce stare e carbul ala?
|
1 Attachment(s)
caut si io ceasurile de bord ...ca in poza ..pt un mk1 benzina ... cesurile+placa aia cu circuitele din spatele ceasurilor ...ca a mea e prajita
|
salut! vreau si eu ceva de un polo din 98! ceva de tunning exterior sau macar da-ti-mi un site unde sa gasesc kituri de tunning de polo! please help me
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning