![]() |
Re: Ce stiti despre "taxiurile" cu radar???????
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De exemplu mie pe DN1 nu`mi tzaraie la radare , la voi cum e? Daca o sa fie radare care nu o sa mai fie detectate de detectoare ne`am dat dreaq |
Quote:
|
Quote:
|
inca nu am ajuns noi romanii sa folosim aparatura de ultima generatie la capacitatea ei maxima! elicopterul va spun sigur ca are radar! ca nu stiu sau nu vor prostii sa-l foloseasca e alta treaba! ei il folosesc de obicei pentru urmarirea fluentei traficului adica are mai mult rol observatie!
in afara de asta exista sanse mari sa nu te fi vazut, mai ales daca spui ca ai asteptat sa treaca! se poate si sa nu fi fost elicopter de politie sau sa fi avut alta treaba in zona! treaba cu detectoarele de radar e insa cam infecta, pt ca am inteles ca pe langa aparatele noi care sint f greu daca nu imposibil de reperat, baietii buni se pregatesc sa intruduca in carosabil si sisteme de bruiaj din km in km! si ce te faci atunci? mergi cu ala piuind in masina? de unde mai stii cand e si cand nu e? se impute rau treaba ce mai... |
Sunt curios dak radarele fixe sunt in asfalt cum zice BoomPunk atunci cine le mai verifica lor radarele metrologic
|
Quote:
|
Quote:
|
fratilor, cine stie ce e cu aparatul ala care face poza cu blitz ,de la universitate, am trecut ieri pe acolo si am inaintat pe culoarea criminala,am vazut o lumina puternica in spatele meu.
abia atunci mi-am dat seama ce culoare era la semafor, nu il vazusem. stie cineva in ce format si ce contine poza care o fac? |
Stiti ceva de vreun Seat albastru inchis ? :D
Mi se pare ca e Leon ... |
Astazi am fost la Sibiu ... iar la intoarcere, la Talmaciu era tras pe sens opus un Logan galben cu numere de bucuresti.... cu radaru pe el. Iar la urmatoarea localitate 10-15km, la Boita, Logan rosu ...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hm.... si atentie si la un Renault mai vechi (cred ca 19) de culoare deschisa pe DN1 intre Bucuresti si Ploiesti (sta in zona Romanesti de obicei)....
Si am auzit ca exista un fel de spray cu care poti sa dai pe numar si-i da un efect glossy; atunci cand camera pozeaza are si blitz si blitz-ul o sa faca sa straluceasca numarul care devine ilizibil in poza... (am vazut pe un site, pe la americani, cred).... Super daca s-ar gasi si la noi.... |
renault 19 chamade argintiu matuit asa. parca are nr. de mai dar nu sunt sigur.
sprayurile alea sunt ilegale. :) |
Din cate stiu yo camerele acelea nu fac cu blitz :???: poate ma insel....
|
poate imi explica siu mie cineva ce insemna treaba asta ca vazui ieri un taxi pe langa aeroport intradevar pe persoana fizica dar belea avea sris discret pe usa din stanga spate printre multe alte scrisuri atentie "Control trafic" tu-i in gat de bulangii \deci exista si sunt inscriptionate exact ca un taxi si cu pret pe ele asa ca aveti grija fratilor treaba se increteste
|
Quote:
|
Quote:
apropo cica astea sunt cele zdemii de intersectii supravegheate daca intereseaza pe cineva si are rabdare sa le citeasca poate sunt folositoare:D : Piata Victoriei - Bd. Iancu de Hunedoara - Str. Roma; Bd. Iancu de Hunedoara - Calea Dorobantilor - Sos. Stefan cel Mare - Calea Floreasca; Sos. Stefan cel Mare - Str. Barbu Vacarescu; Sos. Stefan cel Mare - Str. V. Lascar; Sos. Stefan cel Mare - Str. Grozovici ; Sos. Stefan cel Mare - Str. Lizeanu; Sos. Stefan cel Mare - Calea Mosilor (Obor) - Sos. Mihai Bravu - Bd. Ferdinand I - Bd. Ferdinand I - Str. Ritmului - Sos. Mihai Bravu - Sos. Iancului (Piata Iancului); Sos. Mihai Bravu - Str. Vatra Luminoasa; Sos. Mihai Bravu - Bd. Basarabia (Piata Hurmuzachi); Sos. Mihai Bravu - Str. Baba Novac; Sos. Mihai Bravu - Bd. Camil Ressu; Sos. Mihai Bravu - Calea Vitan; Sos. Mihai Bravu - Splaiul Unirii; Sos. Mihai Bravu - Calea Vacaresti - Calea Vacaresti - Sos. Oltenitei (Piata Sudului) - Sos. Oltenitei - Sos. Berceni, Sos. Oltenitei - Bd. Ctin. Brancoveanu; Sos. Oltenitei - Sos. Giurgiului - Calea Serban Voda - Sos. Viilor - Sos. Viilor - Str. C. Istrati; Sos. Viilor - Str. Fabrica de Chibrituri; Sos. Viilor - Str. Odoarei; - Str. Odoarei - Bd. T. Vladimirescu (Piata Chirigiu) - Bd. T. Vladimirescu - Calea 13 Septembrie (Piata Jose Rizal) - Calea 13 Septembrie - Str. Progresului - Sos. Panduri - Str. F. Rainer; Sos. Panduri - Str. D. Bagdasar - Bd. Timisoara - Str. Progresului - Bd. Geniului - Bd. Vasile Milea - Bd. Timisoara; Bd. Vasile Milea - Bd Iuliu Maniu - Sos. Cotroceni - Bd. Geniului - Bd. Vasile Milea - Sos. Grozavesti; Bd. Vasile Milea - Sos. Orhideelor (Podul Grozavesti) - Sos. Orhideelor - Calea Giulesti - Calea Plevnei - Calea Giulesti - Sos. Orhideelor - Calea Plevnei - Sos. Nicolae Titulescu - Calea Grivitei (Statia de metrou Basarab); Sos. Nicolae Titulescu - Bd. Alex. Ioan Cuza; Sos. Nicolae Titulescu - Bd. Banu Manta; Sos. Nicolae Titulescu - Str. Maltopol; Sos. Nicolae Titulescu - Str. Iacob Felix - Sos. Buc. Ploiesti - Aero. Baneasa; Sos. Buc. Ploiesti - Bd. Aerogarii; Sos. Buc. Ploiesti - Str. Elena Vacarescu - Piata Presei Libere - Piata Arcul de Triumf - Sos. Kiseleff - Str. Ion Mincu - Bd. Lascar Catargiu - Str. Gh. Manu; Bd. Lascar Catargiu - Bd. Dacia (Piata Romana) - Bd. Dacia - Calea Dorobantilor - Bd. Magheru - Str. George Enescu; Bd. Magheru - Str. Tache Ionescu; Bd. Magheru - Str. C.A. Rosetti - Str. C.A. Rosetti - Str. Dionisie Lupu - Bd. Balcescu - Str. Dem. I. Dobrescu; Bd. Balcescu - Str. Batistei - Piata Universitatii - Bd. I.C. Bratianu - Str. Coltei; Bd. I.C. Bratianu - Bd. Corneliu Coposu (Piata Unirii); Bd. I.C. Bratianu - Bd Unirii; Bd. I.C. Bratianu - Splaiul Unirii - Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Marasesti; Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Tineretului - Bd. C-tin Prezan - Bd. Aviatorilor (Piata Charles de Gaulle) - Bd. Aviatorilor - Str. Ion Mincu - Calea Victoriei - Str. Gh. Manu; Calea Victoriei - Bd. Dacia; Calea Victoriei - Calea Grivitei; Calea Victoriei - Str. Stirbei Voda; Calea Victoriei - Str. Ion Campineanu; Calea Victoriei - Bd. Regina Elisabeta - Bd. Regina Elisabeta - Str. Academiei - Piata Rosetti - Bd. Carol I - Str. Armeneasca; Bd. Carol I - Calea Mosilor - Bd. Pache Protopopescu - Str. Traian; Bd. Pache Protopopescu - Str. Popa Nan; Bd. Pache Protopopescu - Str. Matasari - Splaiul Independentei - Bd. Eroilor - Bd. Eroilor - Bd. Eroii Sanitari; Bd. Eroilor - Str. C. Davila - Splaiul Independentei - Bd. Unirii - Bd. Unirii - Bd. Mircea Voda - Bd. Mircea Voda - Str. Sfanta Vineri - Bd. Unirii - Str. Nerva Traian; Bd. Unirii - Str. L. Blaga - Calea Victoriei - Splaiul Independentei (Podul Operetei) - B.I.R. - Splaiul Independentei - Str. Halelor - Splaiul Independentei - Bd. Corneliu Coposu - Str. Sfanta Vineri; Bd. Corneliu Coposu - Bd. Mircea Voda - Calea Calarasilor - Str. Mantuleasa - Fantana Miorita - Sos. Kiseleff - Capat tramvai 41; Sos. Kiseleff - Str. Strandului; Sos. Kiseleff - Str. Docentilor; Sos. Kiseleff - Str. Monetariei - Bd. Dimitrie Cantemir - Str. Radulescu Drumea - Calea Victoriei - Str. Mihai Moxa; Calea Victoriei - Str. George Enescu; Calea Victoriei - Str. C.A. Rosetti; Calea Victoriei - Str. Matei Millo - Piata Pache Protopopescu |
Da... Renault-ul are numere de mai....
Sprayul o fi ilegal.... dar trebuie sa te prinda mai intai... ;) Taxiurile cu control trafic sunt mai mult de forma, chiar in cadrul propriilor companii... sunt taxiuri normale numai ca au dreptul sa-i parasca pe ceilalti la sef daca ii prind ca incalca regulile de circulatie.... |
e daca e asa pot sta linistit dar despre spray eu zic nu va riscati frate ca am un prieten care deja a facut bulangeria asta si i-au dat masina in urmarire chiar asa murdara cum era ca venea de la timisoara si nu mai zic cate rugaminti pe la comandant si comisii peste comisii sa-i dea neicepere la dosar pt ca binenteles i-au gasit masina asa ca nu faceti asa ceva ca e creata rau traba si nu e de joaca
|
Tot detectorul de radar ramane mai bun.........la ala nu au ce sa comenteze zdrentele........................
Khalis, acel spray se gaseste si pe la noi dar bineinteles ca nu pe toate tarabele si la magazine.........gasisem o data pe un site dar din pacate nu i-am retinut numele acestuia. |
Quote:
|
nu.... in noua legislatie este legal sa detii un detector de radar.... ti-o iei pentru aparate de bruiaj radar in schimb :D
|
:lol: :lol: deci e cam tot aia
|
cum frate sa fie tot aia, exista o mare diferenta intre a detecta (si atat, deci pasiv) si a bruia (activ)...:|
|
Mai pe intelesul tuturor:
-Detectorde radar este acel aparat care te atentioneaza(incepe sa tiuie) cand intri in raza de actiune a radarului -Antiradar-acel aparat care impiedica radarele politiei sa iti detecteze viteza cu care rulezi |
Quote:
|
d-aia trebuie rasfoita un pic legea aia ca asa toti suntem cocosi...
|
Quote:
|
Quote:
|
eu cred ca le stie. avand in vedere ca lucreaza la circulatie. so shhhh...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sry daca am suparat pe cineva. Nu caut cearta pe acest forum ci incerc doar sa va lamuresc cu unele chestii. Daca vretzi putetzi deschide si un topic separat daca avetzi ceva intrebarii sa imi punetzi. :-P |
Quote:
|
Quote:
|
din cate obs, am facut o afirmatie reala ( el chiar lucreaza la circulatie deci stie oricum mai multe decat stim amandoi). Mi s-a parut urat felul in care ai raspuns tu la postul lui, avand in vedere ca "il asiguri tu ca nu le stie pe toate" mi s-a parut ca ai facut pe desteptul.
Si nu cred ca te-ai "fi luat cu mine" pentru ca nu ti-as fi raspuns cu aceasi moneda... ma rog, sa terminam aici subiectul. Si sa revenim la topic. ceva intamplari noi cu radare? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning