Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Ce stiti despre "taxiurile" cu radar??????? (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/20380-stiti-taxiurile-radar.html)

F Sierra 2.0i Man 08-02-07 16:27

Re: Ce stiti despre "taxiurile" cu radar???????

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 481528)
logan rosu am vazut si eu AOE la nr >>> atentie

da mosule si :shock: o sa l mai vezi ca cel mai des sta la pana la intrarea in carefour orhideea ca l am mai vazut pe acolo si sincer m am cumintit sa i mai dau goarna pe acolo /ca eu mi am liat deja o amenda nu stiu carei faza cu radaru ca la unul din podete aveam vreo 140 de ma ridicat in inaltu cerului oricum o lasasem mai moale si pe amenda aveam doar 87 km/ pfui bine ca nu ma u f...tut ca ma bagau la pericol public daca ma prindea la 140

F Sierra 2.0i Man 08-02-07 16:37

Quote:

Originally Posted by Swat-Cat (Post 721173)
atentie..... pe magheru este o camera en DN1 care poate sa fie radat...este pusa cam pe la antepenultimul semafor cand te duci de la romana spre universitate

este un stalp alb cu camera in cap

dsa si e mai e unul chiar la intersectia de dupa galeriile Orizont cum te duci spre spre rondul de la universitate /eram intr-o zi pe ploaie si ma depaseste unul pe dreapta chiar cand sa pus rosu si cand ce sa vezi se facu o lumina mare cred ca era blitzu ca eu veddeam :shock: doar stelute (cred ca e undeva in stanga sus cum te duci spre unirii) ideea e ca din cate auzii si eu nu are montat dispozitivul pt inregistrarea vitezei ci se declanseaza doar la culoarea rosie cred ca e sistmul cu alb si negru so Watc out \this cops gonna get us killed

Aaronnel^ 08-02-07 16:50

Quote:

Originally Posted by F Sierra 2.0i Man (Post 738569)
dsa si e mai e unul chiar la intersectia de dupa galeriile Orizont cum te duci spre spre rondul de la universitate /eram intr-o zi pe ploaie si ma depaseste unul pe dreapta chiar cand sa pus rosu si cand ce sa vezi se facu o lumina mare cred ca era blitzu ca eu veddeam :shock: doar stelute (cred ca e undeva in stanga sus cum te duci spre unirii) ideea e ca din cate auzii si eu nu are montat dispozitivul pt inregistrarea vitezei ci se declanseaza doar la culoarea rosie cred ca e sistmul cu alb si negru so Watc out \this cops gonna get us killed

Poi dar ... sa vada care trec pe roshu si le trimit amenda acasa ... ma intreb , la cat de prosti sunt ei , cum se descurca cu softurile astea , de ultima generatie ? :)))

F Sierra 2.0i Man 08-02-07 17:00

Quote:

Originally Posted by BoomPunk (Post 736493)
Ar fi bine sa aflati ca pe langa mirificele dacia logan fara insemne,pe langa camere si elicoptere...se mai pregateste ceva nasol ptr noi
Adica,metoda experimentata pe noi toti pe DN1 se pare ca va functiona treptat in toata tara.
Despre ce-i vorba...pe dn1,nu camerele pe care le stim cu totii sunt pericolul,ci...daca ati fost atenti,mai ales imediat dupa cate o pasarela de traversare ptr pietoni,e cate o cutie cu multe orificii pe partea dinspre sosea,orientata la 45 grade spre sosea,care te ia din spate.De fapt,nici aia nu e radarul,e camera care-ti face poza,cu tot ce-i trebuie,dar adevaratul radar,cel care te ia,e ingropat in asfalt,e format din 3 elemente,care sunt activate in cascada.Primul element e ala care determin a ca tu circuli cu viteza,il activeaza pe al 2-lea care iti determina viteza cu ajutorul celui de-al 3-lea pe care-l activeaza,iar acesta din urma,activeaza camera,care-ti face un frumos tablou!Se poate vedea situarea lor,ptr ca nu le-au implementat odata cu vreo asfaltare de proportii,se vad clar urmele de spart-reparat de-a latul soselei.

bai ca bine zici si bulangii mai au una tare implementeaza noul sistem cu radare ce au unda laser si la ala nici mama lu antiradar nu l mai vede si a luat unu amenda iar anti radaru la detectat cand deja il luase si am auzit ca prea curand n o sa vedem noi antiradare pt cotrofelnita asta noo :pissed: :yikes:

Aaronnel^ 08-02-07 17:28

Quote:

Originally Posted by F Sierra 2.0i Man (Post 738620)
bai ca bine zici si bulangii mai au una tare implementeaza noul sistem cu radare ce au unda laser si la ala nici mama lu antiradar nu l mai vede si a luat unu amenda iar anti radaru la detectat cand deja il luase si am auzit ca prea curand n o sa vedem noi antiradare pt cotrofelnita asta noo :pissed: :yikes:

Eu am detector de radar , nici p`asta nu`l vede ?
De exemplu mie pe DN1 nu`mi tzaraie la radare , la voi cum e?

Daca o sa fie radare care nu o sa mai fie detectate de detectoare ne`am dat dreaq

F Sierra 2.0i Man 08-02-07 17:31

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 574293)
solenzele au nr cu B39 sau de MAI. Loganurile sint fantome... Daca scoti radarul de pe ea si o sui pe mamaie la volan, juri ca e masina de familie nu de gabori...
Cat despre kiseleff aveti grija mare ca s-au smecherit oamenii... asta cu 2 radare e veche! treci de unul si-i dai talpa si te ia al doilea...
acum nu il mai pun nici in rond nici la scoala! il baga intre pomi si nu il vezi decat prea tarziu! si mai au un loc pe-acolo pe linga intersectia de la sectia 2, dar pe ala nu l-am gasit... era filtru mare in rond si trageau pe dreapta aproape tot... taloane, noxe si tot tacamul, printre care si pentru radar! dar unde era pus nu stiu, pt ca am luat-o de 2 ori de la arc pana in victoriei si nu l-am descoperit... o fi fost alta masina fantoma si poate d-asta...
Despre elicopter... stati linistiti! are si radar are si camera si vede tot! de ala nu prea poti sa scapi! ce vede ala de sus raporteaza celor de jos si astia te opresc...
Partea relativ buna e ca nu raporteaza chiar tot... adik numai infractiunile evidente sau pe aia care merg cu 250 toata autostrada...
Intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, veti vedea ca vor fi elicoptere si deasupra bucurestiului! pt ca e vizibilitatea f buna si cum spuneam... de ala nu prea ai unde sa te ascunzi...

ma uite eu am experimentat pe dn 1 inspre Sinaia asta vara am asteptat sa treaca balauru pe deasupra am mers "regulamentar " si dupa asta m-am dus la 160 si am tinut-o destul de mult asa si pana acu nu mi a zis nimica taicamiu ca r fi venit vreun postas cu vesti bune pt buzunar:D :D :D

F Sierra 2.0i Man 08-02-07 17:46

Quote:

Originally Posted by The Professor (Post 481626)
Un logan rosu cu radar sta cam de 3 seri in curba la Ciurel dupa semaforul de la piata de la Crangasi!!! Aseara am vazut si o nova alba trasa pe contrasens dupa semaforul de pietoni inainte de intersectia dintre Turda si B-dul Mihalache!!

bai frate pe unde sa i mai dau si eu in goarna ca prin zona aia stau si nici in nici un club nu sunt ce draku ca ma manaca si sunt nou pe aici pe forum paote imi dat-i si mie vreo legatura vreun semn si nici nu am alergat asa in haita id mess dumitruemanuel:dribble:

dmn 15-02-07 17:19

inca nu am ajuns noi romanii sa folosim aparatura de ultima generatie la capacitatea ei maxima! elicopterul va spun sigur ca are radar! ca nu stiu sau nu vor prostii sa-l foloseasca e alta treaba! ei il folosesc de obicei pentru urmarirea fluentei traficului adica are mai mult rol observatie!
in afara de asta exista sanse mari sa nu te fi vazut, mai ales daca spui ca ai asteptat sa treaca! se poate si sa nu fi fost elicopter de politie sau sa fi avut alta treaba in zona!
treaba cu detectoarele de radar e insa cam infecta, pt ca am inteles ca pe langa aparatele noi care sint f greu daca nu imposibil de reperat, baietii buni se pregatesc sa intruduca in carosabil si sisteme de bruiaj din km in km!
si ce te faci atunci? mergi cu ala piuind in masina? de unde mai stii cand e si cand nu e?
se impute rau treaba ce mai...

smedy 20-02-07 19:12

Sunt curios dak radarele fixe sunt in asfalt cum zice BoomPunk atunci cine le mai verifica lor radarele metrologic

PANDA1984 20-02-07 20:00

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 738598)
Poi dar ... sa vada care trec pe roshu si le trimit amenda acasa ... ma intreb , la cat de prosti sunt ei , cum se descurca cu softurile astea , de ultima generatie ? :)))

stai linistit k se descurca k mai nou angajeaza de astia de au terminat facultati si ii incadreaza la ei in politie pentru control trafic!si aia se stiu la tehnologi de astea avansate k sunt tocilari de aia cu ochelari!

Aadryan 26-02-07 16:54

Quote:

Originally Posted by smedy (Post 761222)
Sunt curios dak radarele fixe sunt in asfalt cum zice BoomPunk atunci cine le mai verifica lor radarele metrologic

Nu frate, alea nu sunt radare cum zic altii care vor si ei sa faca conversatie. Alea sunt niste fire prin care comunica radarele si camerele intre ele. Radarele sunt acele cutii amplasate langa camere si eventual alea in pamant sunt niste emitatoare de senzori care ajuta radarele.

andy_like_andrew 18-03-07 21:40

fratilor, cine stie ce e cu aparatul ala care face poza cu blitz ,de la universitate, am trecut ieri pe acolo si am inaintat pe culoarea criminala,am vazut o lumina puternica in spatele meu.
abia atunci mi-am dat seama ce culoare era la semafor, nu il vazusem.
stie cineva in ce format si ce contine poza care o fac?

Mustang 18-03-07 22:51

Stiti ceva de vreun Seat albastru inchis ? :D
Mi se pare ca e Leon ...

Aaronnel^ 18-03-07 22:56

Astazi am fost la Sibiu ... iar la intoarcere, la Talmaciu era tras pe sens opus un Logan galben cu numere de bucuresti.... cu radaru pe el. Iar la urmatoarea localitate 10-15km, la Boita, Logan rosu ...

Aadryan 21-03-07 21:15

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 805245)
Stiti ceva de vreun Seat albastru inchis ? :D
Mi se pare ca e Leon ...

Da, cate ceva stiu despre el. Este un Seat Cordoba de culoare Bleumarin si de obicei este pozitionat in localitatea Potigrafu de pe DN1(Bucuresti-Ploiesti).Daca vroiai sa intrebi daca are radar raspunsul meu este da:-)

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 805261)
Astazi am fost la Sibiu ... iar la intoarcere, la Talmaciu era tras pe sens opus un Logan galben cu numere de bucuresti.... cu radaru pe el. Iar la urmatoarea localitate 10-15km, la Boita, Logan rosu ...

Masinile pe care stiu eu ca le are politia sunt:Logane(galbene, albe, rosii, neinscriptionate bineinteles),Seatul ala Cordoba si Vw Vento albe.Eu am vazut cand ma intorceam de la Bucuresti acum vreo 6 luni un logan alb cu radar care avea o lada cu ceapa pe el sa creada soferii ca ala vinde ceapa:D

Quote:

Originally Posted by andy_like_andrew (Post 805032)
fratilor, cine stie ce e cu aparatul ala care face poza cu blitz ,de la universitate, am trecut ieri pe acolo si am inaintat pe culoarea criminala,am vazut o lumina puternica in spatele meu.
abia atunci mi-am dat seama ce culoare era la semafor, nu il vazusem.
stie cineva in ce format si ce contine poza care o fac?

Nu as putea sa-ti spun cu exactitate in ce procent se vede masina dar hai sa be gandim. Daca ar fi sa fie ca cele de pe DN nu se vede decat partea din spate a masinii fara a sti cine a condus acea masina. Dar daca zici ca era la semafor s-ar putea sa se vada toata masina, inclusiv semaforul pentru ca altfel nu ar avea cum sa-ti dovedeasca ca ai trecut pe rosu!

Khalis 26-03-07 22:51

Hm.... si atentie si la un Renault mai vechi (cred ca 19) de culoare deschisa pe DN1 intre Bucuresti si Ploiesti (sta in zona Romanesti de obicei)....
Si am auzit ca exista un fel de spray cu care poti sa dai pe numar si-i da un efect glossy; atunci cand camera pozeaza are si blitz si blitz-ul o sa faca sa straluceasca numarul care devine ilizibil in poza... (am vazut pe un site, pe la americani, cred).... Super daca s-ar gasi si la noi....

tre 27-03-07 10:59

renault 19 chamade argintiu matuit asa. parca are nr. de mai dar nu sunt sigur.

sprayurile alea sunt ilegale. :)

NSL_KiwY 27-03-07 11:06

Din cate stiu yo camerele acelea nu fac cu blitz :???: poate ma insel....

F Sierra 2.0i Man 27-03-07 11:15

poate imi explica siu mie cineva ce insemna treaba asta ca vazui ieri un taxi pe langa aeroport intradevar pe persoana fizica dar belea avea sris discret pe usa din stanga spate printre multe alte scrisuri atentie "Control trafic" tu-i in gat de bulangii \deci exista si sunt inscriptionate exact ca un taxi si cu pret pe ele asa ca aveti grija fratilor treaba se increteste

NSL_KiwY 27-03-07 11:22

Quote:

Originally Posted by F Sierra 2.0i Man (Post 819999)
poate imi explica siu mie cineva ce insemna treaba asta ca vazui ieri un taxi pe langa aeroport intradevar pe persoana fizica dar belea avea sris discret pe usa din stanga spate printre multe alte scrisuri atentie "Control trafic" tu-i in gat de bulangii \deci exista si sunt inscriptionate exact ca un taxi si cu pret pe ele asa ca aveti grija fratilor treaba se increteste

Ce ai vzt tu kiar sunt taxiuri si e valabil "control trafic" numai pt. taxiurile de la firma respectiva...mai exact controleaza trafikul taxiurilor firmei respective (knd are client sa nu mearga pe naspa, sa nu faca drift,burn etc etc .......)

F Sierra 2.0i Man 27-03-07 11:29

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 820009)
Ce ai vzt tu kiar sunt taxiuri si e valabil "control trafic" numai pt. taxiurile de la firma respectiva...mai exact controleaza trafikul taxiurilor firmei respective (knd are client sa nu mearga pe naspa, sa nu faca drift,burn etc etc .......)

ma asta e bine daca zici ca este asa cu toate ca e cam greu de crezut cum ar putea ala din control trafic sa verifice ca a luat un client si merge pe naspa si repet masina nu era de firma nu avea nici o inscriptionare cu firma sau nr de tel ca m-am uitat bine(:shock:) dar insfarsit daca zici ca e asa stau mai linistit
apropo cica astea sunt cele zdemii de intersectii supravegheate daca intereseaza pe cineva si are rabdare sa le citeasca poate sunt folositoare:D :

Piata Victoriei

- Bd. Iancu de Hunedoara - Str. Roma; Bd. Iancu de Hunedoara - Calea Dorobantilor

- Sos. Stefan cel Mare - Calea Floreasca; Sos. Stefan cel Mare - Str. Barbu Vacarescu; Sos. Stefan cel Mare - Str. V. Lascar; Sos. Stefan cel Mare - Str. Grozovici ; Sos. Stefan cel Mare - Str. Lizeanu; Sos. Stefan cel Mare - Calea Mosilor (Obor)

- Sos. Mihai Bravu - Bd. Ferdinand I

- Bd. Ferdinand I - Str. Ritmului

- Sos. Mihai Bravu - Sos. Iancului (Piata Iancului); Sos. Mihai Bravu - Str. Vatra Luminoasa; Sos. Mihai Bravu - Bd. Basarabia (Piata Hurmuzachi); Sos. Mihai Bravu - Str. Baba Novac; Sos. Mihai Bravu - Bd. Camil Ressu; Sos. Mihai Bravu - Calea Vitan; Sos. Mihai Bravu - Splaiul Unirii; Sos. Mihai Bravu - Calea Vacaresti

- Calea Vacaresti - Sos. Oltenitei (Piata Sudului)

- Sos. Oltenitei - Sos. Berceni, Sos. Oltenitei - Bd. Ctin. Brancoveanu; Sos. Oltenitei - Sos. Giurgiului

- Calea Serban Voda - Sos. Viilor

- Sos. Viilor - Str. C. Istrati; Sos. Viilor - Str. Fabrica de Chibrituri; Sos. Viilor - Str. Odoarei;

- Str. Odoarei - Bd. T. Vladimirescu (Piata Chirigiu)

- Bd. T. Vladimirescu - Calea 13 Septembrie (Piata Jose Rizal)

- Calea 13 Septembrie - Str. Progresului

- Sos. Panduri - Str. F. Rainer; Sos. Panduri - Str. D. Bagdasar

- Bd. Timisoara - Str. Progresului - Bd. Geniului

- Bd. Vasile Milea - Bd. Timisoara; Bd. Vasile Milea - Bd Iuliu Maniu

- Sos. Cotroceni - Bd. Geniului

- Bd. Vasile Milea - Sos. Grozavesti; Bd. Vasile Milea - Sos. Orhideelor (Podul Grozavesti)

- Sos. Orhideelor - Calea Giulesti

- Calea Plevnei - Calea Giulesti

- Sos. Orhideelor - Calea Plevnei

- Sos. Nicolae Titulescu - Calea Grivitei (Statia de metrou Basarab); Sos. Nicolae Titulescu - Bd. Alex. Ioan Cuza; Sos. Nicolae Titulescu - Bd. Banu Manta; Sos. Nicolae Titulescu - Str. Maltopol; Sos. Nicolae Titulescu - Str. Iacob Felix

- Sos. Buc. Ploiesti - Aero. Baneasa; Sos. Buc. Ploiesti - Bd. Aerogarii; Sos. Buc. Ploiesti - Str. Elena Vacarescu

- Piata Presei Libere

- Piata Arcul de Triumf

- Sos. Kiseleff - Str. Ion Mincu

- Bd. Lascar Catargiu - Str. Gh. Manu; Bd. Lascar Catargiu - Bd. Dacia (Piata Romana)

- Bd. Dacia - Calea Dorobantilor

- Bd. Magheru - Str. George Enescu; Bd. Magheru - Str. Tache Ionescu; Bd. Magheru - Str. C.A. Rosetti

- Str. C.A. Rosetti - Str. Dionisie Lupu

- Bd. Balcescu - Str. Dem. I. Dobrescu; Bd. Balcescu - Str. Batistei

- Piata Universitatii

- Bd. I.C. Bratianu - Str. Coltei; Bd. I.C. Bratianu - Bd. Corneliu Coposu (Piata Unirii); Bd. I.C. Bratianu - Bd Unirii; Bd. I.C. Bratianu - Splaiul Unirii

- Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Marasesti; Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Tineretului

- Bd. C-tin Prezan - Bd. Aviatorilor (Piata Charles de Gaulle)

- Bd. Aviatorilor - Str. Ion Mincu

- Calea Victoriei - Str. Gh. Manu; Calea Victoriei - Bd. Dacia; Calea Victoriei - Calea Grivitei; Calea Victoriei - Str. Stirbei Voda; Calea Victoriei - Str. Ion Campineanu; Calea Victoriei - Bd. Regina Elisabeta

- Bd. Regina Elisabeta - Str. Academiei

- Piata Rosetti

- Bd. Carol I - Str. Armeneasca; Bd. Carol I - Calea Mosilor

- Bd. Pache Protopopescu - Str. Traian; Bd. Pache Protopopescu

- Str. Popa Nan; Bd. Pache Protopopescu - Str. Matasari

- Splaiul Independentei - Bd. Eroilor

- Bd. Eroilor - Bd. Eroii Sanitari; Bd. Eroilor - Str. C. Davila

- Splaiul Independentei - Bd. Unirii

- Bd. Unirii - Bd. Mircea Voda

- Bd. Mircea Voda - Str. Sfanta Vineri

- Bd. Unirii - Str. Nerva Traian; Bd. Unirii - Str. L. Blaga

- Calea Victoriei - Splaiul Independentei (Podul Operetei)

- B.I.R. - Splaiul Independentei

- Str. Halelor - Splaiul Independentei

- Bd. Corneliu Coposu - Str. Sfanta Vineri; Bd. Corneliu Coposu - Bd. Mircea Voda

- Calea Calarasilor - Str. Mantuleasa

- Fantana Miorita

- Sos. Kiseleff - Capat tramvai 41; Sos. Kiseleff - Str. Strandului; Sos. Kiseleff - Str. Docentilor; Sos. Kiseleff - Str. Monetariei

- Bd. Dimitrie Cantemir - Str. Radulescu Drumea

- Calea Victoriei - Str. Mihai Moxa; Calea Victoriei - Str. George Enescu; Calea Victoriei - Str. C.A. Rosetti; Calea Victoriei - Str. Matei Millo

- Piata Pache Protopopescu

Khalis 27-03-07 11:55

Da... Renault-ul are numere de mai....
Sprayul o fi ilegal.... dar trebuie sa te prinda mai intai... ;)
Taxiurile cu control trafic sunt mai mult de forma, chiar in cadrul propriilor companii... sunt taxiuri normale numai ca au dreptul sa-i parasca pe ceilalti la sef daca ii prind ca incalca regulile de circulatie....

F Sierra 2.0i Man 27-03-07 14:44

e daca e asa pot sta linistit dar despre spray eu zic nu va riscati frate ca am un prieten care deja a facut bulangeria asta si i-au dat masina in urmarire chiar asa murdara cum era ca venea de la timisoara si nu mai zic cate rugaminti pe la comandant si comisii peste comisii sa-i dea neicepere la dosar pt ca binenteles i-au gasit masina asa ca nu faceti asa ceva ca e creata rau traba si nu e de joaca

Aadryan 27-03-07 17:20

Tot detectorul de radar ramane mai bun.........la ala nu au ce sa comenteze zdrentele........................
Khalis, acel spray se gaseste si pe la noi dar bineinteles ca nu pe toate tarabele si la magazine.........gasisem o data pe un site dar din pacate nu i-am retinut numele acestuia.

NSL_KiwY 27-03-07 17:31

Quote:

Originally Posted by Aadryan (Post 820521)
Tot detectorul de radar ramane mai bun.........la ala nu au ce sa comenteze zdrentele........................
Khalis, acel spray se gaseste si pe la noi dar bineinteles ca nu pe toate tarabele si la magazine.........gasisem o data pe un site dar din pacate nu i-am retinut numele acestuia.

Adik dak esti prins ku detector de radar nu au ce sa.ti faca???:o

Khalis 27-03-07 17:53

nu.... in noua legislatie este legal sa detii un detector de radar.... ti-o iei pentru aparate de bruiaj radar in schimb :D

NSL_KiwY 27-03-07 19:24

:lol: :lol: deci e cam tot aia

PYT 27-03-07 19:36

cum frate sa fie tot aia, exista o mare diferenta intre a detecta (si atat, deci pasiv) si a bruia (activ)...:|

Aadryan 27-03-07 20:22

Mai pe intelesul tuturor:
-Detectorde radar este acel aparat care te atentioneaza(incepe sa tiuie) cand intri in raza de actiune a radarului
-Antiradar-acel aparat care impiedica radarele politiei sa iti detecteze viteza cu care rulezi

Draqq 28-03-07 14:10

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 820707)
:lol: :lol: deci e cam tot aia

lol muhahahaha

tre 29-03-07 09:45

d-aia trebuie rasfoita un pic legea aia ca asa toti suntem cocosi...

NSL_KiwY 29-03-07 12:03

Quote:

Originally Posted by Aadryan (Post 820801)
Mai pe intelesul tuturor:
-Detectorde radar este acel aparat care te atentioneaza(incepe sa tiuie) cand intri in raza de actiune a radarului
-Antiradar-acel aparat care impiedica radarele politiei sa iti detecteze viteza cu care rulezi

Aha Ms... akm stiu sigur..

NSL_KiwY 29-03-07 12:04

Quote:

Originally Posted by Draqq (Post 822037)
lol muhahahaha

Dak crezi ca le stii pe toate iti asigur eu ca te inseli... ;) bafta..

Dimitris 29-03-07 12:29

eu cred ca le stie. avand in vedere ca lucreaza la circulatie. so shhhh...

NSL_KiwY 29-03-07 13:07

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 823315)
eu cred ca le stie. avand in vedere ca lucreaza la circulatie. so shhhh...

Uite asa iese mereu cearta pe forumuri oare dc?? Ca se gaseste cineva care se baga in discutie/i ... yo m.am adresat lui, nu tie...e parerea ta tine.o pt. tn sau pt.altii ( no offense) cel putyn pt me nu e nevoie... ;) asa ca bft..

Aadryan 29-03-07 18:35

Quote:

Originally Posted by tre (Post 823131)
d-aia trebuie rasfoita un pic legea aia ca asa toti suntem cocosi...

Sa stii ca asta este unul din punctele slabe ale unor soferi(nu cunosc legea). In momentul in care stii bine ca esti nevinovat si vine gaborul cu tupeu jegos l-ai plesnit(la figurat), si ii intorci vorbele lui de analfabet. Astfel ar fi mai putine abuzuri!

Draqq 29-03-07 20:11

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 823286)
Dak crezi ca le stii pe toate iti asigur eu ca te inseli... ;) bafta..

Din pacate fratioriu lucrez la circulatzie si cam stiu totul despre masinile radar si alea rosii, galbene, Solenzele albe, Passaturile care au radar, Loganurile inscriptonate care au radar si multe altele. Nu am zis ca stiu totul dar stiu sa fac diferentza dintre un "detector radar" si un "aparat de bruiaj radarul" (nu trebuie sa fii neaparat politist sa stii :D. (no offence brow)
Sry daca am suparat pe cineva. Nu caut cearta pe acest forum ci incerc doar sa va lamuresc cu unele chestii. Daca vretzi putetzi deschide si un topic separat daca avetzi ceva intrebarii sa imi punetzi. :-P

NSL_KiwY 29-03-07 20:44

Quote:

Originally Posted by Draqq (Post 823872)
Din pacate fratioriu lucrez la circulatzie si cam stiu totul despre masinile radar si alea rosii, galbene, Solenzele albe, Passaturile care au radar, Loganurile inscriptonate care au radar si multe altele. Nu am zis ca stiu totul dar stiu sa fac diferentza dintre un "detector radar" si un "aparat de bruiaj radarul" (nu trebuie sa fii neaparat politist sa stii :D. (no offence brow)
Sry daca am suparat pe cineva. Nu caut cearta pe acest forum ci incerc doar sa va lamuresc cu unele chestii. Daca vretzi putetzi deschide si un topic separat daca avetzi ceva intrebarii sa imi punetzi. :-P

Bvo tie dak lucrezi.Nici n.ai kum sa le stii pe toate (NO OFFENCE), dar Dimitris se pare ca vb.cam aiurea...dak continuam ca ii rasp.sa ma i.au ku el nu are rost...nu ma refeream la tn la fza ku cearta... bafta...;)

Draqq 29-03-07 20:57

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 823918)
Bvo tie dak lucrezi.Nici n.ai kum sa le stii pe toate (NO OFFENCE), dar Dimitris se pare ca vb.cam aiurea...dak continuam ca ii rasp.sa ma i.au ku el nu are rost...nu ma refeream la tn la fza ku cearta... bafta...;)

Cearta e degeaba. Eu unul sunt o fire foarte calma si ma enervez greu. Asa ca ii trebuie foarte mult ca sa ma enervez. cya

Dimitris 29-03-07 22:57

din cate obs, am facut o afirmatie reala ( el chiar lucreaza la circulatie deci stie oricum mai multe decat stim amandoi). Mi s-a parut urat felul in care ai raspuns tu la postul lui, avand in vedere ca "il asiguri tu ca nu le stie pe toate" mi s-a parut ca ai facut pe desteptul.
Si nu cred ca te-ai "fi luat cu mine" pentru ca nu ti-as fi raspuns cu aceasi moneda... ma rog, sa terminam aici subiectul.

Si sa revenim la topic. ceva intamplari noi cu radare?

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning