![]() |
Re: VW Polo 6N
Quote:
|
Frumos Polo, hai cu dif pe masina mai repede:D,am si eu un powerbass S-10 in casa:)
|
Quote:
@valitataye nu are rost sa le pun pe masina pana nu termin, lada e grea de mori :))) nu are rost sa car dupa mine o greutate asa fara rost:D, ba mai se gaseste vre unu sa impinga difurile, ca nu are ce face. cre ca o sa-mi pun dinaia cand le montez "NU PUNE MANA!" =)) |
Pe la exterior ai mai facut ceva?
|
Pe la exterior ai mai facut ceva?
|
Quote:
|
vreau sa-mi iau 2 gratare dinalea de la DD da is 15 euro unu parca =((
la exterior n-am facut nimic inca, nu am bani de nimic:(, intai sa-mi termin muzica. |
Las ca se face incet, incet. din cate am inteles are ceva planuri baiatu. Bafta ralph ;)
|
1 Attachment(s)
este este si inca ce planuri :X:X:X
|
avansam incet dar sigur!
am incredere in tine nepoate:D o sa iasa cevafrumos din JGH :D mai ales sistemul audio:X sa vina caldura o data sa ne apucam la tras cabluri si facut usi:D |
corect mosule :X:X:X abia astept 8->
|
1 Attachment(s)
poate iti place si asta
|
ce sa-i placa la asta? :lol:
|
tiuningu de pe capota sau faptul ca e urcata in varf de munte?
|
Sau poate jantele alea modulare si cu doua fete :))
|
7 Attachment(s)
uite aici tuning, interior, exterior nu ai ce sa vezi ? deschide ochi
|
:lol: Abia asta e tuning https://forum.4tuning.ro/137-volkswag...ng/page-2.html
|
am sa revin cu poze. Am pus interiorul in rosu piele: usi , plafon. ai dreptate ca sunt aletle si mai frumoase dar fiecare isi lauda cu ce are
|
Revino cu poze dar fa-ti tu un thread al tau, nu are rost sa discutam chestiile astea pe thread-ul altcuiva.
|
Se mai aude ceva de polo?
|
Quote:
|
Pai daca iei un element din plastic il vopsesti in culoarea masinii, in viziunea lui e tunning.
|
salut domnilor. nu am mai postat demult nimic, pt ca nu aveam ce:( am stat in decembrie cu mashina in service(eroare de polotaj =))) apoi din 1 ianuarie am circulat pana in 16 ian cu ea dupa care a expirat asigurarea:(( am tinut o luna masina pe dreapta ca nu am avut bani :(. de azi are din nou asigurare si de maine va avea si muzica pe ea. o sa fac si poze si video numa sa vad cine se ofera sa sa ma ajute fiindca geniala mea camera digitala s-a stricat=((.
PS: baiatu cu polo rosu am un preten care are si el airbrush-uita capota, arata frumos intradevar, dar eu voi face masina cat mai clean si o sa o las pt muzica, competitii.... cu timpul o sa fie tot mai multa putere in ea. Pt ca am alte planuri pe viitor cu o masina cu care sa ma dau: Honda Civic EG3 1.6 vtek sau 1.6 16v vti-vtek. astea o sa urmeze in viitorul mai indepartat. |
Gasesti tu pe cineva sa te ajute cu pozele. La exterior ai mai facut ceva?
|
Quote:
de ce povestesti tu acolo e eg5 sau eg6 125 respectiv 160 de cai |
3 Attachment(s)
Quote:
in alta ordine de idei am montat lautarii pe mashina. suna super, momentan am un amplif cat o plama (la propriu) de 350W provizoriu pana vine amplifu meu de 800W. pun si niste poze, maine o sa pun si video. |
1 Attachment(s)
video cu muzica din mashina. cu amplifu asta cat o nuca. o sa pun un video si cand vine amplifu meu :d
|
E bine de tine ca te poti lipsi de portbagaj
|
dada :D
masina asta e doar a mea si nu o sa am motive sa folosesc portbagaju. pt cumparaturi folosim bancheta din spate:>. pt cumparaturi mai voluminoase, excursii etc. folosim loganu lu mama. |
am schimbat si termostatul, pt ca a ramas deschis. 45 de lei a fost, dar este oky:D
|
Ce-mi place la masina asta ca sunt piesele ieftine :)
|
dada, doamne ajuta, vechiul termostat era din 95 :>
|
Quote:
|
pe planetara lunga si pe bratu din dreapta am dat 320 de lei. acealeasi produse le-am gasit la alt srot cu 500 de lei :>
|
Salut ralphmandl..azi ai trecut pe langa mine pe strada Horia,ai luato la dreapta pe Bd.Revolutiei catre teatru,si am auzit "live" muzica ta.pot sa zic ca se aude super tare imi place foarte mult cum sa auzit.si eu vreau sa imi antifonez masina si sa bag muzica de la dragster pe viitor cand vor fii si banuti :D..
Succes in toate planurile tale care ti leai propus pentru masina ta etc.. |
multumesc mult gangster. si eram cu geamurile inchise daca nu ma insel. cu un geam deschis canta si mai tare, sesizabil mai tare. lada fiind acordata la 33hz trebuie sa deschid un geam sa cante ceva :D
|
video cu amplifu de 800W
https://www.youtube.com/watch?v=EeqzyB2HRrc |
nice... la vara vin in arad sa iti aud decibelii live :D
|
te astept cu bratele deschise:d
|
Se aude foarte tare ai facut o treaba buna felicitari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning