Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - FatX (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/202680-machete-lucru-fatx.html)

FatX 27-09-10 07:47

Re: Machete in lucru - FatX

poi mi l-a adus matujimea din grecia:> ca nu a gasit bmw 330. mi-a luat porscheu asta si un fiat dala mic 500 pentru carabinieri :) dar ala il dau lui tata ca ii place mult

FatX 29-09-10 19:34

6 Attachment(s)
salut newwww jantele de la subaru vopsite si imbunatatite iar un proiect mai vechi corvette care nu a iesit bine il reiau aucm dar nu prea stiu ce sa zic cred ca nici acum nu o sa iasa bine
aaaaa da si am facut bara de la golf pareri :>

BLooRS 07-10-10 08:52

tare ,da la golf nu ii mai faci nimic?si banuiesc ca rotile de pe corva sunt la panarama nu?

marius3030 07-10-10 19:14

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 3684350)
salut scuze ca nu am mai postat dar am cam avut treaba. am facut si bara spate la golf nu e terminata o sa incerc sa ii pun plasa si sa ii mai fac ceva. neww a sosit aseara :> Porsche 911 GT2 bburago china 1:32 pun si poze nu o sa ii fac decat un tuning la interior adica mocheta galbena sa fie in ton cu exteriorul si cateva culori cred. in rest o las stock ca e frumoasa
daca vi se par neclare pozele scuze nu stiu ce tot are camera sa nu face bine si era lumina slaba daia e mai decolorata macheta

frumos rau porsche-ul!eu propun sa ii faci si jantele o culoare mai inchisa si oglinzile si eleronul in culoarea jantelor.acum tu decizi.spor la lucru in contiinuare

FatX 07-10-10 23:03

4 Attachment(s)
scuze c anu am ami postat dar am avut teste pe la sc deh inceputul :rolleyes2
multumesc pentru incurajari dar marius nu prea pot ca ii place lui tata foarte mult si na ma lasa sa il modific decat la interior si newww am facut rost de la @bloors (si ii multumesc mult) un porsche carrera gt 1:24 italy nu arata prea bine dar o sail fac eu ii lipsesc cateva chesti care pot sa fac rost cum ar fii faruri (pun leduri ) stopuri (gasesc eu ceva ) si unele chestii car enu prea le mai stiu acum ...
as vrea si eu parerea voastra ca sa dau jos poxilina de pe aripa (poza 3 ) ce folosesc merge smirghel foarte dur si dupa fin ?? sau cum

FatX 07-10-10 23:04

Quote:

Originally Posted by BLooRS (Post 3708790)
tare ,da la golf nu ii mai faci nimic?si banuiesc ca rotile de pe corva sunt la panarama nu?

la golf finisari si rotile imi dau dureri de cap ..la corvette :)) normal alea sunt 1:18 am pus masina pe roti ca sa se vada ce am facut eu

FatX 08-10-10 10:53

am curatat aripile cu cutterul acum trebuiesc finisate:d

FatX 08-10-10 18:07

4 Attachment(s)
pai vad ca nu prea sunteti interesatzi dak e sa trebuiasca sa parasesc forumul tell me ;) ma rgo am facut poze noi la porsche am curatzat poxilina veche acum sa fac alt body kit

FED express 09-10-10 14:16

omule stai lin ca nu poate fi tot timpul cineva care sa-ti dea reply-uri pe topic.unii chiar sunt ocupati, servici, scoala...stii tu:lol:

Acum, ce sa zic.Parerea mea este ca pe un POrsche ca asta ar merge un clean look sau ceva simplu.Nu sunt adeptul body-kit urilor pe Porsche.este macheta ta si cel mai bine este sa decizi tu ce vrei sa faci.Da jos repede vopseaua, corectorul, ce ar fi pe acolo si apoi o sa gandesti mai clar si o sa ai o imagine mai buna:):D:lol: cam asta cred ca ar trebui sa faci acum.Si ai nevoie de inspiratie si in acelasi timp sa faci ceva pe gutul tau.:-|

FatX 10-10-10 00:57

4 Attachment(s)
un mic update la porsche clean look si la cele 3 evacuari din bara o sa pun plasa acum m-am gandit si la golf am mai facut mici adaptari si finisari
astept, sfaturi , pareri ,critici
tin sa precizez ca in poz enu era finisata deloc poxilina :D
(ma scuzatzi de ultima poza am miscat aparatul :D)

FatX 10-10-10 11:41

2 Attachment(s)
am finistat porscheul :)

andy design x 11-10-10 19:49

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 3716064)
am finistat porscheul :)

Arata bine!!!Vreau(neaparat:lol:) sa-l vad vopsit!!!Ce culoare ii dai?

bmwh548 11-10-10 20:35

Mai ai de smirgheluit pe ici pe colo, inca se mai vad probleme.

FatX 11-10-10 23:25

pai nu il las asa o sa ii mai fac niste chestii pe la praguri si mai am de munca mai ales pe la punte trebuie sa o repar pentru ca este pe ici pe colo taiata (fostul proprietar a vrut sa o faca cu motor) ma rog ..culoare va fi alb si in rest rost de faruri stopuri :cry: mai e mult ... am finisat decat la bara unde am astupat 2 aerisiri aaa si apropo am facut numere 1:24 cu 4 tuning galbene am "pus" pe subaru ..poze maine ca acum nu gasesc aapratul :D

FatX 12-10-10 10:25

3 Attachment(s)
cum am pormis poze cu subaru cu numar momentan panafac rost de hartie autocolanta este pus in parbriz numarul

FED express 12-10-10 14:32

data viitoare incearca sa-l tai mai drept.preferabil ,pune un liniar si taie-l cu cutter'ul, eu asa as proceda:wink:

FatX 12-10-10 19:01

pai oricum asta e taiat la repezerala logic ca nu il pun pe asta o sa pun altu mai bine taiat dar multumesc pt sfat oricum :-)

FatX 14-10-10 08:27

pai mai nimic nou la machete in weekend o sa mai lucrez:)

FatX 15-10-10 09:15

5 Attachment(s)
am mai venit cu ceva nou ...in poze este un nissan 350z RC ar merge sa fac barile si pragurile alea pe porsche ca ale nissanului??

FED express 15-10-10 15:19

ar merge sa faci ce vrea muschiu tau, crede-ma.fa cum vrei doar e macheta ta, dar parerea mea este ca pe un porsche nu prea merge nissan style.tu fa ce vrei.oricum sper ca ai consultat si google-u ca acolo sigur vei gasi o gramada de modele de porsche modificate.sa te inspiri si tu:wink:

FatX 15-10-10 19:35

mda cam ai dreptate oricum acum m-am gandit alea nissan style le fac pe alta macheta porscheu il las curat :D

FatX 15-10-10 22:35

2 Attachment(s)
am facut jantele pentru porsche intrebare le mai fac buza argintie si prezoanele sau le las asa??

FED express 16-10-10 09:13

nu stiu de ce dar arata cam ciudat...ai smirgheluit suprafata inainte sa vopsesti? trebuia sa dai si un strat subrire de spritz inainte.ma indoiesc ca ai facut pasii astia.oricum, cu privire la vopsitul buzelor si al prezoanlor, eu zic sa hotarasti dupa ce vei vedea culoarea finala a machetei, si asa te vei putea hotara, vazand cum se potrivesc.

FatX 16-10-10 10:29

pfff poi jantele erau vopsite inainte cu altceva si nu nu le-am smirgheluit si nu am dat cu spritz ca nu am ... mie imi plac asa:)

DrifterGT 16-10-10 14:41

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 3731091)
pfff poi jantele erau vopsite inainte cu altceva si nu nu le-am smirgheluit si nu am dat cu spritz ca nu am ... mie imi plac asa:)

Asta conteaza sa iti placa tie :)!

bmwh548 16-10-10 15:31

E cam incretita vopseaua, ori nu ai degresat inainte ori stratul a fost prea gros...
In locul tau as pune jantele in lichid de frana peste noapte si a doua zi ar trebui sa ramana plasticul curat cand le speli (adica sa se stearga si vopseaua data de tine si vopseaua din fabrica). Pe urma le stergi cu putin thinner si dai din nou vopseaua. Nu aplica straturi groase de vopsea, mai bine dai de 2-3 ori in straturi subtiri si iese bine decat sa dai un strat gros care sa se increteasca.

FED express 16-10-10 15:37

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3731795)
E cam incretita vopseaua, ori nu ai degresat inainte ori stratul a fost prea gros...
In locul tau as pune jantele in lichid de frana peste noapte si a doua zi ar trebui sa ramana plasticul curat cand le speli (adica sa se stearga si vopseaua data de tine si vopseaua din fabrica). Pe urma le stergi cu putin thinner si dai din nou vopseaua. Nu aplica straturi groase de vopsea, mai bine dai de 2-3 ori in straturi subtiri si iese bine decat sa dai un strat gros care sa se increteasca.

de unde sa ia thinner?? ca nici eu nu stiu...:rolleyes2

bmwh548 16-10-10 15:45

Eu folosesc niste thinner-i/diluanti modelistici de la Agama. Pentru degresare intre straturi folosesc asta.

FatX 16-10-10 21:58

mda poi nu am dat multe straturi e un singur strat ..si e dat cu marker cu vopsea incretzeala este ca jantele cred ca au fost date cu pasta corectoare nu stiu ca le am de la cineva ..si nu stiu ce a facut cu ele... decare lichid de frana??

FED express 16-10-10 22:35

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 3732849)
mda poi nu am dat multe straturi e un singur strat ..si e dat cu marker cu vopsea incretzeala este ca jantele cred ca au fost date cu pasta corectoare nu stiu ca le am de la cineva ..si nu stiu ce a facut cu ele... decare lichid de frana??

DOT3 de se punea la Oltcit...

FatX 17-10-10 10:53

3 Attachment(s)
multumesc fed o parere am facut ceva la bara spate .. ce spuneti sa le dau jos ca nu au iesit prea bine ..:( eu tind pentru a le da jos ..

FED express 17-10-10 11:09

eu sincer nu le vad rostul...Tu ai in minte un model care s-al urmezi?Te-ai gandit ce vrei sa faci din macheta? ai un plan in minte? ca daca nu ai...o sa tot pierzi timpul facand tot felul de incercari care mai de care si numa o sa muncesti degeaba.parerea mea este sa-ti gasesti un model de urmat si sa incerci sa il faci, sa ai un plan in minte sa ai o cale de urmat, ma intelegi? sincer eu nu sunt sigur ca tu sti ce vrei sa faci din macheta asta...

FatX 17-10-10 11:24

ba eu cred ca stiu oricum o sa le dau jos. am vrut sa fac la fel ca la bara spate de la nissan :) dar nu a iesit la fel:( sa ma uit prin nfs ... la niste bodykituri de porsche ..:)

FatX 21-10-10 18:49

mai nimic nou ...ca sunt pedepsit :D si nu mai am voie sa lucrez dar saptamana viitoare poate pun ceva... mai nou plus ca m-ma taiat la un deget si nu pot sa lucrez:)

FatX 26-10-10 19:47

4 Attachment(s)
mda poi mai nik nou am ami facut un mercedes unimog care nu e terminat il fac in gen off-road scuzati claritatea pozelor...si un burnout cu subaru

FED express 26-10-10 19:50

cu Porschele ce ai mai facut?...

FatX 27-10-10 10:02

la porsche nimic nou am acoperit locasul din spate pentru numar si asa il las stock

FatX 03-11-10 18:55

4 Attachment(s)
dupa o lunga vreme zic eu in care nu am ami postat revin dar cu ceva destulde slab ma rog pareri jante noi pe bugatti in prima poza cum afea jantele in a 2-a cum este acum iar in a 4 porsche cu jantele de pe bugatti. Astept pareri! scuzati claritatea pozelor

FED express 03-11-10 19:34

nu stiu cum sa-ti spun:oops:
dupa umila mea parere cred ca nu le sta bine la nici una, si o sa-ti spun si din ce cauza.cele de pe bugatti ma gandesc ca-s tot alea cu un strat de crector pe dedesubt si eu sugerez sa le revopsesti, curatate frumos si refacute.
pe Porsche eu zic ca nu merg acelea fiindca sunt prea simple, cum sa zic.ar merge mai bine pe ceva si sa arate rat sa zicem.pe Porsche mergeau bine jantele de dinainte sau ceva mai lat, sau adanc, dar astea sincer nu mi se par potrivite-parerea mea-tu faci cum vrei.
le lasi asa?:paper: ma refer ca le mai vospesti sau ceva de genu'?

FatX 03-11-10 19:43

ok ... so ..alea de pe bugatti imi plac ca mi se pare ca arata gen lambourghini iar alea de pe porsche nu raman asa o sa pun altele am pus asa decat de parere ...o sa pun altele poate fac rost de niste bbsuri

All times are GMT +2. The time now is 13:54.

- Copyright 2026 4Tuning