![]() |
Re: E36 - Coupe FFS
Quote:
|
:shock: Nebunie nu alta..
La cati bani te-a dus tot tot? |
Quote:
|
Ce-ai facut Costele? :)
|
ai fost prin giurgiu ?
am vazut astazi asa cu coada ochiului o pisca dragutza, da nu am vazut nr bine, daca tu ai fost arata bine matza mai ales acum cu noua inima :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Costica dormi?! Ca vroiam sa zice ceva... dar lasa costica daca dormi,dormi! :)) Dar tu in schimb Costel,nu prea ai dormit... te-ai facut ca dormi! Felicitari si sa te bucuri de ea asa cum ti-ai propus! ;) Te astept duminica! fara targuri! :)) Numai bine! :paper: |
De aia se spune ca de laudat e cel ce tace si face!Sa stapanesti sanatos E36-le cu tot cu achizitia de sub capota!Ca acuma e ///iem...!:-)
...peste 5000 euro....daca s-a lucrat pe partea de OEM la interne inseamna ca merita fiecare ban!:evil_laug |
te-ai pis....t pe ei !!!
Felicitari !!! |
sa ai parte de el !
|
Felicitari , ar trebui sa dea de gandit celor care petrec ore in sir pe forum si cateva minute in preajma masinii.
|
superba masina !!! felicitari !!!
|
Quote:
felicitari!esti pus pe lucruri serioase |
Culoarea este Montego Blau....azi am schimbat si franele fata+spate cu tot cu brate si planetare de m3....inca sunt in rodaj si nu pot sa o turez mai mult de 3000rpm momentan.
|
Bravo ma, ma bucur sincer pt tine, sa il stapanesti sanatos, cand iesi din rodaj vin pe capu tau sa vad cum se misca masina :lol:
|
Quote:
evacuarea se aude criminal...nu ma asteptam :D |
Quote:
|
Quote:
cu 321 de cai vii !!! am mers cu urs 170 de cai vii avea 700 d km (rodaj) si tragea grav masina !!!(avea grup 3.91) ! 100% masina asta bate multe masini care sunt estimate la (300) de cai !!! |
Quote:
|
Quote:
|
tocmai de aia ziceam,pentru ca e o alta mancare de peste si ma interesa feeling-ul,cum trage etc.Am mers cu masini si de 4-500 de cai (unele aspirate,altele turbo) pe mine ma interesa cum se misca ///m-ul de pisica
|
Quote:
|
Quote:
sau zi despre cine e vb si iti zic din start care e treaba :) |
Quote:
DGM !!! |
ala de PH? ce motor are?
|
bafta cu motorul cel nou... ala de 2.5 l-ai vandut? sau il mai ai?:-P
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
ma joaca pe degete :oops:
asa ziceam si eu cand aveam 2.5-ul ca bat m3....poate bateam pe 400m daca pleca ala prost sau era motoru lui lesinat,rupt in gura si alte tiganii de motoare cum era asta cand l-am luat :lol: motoru e facut de la 0,evacuarea este milltek peste o saptamana o sa ii fac un soft custom cat mai real pt a stoarce tot ce se poate din el.o sa primeasca si un ambreiaj sport marca F1 racing stage 4.dar toat astea pe viitor dupa ce ma obisnuiesc cu el pentru a putea sesiza schimbarile treptat... |
3 Attachment(s)
New pics
|
Quote:
fa'i interioru' ala ca e pacat de ea cum arata exterioru'!!!:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
AP1 - pana la 1600 cmc supraalimentat FWD - pana la 3000 cmc aspirat RWD, FWD - pana la 2500 cmc aspirat AWD Include: Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina cu cilindreea sub 1600cmc (inclusiv), tractiune pe rotile din fata, si utilizand supraalimentare cu turbina, compresor sau protoxid de azot Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina fara supraalimentare cu cilindreea sub 3000cmc (inclusiv), tractiune pe rotile din spate sau din fata Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina fara supraalimentare u cilindreea sub 2500 cmc tractiune integrala |
Quote:
1. Grupele categoriei Profi: Auto peste 2000 ccm normal aspirate si peste 1600 ccm diesel Include: Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti sau integrala, avand motorul pe benzina cu cilindreea peste 2000cmc normal aspirat si toate masinile diesel (explozia nu e cauzata de scanteie) peste 1600cmc aspirate sau supraalimentate SIMBOL: AP6 |
clau ala e regulamentul la CEDC ( Central European Drag Championship)
si astia au doar 1 etapa in RO. regulamentul DRE dupa care noi concuram este altul. |
Quote:
|
Quote:
Felicitari pentru matza impecabila din orice punct de vedere. |
4 Attachment(s)
Poza de la intalnirea E36 de sambata trecuta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning