![]() |
Re: Renault clio mk1`
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza pe intuneric :))
|
Si tu o duci rau cu benzina...criza asta :)))
|
Quote:
|
Quote:
Da Alex..criza..:)) eu nici nu am bagat benzina in masina de knd am luat`o si tot mai e..mi`a dat`o cu cv benzina:D |
Si mie mi l-a dat pe zuz cu martoru aprins in bord :)))
|
6 Attachment(s)
Quote:
Nu poti sa faci nimik pe caldura asta...de abea am iesit din casa sa fac putin curat in ea..si sa iau un parfum.. Stie cnv dak se poate monta cotiera ca cea din poza pe clio? k eu nu`mi dau seama cum :( |
Asa e...cald rau. I-ai luat parfum sa "puta" frumos :))). Legat de cotiera depinde cum ai tu acolo intre scaune...trebuie sa mearga pusa. E universala ?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pai nu ma referam sa o prinzi de scaune...ci intre ele dar acum depinde cum ai tu acolo. Uite niste poze poate te ajuta (sunt de la KYS)
|
Quote:
|
Vinde-o si ia-ti alta :-)...sau vezi si tu mai studiaza poate merge
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
S`a cam pus prafu p`aici :D
Cateva poze:D |
Folia nu o pui ? :twisted:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Poze noi` :D
Scuzati praful dp masina :rolleyes2 Stie cnv ce fel de bec e in plafoniera? vreau sa il schimb:mrgreen: |
Este de prost gust codiţa aia de rechin.
Îmi pare rău că nu am mai intrat pe aici, pentru a te sfătui de unde să îţi cumperi autorizaţia pentru folie, foarte foarte ieftin şi în plus are şi ştampila cum că a fost montată într-un centru specializat. 60 de lei pentru 5 geamuri = 2 faţă + 2 spate + lunetă! Arată-mi ofertă mai bună decât asta! Folia nu este inclusă în preţ, dar aia chiar nu contează pentru că este 9-10 lei pachetul. Găseşti pe okazii . ro, la vânzătorul tudorescugeorge89 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sa va arat si eu ce am sub capota :ciggy:
(Scuzati calitatea pozelor dar sunt facute cu alt telefon:rolleyes2) |
daca era 16valve ..era alta viata:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cne imi spune si mie cum sa scot stopul pe frana din luneta..are numai mizerie in el si nu iese..sta prins intr`un "dop" :evil: ?
A mai desfacut cnv? cne stie sa ma ajute sh pe mne..raman dator..:rolleyes2 |
in laterale are 2 'butonase' cleme ce o fi , apesi pe ele si tragi spre tine ;)
|
Quote:
|
Am lasat`o balta cu scosul stopului..nu merge :rolleyes2 .. am vandut azi dacia :peace: si mi`am luat un modulator FM:twisted: aa..da..sh ink cv..am spalat husele sh le`am pus iar pe masina :D..nu am poze inca..o sa revin mai tarziu sau maine !
|
Baga mare si ia jante ca ai dat de bani :-P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poza cu modulatorul fm..
Si sa va intreb cv: am fost ieri in targ si am cerut o cotiera de Clio...sh mi s`a spus k nu exista asa cv..asa e?:cry: |
Am avut si eu acelasi model :D..E bun dar nu se cam aude putin incet?Mie asa imi facea:(
|
1 Attachment(s)
Quote:
Plictiseala...:rolleyes2 Cu ce sa fac stalpii negrii,in afara de spray negru mat?:D |
Da stiu e foarte bun modulatorul :P.Stalpii ..eu zic sa-i colantezi sau sa-i lasi asa..ca intre usi nu ai stalp separator :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Mama ce gauri au dat si aia :shock: nu puteau sa le faca si eu mai fin:))
|
Quote:
|
dah jos sigla aia si astupa`l gaura:D
o sa arata mult mai bn fara sigla:D parerea mea... dar fiecare cu gustul lui:D bafta;) |
Quote:
|
Hai cu cleanuuuuuuul. Asa te-am invatat eu..scoti alea si le pui la loc? :lol: Le-ai scos, le-ai aruncat :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning