![]() |
Re: VW Golf MKII - Car Audio
Din ce a adunat Cristi acum unele vor pleca in cel mai scurt timp la alti proprietari... :-)
Pe masina vor fi 4 amplificatoare identice ;-) |
E treaba serioasa acolo :lol:
|
1 Attachment(s)
Recon Kit Ready
|
1 Attachment(s)
azi am apucat sa aduc si mdf-ul
2,5 coli de mdf traforate |
4 Attachment(s)
au ajuns si reconurile ..tin sa multumesc pe aceasta cale lui IM pt promptidudinea de care a dat dovada
|
IM tine sa iti multumeasca la randul sau pentru vointa de a-ti urma ambitia in realizarea acestui proiect... Si nu esti tu cel mai important competitor GZ din Romania ??! :-)
Spor la treaba Mestere!!! PS: ...urmeaza sa vedem ce facem cu amplificatoarele! Pentru tine, ajutor neconditionat intotdeauna cu mare placere!!! ;-) |
6 Attachment(s)
incet incet ...mai un surub mai o placa
|
6 Attachment(s)
continuam
|
forte misto proiectul... sa dea domnul sa se intample ce spune IM...sa sari de 160 db... mai ales ca ai ajutor necoditionat din partea lui si esti cel mai important competitor de la GZ !!!
eu vroiam sa iti spun ca, din experienta...alternatoarele trebuiesc foarte bine ancorate si din fata si din spate ... nu prea am vazut asta la alternatoarele tale , cel putin pe spate nu am vazut nimic care sa le lege... daca sunt legate bine, si in spate , imi cer scuze...spor la lucru !!! |
alternatoarele au acelasi sistem de prindere cum aveam si pe golful 3 si care a tinut impecabil de bine ...nu e prima data cand fac sistemul asta ..si e simplu si eficient ....
pacat ca nu mai am inca 2 sa pun mai multe ..dar cine stie ...pana ajung sa am nevoie de curent rezolv si cu astea. |
Quote:
|
8 Attachment(s)
si lucrarea de azi ...
treaba incepe sa se miste destul de greu ...fiecare placa de mdf este dubla, mult mai greu de manevrat , taiat si slefuit ..dar incet si sigur iasa cum trebuie ... |
Interesting ;)
|
Tovarasu....de cand nu am mai intrat pe aici...vad ca teai cam.. STRICAT... la cap!!!!!:rolleyes2!
Deosebit proiect,FELICITARI,nu prea am vazut la noi masini modificate chiar asa de extrem pentru sunet,voi urmari cu deosebit interes sa vad ce se intampla pana la sfarsit,pentru asa o masina merita sa dau o fuga cand este gata! Ma faci sa imi revina pasiunile vechi!!! Felicitari si respect pentru munca,fonduri si nervi !!!!!:!: |
crezi ca ne jucam aici ?
|
Cu toti suntem undercover si asteptam sa vedem ce nebuniiii mai face !
|
2 Attachment(s)
mai adaug o rola de cablu de 50mm
|
2 Attachment(s)
cred ca primul sistem din RO cu 4x18 " de asa amploare
|
pai ludovic ce are?:???:
|
o da, bea astept sa o aud si sami iasa cleiu din urechi :). ca sa o aud vin si pan la baia mare din bucuresti :lol:
|
Quote:
Poate ca e vorba de primul sistem 4x18'' gz... |
Poate vrea sa spuna ...Primul sistem de 4x18 in wall!!!:-)
|
Gresit! Eu am avut primu wall cu 4 de 18'' ;) Acum 1 an juma chiar ;)
|
|
bine bah toata lumea a avut wall ..dar nici unu sa inspire ceva teama
|
uuuu freakyy :lol:
nu cred ca ai ascultat la mn ;) |
Quote:
wall in teorie spune ca , este un perete care delimiteaza habitaclul in 2 parti ...una unde se afla incinta si partea unde se produce presiunea si restul masinii unde e restul de aparatura ...a pai la tine nu mai asa nu e ....sau gresc eu ? wall au fost 3 pana acum din cate stiu eu AX lui IM Tico lu Blak si Honda + Polo de la AR polo care era cu 2x15" toate sistemele cu 2x18 |
Quote:
eu am ascultat la tine si cand ai fost l aCJ si la AR anu asta ...cu toate ca nu stii ca nu mai recunoscut ... in schimb tu la mine NU... dar nu e stres ..avem timp la anu sa facem schimb de senzatii |
speram sa fie si scoru mare precum sistemu
spor la munca |
Quote:
|
Quote:
|
devine interesant anul 2012...
tu o sa ai ... wall 4x18 amplificate de 4 x 10000... hz...? eu o sa fiu la aia micuti 4x18 amplificate cu sa vedem ce ... ??? naspa e ca o sa intram la aceeasi clasa... sa vedem care ,cum si ce face ??? eu clar fac de muzica ... nu ma duc pe scor !!! |
Si baiatu ala AYG a avut 4x12" wall intr-un Clio, am vazut eu pe cuvant :lol::lol::lol:
GZ power:ihearu::peace: p.s bafta cu masina;) Ludo nu te harzarda, hai sa vedem cand va fi gata si daca va veni si la competitii... |
eu sa ma hazardez? de ce? am spus ca nu ma compar cu el ...ca si wati...el are mai multi...!!! :D
|
Quote:
power a lui ugod ;) wall wall wall :-P |
Quote:
|
eu un singur lucru spun
daca in golful 3 care a avut 4 USI si ma repert 4 USI am scos cu INCINTA 155 db la 25 hz LEGAL si dupa mai multe modificari 157 acasa DOAR cu un singur ampplificator pe 2 difuri Cam la ce va asteptati de la un WALL cu 4 difuri si 4 amplificatoare ????? eu unu stiu la ce ma astept |
La modul cel mai serios, sa nu dai 160... Dar asta ramane de vazut
|
Quote:
|
Sunt doar realist... O sa vezi pe parcurs... , dar daca nu dai 160 o faci de muzica? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning