![]() |
Re: dacia 1300
prinde contur...
|
Un fat prietenesc, daca vrei sa arate frumos dai tampoanele la bara jos si fata si spate, si pune-i cauciucuri cu talon mai mic, maxim 60, adica 185/60 ar da bine pe 7,5j. Felicitari si succes.
|
Quote:
Later edit: Si la ITP iti recomand sa mergi cu cauciucuri 165/70/R13 Ca se leaga si de alea, dar fiind 1300 ai putea sa ii pui 155/70/R13 . |
Quote:
|
Nau aia treaba cu cauciucurile daca te duci pe......o vorba buna ;) eu am fost cu 205 in itp si fara frane , dar te costa
|
Quote:
|
foarte frumos ceea ce faci....felicitari
|
Quote:
Tu nu meriti nimic. |
Cat de frumoasa poate fii..Nam cuvinte.
Spor la lucru! |
Quote:
|
Quote:
|
155r13 inseamna 155.80.13....
|
cum de stii treaba asta?
155r13 inseamna latimea benzii de rulare de 155mm si diametrul jantei 13 inch. |
13 sunt in inch si insemna diametrul cauciucului in locul de asezare al lui pe janta sau dimetrul jantei. 155 este latimea benzii de rulare iar 80 este inaltimea talonului exprimat in procente, fiind procent (70, 80%) % din latimea benzii de rulare. R reprezinta constructia cauciucului adica in cazul de fata, radiala. Dacia 1300 are in talon 155SR13, adica 155/80SR13. Unde scrie latimea si diametrul, fara inaltimea talonului, inseamna ca procentul este 80. Si in cartea de service a Daciei 1300 scrie 155/80SR13.
|
pffff arata bestial dacia
bafta in continuare |
1 Attachment(s)
Quote:
Si o poza ..mai noua.:D |
marfa :shock:
la exterior e cam gata :D parca oglinzile erau invers, cu partea mai lata spre masina si aia ingusta spre exterior spor in continuare si nu mai fi zgarcit asa numa cu cate o poza ;) |
Păcat de aripa aia stāngă...
N-aţi făcut şi voi o asamblare preliminară ca să vedeţi nepotrivirea? |
Foarte frumoasa..de acord cu andi...pacat de aripa aia....dar in rest e frumoasa rau..tineo tot asa
|
Da, asa este..din pacate cand a fost la tinichigiu, s-a lucrat pe ochelarii de r12, si poate ca nu a fost acordata o mai mare atentie la zona aia..zic si eu, pentru ca nu am stat tot timpul langa el sa ii zic..." fa acolo", "drege acolo".:sad:
Probabil sa fie remediata problema, curand.. |
4 Attachment(s)
Sa fie old school, hand crafted, ca sa zicem asa, iata rezultatul dupa o jumatate de zi de munca, cu ce am gasit prin batatura: o foaie de tabla zincata (as fi vrut foaie de tabla de aluminu), o curea veche dar buna, cateva holtsuruburi autofiletante, flex, bormasina...etc..aaa si niste bucati de burete de pus in spatele tablei ca sa nu tipe cand dau cu usa...
|
In sfarsit ai mai grait si tu ceva. Aproape iti uitasem masina. Hai sa o vedem gata cu totul cat mai repede.
|
1 Attachment(s)
Foarte inspirata ideea cu fata de usa:-P dar nu mai usor o faceai din carton si o imbracai cu un material ceva? In zona manetei care deschide usa, ce ai de gand sa faci? O lasi asa? Sau mai finisezi
La ochelaru stang al farului, poti sa pui un distantier la surubu care tine ochelaru in colt, sa-l aduci la nivel cu aripa.. eventual mai polizez ochelaru:-P acolo sigur se poate remedia usor problema |
N-ai mai facut nimic la masina?
|
2 Attachment(s)
Nu prea am mai avut timp de ea, si din motive financiare, urmeaza sa remediez problemele in cauza.
In putinul timp am incercat niste dungi gen gordini; o sa revin cu poze mai clare . |
Ating jantele pe spate? Arata foarte frumos cu ele, dar parca ar merge niste anvelope cu o inaltime o idee mai mica
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva poze..mai am capota fata..;)
|
cauciucuri cu talon mai mic neaparat8)
|
Neaaparat, pentru ca nici nu da asa de bine cu astea asa inalte.
|
Quote:
|
felicitari pentru masina..arata bine:)...la motorizare te-ai gandit la ceva? sau o lasi originala
|
felicitari frumosa dacia
bafta in continuare |
arata bine ,curata felicitari
ce cod de culuare are galbenu asta si ce marca este? |
7 Attachment(s)
Quote:
Vopseaua e EMAUR PLUS GALBEN SPORT de la Policolor, nu stiu ce cod are. |
Felicitari!! A iesit ceva de calitate si foarte frumos!!
|
ce frumoasa poate fi....ce straluceste vopseaua :D ai putea pune si la aripile din fata suruburi sa astupi gaurile alea unde venea bara prinsa
|
Arata super bine :D . Am o intrebare ce J au jantele:D.
|
Quote:
|
Multumesc pentru aprecieri.
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning