Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

Wilgax 11-10-10 23:23

Re: E36 - Refreshed

penultima poza e tare.......FACE TO FACE!!!!:rockon:

Nosfer 12-10-10 00:14

strong eye contact intre pisici :)) Care clipeste prima?

liviu tex 12-10-10 01:18

da n-ai de gand sa schimbi bara aia de pe spate? arata bine masina ta,imi place pana-n spate,da' bara aia nu pot s-o sufar!! e prea mare,prea colturoasa asa,de ce nu inceci una de iem? aaa?? ba sa nu te 'ndemne dracii s'te superi,e parerea mea sincera,ce,vrei s-te mint?

Nosfer 12-10-10 09:59

mi-au zis atatea persoane de bara spate de parca si mie in vine sa o schimb :)) acum ii fac cateva chestii mici prin interior si... cand gasesc o bara cu difuzorul de M, oi lua-o si pe aia.

SB09HMM 12-10-10 10:31

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3720725)
da n-ai de gand sa schimbi bara aia de pe spate? arata bine masina ta,imi place pana-n spate,da' bara aia nu pot s-o sufar!! e prea mare,prea colturoasa asa,de ce nu inceci una de iem? aaa?? ba sa nu te 'ndemne dracii s'te superi,e parerea mea sincera,ce,vrei s-te mint?

cata munca de lamurire am avut si eu cu el so schimbe :)) acu imi pusai si eu numa difuseru ala pe spate de M si parca-i place si lui cum vine, da doamne sa vrea si el deaia normala:Dhai cu curu de M adi !!

Nosfer 15-10-10 19:49

4 Attachment(s)
In sfarsit a capatat si masina mea geamuri electrice, folii pe fata si... fire la proiectoare :)) De 2 luni am proiectoare fumurii pe masina si chiar nu stiam cum merg pentru ca.. n-aveam fire la ele. Azi s-a rezolvat... si angelul + proiectoarele sunt suuper.

SB09HMM 22-10-10 12:39

esti multumit de folii domnu' ? hai sa facem stopurile alea odata:lol:

Nosfer 22-10-10 20:35

daaaa dau bine de tot pe masina. Pe un geam sunt niste cute dar nu-i bai. Toata lumea imi spune ca pare mai completa si cu folii pe fata. Cu stopurile poate le facem in curand... voiam sa-mi iau unele faine cu led-uri dar m-a ars statul luna asta cu forfetara. Credeam ca s-a anulat de la 1 oct, acum fix pix, inca 550 lei dati aiurea. M-a dat peste cap putin dar ne revenim.

SB09HMM 24-10-10 14:15

lasa ca iti revii tu:) mai baga 1 poza 2 acu cu pisy cu folii si pe fata:)

Nosfer 13-11-10 23:44

3 Attachment(s)
N-am mai postat nimic pe aici de ceva timp, poate pentru ca nici n-am mai prea facut mare branza pe la masina intre timp. Vine iarna si n-o sa misc aproape nimic la ea pana prin februarie-martie. Poate intre timp iau jantele de vara ca iarna s-or da mai ieftin, la super oferta :))

Niste poze cu nocturna aprinsa :lol::lol:

Wilgax 15-11-10 13:18

Prima poza e bestiala!:boogy:

Nosfer 25-11-10 00:41

1 Attachment(s)
Un mic update de ieri, inca o surpriza... tot in parcare, pe langa birou. Evident, dupa ce a dat in spate desteptu' sau desteapta pana a facut poc, a trebuit sa dispara rapid din zona. I looove Romania.

Dusmani nu-s, n-am mai furat gagica nimanui de ceva timp :)) deci probabil doar ghinion. Acum vreo 3 luni mi-a agatat cineva bara spate si a disparut, de atunci nici n-am mai parcat masina acolo, acum am parcat-o in alt loc si s-a gasit si acolo s-o paleasca cineva.

Anyway, ca m-am enervat rau de tot, sapt. viitoare o sa cumpar bara spate si bandourile de M3. Nu stiu daca mai si apuc sa le vopsesc si sa le pun sus pana vine iarna, we'll see. Intre tmp trebuie sa-mi rezolv singur prostia altora.

SB09HMM 25-11-10 01:41

:(X( duo la biserica fratioare, ca e a 2a oara cu probleme .... asta e Romania ....las k macar tea intarit si tea incurajat sa continuui fortaaa !!a mea intra marti la vopsit, daca vrei sa vb cu baiatu` si de tine da un tel !! numa` bene8)

Nosfer 25-11-10 01:45

Am niste dracusori pe masina, vad ca nu se descurca prea bine s-o protejeze :)) Te sun marti sa-mi zici cat imi ia si mie pe bara si bandouri, eventual vin acolo. Aripa mi-o rezolv in weekend sper

Wilgax 25-11-10 09:05

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3841924)
Un mic update de ieri, inca o surpriza... tot in parcare, pe langa birou. Evident, dupa ce a dat in spate desteptu' sau desteapta pana a facut poc, a trebuit sa dispara rapid din zona. I looove Romania.

Dusmani nu-s, n-am mai furat gagica nimanui de ceva timp :)) deci probabil doar ghinion. Acum vreo 3 luni mi-a agatat cineva bara spate si a disparut, de atunci nici n-am mai parcat masina acolo, acum am parcat-o in alt loc si s-a gasit si acolo s-o paleasca cineva.

Anyway, ca m-am enervat rau de tot, sapt. viitoare o sa cumpar bara spate si bandourile de M3. Nu stiu daca mai si apuc sa le vopsesc si sa le pun sus pana vine iarna, we'll see. Intre tmp trebuie sa-mi rezolv singur prostia altora.

Tabla se indreapta sef.Oricine te intelege aici in privinta supararii.La noi nu te mira nimic.

In ce priveste bara spate M si bandourile,....esti le drumul cel bun!:-)

Nosfer 02-12-10 11:22

Sa fie suspans... maine primesc bara spate de M, bandouri de M si un eleron foarte fain pentru portbagaj. Sambata intra la vopsit si pe saptamana viitoare sper sa fie pe masina. :rolleyes2

JusT_SaY_BoBo 02-12-10 13:55

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3863399)
Sa fie suspans... maine primesc bara spate de M, bandouri de M si un eleron foarte fain pentru portbagaj. Sambata intra la vopsit si pe saptamana viitoare sper sa fie pe masina. :rolleyes2

ooo!!!va fi alta masina cu bara spate ///M!super investitii!

Nosfer 08-12-10 18:11

Am luat si eu astazi de la vopsit piesele si... au iesit intr-un mare fel :shock:. Bandourile de //M si eleronul pt portbagaj sunt deja sus, bara spate de M e in masina :)) si probabil maine va fi montata. Trebuie sa maresc putin gaura de la toba inainte.

Revin si cu poze foarte curand

Wilgax 08-12-10 21:01

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3880734)
Am luat si eu astazi de la vopsit piesele si... au iesit intr-un mare fel :shock:. Bandourile de //M si eleronul pt portbagaj sunt deja sus, bara spate de M e in masina :)) si probabil maine va fi montata. Trebuie sa maresc putin gaura de la toba inainte.

Revin si cu poze foarte curand

De-abia asteptam!:D

SB09HMM 08-12-10 23:36

cred ca o sa visez bandourile alea de M la noapte .....tare mult imi place cum dau pe masina. sa pui bara sus si sa postezi poze cu ea. bafta

Nosfer 09-12-10 20:00

8 Attachment(s)
Plm, am stat azi 3 ore in frig sa punem bara spate sus, am prins-o pe mijloc, totul a mers fain si rapid pana aici... dar prinderile laterale de pe masina erau deplasate cu 1cm fata de prinderile de pe bara. Probabil posesorul dinaintea mea le-a mutat pentru bara Rieger.

Pe moment a ramas asa ca a venit ploaia, maine trebuie data jos din nou bara si mutate prinderile cum trebuie.

Niste poze de azi inainte sa se murdareasca de la noroi. Cu bandourile de //M si eleronul pe ea si cu bara de M inauntru :))

liviu tex 09-12-10 23:26

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3883879)
Plm, am stat azi 3 ore in frig sa punem bara spate sus, am prins-o pe mijloc, totul a mers fain si rapid pana aici... dar prinderile laterale de pe masina erau deplasate cu 1cm fata de prinderile de pe bara. Probabil posesorul dinaintea mea le-a mutat pentru bara Rieger.

Pe moment a ramas asa ca a venit ploaia, maine trebuie data jos din nou bara si mutate prinderile cum trebuie.

Niste poze de azi inainte sa se murdareasca de la noroi. Cu bandourile de //M si eleronul pe ea si cu bara de M inauntru :))

ce regulamentar esti!! ai gume de iarna si pe fata??!!

pe mine ma intepa inima ca mi-am luat numa' doua!!:lol:

ma bucur ca ti-ai luat bara normala si ai renuntat la aia!! bv!

nu te-ai gandit sa-ti faci si grilele negre? cre' ca ar da mai bine! frumos

eleronu'! de bandoae nu mai zic!!:lol:

Nosfer 09-12-10 23:57

Gumele mi le-a adus si mie un amic din Germania la ocazie ca ma durea inima sa dau o caruta de bani pe cauciucuri de iarna :oops:. Anul trecut am mers toata iarna cu gume de vara si cu miscari de vals cand ma intepam mai tare in pedala. Acum se simte deja diferenta cu astea de iarna.

M-am tot gandit si la grilele alea, dar pe moment le las asa. I-as pune un nas de carbon in primavara. Ar mai urma tot la anu' alte stopuri si.. jante. Ori (ca) ale tale ori RH ZW3 pe 17" si.. gata exteriorul :rolleyes2

liviu tex 10-12-10 00:04

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3884659)
Gumele mi le-a adus si mie un amic din Germania la ocazie ca ma durea inima sa dau o caruta de bani pe cauciucuri de iarna :oops:. Anul trecut am mers toata iarna cu gume de vara si cu miscari de vals cand ma intepam mai tare in pedala. Acum se simte deja diferenta cu astea de iarna.

M-am tot gandit si la grilele alea, dar pe moment le las asa. I-as pune un nas de carbon in primavara. Ar mai urma tot la anu' alte stopuri si.. jante. Ori (ca) ale tale ori RH ZW3 pe 17" si.. gata exteriorul :rolleyes2

rh zw3 sunt beton! m-am gandit si eu la ele ceva timp!;)

sa vad acum cu plugusoru',sorcova poate strang ceva pt ele!:-)

Nosfer 10-12-10 01:02

Eu m-am cam zgariat pe ochi cu sarbatorile astea.. Dadea un tip pe okazii un set de RH ZW3 superbe cu buzele polishate, dar fara flansele care trebuie pt BMW... si cerea doar 20 milioane pe ele, cu tot cu gume. As fi renuntat la planurile de sarbatori sa iau alea, dormeam in masina de craciun, faceam rev-ul tot in masina :))

Daca le-ar mai avea prin februarie as pune laba pe ele, dar cred ca le da sigur pana atunci daca nu cumva le-a si dat deja

Nosfer 14-12-10 15:05

3 Attachment(s)
Si... poze si cu bara spate de ///M pe ea. Scuzati jegul, e noroi mare cu zapada asta :)) Sper sa se duca odata sa o pot spala si sa trag niste poze faine. :shock:

Wilgax 14-12-10 18:08

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3897027)
Si... poze si cu bara spate de ///M pe ea. Scuzati jegul, e noroi mare cu zapada asta :)) Sper sa se duca odata sa o pot spala si sa trag niste poze faine. :shock:

Oficially PIMPED........TUB cu ///M back spoiler!:twisted::twisted:

Sparkle_81 14-12-10 18:14

Poate mi se pare mie , dar toba nu e prea scoasa inafara ? Dealtfel , de nota 10, cu + !!!

Wilgax 14-12-10 18:28

1 Attachment(s)
App acuma sper sa nu fie asa dar de ce am impresia, ca m-am uitat mai bine, ca e spoiler normal cu difuzor de M?:?:

Nosfer 14-12-10 18:34

@Sparkle - da, e mai lunga decat ma asteptam toba :)) Ma gandesc sa o schimb pe viitor cu una cu 2 tevi insa asta are un sunet de-ti face pielea gaina imediat. Cred ca ii dau un polish sa luceasca si apoi in primavara oi vedea daca o schimb sau nu.

@Wilgax - nici eu nu stiu exact, nu e mare diferenta intre ele, eu oricum n-aveam bara normala. In spate erau unite bara cu difuzorul.

Wilgax 14-12-10 18:36

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3897621)
@Sparkle - da, e mai lunga decat ma asteptam toba :)) Ma gandesc sa o schimb pe viitor cu una cu 2 tevi insa asta are un sunet de-ti face pielea gaina imediat. Cred ca ii dau un polish sa luceasca si apoi in primavara oi vedea daca o schimb sau nu.

@Wilgax - nici eu nu stiu exact, nu e mare diferenta intre ele, eu oricum n-aveam bara normala. In spate erau unite bara cu difuzorul.

AM inteles.Sef incearca sa te uiti la poza care ti-am dat-o cu cel alb sa vezi in colturi la difuzor.....la tine e iesit in afara cum iese la barile stock pe cand la unul M se vede clar ca e aliniat.Oricum e fortza si asa fata de ce aveai sincer.

Nosfer 14-12-10 18:41

1 Attachment(s)
M-am uitat si eu acum mai atent si cred ca e cum zici tu. Oricum, e bine si asa. Mai bag o poza de acum 15 minute, e dezastru la Sibiu cu zapada :))

Sparkle_81 14-12-10 18:43

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3897621)
@Sparkle - da, e mai lunga decat ma asteptam toba :)) Ma gandesc sa o schimb pe viitor cu una cu 2 tevi insa asta are un sunet de-ti face pielea gaina imediat. ..........

Pai , vorbeste cu Nea' Sudorul , sa o bage mai in'auntru ! ;)

Wilgax 14-12-10 19:00

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3897646)
M-am uitat si eu acum mai atent si cred ca e cum zici tu. Oricum, e bine si asa. Mai bag o poza de acum 15 minute, e dezastru la Sibiu cu zapada :))

Eeee acuma e de ea sef.Sa vezi ce-i danseaza spatele pe zapada:D.Frumoasa poza.O parere personala ar fi sincer sa scapi de eleronul pe care-l ai si ori sa iei unul adecvat de M ori sa ii pui eleron de ala mic si finut.Sa nu fie cu suparare e o parere.

Nosfer 14-12-10 19:06

de pe portbagaj? mie chiar imi place cum arata asta, trebuie sa ii fac niste poze cand e masina curata ca atunci se vede mai bine cum da in peisaj :))

PS: Deja am bagat cateva serii destul de serioase de invarteli. Cred ca e printre putinele motive pt care-mi place iarna :))

opia 14-12-10 19:10

Frumoasa masina...Imi place ce ai facut la exterior acum ca ai cam terminat cu el ar trebui sa te apuci de interior, bineinteles daca sunt si fonduri:D, ca fara bani nu faci nimic...neaparat niste geamuri electrice, macar pe fata. Iti urez mult noroc in continuare si sa ai grija de ea.

Wilgax 14-12-10 19:13

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3897731)
de pe portbagaj? mie chiar imi place cum arata asta, trebuie sa ii fac niste poze cand e masina curata ca atunci se vede mai bine cum da in peisaj :))

PS: Deja am bagat cateva serii destul de serioase de invarteli. Cred ca e printre putinele motive pt care-mi place iarna :))

Ma gandeam eu ca avand BMW si o ninsoare buna nu ai dat cerce.:lol::lol:

FORTZAAA

PS:In legatura cu eleronul mna e parere.EU as fi optat pt celelalte 2 variante.

Nosfer 14-12-10 19:21

@ opia - i-am pus si geamuri electrice acum cateva luni :) Mai urmeaza la exterior jante in primavara RH ZW3 sau AC Schnitzer + triple de M apoi trecem si la interior.

SB09HMM 15-12-10 11:59

asa da fra.....................:)

Nosfer 15-12-10 15:23

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3899621)
asa da fra.....................:)

Tu m-ai stresat cel mai mult sa-mi schimb si bara spate :)) Pe masura ce ma uit la ea parca-mi place tot mai mult c-am schimbat-o. Thanks.

Azi n-am mai rezistat si am fost sa-i trag un dush la masina chiar daca e un noroi colosal afara si maine va fi la loc mizeria dar voiam sa-i fac niste poze. Jantele astea de pe masina o sa le pastrez pt iarna.

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning