![]() |
:peace: :peace: belea pozele h'astea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gabi am impresia ca fundu ala secssii ar fi al tau ha? :lol: :twisted: :twisted: a fost show aseara.. pe bune.. 8) :D
:punch: cum ma nimeni n-a fost ranit?.. ca doar mi-a dat de mi-0 sunat apa-n nas :nosebleed :punch: :silenced: gata ... v-am pupat pana la o noua intalnire..! :lol: :wave: |
1 Attachment(s)
Oare de ce rade BosSul3ts? 8)
|
1 Attachment(s)
Of, viatza mea!!! :lol: Ce expresiv esti BosSul3ts cu mana la inima! :D :lol:
|
1 Attachment(s)
In coltzul din dreapta, BosSul3ts Fulgerul Ucigator. :D Punctul forte: croseul de dreapta!In coltzul din stanga, Gabi The Smokin` Man.Punctul forte: lovitura imparabila si ucigatoare a degetului pe care il arata in poza! :D Let the fight begin. :lol: 8) :D
|
1 Attachment(s)
Moaica BosSul3ts te-ai urcat pe masina mea sa vezi ce-tzi fac!!! :D
|
1 Attachment(s)
Cei 3 crai de la rasarit, sau cei 3 mushchetari, sau cum vreti voi :D 8) :D
|
marfa rau pozele ... mai ales comentariile la ele ... :lol:
|
Marfa pozele !
P.S. : Gabi mascheaza dreaq numerele alea ! :shock: |
Daca iei nu se fereste, ieu de ce sa se fereste ?! :P
|
lol :lol: :lol: ...okz
|
Gabi.. n-ar fi rau sa pui o banda alba.. pe numere.. ;) e mai sanaotos in felul asta.. pls..
|
Next time, we will do that. Andi a zis ca el nu se supara. Sorry :roll:
|
gabi astea sunt din seara cand m-ai sunat tu?
|
Nu. Eu te-am sunat aseara si pozele sunt facute marti (parca).
|
pai tu marti m-ai sunat cand v-ati intalnit,nu m-ai sunat miercuri :wink:
|
Dracu' mai stie :roll:
|
1 Attachment(s)
Ranzi la intalnirea de pe 30 :D
|
1 Attachment(s)
Ma Gabi las-o mai ushor cu berea :D :P :D
|
1 Attachment(s)
G-Spott&Kitana
|
1 Attachment(s)
Focul de artificii dat in cinstea intalnirii 4tuning :D 8) (focul asta de artificii chiar a fost in noaptea aia, in fatza barului in care eram noi)
|
Cred ca a fost super misto !! Pacat ca nu ma fost si eu ....
Trimiteti-mi si mie poze la [email protected] |
2 Attachment(s)
Salut Gaby!
Sunt Effect de pe craiovahub.tk :wink: Salut si celorlaltzi! Am cateva poze cu Dacia Logan.Unele sunt tunarite virtual, iar altele adevarat.Alea virtuale sunt chiar reushite :) Problema este ca nu stiu cum sa atasez poze la text :D daca reushesc va vetzi da voi seama... |
Pozele astea mai sunt pe forum. Ti-am zis, citeste si tu (in mare), ca sa nu postezi ceea ce exista deja.
PS: apeleaza-ma pe messenger - craiova_racing |
1 Attachment(s)
Bine,ma,Gaby imi sterseshi postul in care-mi ceream scuze?
Pozele cu Loganul lui Andrei din Bucuresti le avezti? Asta e una dintre ele, daca le avetzi si pe-astea ma supar :D |
Dupa ce ca sunt 2 topicuri cu \"Poze de la intalniri\" nu vad nici o legatura intre pozele de mai sus cu Loganul tunat [care probabil o sa le mut] si cu intalnirile de pe data respectiva!
.. din lipsa de subiecte facem cate un topic cu poze pt. fiecare intalnire? nu se pot pune toate intr`un topic cu poze? ca oricum apar in ordinea cronologica! |
Topicul asta era cu poze de la intalnirile Ghost Racing Team ...de pe la inceputul clubului...topicul celalalt era cu pozele si comentariile de la intalnirile 4tuning Craiova
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning