Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   curse 402m si expo tuing la suceava (vatra dornei) pe 14-15 AUGUST (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/201083-curse-402m-expo-tuing-suceava-vatra-dornei-14-15-august.html)

cristi_407 08-08-10 21:49

Re: curse 402m si expo tuing la suceava (vatra dornei) pe 14-15 AUGUST

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 3572511)
salut
astazi am cautat pensiuni am pt fiecare buzunar decicei ce doresc cazare la pensiuni sa anuntai sa stiu ce rezerv
voi pune si ceva poze cu aerodromu
doresc citi vom fi sa fim civilizati daca se poate sa mai facem si la anu
sper sa va placa
si fiecare cistigator va primi cupa si premii de la sponsori
deci aveti pt ce lupta
SUCCES BAIETI:lol::D

Fritz aduci semintele? :))

fritz-sv 08-08-10 22:33

poze cu drumu si aerodromu de la floreni IMEDIAT

fritz-sv 08-08-10 22:40

AM SA ADUC UN BAX
DE CE TOTI STAU PE MARGINE:shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::r olleyes2:D:D

cristi_407 08-08-10 22:44

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 3572689)
AM SA ADUC UN BAX
DE CE TOTI STAU PE MARGINE:shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::r olleyes2:D:D

Pe marginea linei de plecare :)))

Heparu_Boy 08-08-10 23:29

II clar daca aduce fritz semintele :))

semecristian 08-08-10 23:42

20 Attachment(s)
Pozele

cristi_407 09-08-10 10:36

Pe drumul ala de piatra se da Heparu :))

Heparu_Boy 09-08-10 15:07

Vezi ca esti off topic tinere :)

Calin_UKU 09-08-10 16:49

Quote:

Originally Posted by barracuda (Post 3569410)

sal,da mai am masinutza nu tare am mai lucrat la ea acuma recent k nu tare am avut timp,mi-ar face placere sa vi k sa clarifican situatia de la ultimul show de cand am paticipat amandoi:twisted:oricum mai mult pt distractie eu mai si glumesc sper k nu te-ai suparat,u cum esti merge masinuca?

Daca zici ca nu te face o dacie, la cursa de la vatra sau daca se tine la baia mare, ar fi frumos din partea ta sa aduci un document care sa ateste ca seria de pe motor este si in acte. Masina fiind cu numere straine. Pentru ca pe varianta de caroserie pe care o ai sunt mai multe tipuri de motoare de 1.4 incepand de la 60 Cp la 98 Cp (varianta GTI); si vreau eu sa ma conving ca este motorul care se afla in clasa de 75 ca sa fim fairplay. Pentru ca si eu pot sa pun motorul de 1.6 care arata exact la fel si sa particip la 75 cp numai nu ii fairplay.

barracuda 09-08-10 20:59

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Calin_UKU (Post 3574286)
Daca zici ca nu te face o dacie, la cursa de la vatra sau daca se tine la baia mare, ar fi frumos din partea ta sa aduci un document care sa ateste ca seria de pe motor este si in acte. Masina fiind cu numere straine. Pentru ca pe varianta de caroserie pe care o ai sunt mai multe tipuri de motoare de 1.4 incepand de la 60 Cp la 98 Cp (varianta GTI); si vreau eu sa ma conving ca este motorul care se afla in clasa de 75 ca sa fim fairplay. Pentru ca si eu pot sa pun motorul de 1.6 care arata exact la fel si sa particip la 75 cp numai nu ii fairplay.

nu am zis k nu ma poate face o dacie si nu te-am subestimat niciodata pt k ai depus multa munca la masina ta dar atunci cand u ai luat locul doi si eu trei noi doi nu ne-am dat cica asa au iesit timpi si de fiecare data la alte evenimente anterioare cand ne dadeam castigatorul ieseam eu dar u ai inteles gresit am zis k daca acuma la vatra o sa castigi u inseamna k ti-ai meritat cupa si chiar am sa te felicit si de data asta dar in caz contrar inseamna k s-au facut manevre la timpi deoarece esti in acelas club cu baietii care au facut respectiva cronometrare ceea ce nu tare ar fi corect te rog nu mi-o lua in nume de rau am mai zis odata intr-un post anterior k chestia e personala vreau sa ma conving eu de o chestie k sa fiu cu sufletul impacat nu vreau sa demonstrez la nimeni nimik
ti-am atasat niste poze cu codul motor k sa vezi k chiar sunt fairplay nu am sa iti zic cati cp am de stock te las pe tine sa descoperi dupa codul motor ti-am pus 2 poze k sa vezi k poza e reala si o sa recunosti k e motorul meu dupa capacul galben de pe culbutori si te rog sa revii cu un post si sa zici u cati cai am de fabrica dupa codul motor

fritz-sv 09-08-10 21:37

sa fie atenti si cei ce vin cu turbo si compresoare pe motoare aspirate urca mai sus in grupe la fel si cu nos
o seara buna:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

brummy 09-08-10 22:47

bai parracuda.. deja incepi sa devii nesimtit
verifica timpii lui uku din ungaria cu sistem de cronometrare omologata de FIA si dupa vezi timpii de la baia mare. dupa ce ti-ai facut tema de casa vorbim

Scuze de off-topic:???:

barracuda 10-08-10 01:23

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 3575112)
bai parracuda.. deja incepi sa devii nesimtit
verifica timpii lui uku din ungaria cu sistem de cronometrare omologata de FIA si dupa vezi timpii de la baia mare. dupa ce ti-ai facut tema de casa vorbim

Scuze de off-topic:???:

esti cam irascibil domnu gabor iti recomand un distonocalm,nu am facut comparatie intre sistemele de cronometrare in primul rand,dar daca tot deschizi subiectul acuma la satu mare mai precis duminica a scos timp peste 18..in fine nu asta conteaza de ce complici lucrurile cand poti sa le faci simple, ne dam vedem rezultatul iar de aici concluziile le tragi singur k esti baiat mare....si stai linistit k daca am dreptate nu am sa iti scot ochii sau sa ii cer vaza la uku
si propun sa lasam mandria deoparte k nu ajuta la nimik bun...si sa nu mai vb aici despre chestiile astea k spatiul alocat :D este destinat evenimentului pt care trebuie sa le multumin organizatorilor k ne mai creaza cate un cadru legal...bafta la organizare...

fritz-sv 10-08-10 08:32

mai va cumpar cupe la toti daca asta va face sa nu va mai certati...
mergem sa ne dam .. trebuie mereu sa ne certam ?

eu n am luat nici o cupa la drag si nu fac atat caz ..

valyh 10-08-10 08:46

la expo se fac inscrierile atunci,pe loc?sau cum?

fritz-sv 10-08-10 09:49

inscrierile la expo si liniute se fac pe loc la intrare:D:shock:

valyh 10-08-10 09:51

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 3575726)
inscrierile la expo si liniute se fac pe loc la intrare:D:shock:

mersi pt raspuns.la expo trebuie sa fie masina ambele zile acolo?sau pot veni doar duminica?

team namo 10-08-10 10:22

taxa de inscriere la drag?

fritz-sv 10-08-10 10:37

Quote:

Originally Posted by team namo (Post 3575860)
taxa de inscriere la drag?

50 lei drag .. 10 lei spectatori

barracuda 10-08-10 10:37

care vine de la cj?

Calin_UKU 10-08-10 10:40

Quote:

Originally Posted by barracuda (Post 3575372)
esti cam irascibil domnu gabor iti recomand un distonocalm,nu am facut comparatie intre sistemele de cronometrare in primul rand,dar daca tot deschizi subiectul acuma la satu mare mai precis duminica a scos timp peste 18..in fine nu asta conteaza de ce complici lucrurile cand poti sa le faci simple, ne dam vedem rezultatul iar de aici concluziile le tragi singur k esti baiat mare....si stai linistit k daca am dreptate nu am sa iti scot ochii sau sa ii cer vaza la uku
si propun sa lasam mandria deoparte k nu ajuta la nimik bun...si sa nu mai vb aici despre chestiile astea k spatiul alocat :D este destinat evenimentului pt care trebuie sa le multumin organizatorilor k ne mai creaza cate un cadru legal...bafta la organizare...

La satu mare m-am dat la street, si cel mai bun timp a fost de 17.53 cu totul pe masina. La motorul meu se simte o diferenta f mare dintre street si goala plus admisia.
In legatura cu motorul tau m-am documentat este de 1390 cmc 60 bhp si carb.
Cand a fost concursul de la baia mare nu eram cu ei in club, intrarea mea in club s-a facut in toamna deci nu aveau nici un motiv sa ma avantajeze pe mine. La ultima cursa cand am avut timp mai bun masina a fost in alta configuratie fata de celelate curse cand ne-am dat in mod direct. Si daca tu mai facut de 2-3 ori si eu odata nu inseamna ca te furat cineva, poate am mers mai bine, si la fotbal mingea e rotunda si aici comparam masini care au aceleasi performante.
Numai bine.
Asfalt uscat si vreme buna sa fie.

barracuda 10-08-10 11:43

Quote:

Originally Posted by Calin_UKU (Post 3575911)
La satu mare m-am dat la street, si cel mai bun timp a fost de 17.53 cu totul pe masina. La motorul meu se simte o diferenta f mare dintre street si goala plus admisia.
In legatura cu motorul tau m-am documentat este de 1390 cmc 60 bhp si carb.
Cand a fost concursul de la baia mare nu eram cu ei in club, intrarea mea in club s-a facut in toamna deci nu aveau nici un motiv sa ma avantajeze pe mine. La ultima cursa cand am avut timp mai bun masina a fost in alta configuratie fata de celelate curse cand ne-am dat in mod direct. Si daca tu mai facut de 2-3 ori si eu odata nu inseamna ca te furat cineva, poate am mers mai bine, si la fotbal mingea e rotunda si aici comparam masini care au aceleasi performante.
Numai bine.
Asfalt uscat si vreme buna sa fie.

masina are aceeasi configuratie...oricum nu mai conteaza acuma am parerea mea pe care nu am sa o schimb pe vorbe faptele in sine vorbesc..ramane de vazut asta in cazul in care o sa vi la vatra si ma bucur k te-ai lamurit in privinta motorului meu k sa nu fie discutii.......

TuningBoy 10-08-10 12:05

Cu acreditarile foto/video cum se face? :-)

Low_Ridah 10-08-10 13:27

Se rezolva ...stai fara griji :)

Red Celica 10-08-10 16:54

bre... cat de tari sunteti toti la tastaturi.... de acum am sa va spun Keyboard Racers...hihihi

Suiti-va cururile in masini si bagati sandala pana la Dealu' Floreni si va dati de va saturati. Apoi veti sti care si cum sta...

Nu stiu daca ati realizat, dar acest eveniment este unul cum nu a mai fost pana acum:

Sambata va puteti da la libere (bineinteles in cadru foarte organizat) de cate ori vreti, cu cine vreti pana ramaneti fara gaz....

Duminica va fi cursa oficiala pe grupele de putere sus mentionate.

Asa ca lasati tastele si faceti ultimele reglaje la masini...

Va anunt ca desi nu mai practic Drag Raceing-ul, grupa de 160-200 CP unde ma incadrez, imi convine si am sa ma dau si eu..... :) :) :)...:lol::D:lol::D

Bafta All,

Razvan LKN

TIGER Cupra/GTC 10-08-10 17:04

se poate veni doar duminica dimineata sa te inscrii la drag?

costash 10-08-10 21:01

Aceeasi intrebare din partea mea!

fritz-sv 10-08-10 21:37

DA TE POTI INSCRIE SI DUMINICA DAR SA VENITI PINA LA ORA 11 MAXIM:rolleyes2

costash 10-08-10 22:38

Poate face cineva in locul meu inscrierea in caz ca se intarzie putin avand in vedere ca se concureaza la o grupa de putere mai mare?

stefan_88 11-08-10 00:40

Am si eu o intrebare ... acreditari pentru foto / video se dau ?
E posibil sa ma bag si eu la drag la grupa A1:oops: ... mai mult nu stiu daca pot:lol: .

fritz-sv 11-08-10 09:33

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3577592)
Am si eu o intrebare ... acreditari pentru foto / video se dau ?
E posibil sa ma bag si eu la drag la grupa A1:oops: ... mai mult nu stiu daca pot:lol: .

se rezolva ...

Red Celica 11-08-10 15:19

1 Attachment(s)
gasiti ca atasament fisa de inscriere pentru sectiunile de DragRaceing si expo.

R

fritz-sv 11-08-10 23:23

am uitat sa anunt ca cistigatorii grupelo chiar si cei de laocul 2 si 3 vor primi cupe si premii
premiile constau in uleiuri accesorii si audio:shock::D
bafta

CoCaine 11-08-10 23:46

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3576715)
Va anunt ca desi nu mai practic Drag Racing-ul, grupa de 160-200 CP unde ma incadrez, imi convine si am sa ma dau si eu..... :) :) :)...:lol::D:lol::D

Ce zici tu acolo?:-):-):-)

fritz-sv 12-08-10 00:05

STAI LINISTIT CA NU E CUM SPUNE EL FACE MISTO

stefan_88 12-08-10 00:48

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 3577931)
se rezolva ...

Legat de acreditarea foto/video ... vom avea acces pe pista ( la start ) ?...Ne poti da ceva detalii ?:) Mersi anticipat.

Red Celica 12-08-10 08:21

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3579878)
Ce zici tu acolo?:-):-):-)

daca nu crezi, iti arat certificatul de inmatriculare... am 193 CP:lol::lol::lol:

imi pun slick pe spate si castig grupa......:lol::lol::lol:

vladpvs 12-08-10 08:44

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3580228)
daca nu crezi, iti arat certificatul de inmatriculare... am 193 CP:lol::lol::lol:

Depinde ce masini de +300 cp mai intra la grupa ta :twisted:

cristi_407 12-08-10 08:46

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 3580278)
Depinde ce masini de +300 cp mai intra la grupa ta :twisted:

Chiar o masina Revo intra la grupa ta lui..care tot asa are in certificat 198 cp.. :D

PoToS 12-08-10 15:34

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3580228)

oke..si eu intru la A1 :))

All times are GMT +2. The time now is 10:34.

- Copyright 2026 4Tuning