Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Masini nasoale din Oradea, kitsch tuning (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/20067-masini-nasoale-oradea-kitsch-tuning.html)

Mihaitza_tdi 27-07-06 10:29

Re: Mashinile nasoale din oradea...

Las' k poate il prindem noi....;):)

Zuky 27-07-06 12:01

Quote:

Originally Posted by FaQ4EvEr
aseara am vazut mertzanu7 si nu am putut face poze ptr ca era cineva in el :( las poate azi da tot ii fac hahaha

Nu ar fi trebuit sa te opreasca faptu ca statea cineva in el...poate se simtzea shi el vedeta o data daka vedea ca ii pozeaza cineva mashina:D

P_C_D 27-07-06 12:17

Quote:

Originally Posted by Zuky
Nu ar fi trebuit sa te opreasca faptu ca statea cineva in el...poate se simtzea shi el vedeta o data daka vedea ca ii pozeaza cineva mashina:D

Mamã curios sunt cum va arata masina ta ( daca vei avea ).Cand va trebuii sa bagi tu bani in ea si probabil nici bani de benzina nu vei avea daramite de spoilere,muzica si chestii dinastea(din banii munciti de tine ma refer).Baiatul acela cu Mercedesul a facut aceea masina dupa gustul lui si nu dupa gustul tau si a gastii tale de baieti fara permis macar,de masina nici nu se pune problema.Nu contest ca nu este urata aceea masina .. dar de acolo pana la ati bate joc de individul care statea in ea este drum lung.

P.S. Probabil nu toti avem parinti miliardari ca sa putem sa tuningam numai masini tari.

Zuky 27-07-06 12:24

Quote:

Originally Posted by P_C_D
Mamã curios sunt cum va arata masina ta ( daca vei avea ).Cand va trebuii sa bagi tu bani in ea si probabil nici bani de benzina nu vei avea daramite de spoilere,muzica si chestii dinastea(din banii munciti de tine ma refer).Baiatul acela cu Mercedesul a facut aceea masina dupa gustul lui si nu dupa gustul tau si a gastii tale de baieti fara permis macar,de masina nici nu se pune problema.Nu contest ca nu este urata aceea masina .. dar de acolo pana la ati bate joc de individul care statea in ea este drum lung.

P.S. Probabil nu toti avem parinti miliardari ca sa putem sa tuningam numai masini tari.

Auzi tu un pic mai lasa-ma cu astea cu parintzi miliardari...in nici un caz parintzii mei nu sunt miliardari....eu d la 15 ani lucrez in fiecare vara pt a putea sa imi fak ceva cu mashina....cat despre acel mercedes eu imi exprimam doar parerea...asta se face pe un forum... oamenii ishi exprima parerile...

BIG_mafia 27-07-06 13:00

Quote:

Originally Posted by P_C_D

faza ii k si yo am prins mashina intro noapte...si o vazut tupu k ii faceam poze asa fericit era...tot se juka cu alarma...pakat k am poza pe tel si numa nu pot sal pun...orikum...ma gandesk k stii despre ce mashina ii vb...faza k nu numa de el ishi bate jok...ci si de firma care ii trekuta pe parbriz (nu dau nume)si cum potzi sa fii atat de ***** incat satzi lipesti carton pe faruri....

legat de faza cu permisu si mashina...si yo fak sport de performantza...si trag la antrenamente sa ajung in echipa mare sa primesk salar si sa pot cumpara respectiv aranja mashina...nici pt noi nui usor degeaba avem 17.....

Oxide 27-07-06 22:01

mmoooooaaammmmaaa....c ocazie am pierdut...eram fix langa el (in mers...) shi fix knd sa fac o poza super klara....ghici?"NO MORE POWER"....:(....am crezut k imi crapa inima...:rolleyes2...P C D...man...nu am nimic cu omu cu mertzanu`...nu am c...dar...spunemi u mie...u tzi-ai pune carton pa faruri???fii sincer...cu aceeashi bani...mai ben trageam nishte jante cromate shi un capat d toba sau cva...shi arata mai decent...pur shi simplu` nu ii potrivit stilu` d tuning p kre el la pus p aceea mashina...:)...peace

BIG_mafia 28-07-06 08:14

Quote:

Originally Posted by Oxide
mmoooooaaammmmaaa....c ocazie am pierdut...eram fix langa el (in mers...) shi fix knd sa fac o poza super klara....ghici?"NO MORE POWER"....:(....am crezut k imi crapa inima...:rolleyes2...P C D...man...nu am nimic cu omu cu mertzanu`...nu am c...dar...spunemi u mie...u tzi-ai pune carton pa faruri???fii sincer...cu aceeashi bani...mai ben trageam nishte jante cromate shi un capat d toba sau cva...shi arata mai decent...pur shi simplu` nu ii potrivit stilu` d tuning p kre el la pus p aceea mashina...:)...peace

las mai is okazii...si yo am mai prins....si akuma injur telefonu asta k nu yo dat ditamai firma de telefone un infra sau un bluethooth...

FaQ4EvEr 28-07-06 09:17

iar mi o scapat mertzanu:( tot timpul stau langa el si nu ma pot duce sa fac poze asa ce ma enerveaza:)) rupe locu masina aia:)) altele vaii am vazut ieri o dacie:)) ma duc sa ii fac poze dc o mai gasesc cumva in oras:)) jurrr va "pisu misu" pe voi de ras:)) hai pa see u sapt viitoare vineri nu pot veni acuma seara:( ca plec din oras:(

BIG_mafia 28-07-06 17:25

las k vb noi sapt viitoare atunci ;)

Zuky 28-07-06 23:05

Te ashteptam cu pozele;)

DaBotta 31-07-06 02:42

Quote:

pacat ca nu am poze dar am langa mine la bloc o lada veche tuningata:)) are semnu de audi nu i fraer baiatu e super 2 dungi pe masina rupe locu:)) ata ete ce sa faci asa gandesc unii nu avem ce face si nu ii putem schimba oricum nu cred ca oradea e singurul oras in care exista masini care strica aspectul orasului ma refer la tuning

nu cumva pacolo pe langa artima ? care are si spoiler de solenza =))

FaQ4EvEr 31-07-06 10:52

nu e chiar pe langa artima e pe langa blaga umbla pe acolo adik cred ca acolo sta nush exact da noah ii nebun sincer:)) ala imi pun si eu semnu de la ....nush ziceti voi:)) ca nush:))

valib 31-07-06 10:59

lasa discutia...
unde-s pozele?
sa vad si io...si altii...

graty 17 31-07-06 11:35

Ma ce dreq aveti cu mertzanu ala? , daca proprietarului ii place cum arata asta este! Si eu am dacie si recunosc ca este nasoala dar daca nu ai posibilitati faci cum te tzine buzunaru! O sa mai vedeti voi astia care sunteti cu critica ca nu e usor sa iti faci masina cum vrei! (sa nu creada cineva ca am ceva cu el da asta ii adevaru)

Oxide 31-07-06 11:42

Quote:

Originally Posted by graty 17
Ma ce dreq aveti cu mertzanu ala? , daca proprietarului ii place cum arata asta este! Si eu am dacie si recunosc ca este nasoala dar daca nu ai posibilitati faci cum te tzine buzunaru! O sa mai vedeti voi astia care sunteti cu critica ca nu e usor sa iti faci masina cum vrei! (sa nu creada cineva ca am ceva cu el da asta ii adevaru)

frate...t credem...;)...da d c trebuie sa t bagi in "tuning" cu ea dak shtii k nu ai posibilitatzi financiare?!?:)...asta ii prbl la multzi posesori d "monshtrii ai strazilor"...:)...dak chiar vrei sa t bagi...baga dreaq numa nishte jante late,capat d toba shi alte maruntzishuri...;)...da nu baga frate carton pa faruri...c dreaq...:)

valerutzz 31-07-06 11:59

Quote:

Originally Posted by Oxide
da nu baga frate carton pa faruri...c dreaq...:)

Da las` ca se vad foarte fain noaptea benoaclele :))

Oxide 31-07-06 12:06

Quote:

Originally Posted by valerutzz
Da las` ca se vad foarte fain noaptea benoaclele :))

=))=))=))=))=))...caterink la nivel inalt...:)=))=))=))=))

Mihaitza_tdi 31-07-06 12:50

akuma intelegi k nu ai posibilitate..dar makar cum o zis oxide......nu am nik cu omul dar chiar nu arata nici cum eu zik k mai bine nu facea nik...poate arata mai bine dak ii tragea o vopsea noua....;)l-am vazut ieri in piata de masini...poate pt asta o modificat-o sa o poate vinde!!!;) referitor la dacii dak ii pui un set de capace sau de jante si inca mici accesori poate arata chiar ff bine...;) si tata meu o avut si i-am pus un set de jante si o toba sport....:D finutz si cu gust!!!!PS: scuze pt offtopic!!!:)

BIG_mafia 31-07-06 15:58

sincer mertanu ala cel mai bine arata stok :D da cartoanele pe faruri pun capak :) nu exista om care are lagatura cu tuningu sa nu rade de ea :D

Zuky 31-07-06 23:24

Azi am avut "norokul" de a vedea o dacia 1300 cu un tuning absolut original.. Era dotata cu o bara spate de logan care avea culoarea bordo iar pe fatza desigur bara fatza de la logan pus total aiurea vopsit in albastru....mashina de baza era crem....a vazut cineva mashina asta prin orash kumva>??

SoundIdentity 31-07-06 23:32

Quote:

Originally Posted by Zuky
Azi am avut "norokul" de a vedea o dacia 1300 cu un tuning absolut original.. Era dotata cu o bara spate de logan care avea culoarea bordo iar pe fatza desigur bara fatza de la logan pus total aiurea vopsit in albastru....mashina de baza era crem....a vazut cineva mashina asta prin orash kumva>??

azi de vreo 2 ori se plimba prin fata magazinului meu :):):) cum arata ala!!pfoaiiiiiiiiiiii logan combinat cu nu stiu ce:):):)turmix tuning :):):)

Billy the Kid 01-08-06 01:35

Mertanu ala il vad in fiecare seara pe Decebal.

Zuky 01-08-06 07:54

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
azi de vreo 2 ori se plimba prin fata magazinului meu :):):) cum arata ala!!pfoaiiiiiiiiiiii logan combinat cu nu stiu ce:):):)turmix tuning :):):)

Chiar daca il baga la vopsit mashina tot urata va fi....am vazut-o shi pe asta:)

valib 01-08-06 08:46

:rolleyes2 voi vreti sa ma enervati...:rolleyes2 :rolleyes2
faceti ma poze odata....sa vada si ochiu mio...:o

Zuky 01-08-06 14:14

Las ca ii trag eu ceva poze numa sa il mai prind....e ceva ce trebuie vazut...

Ariana 01-08-06 17:18

Am vazut si eu o dacie nene.... ceva de speriat. O pozez dak mai trec pe acolo. Da faceti poze la mertan o data!!

BIG_mafia 01-08-06 17:40

usor de zis...da numa nu prindem okazie :)

FaQ4EvEr 01-08-06 23:19

cumva o dacie crem cu spoiler spate rosu si fatza albastru ??? ca am vazut o si eu si am vrut s aii fac poze:)) nah sincer asa greu ii de facut poza la mertzan:((( damm ne vedem sapt viitoare la plimbare prin tara :D ce tare:)) la afaceri:D spor la vorbit

Zuky 02-08-06 07:11

Quote:

cumva o dacie crem cu spoiler spate rosu si fatza albastru ??? ca am vazut o si eu si am vrut s aii fac poze:)) nah sincer asa greu ii de facut poza la mertzan:((( damm ne vedem sapt viitoare la plimbare prin tara :D ce tare:)) la afaceri:D spor la vorbit

Da, ala e....

Ariana 02-08-06 17:08

Si aia "colorata", dar am mai vazut una asemanatoare cu spoiler negru fata, in spate n-am apucat sa ma uit k mergeam la lucru.

Ariana 02-08-06 17:09

Oricum a fost o imagine neplacuta dis-de-dim :)).

valib 02-08-06 17:11

tanti...
poti sa editezi mesajul timp de 5min...
asta ca sa nu bagi cate 2mesaje...:rolleyes2

Ariana 02-08-06 17:20

Ms ms nenea =)). Si nu mi-o lua in nume d rau, k?

graty 17 03-08-06 20:52

Am avut si eu ocazia sa vad azi dacia de care se tot vb aici cea crem cu bari de logan, pe fata albastu si pe spate rosu! Este chiar penibil sa faci o combinatie ca aia, mai bine umblu cu ea fara bari decat asa! sa chiar de loc! Asta da tuning!!!!!!!!

valib 03-08-06 20:55

io m'am saturat sa aberati de 10 pagini si sa vad 3poze
:):):)
fie-va mila de mine...si trageti odata niste poze...ca nu e asa greu!
e chiar simplu!

Mihaitza_tdi 03-08-06 22:21

nu-i greu......;)dar dak nu prindem masina...sau o prindem si nu avem aparat:):):D

BIG_mafia 03-08-06 22:53

cam asa...ii f ciudat cand am aparat nu prind nici pe draq...cand nam din 100 in 100 de metri vad ceva ce merita pozat...:(

Mihaitza_tdi 05-08-06 09:30

4 Attachment(s)
:):):):):):) asta ar trebui dusa la salonul auto de la Geneva!!!!!!ps:stiu k nu ii din oradea;)

valerutzz 05-08-06 10:28

AHAHAHHAHAHA Dolj !! Numai la olteni vezi asa ceva... Fereasca Dumnezeu ! =))

Mihaitza_tdi 05-08-06 10:56

Trebuie sa fii chiar lipsit de imaginatie sau nush cum sa zik sa-ti faci masina asa......:):D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 01:26.

- Copyright 2026 4Tuning