![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra G Coupe
Quote:
|
Acum constat ca nu am mai activat de aproape un an pe aici. Long time, no see :D Trebuie sa mai pun si eu o poveste cu ce am mai facut la masina intre timp (nu's prea multe, mai mult tehnic).
Referitor la ce ma intreba madalin555 mai sus: Pffff....crede-ma ca nu m-am gandit la un pret. Cred ca undeva in 100 euro se vand barile de Bertone SH. Si sa zicem ca mai las ceva pt ca nu e perfecta (vezi evenimentele din acest thread). Putem sa discutam si poate ne intelegem la un schimb, cine stie, depinde ce vrei si tu. Eu daca o vand, o dau cu tot ce are pt ca o alta bara inseamna alte proiectoare, etc. Pt inceput pune cateva poze cu bara ta, pun si eu cu a mea la prima spalare a masinii si ramane sa vorbim. |
Quote:
daca e iti las id-ul de mess si iti dau niste poze .madalin555 yahoo mess |
A mai tras cineva fire la amplificator in portbagaj (alimentare si semnal de la HU) pe Bertone? Daca da... dati-mi si mie niste hints pe unde si cum e mai usor. La alimentare cablul o sa fie destul de gros... deci nu stiu daca merge prin praguri :?:
|
Quote:
|
merge fara probleme cablu de care vrei.eu am tras de la baterie 0awg,un cablu destul de gros:D prin praguri.am mers pe partea stanga cu cablurile de curent si pe dreapta cu cele de semnal la amplificatoare.ai acel dop de cauciuc deasupra pedalei de acceleratie:)
|
Daca vrei un mic upgrade la partea de luminat, eu am un feedback pozitiv pentru Philips Bluevision, diferenta dintre becuri normale si astea cu tenta albastruie Bluevision e remarcabila, in mers se simte diferenta cel mai tare.
|
Deocamdata am Osram Nightbraker pe faza scurta si ceva Philips blueVision ca pozitii W5W. Oricum, daca mai tin masina o sa schimb farurile si o sa pun fie cele de nJoy cu fond negru, fie ceva cu lupa. Farurile actuale au clemele de jos rupte, motiv pentru care nu bat la acelasi nivel.
|
13 Attachment(s)
Mai pun si eu cate un update. S-au facut mai multe chestii la masina in anul ce-a trecut, insa nu neaparat lucruri din categoria tuning. O sa incerc sa pun incet incet lucrurile in ordinea cronologica.
Catalizator si finala la Stelco: Attachment 2669965 Attachment 2669966 Attachment 2669967 Attachment 2669968 Schimbat balamale torpedo cu altele noi, originale: Attachment 2669969 Attachment 2669970Attachment 2669971 Attachment 2669972 Inele cromate la climatizare: Attachment 2669973 Attachment 2669974 Patru anvelope noi, de vara, pe jantele de 17". sunt dunlop SP Sport 215/40R17: Attachment 2669990 Attachment 2669991 Attachment 2669992 |
frumos!
zi'mi si mie pe pm,te rog,cat au costat cauciucurile. mersi! |
Quote:
Cat ai dat doar pe finala ? manopera ? Se aude altfel ? tips-ul l-ai luat de la toba veche ? |
Quote:
|
Nu am mai scris pe aici de ani, deoarece proiectul cu masina a scazut in prioritate pentru ca alte prioritati au aparut (in principiu eforturi in directia unei locuinte). Masina a fost folosita ca masina de zi cu zi in tot acest timp, a fost un bun servitor, cu mici incidente datorate varstei :-)
Acum are putin peste 230.000 km si am observat ca a inceput sa consume ulei :sad: (folosesc 10w40 Castrol de cand e la mine). Ca si investitii recente, a primit 4 anvelope noi de vara Kumho 215/40R17. Suspensia a fost inlocuita integral cu amortizoare Bilstein B4 si arcuri Eibach ProKit. Am reparat clima care avea scapari de freon: inlocuit radiator frontal si un furtun de pe compresor - acum racoreste foarte bine interiorul. I s-au facut revizii periodice la care am inlocuit consumabile ca discuri frana, placute frana, capete bara, bielete de directie, diverse elemente suspensie. Volanul + airbagul sofer inlocuite cu unele in stare excelenta de pe un model OPC. Am achizitionat si o bara OPC pe care inca nu am montat-o, impreuna cu prinderi originale pentru aripi si proiectoare. Deasemenea, am un eleron Irmscher si o grila Irmscher cumparate dar inca nemontate. Planul era sa-i fac o revopsire integrala pentru ca are destule defecte la exterior si o data cu asta sa montez totul pe ea, insa cum spuneam priorities change. Intre timp am achizitionat o masina noua, tot un Astra, dar K, si neavand timpul necesar sa ma ocup de batranelul Astra G, am decis sa scot masina la vanzare. Incerc sa o vand cu toate lucrurile cumparate pentru ea, ca sa nu trebuiasca sa le dau separat, adica: - pe langa rotile de vara noi pe jante de 17" modelul de pe Turbo, ofer si rotile complete de iarna, pe 15" cu anvelope care mai merg inca 1-2 sezoane; - bara OPC +eleronul Irmscher + grila Irmscher + proiectoare + prinderi - un ornament de la stalpul stanga-spate care mi-a fost distrus de un biciclist, cumparat original insa nevopsit si nemontat inca - playerul original compatibil cu comenzile de pe volan e in cutie, pe masian avand un alpine CDE 111 RM (pe care vreau sa-l dau cu masina) - subwoofer bunicel de la Magnat in cutie MacAudio cu amplif JBL GTO 75.2 - lanturi pentru rotile de iarna - interfata de diagnoza care se poate folosi cu orice laptop cu port USB Sunt convins ca sunt lucruri pe care nu mi le amintesc acum. O sa revin cu poze cu masinuta in zilele urmatoare, doar sa-mi fac timp de o sedinta foto. Pretul la care ma gandesc e 13000 RON, fara sa negociez prea mult pentru ca nu ma grabesc absolut de loc sa o dau. Revin cu poze, promit :-) |
32 Attachment(s)
Am profitat ieri de o ora de vreme buna, sa o duc la curatat si sa-i fac niste poze, ca sa se vada toate imperfectiunile:
Attachment 3158044 Attachment 3158045 Attachment 3158046 Attachment 3158047 Attachment 3158048 Attachment 3158049 Attachment 3158050 Attachment 3158051 Attachment 3158052 Attachment 3158053 Attachment 3158054 Attachment 3158055 Attachment 3158056 Attachment 3158057 Attachment 3158058 Attachment 3158059 Attachment 3158060 Attachment 3158061 Attachment 3158062 Attachment 3158063 Attachment 3158064 Attachment 3158065 Attachment 3158066 Attachment 3158067 Attachment 3158068 Attachment 3158069 Attachment 3158070 Attachment 3158071 Attachment 3158072 Attachment 3158073 Attachment 3158074 Attachment 3158075 |
Masina a fost vanduta anul trecut :D Capitol inchis pentru mine. Se poate inchide si acest topic. Mersi de gazduire!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning