![]() |
Re: Focsani
da,modelul se numeste CELICA SUPRA(MA61) si cat de curad o sa apara in circulatie.mai sunt ceva probleme cu niste piese modelul nefiind unul foarte comun si de aceea se piesele se procura mai greu
|
vecini dragi, nu dati si voi o tura vinerea asta pe la buzau la una mica cu noi? mai vb, mai povestim...am auzit ca se pune de un tuning show la voi peste cateva sapt...aratati-va intentia sa stiu daca va pregatesc sau nu masini...limitati-va pana la subaru aproape stock. bafta!
|
Quote:
o sa ma interesez...:rolleyes2 |
tuning show???de cine e organizat?
|
|
alygator2000 ce putere are masina ta acum?initial avea 150 cp?
|
aaaaaaa...deci mai dragi concetateni.......despre ce dreacu tot vb voi pe-aici?
|
Quote:
|
Quote:
|
am auzit ca ai dat o "rigla" pan` la garoafa cu audi ala ala negru si i ai dat praf in nas? adevarat? daca da! BV!!!:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pana la urma nu am vazut cati cai are acum masina...presupun ca are peste 150...nu?
|
Quote:
|
ce parere aveti despre masinile care au ajuns la salonul asta auto?cum vi se pare in comparatie cu anii trecuti?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sal la toti focsanenii...si eu sunt unul dar ratacit prin bucuresti de ceva ani :-) dar nr cu vrancea este la inaltime. Prin week-uri mai ajung si eu pe acasa la ai mei si chiar as vrea odata sa ne intalnim...fiindca am si eu aceeasi pasiune ca si voi. Masinuta mea este cea din poze si daca va pot ajuta cu informatii sau sa organizam ceva in focsani contati si pe ajutorul meu.
|
cateva poze...
|
poze...sper sa le ia de data asta
|
Baieti e bine ca incepe sa se miste ceva ceva. Va scrie un Focsanean pierdut in Iasi. daca faceti vreo intalnire vreau si eu sa stiu. Masina mea acum nu e tocmai tunata dar muzica e ceva de capu ei. Cielo rosu RLL la numar.Vin in Fcs pe 9 iunie vreo cateva zile poate ne intalnim sa vad si eu cum sta treaba.
|
nush ce are ca nu vrea sa incarce pozele...:(
|
Quote:
e un cielo rosu in fcs , dar nush daca e asta . avea 2 dungi albe si neoane albastre parka ... si mai e unu gri inchis spre bej si acela e umpic modificat , tot neoane albastre are :D ... Salonul auto ... asa si asa a fost nu prea mi-a placut pejotul ala cc tunat , kitu era parka nepotrivit ptr masina accea , nu au spalato si ei ...nush mie nu prea mia placut ... opelu vectra albastru ctc era ceva de capul lui ... si noul tt ... sa nu uitam de modele :D care ne-au sucit mintile in fiecare an :D :twisted: |
Mey care ma ajutazi si pe mine cu ceva!! Caut un service in focsani unde pot sa indrept un plafon si sa il trag!!! Am inteles ca trebuie o presa pt asta!!! Ma poate ajuta careva sa gasesc ce imi trebuie si la niste preturi mai pe buzunarul meu!!! An nevoie de o usa de renault 19 stanga fata cu tot cu geam!!!deci daca ma putetzi ajuta cu orice amanunt sau indiciu asi fi recunoscator!! Id meu de mess este "s3bas71ans" sau va las nr meu de tel sa datzi un beep sau un mesaj daca ma putetzi ajuta!!!(0766319028-0742676607)
|
Quote:
|
Da sunt membru Mindnightracers de ceva timp si din cauza asta mi-am oferit si disponibilitatea sa ma intalnesc cu baietii din focsani ...poate miscam si ceva pe acasa :D
|
da , cum a fost si cu peujotu ala 206 cc din piata unirii atunci la expozitie ... a fost o dezorganizare completa ... masina era murdara de " rahat " de cioara plina de praf ... erau zvonuri ca se aduc 2 masini ... da a doua cred ca era invizibila ... nush data viitoare organizati-va mai bn ... in fcs ne-ar trebui neaparat 1-2 magazine mari de tuning , unde sa ne putem prepara masinile :-? ( parerea mea ) ... bft ...
|
Nu il cunosc personal pe tipul cu pejeout de la noi din club si iti spun sincer ca am ramas la fel de surprins si eu cand i-am vazut masina la salon.
Nu a venit din partea clubului Midnightracers acolo, omul a venit sa-si promoveze afacere, daca el a lasat masina in starea care a lasat-o acolo e problema lui :D....oricum e pacat ca la acel salon nu au fost si cateva masini "de acasa" ...se gaseau ma gandesc eu. Dar oricum ce a fost a fost ...poate reusim sa ne vedem intr-un week-ed si vb mai mult si poate facem ceva. |
da , ai PM de la mine ... si mai e o problema in fcs cu muzica ... e un " nebun " TCM clio verde ... are ala subwoofere in masina sa mor cand trece pe str zici ca-i cutremur :D Apropo am mai vazut niste masini tunate ... cu numere de VN , un golf IV gri , bmw model mai vechi E60 si cva verde si un bmw seria 1 alb cu negru :D ... infloreste tuningul in vrancea ... foarte bine
|
ceva liniutze prin focsani? ;)
|
;)) Se fac si linutze ... da mai ferit asa ca-s multi gabori ce ne pandesc :D
|
da inca nimic, nici un club in fcs?
|
Quote:
|
olek cam prin septembrie asa ... aghia am inceput sc :D mie cam teama din ce am auzit .... incep multi si iau prea putini ..:((
|
Catooz frumos opel astra ai ... urca si tu 2-3 poze :D mai sunt masini tunate in fcs ... am sa fac poze si le urc :D
|
1 Attachment(s)
Masina asta a fost atunci la focsani ... de care ziceam ... :evil:
|
Nimic nou ?
|
va asteptam la buzau
|
Quote:
|
am lansat invitatia in ideea Marelui Premiu al Buzaului editia a III-a 5-7 octombrie 2007. dai click pe semnatura mea si vezi despre ce este vorba
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning