![]() |
Re: METIN 2
Titlul topicului se numeste METIN2 , noi nu intram pe topicul de counter-strike sau de underground si sa postam.." varza jocu frate mai bine joc metin " ..
Eu nu suport counter-strike , din cauza ca este un joc idiot , bazat pe reflexe , cu grafica antica , toti playerii sunt egali , mai are si ogramada buguri jocul ( gen tras print pereti pe fy_snow ). Daca tu aveai level 20 , tigru +4 , iatagan +2 si faceai 10k pe zi normal ca nu iti place jocul .. Ce am mai facut. Primul meu dt run , a picat bijutier . am bagat abanosi la +8 .. si surpriza , functioneaza. Vine eventul cu ciocolata acum din 8,5kk cred ca investesc 3kk in ciocolata.. macar sa pice 5 bless sa fac rib +9 si mortala cu pv 1000 macar +8. Koif de fier +7 cu orci 6% , am spart pe cel de 41 cu 20% orci. M2 aura , M2 vartej . Rotund +7. Cam atat nou .. vorbim dupa event , Craciun Fericit si bafta la blessuri ( la partea cu blessurile cred ca vorbesc doar cu most wanted , ca restul nu oaca pe ro :lol: ) :mrgreen: L.E: Cred ca am gasit de ce nu le place metinu' , n-are salvari :sad:. |
Quote:
Mi-am tras partizan+7 cu war+4 si patrunderii 4 , care probabil va iesii +8 sau poate nu Eventul a fost cu sosete si a fost de rahat. |
Quote:
|
Hai salut baieti !
Talhare vezi ca il vand pe L3o62 azi :D Mi-am facut un ninja acum 6 zile si lam facut lvl 60 . Mai departe il cresc cu caracterul lu gagikmea :)) (BlueFurry) Hai sa spun si eu ce iteme am :D Coif - cu 8 % otrava Armura NEMA :)) Cutite - NEMA :)) Bratara lacrima cer +9 ful bonus pv 1500 Colier aur alb pv 2000 Papuci de lvl 51+6 pv 2000 Abanosi +9 ful bonus Scut - vultur +9 ful bonus In cateva zile o sa fac si eu 65 si o sa-mi caut si eu niste cutite si o armura , un otel ceva :D Ne vedem pe traseu :D Bafta multa ! |
Janghina ce esti ! nu ai vrut sa dai Vultur ala , am facut 100kk , Til luam ba!
Ai pierdut bataia mare de ieri , SI-a luato Andrei si Bite de au mers in maini . Cam ce am mai pus eu Otel +4 cu pietrle alea bune + 4 lacrima cer +7 full bonus papuci de 55 cu 1500pv si astept vultur + 9 , da bulangiu asta de mai sus nu il mai da . :chainsaw: :D Sanatate Multa ma baieti |
Quote:
Am 2 vulture :)) unu bonusat , altu nu interesat cineva ? :P |
Nume :
Server : Virgo Regat :Albastru LVL: 30 war corp Breasla : - Am level 30 deoarece joc doar de 4 zile . Daca vrea cineva sa ma ia pe server cu el , si sa ma creasca sa imi dea un semn .. :) |
Pai am jucat pe privat , pe TIM .
Ninjalau de 86 , all skills P . Neinsufletite 12 flexibilitate , 25% semi om , sansa otravire : 5% . Armura posedata +8 ( 234 aparare , 24% rezistenta la magie ) Vultur +9 , Imun necunostinta , 12 flexibilitate , 10 semi om. Abanosi +9 Aur alb+9 10 semi om , 10 rezistenta la magie. Papuci 15 pumnal , 2k pv , 10 sabie , 10 2 maini. Am mai avut : Chakrame+9 medie 44 , chakrame +9 medie 36 10 critica , Casca de 41 , 10 semi om , 15 rezistenta la magie .. Cea mai mare critica : 29400 cu ambuscada. Pe Oficial : Pe cel de 42 numai joc , daca il vrea cineva.. are armat ( e mort , costa 100k iarba ) , M2 aura , M2 vartej .. dar sunt facute la 19 M-urile .. :) Pe cel de 35 : RIB+9( in sfarsit ), paguba medie 27 ( monstrii +3 si ciob :cry: ) Mortala +9 Coif de fier +7.. Abanosi +6 Bratara 500 pv.. Urmeaza sa cumpar papuci si colier 1000 pv ( deocamdata de astea as avea bani ) .. Trebuie sa cumpar 6 Medalii , ma apuc de mental .. Am un clopot cu 8 inteligenta de level 40 , l-am cumparat cu 10k :lol: , daca stiti cu cat se vinde .. aproximativ .. stiu ca valoreaza ceva:) |
Quote:
Cam ce am mai facut eu.... LVL 70 Otel+6 CU pietre +6 -2 Maini 6% papuci 1500 de lvl 54 A fost event ati facut ceva? eu am strans 71 de cufere |
Quote:
Si ce a iesit din ele ? Ceva monezi ? Pe corvus joc. La event.. mi-au picat 2 cufere .. ca nu stiam de el .. am intrat seara pe la 8 si mi-a fost cam scarba sa ma joc .. si am intrat pe privat.. Mi-a picat inelul lui lucy si 10 Chestii dalea sa nu iti ia XP cand mori :) |
Quote:
Glumesc ... 12 blesuri ...limbi multe ....critica.....inelu limbilor si am am inca vreo 15 .... |
Bravo Most_wanted . cate minute ai pe caracater ?
|
Vrea cineva un cont pe Metin2RO de lvl 30 cu multe arme si armuri +9 si 10 mil yang?
|
Nume : pikkoollo
Server : Corvu Regat :Jinno LVL: 30 Razboinic,mental Breasla : GOK sau cv de genul cn joaca pe corvus sa imi zica si mie plssss |
Quote:
|
15 euro doar pe paypal este contul
|
Am si eu o intrebare . De ce stergi posturi care au legatura cu topicul , si le pastrezi pe alea in care faci bisnita cu conturi ? E corect ?
|
Joaca cineva pe Virgo?:)
|
NEWWWWWS!!!!!
Level 45 ( Pe alt cont ..RoyJonesJr ) M1 Iures ( A esuat unul asta seara , mai am 2 ) M1 Aura (O sa incep sa cumpar .. ) Abanosi +9 Bratara de argint +9 Colier 1,5k pv Papuci 1,5k pv Coif de fier +7 Dragon +9 ( Protectie +3 , Graba +2 ) Scut rotund +7 RIB +9 PGM 27 ( acelasi ) .. Am dus 2 dinti de ork ( au esuat 4 unul dupa altul , mai am 22 :oops: ) Am inceput sa strang si blesteme ( 5 la numar ) Mai am 4,8kk .. ii bag in carti .. sper sa iasa ceva :D. P.S : Joc pe Corvus , breasla PhoenixOrder , pentru cunoscatori . |
Cum de ai strans bani de atatea iteme ?:|
|
Quote:
Nu stiu daca am specificat pe undeva de Itemele astea.... Lance Semi-Om + 6 , (war+4,Fatala+4, Reintaorcerii+4 )..Magnetica +8 , Vultur + 9 bonusat .....etc etc :) |
am inceput si eu acum 4-5 ore , defapt m-am reapucat , am level 20 ....
Tigru +5 (facut de mine) Guisame +7 (cumparat) Papuci de piele +3 Inel si colier +4 si mai am cam 11k PS: joc pe Pegasus , deobicei CH1 , Name : thechosen1 :lol: |
Vreau sa va intreb un lucru , asta din ce am inteles din ce am citit in topicul asta .... cum de ajungeti la level 30-40-50 intr-o saptamana :?: ... ori e un secret ori numai aveti viata personala :?: .... daca e un secret se poate sa mi-l spuneti si mie :?: Va rog :!:
Multumesc Anticipat :!::!::!: |
1. Ori ai iteme f bune si bati direct la monstrii mari .
2. Ori ai cont mai mare si poti sa faci 40 in 2 ore .. |
Level 46 , 83% ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am avut si eu un war
Server:Leonis Lvl:41 Cal armat parca aveam un fms sau o halebarda +7 Breasla:nu mai stiu:)) |
Level 51 , 50 % .. lv 15 la cal :twisted:
|
Imi spune si mie cineva cum pot sa imi fac cont pe thep0wermt2?
Mi-a spart contul de 33 pe corvus:(( Aveam asa: rib+5 cu pm 17 leu+6 cu pv 1500, grabei+3 si protectiei+3 coif+6 cizme din piele cu pv500 colier de jade parca cu pv 500 bratara din lemn cu pv 500 scut+6 undita+4 Aveam M1 la Corp |
Buna ! Joc si eu metin2 pe Draco regat albastru LVL 76 Warrior.
Iteme: Scut de 61 +9 partizan +6 ( war +4 , ninja +3 ) semi-om +3 otel +4 cu pietre +4 ( grabei , protectiei , eschivei ) otel +4 cu un ciob :( coif 21 +9 bratara,colier,papuci cu pv abanosi +9 Contul este de vanzare ( doar Constanta ) pentru detalii add ilhanutzu (yahoo) |
Ce am mai facut... lv 53 .. rib +9 pm 24 fatala + monstrii +3.. , o bratara de lacrima +5 cu 500 pv.. am intrat in PhoenixOrder ( e pe locul 8 pe corvus ) ... si cam atat.. M3 iures ( 1 citit ) M2 aura , lv 18 la cal ...8 blesteme duse
|
metin2 pe Draco regat albastru LVL 76 Warrior.
Iteme: Scut de 61 +9 partizan +4 semi-om +3 otel +4 cu pietre +4 ( grabei , protectiei , eschivei )coif 21 +9 bratara,colier,papuci cu pv abanosi +9 Contul este de vanzare ( doar Constanta ) pentru detalii add ilhanutzu (yahoo) :shock:250RON :shock: |
Level 54 .. Militar .. 11 blesteme duse.. mai am 4 :evil:
Dupa ce fac si misiunea cu suvenirele intru in v2 pt level .. |
eu....
LVL 75 ... partyzan +8 war 4 reintoarecerii 4 fatala 4 G1 atac spirit , 8 carti sa fac G la corp bratara lacrima cer +8 full bonus ( 1500 pv rezistenta magie 15 , vampiri 10 etc) Breasla NEMESIS locu 25si urca |
Quote:
Eu am 56 , 50% .. Militar.. inca 1 blestem si termin misiunea .. :-P |
Quote:
hai sa mai actualizez si eu : ninja lame : lvl 78 cutite dragon +9 war 4 ninja 4 reint 4 - ful bonus otel +8 graba 4 pitularii 4 prot 4 - ful bonus bratara lacrima cer+9 ful bonus colier ametist +9 ful bonus cercei abanosi +9 ful bonus vultur +9 ful bonus tigru +9 cercei de cristal + 9 koif+9 papuci +6 2 k pv ark otel al ciorii+7 cu pm pt crescut. cutite siameze +9 + pietre otravita +6 pietre +4 pm 25 gluga de otel cu 8 % otrava. hiu...cam atat, sper ca nu am omis nimic. |
Quote:
G4 spirit ba si esueaza pietrele spirit ceva de speriat...ca nu maia vem bani sa cumparam.... |
Ce mai fac metinistiii ?:lol:
Io am facut lv 61 in sfarsit .. Scut de 61+9 .. am 42 de mil sa cumpar un dga sau colier ceva misto :D.. De la cufere ( cam .. 40 am avut .. am fost v2 si nu prea mi-au picat.. aveam 58 sambata ) am luat 5 pergamente zeu dragon ( cu unul am facut aur +8 8) ) 4 bless ... o boaba zen ..si multe fulluri si critice care m-au ajutat super mult in v2.. :D. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning