![]() |
Re: Femeile la volan
Quote:
Daca sunt cu sotzu' in masina,si e problema cu o cucoana,nu il las p el sa zica nimik...k imediat sare la el femeia,k porc nesimtit,si alea alea....dar daca ii zice o femeie,poate ii trece prin cap k poate a gresit si ea...:shock: |
Azi mi-am ridicat si eu permisul:rolleyes2 Voi iesi in curand pe strazi, dar va asigur k nu fac parte din categoria cucoanelor care stau sa isi faca manichiura la semafor, sau carora le e frica s-o calce. Sper sa nu fac probleme in trafic:D Si daca am sa fac, vor fi din lipsa de experienta!
Pot sa spun ca visez de mica sa am permis si evident..masina! E viatza mea:D PS: nu suport barbatii care spun ca e buna femeia sa te aduca de la petreceri,dupa ce bei! Eu de ce nu as bea??:evil: :x EEEEeeeeeeee....dracie! :rolleyes2 |
asa asa, fii rea, nu te lasa si bea dublu cat el, k sa-l impresionezi :D
|
Quote:
|
Quote:
cu bautul .. si femeia conducand .. =)) mi se pare dumnezeiasca :D |
PS: nu suport barbatii care spun ca e buna femeia sa te aduca de la petreceri,dupa ce bei! Eu de ce nu as bea?? EEEEeeeeeeee....dracie!
Cool, dar nevasta-mea nu bea deloc.nici eu nu ma omor, dar e misti sa stii ca daca am chef pot s-o fac. Apropo,Clauditza , un incepator ca tine -cu lamuita in geam- mi-a spus ca daca in primele 6 luni de cand si-a luat permisul primeste orice amenda ptr. nerespectarea regulilor de circulatie , ii anuleaza permisul. Iti doresc s-o comiti , ne mai amani si tu crizele ce ni le vei produce.Sau condu pe centura 6 luni, sa ne scutesti de prezenta ta timida si precauta pe strazile capitalei. As propune adoptarea unei reguli ptr. examenul de permis la femei:la traseu , sa fie ptr. ele si proba de poligon si de traseu noaptea ,etc.Asa am fi siguri ca vor fi numai soferite bune , ci numai bune .Pacat ca nu se poate... |
A-ti uitat si de soferii de Maxi-Taxi care nu folosesc semnalizarea si opresc unde li se scoala...Cat despre femei la volan sunt ok atat timp cand nu merg cu 30km/h pe banda 2 si nici de`ale draq nu se dau pe 1. Oricum adevarul este ca 75% sunt praf cu condusul, dar nu uitati ca sunt si femei care conduc ditai tirul:). Cel mai tare e cand stai la semafor si langa tine este sexul frumos si te provoaca la o liniutza:D sa vedeti atunci senzatie!
|
frate...de ce ai mai multe benzi....ca sa depasesti da... daca tu preferi sa stai in curu ei n-ai decat! afla ca vei sta si in curu meu..si la mai multi pt ca fiecare merge in treaba lui... stiu ce spune legea..dar destule accidente s-au intamplat chiar cand unii au vrut sa schimbe banda pt ca in acel moment cel din spate a schimbat si el brusc...asa ca cine vrea depaseste cine nu ...tot inainte! :D
|
Quote:
So,nu strica daca omu' se mai gindeste si la asta din cind in cind!No offence! |
trix... n-am dc sa ma supar..stiu cum trebuie procedat.. stiu legea.. numai ca din comoditate ( stau sa semnalizez..stau sa ma uit in oglinda...) asa ca merg calm in treaba mea.. si cand ma uit in trafic cati sunt care stau in spate (claxon flash...degeaba.. ) ... asta e o noua metoda de a provoca pe cineva..il tii in spate mult si cand depaseste pe prima banda ii dai si tu , ala fiind deja nervos ii da si tot asa ori trece in fata ori ramane tot in spate :lol:
cand sunt singur(uneori) sau cu oameni mari fac cum trebuie ca sa nu primesc observatie,dar in rest cucu... ps: una e in oras...alta e pe autostrada unde nu voi merge niciodata pe banda de viteza pt ca e f obositor si in plus de asta daca ai fost pe SOARE ai observat cate portiuni sunt duse :lol: |
Crede-ma,cunosc si eu unele metode:D !Si pot sa-ti zic,din experienta k ala care se lasa depasit prin dreapta,nu prea are cu ce sa se laude,sau nu o merita!K unul, care are si masina sub c*r,dupa primul flash,ii da talpa.
Pe Soare,nu am fost.In schimb,cum intri in Ro,la Bors,ai o portiune lunga d 4 benzi,cu asfalt f bun,unde aproape zi d zi imi maninc nervii.K vin handicapatii astia din Italia,care chiar nu cunosc nici o regula,si ne pun viata in pericol.Sa nu mai vb de ceilalti,care cred k daca au iesit din Uniune,nu mai sunt obligati sa respecte nici o regula!!!:x Si,stii tu f bine,k imi plac si mie senzatiile mai deosebite...dar cind e vb d vieti omenesti,ma fortez ,si imi adun mintile,fara gluma....poate cele 14 ani sunt d vina,p care le-am petrecut deja p drumuri,sau sunt deja prea batrina,zi tu!:D :D :D |
Quote:
nush de ce am eu impresia ca nu as vrea sa te am in fatza ca si co-participant la trafic... |
stii aleks...daca esti respectat,dai respect ! nu stiu la tine in oras..la noi fiecare lupta pt ce..nu stiu ! asa k dc sa fii baiat bun ... nu zic sa fii rau..ci spun sa-ti vezi de treaba ..cine vrea pur si simplu nu te baga in seama! cred ca daca as sta in Buc as inebuni pe cuvant :D ! acum depinde si in ce stare ma aflu si cu cine ... in fine sunt f multi ca mine ! eu barem fac de-al dracu uneori..dar altii pur si simplu au in sange asta!
|
Hahaha TuningBoy aveti si multe strazi in Tulcea, stai tu pe banda 2 si fa`l pe ala din spate sa te depaseasca sau sa il ti mult in c*r pana dai de unu mai tampit. Nush daca a-ti vazut la tv cel mai stupid accident petrecut in ro, cand un sofer de tir a avut altercatie cu un sofer de microbuz, undeva s-au ajus a tras tiru in fata la microbuz si si`a luat un par in geam, si a bagat in viteza si l`a calcat pe ala cu microbuzu, mort pe loc! Preferi sa ajungi asa?
|
nu am de ce sa ajung asa pt ca nu stua in trafic sa ma bat si alte chestii.. daca unu ma supara pur si simpllu apelez la politie..stii ca e lege nu? si daca ma injura ii pot face rau..rau de tot ..asa ca ma abtin.. dupa cum ziceam merg in treaba mea! da ,asa e tulcea nu e un oras mare..e mic dar strazi sunt ..si daca te duc pe ele te ratacesti cu siguranta... avem 2 bulevarde decat( asa ar fi trebui sa se numeasca,nu stiu din ce motiv nu s-au mai numit)
hai sa revenim la topic k eu am zis ce am avut de zis.. sa zica si altcineva... sunt extrem de multi care fac asa,unii fac de-al dracu...altii nu-si dau seama... noi sa fim sanatosi ! ;) |
femeile la volan e titlul topicului...
stick to the topic now pls... |
Quote:
si daca cumva"doamne fereste " se aproba cand bei in club cine iti conduce masina pana acasa?...soferul personal nu-mi spune :rolleyes2 |
nu le am cu bautura :)
|
Quote:
|
Quote:
sa vdm...sa ma imbat intai ... si dupa iti spun parerea mea ... mere ? :D |
Femei la volan ??? hmmm .Nu`s bune mai ales daca au masini puternice .Am patzit vara asta ,yo cu masina si un tovars tot cu masina ( 2 dacii ) mergeam la iarba verde si in drum spre locul cu pricina e o portziune de drum drept si ne-am dat la masini sa vedem care pe care si o fata cu un bmw m3 a vrut sa ne arate ce soferitza e ea si sa bagat intre noi (yo eram in urma ca nu am experientza sa stau in fatza aluia ) si tipa a incercat sa il depaseasca si pe asta cu dacia din fatza mea si tipu sa luat dupa ea si a intrat vaca cu masina pe camp ca nu sa mai putut tzine la masina si pe langa ea era sa ma fac si yo pachet nororc ca eram la ceva distatz ca imi era frica sa-i dau blana la masina ! Nu a patzit nimeni minik numa ca tipa a spart bara la bmw .Deci parerea mea ca femeile nu sunt bune la volan ca li se urca hormoni repede la cap ( nu ma refer la toate soferitele , doar la unele) !
|
Quote:
|
Eu o am pe matusimea care conduce si stie,le are,nu a avut probleme pana acum,si nici nu-i doresc :)
A condus fel de fel de masini si se descurca femeia,ce pot sa spun,mie unu imi face placere cand merg cu ea :D O stiu si pe babydoll care le are cu soferia :D Stiu din experienta de pe 16.04....si a fost super calatoria :D MAI VREAU !!!! :lol: |
Quote:
|
Quote:
stii ca eu ma fac praf FOARTE rar ... si atunci cand ma fac praf sunt ocazii speciale ;) |
"MAI VREAU !!!! :lol:[/QUOTE]"
;) cu cea mai mare placere...numai ca trebuie sa zici ca nu stiu daca mai tin furia alba mult:rolleyes2 da uite facem asa daca nu apucam sa ne vedem pe la vreun eveniment pana ma hotarasc dau un tarrr si te fac o tura :-P bun asa? |
Quote:
SARUT MANA :D |
femeile la volan?nu sunt misogin deloc dar unele nu au nici o treba cu soferia.e adevarat k sunt si barbati la fel de varza.eu unu am o MARE problema cu femeile in trafic!in Braila sunt prea lente,prea fricoase si merg numai pe banda a2a iar in Bucuresti sunt tupeiste rau de tot si f inconstiente!1.acum ceva timp la facultate la Cibernetica,ASE vroiam sa-mi scot masina din parcarea super aglomerata.dadeam cu spatele+k era multa lume si in spatele meu una cu un 206 si masina plina de fitzoase se face k nu ma vede k dau cu spatele si parcheaza chiar in spatele meu blocand pur si simplu toata parcarea!cobor din masina si o rog frumos la care ea misca masina cativa centimentri mai in spate si imi striga:"baga-te ba boule k merge!hai ba fraiere!"crezand k nu o aud.la care eu cobor din masina si ii zic vreo cateva de masa si de tacsu si ma fac ca-i lovesc masina!vezi cum s-a speriat vaca si a inceput:"aaaa e masina lu mama,stai k o scot de acolo"si a plecat fata cu toate fitzele ei de sugativa.sunt salut de alde "pup in c*r un mos cu bani"si pline de figuri!
2.o blonda proasta era sa ma calce cu un touareg pe trecerea de pietoni eu avand verde si ea rosu. URASC FEMEIA LA VOLAN!si va mai intrebati si de ce va injura toata lumea in trafic! RESPECT PTR PUTINELE FEMEI CU BUN SIMT LA VOLAN SI CARE RESPECTA SI LA RANDUL LOR SUNT RESPECTATE IN TRAFIC! |
si daca aveai un aro cu bull barr si praguri iesite in exterior destul de mutl sa evzi ce beton erai in buc cum am avut eu ! :))) l-am agatat pe unu a vrut sa depaseasca prin stanga si pragu i-a intrat prin aripa stanga spate ..si-a smuls-o prostu singur :))) ce ma bucuram
am mai vazut in buc o faza cu unu cu un papuc si una cu o masina americana cu bot jos ascutit..ala din fata a pus frana si ea cu ruju oglinda ce draq facea ca era manjita pe fatza a intrat sub fundu la masina,capota fiind acordeon :))) |
Quote:
|
astea sunt faze f adevarate..am vazut cu ochii mei... faza era la un semafor..poate femeia a zis ca merge incet pana in fundu lu ala si are timp sa deschida ruju plm... si taicamiu a pus frana..ala din spate frana brusc si ea nu a mai apucat nik...
|
inseamna ca era o femeie foarteeeeeeee inconstienta:???:
|
ca multe altele..si barbatii sunt..dar femeile nush pur si simplu in masina unei femei numai porcarii gasesti:farduri,creioane,pere,mere,orbit,seminte.. toate impreuna..flori in spate.. ruj 5 bucari in fata ..ele fac prostii (accidente) din cauza la alte prostii ... pe cand baietii isi "masoara" puterile draq stie ce ... in fine ... sa stii ca ceea ec am insirat mai sus e o mica parte in ce pot gasi eu la o colega in masina: nu-i asa obraznick? :))))
|
o colega pericol pe sosele vrei sa spui , creca numa pe mama n-o gasesti in masina ei (un Mercedes A klasse modelul asta ultimul , nice car pt o fata) ... dar e pacata de masina...mi-e mila de ea:)
|
daaaaaaa ..oricum a mai ivnatat cat de cat..dar prima data sa iei curba in drift fara sa constientizezi si sa spui ca " ee eugen cauciucurile sunt de vina..." cand ea trage brusc de volan in curba periculoasa si lunga rau ... sau cand a intrat cu roata in santz... sau cand a luat toate gropile la rand mancand un mar si cotoru aruncandu-l in spate, jumate de banana era pe undeva,telu sub scaun dar nu stia de el astfel am mers sa-si opreasca abonamentul..etc etc etc pream ulte de zis..aa urme de adidas pe bord..o fi mers nebuna :))))
|
|
|
|
acum sunteti rautaciosi...kiar ieri era un prost sa intre in mine...mi a taiat calea...fara semnal fara nimik...si pot sa mai dau si alte ex...asa ca sa nu mai invinuiti femeile mereu...bineinteles ca sunt si unele antitalent rau de tot...dar sunt si multe care ar face de ras un barbat:lol:
|
si ce ai condus ieri ana ???
sciroccoul sau opelu' ??? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning