Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Discutii diverse dinainte de nasterea sectiunii( arhiva Mures:D) (https://forum.4tuning.ro/402-mures/19683-discutii-diverse-dinainte-nasterea-sectiunii-arhiva-mures.html)

vali-tgm 17-03-07 01:35

Re: Mures

l-am vazut cand il ducea acasa. pe roti l-o dus acasa. ne tractat. mergea da suna super urat :( pacat de ea masina. eu pasager skoda octavia combi.

driver 17-03-07 09:40

ce zici razvi merge dacia?=))

dinodish 17-03-07 09:44

mai ceva decat corrado-u :D da mie-mi placea mai mult ce era in dreapta soferului ... stii tu ;) pt arthur https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/35857-vand-toyota-celica-1993-motor-2000-a.html pt ca ii trebuia celica de 2000 neinmatriculata si inca un vr6 pt un tip cu care am vb. https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/33697-vand-golf-3-vr6-220-cp.html

vali-tgm 17-03-07 19:33

azi unde se intalneste lumea? ca vad ca ploua. deci nu cred ca o sa fie nimik azi. totusi ar fi bine sa mai faca lumea o miscare. :P. daca stiti ceva sa nu va fie rusine sa ziceti...

Eddye_Furia 19-03-07 10:14

ma...circula vorba ca si-o pleznit ieri (Duminica) Clau masinutza (corrado-ul).....adevarat,fals?

vali-tgm 19-03-07 16:26

nu stiu.... nu am auzit nimic de genu asta. plus ca nu am fost iesit duminica seara. poate ne spune chiar el sau apropiatii lui.

driver te-am vazut azi pe la eco.... hoinaresti prin oras n-ai treaba

clau_vr6 19-03-07 23:33

Da... din pacate asta s-a intamplat....un boshorog mi-a iesit de pe fosta Grivitza Rosie (Liviu Rebreanu in prezent) unde avea stop in fatza... eu venind dinspre Poli 2 spre Panov, nu mi-a acordat prioritate.... si a iesit un POOOCC de 2500 de euro reparatie... pe care o va suporta asigurarea dansului....cam atat .... din pacate e posibil sa nu mai ajung cu masinutza la Bucuresti de 4Tuning Days......:sad:

dinodish 20-03-07 14:01

trebuia sa suni lumea sa vina la batut una bucata boshorog neatent...naspa ce s-a intamplat,ce parte a masinii e bushita si cat de tare? aveai omologare pt ce ti s-o stricat p masina ? ca altfel din cate stiu nu ti le plateste daca nu apar omologate

vali-tgm 20-03-07 15:18

imi pare rau sa aud asa ceva, sa vadd ca o frumusete de masina a fost lovita. important e ca se face la loc.

clau_vr6 20-03-07 16:24

Se face ... va fi la fel cum a fost chiar cu unele imbunatatiri pt cei care cunosc mai indeaproape masina....las sa comentati dupa ce va fi gata....imi permit ca doar nu o mai fac pe cheltuiala mea si atunci de ce nu as profita?!....o sa fie si mai periculoasa cu ocazia asta .... si da se va schimba tot ce e custom pe ea... va suporta asigurarea..... si ca raspuns.....nu era asigurat nimik de pe ea ce am pus .... se rezolva asta la asigurare.... sa fie masina la forma initiala de dinaintea accidentului....so we have to wait a little...

vali-tgm 20-03-07 16:50

vroiam sa intreb despre motorizarea masinii tale. vr6 dupa cum se vede in numele tau. 2.8 sau 2.9 ? si ce alte modificari are masina la motor ? si cam cati cp are ?

Eddye_Furia 20-03-07 21:46

Quote:

Originally Posted by dinodish (Post 807967)
trebuia sa suni lumea sa vina la batut una bucata boshorog neatent...naspa ce s-a intamplat,ce parte a masinii e bushita si cat de tare? aveai omologare pt ce ti s-o stricat p masina ? ca altfel din cate stiu nu ti le plateste daca nu apar omologate

Nu trebe sa fi rau DinoDish......daca saracu e in varsta....nu mai are reflexe....asta e..... Bine ca s-a putut rezolva situatia....si inca a iesit bine daca zice Clau ca o sa o faca si mai mishto.

MS 87 PIJ 20-03-07 23:34

Normal si totusi ce rezolvi daca il pac pac pe boshorog ? chiar nimika numa iti faci pacate :)) Imi pare rau pt TIP :( da cum ziceai macar profiti cu ocazia aasta si mai pui ce se poate si ce se permite ;) are avarii doar minore sau si ceva serios ?

clau_vr6 21-03-07 17:42

avariile sunt minore...sunt lovite mai multe componente dar nu f tare.... capota aripa bara far semnalizator traversa pleoape grila radiator....cam astea.... dar se rezolva ....nu imi fac probleme.... singura parere de rau e ca, cade treaba cu Bucale pt mine....:sad.....era o dorintza de a ajunge cu munca mea acolo sa mi se aprecieze si in afara muresului .....dar asta e soarta ... mergem inainte si inghitzim in gol....si apropo daca cineva e interesat de masinutza mea... e de vanzare ....dar doar pt oamenii care cunosc fenomenul Corrado...

clau_vr6 21-03-07 17:59

si ca raspuns pt vali....motorizarea masinii mele din fabrica era 1,8L g60(compresor),l-am schimbat pt ca planurile mele pt masina depasesc un motor de 1,8 in 8 supape....motorul curent e vr6 2,8 12 supape luat de pe un passat....merge f tare motoru de asta te asigur....am vrut 2,9 dar nu am gasit... ca motoarele de 2,9 sunt exclusiv pt Corrado.... si pe langa cei 100 cc,are o chiuloasa cu 24 de supape.... deci de acolo si puterea mai mare cu vreo 10 15 cai de la 2,8 la 2,9, dar blocul motor si pistoanele sunt la fel la ambele, ce mai am pe motor ma duce undeva la 200 de cai, filtru de aer, evacuare de inox,pompa de benzina de 6 bari (marit debitu de benzina), umblat in debitmetru de aer,bujii NGK IRIDIUM (suporta NOS), fise de silicon EIP tuning, mai groase ce produc o scanteie mai buna....kit de furtune de motor SAMCO SPORT, si avans mai mare la motor....care toate adunate imi dau poate putin peste 200 de cai....dar planurile de viitor pt motor ma duc f f f departe.....rabdare si rezultate :twisted:

vali-tgm 21-03-07 18:14

si atunci daca planurile is mari in continuare dc vrei sa il dai ? de mers stiu ca merge ca am vazut vineri cum ai bagat. 200+ cp ii destul de mult .... cate kg are masina ? ca sare f bine. si stiu ca tine de kilogramele masini f mult.

dinodish 21-03-07 18:14

cum sa fie de vanzare ? ai spus ca asta o sa o tii pt totdeauna. un pret aproximativ care ar fi ? desi eu zic sa o tii bine ca dupaia o sa iti para rau si noaptea o sa plangi in somn dupa ea :-) Eu l-as fi batut pe bosho pt chestia cu bucurestiu,nu rezolvai nimic,da pe moment te simteai mai bine :lol: lasa ca ai iesit bine daca iti plateste asigurarea tot si daca poti sa mai scoti si ceva pe langa,daunele nu is mari ... bine ca nu o ajuns la motor. Poti circula cu ea ? sau ... circuli cu ea asa ? weekendu asta care o sa fie treaba in caz de vreme buna ?

boti 21-03-07 18:49

Salut baieti ! In sfarsit v-am gasit. Deja de mult astept apara un "tread" si cu orasul nostru. Stiu ca a aparut deja de mult, dar eu doar acum am dat de el. Desii fiecare zi stau pe net si mai ales pe "4tuning". Am si eu o masinuta, cu care incerc si eu sa-mi fac de cap. Nu e ceva excelent, dar e a mea si e platita :). E un Opel astra G caravan. Nu e mare lucru, dar imi stisface pofta de a conduce. Mai astept sa vad ce sa intampla cu legea "primei inmatriculari", iar daca va fi stearsa, eu voi fi primul care se duce in Germania dupa un M3 ;) . Dar pana atunci trebuie sa ma multumesc si cu un motor de 1,6 :( . In orice caz, ma bucur ca v-am cunoscut si sper sa colaboram cu bine si in viitor.
Vreau sa va intreb, daca stie careva o firma, aici in Mures, care sa fabrice bara fata-spate, praguri, cat de cat acceptabile? Merci.

dinodish 21-03-07 20:31

vorbeste cu clau si/sau karoly,iti aduc ei tot ce vrei pt masina in materie de tuning;)

MS 87 PIJ 21-03-07 21:39

Deci Calu la caii tai KG le alea is ff putine !!Asta e bine sa ai masina cu kg putine si cai cat inape ! :)) Eu cred ca masina ta claule la 200+ cp poate face una de 230-50 cp ! zic eu

MS 87 PIJ 21-03-07 21:45

Bine in cazu accela daca are mai multe kilograme .Pt ca si 10 cp si 100 de kilograme conteaza la o liniutza !

MS 87 PIJ 21-03-07 21:51

:sad: :sad: :sad: Nici eu nu cred ca ajung la Bucale si eram pregatit cu trupa de mers la BUCALE!!!! :::::((((((( JUR ca asa rau imi pare de numa !!!!!
Da e bine ca o sa fie S.I.A.B :D:D

Eddye_Furia 22-03-07 10:03

Quote:

Originally Posted by MS 87 PIJ (Post 810895)
Deci Calu la caii tai KG le alea is ff putine !!Asta e bine sa ai masina cu kg putine si cai cat inape ! :)) Eu cred ca masina ta claule la 200+ cp poate face una de 230-50 cp ! zic eu

CALU =)))))))))))))) hahahahahhahah.......... Ui` ma,vine calu cu corrado-ul :)))

clau_vr6 22-03-07 15:57

Corrado din fabrica are in jur de o tona....deci chiar daca pare el micutz... are ceva greutate....in schimb am mai castigat la jante schimbandu-le si punand mai usoare...scaune sport la care am castigat vreo 30 de kg.....si o-r mai fi.... luand raportu cai/kg la masina ar veni cam 1 hp/5 kg, in viitor vor fi probabil 2,5-3 hp/5kg care, daca calculati o sa ajungeti la un rezultat bunicel dupa parerea mea..... masina e de vanzare doar daca vine cineva si sare cu banu ... nu se ia la targuiala cu mine....are un pretz fix ... si e comunicabil doar celor ce ar fi interesati concret de masina....e o masina adevarata din multe puncte de vedere....deci in mare isi merita banii.... daca nu vine nimeni cu nici o oferta eu nu o sa public un anuntz cu masina pe net... ca nu e necesar sa o vand.... mai ales daca o sa ajung cat de curand sa ma bag mai adanc sa modific motoru....atunci nu cred ca va mai fi de vanzare..... dar pana atunci nu se stie.......

clau_vr6 22-03-07 15:58

eu o sa ajung la Bucuresti dar nu o sa mai merg cu Corrado, asta e durerea cea mai mare.... din pacate tre sa mergem mai departe si sa mai asteptam alte concursuri ... cel mai rau e ca acesta e cel mai mare din tzara.....

clau_vr6 22-03-07 16:06

Salut boti.... eu si un prieten de-al meu aducem tot ce vrei la masina....tot ce tzine de exterior .... de interior .... de MOTOR....orice orice iti trece tie prin cap.....si la preturi bune.... kitul exterior e cel mai usor de procurat....daca vrei ceva adevarat si de pe catalog de costa mai mult....daca vrei ceva mai ieftin se poate face si asa ceva .... trebuie doar sa te gandesti ce vrei....aici ai 2 nr de tel. cand esti hotarat ce vrei sa pui pe masina....0745199860 / 0744517790

boti 22-03-07 17:59

Multumesc de ajutor si de sfaturi. Ma intereseaza o masca fata fara emblema si o pereche de hood-lift. AM nevoie de mult mai mult, da din pacate si eu sunt un salarift cu posibilitati materiale limitate.
Am auzit ca si la Cluj este ceva expozitie. Merita sa merg pana acolo. La Bucuresti, cred ca ma duc si eu.

Eddye_Furia 22-03-07 18:49

Da , este tuning show ceva la CJ de ieri a inceput...pana duminica tzine , eu sambata ma duc.

Dutzu 307 22-03-07 23:09

Expozitia a inceput de miercuri si tine pana duminica. Grabeste-te daca vrei sa mai prinzi ceva.

Dutzu 307 22-03-07 23:14

Nu mai vine nimeni la cluj la expozitie?

MS 87 PIJ 22-03-07 23:48

Daca mergeti mai multi la CJ ziceti poate ma bag si eu! depinde cand mergeti

Dutzu 307 23-03-07 12:20

Am citit pe forum ca sa punem poze cu masina(driver)iata:
http://pics-64.hi5.com/userpics/564/...938564.img.jpg

vali-tgm 23-03-07 12:51

toti stim furia albastra :D. urata vremea asta... ceva miscare pe seara ?

dinodish 23-03-07 13:25

am vazut azi TIP-u in centru ... fara spoiler fata ... n-am apucat sa vad mare lucru din ea ca eram in masina ...

Eddye_Furia 23-03-07 13:56

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 813639)
toti stim furia albastra :D. urata vremea asta... ceva miscare pe seara ?

asa ceva sa nu mai zici niciodata FURIA ALBASTRA...........pt ca eu am avut`o si ii valoare sentimentala :))

Eddye_Furia 23-03-07 14:24

3 Attachment(s)
apropo de Furia Albastra.......... uite ce "frumoasa" era..... la inceputul carierei cand am cumparat-o (poza1) dupa care a avut cateva "aventuri" (poza2)....si cateva accidente minore incercand unele "manevre" (poza 3).......si in final....un "mic" ghinion de am ramas fara frane........consecintzele.....(poza4).Cam asta a fost FURIA Albastra.......cunoscatorii stiu despre ce e vb:))

Dutzu 307 23-03-07 14:59

azi la 9 nu? Sper ca vine lumea!

vali-tgm 23-03-07 15:06

eddye. esti celebru cu furia ta. am auzit povestea ca ai ramas fara frane ai lovit-o si cand te-ai dat jos ai zis ca furia meaaaa. dar inima ii mai traieste ? ;)

Dutzu dar daca nu se merge chiar la 9 ? dupaia unde va gasim ? la platou ? si la 9 unde ? tot la mbo city ?

Dutzu 307 23-03-07 15:34

sau polivalenta si da la city

dinodish 23-03-07 16:52

ii foarte celebra furia albastra,acuma ii legenda defapt.toti stiu cum se cutremura pamantu si ursu de la platou cand se vedea furia urcand :-) adevarata furie albastra ii a lu eddye ...sau ma rog era. acuma e furia visinie ? sau ce culoare e cielou` my dear edmond ?

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning