![]() |
Re: AUDI A4 B5 TUNING IN PROGRES
Daca nu esti multumit de rigiditatea suspensiilor , da jos amortizoarele si du-le la incarcat, sa ti le faca mai tari .
E un nene (Dl. Codescu) in Comuna Rosu care face asa si multa lume a mers si merge la el. Daca asta nu crezi ca e o solutie, atunci ia-ti un alt set de coilovers, ceva mai profi , cu reglaj pe inaltime si duritate . |
Quote:
ms mult |
se mai fac progrese la masina??...o stire ceva? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
ar fi trebuit sa va mai tin la curent dar am crezut ca masina va fi gata cand am stabilit si totu era ok.
tin sa va anunt cu durere in suflet ca din cauza unui om de nimik,care nu se tine de treaba si de cuvand, in persoana lui MADALIN zis si KINDERU topic KRL FIBERGLASS masina e intr-un stadiu incipient dupa multe luni de asteptare si de nervi mancati :sad: vreau sa va avertizez k nu sunt primul care o pateste cu nenea MADALIN care e un fals si un mincinos care nu face nimik da bani stie sa ii ia, pozele vorbesc de la sine.in fine nu mai zic nimik sunt ku nervii la pamant si vb nu mai au nici un sens:sad: Attachment 1878118 Attachment 1878119 Attachment 1878120 Attachment 1878121 Attachment 1878122 |
Imi pare rau sa aud asta, dar dupa cum am mai zis mai simplu era sa iei kitul de pe ebay. Eventualele modificari/finisari puteai sa le faci lejer in Bucuresti unde sunt destule ateliere care fac astfel de modificari.
Bafta cu masina si tine-ne la curent. |
deaia nu suport eu mesterii. bafta, kitul e super, cel putin bara fata. spatele nu prea e pe gustul meu.
|
Quote:
subscriu toate cele spuse mai sus:twisted: PS: domnu madalin,daca nu iese rasina dupa farurile mele sa-ti dau adresa sa stii unde sa trimiti o pereche:* |
sunt foarte multe persoane neserioase... imi pare rau pentru tine,tot ce iti pot spune e sa ai grija pe viitor !
si eu mi-am modificat a4b5 meu insa am facut-o acasa , singurel,fara ajutor de la nimeni,si fara bani da-ti la meseriasi ! poate o sa imi prezint si eu masina aici sa vezi despre ce e vorba ! numa bine! |
Quote:
pai pune si u niste poze sa vedem ce ai iesit:D poate fur niste idei:D |
Quote:
ai si u dreptate dar eu am gandit altfel problema.mi-a fost frica sa nu comand kitu si sa nu se potriveasca dupa aia.asa am zis ca dak omu e aici si il face de la 0 pot sa mai fac modifica ri si din mers sau dak nu-mi place ceva sa renunt da pana la urma tot o teapa a fost:evil: asta e o lu-am de la capat. daca stii pe cineva prin buc care ar putea sa ma ajute ar fii recunoscator |
Nu are cum sa nu se potriveasca kitul pe care il poti lua de pe net.. chiar daca nu se potriveste la fix se pot face ajustari, dar sa-l faca cineva de la zero.. uite si tu ce patesti:???:
Dar vorba aia: "Fiecare cu <pi.s.da> ma-sii" ;) |
7 Attachment(s)
nu mi-am prezentat masina aici , o am pe audiclub postata cu toate modificarile facute,insa la cererea ta pun vreo cateva poze !
in viitor poate o sa imi fac si eu un topic aici ... numa bine |
Quote:
felicitari.masina arata super.bv tie.tine-o tot asa.vrei sa-i mai faci ceva? |
Quote:
ehe ...am multe in plan .. vreau sa-i pun computer de bord,schimb jantele,piele, banci incalzite , senzori de parcare,consolo 2Din de facelift...etc....am o groaza de lucruri de facut ... totul depinde de bani si de timpul meu .... dar in special de bani, ca timp imi fac :lol::lol::lol::lol::lol: |
Ceea ce ai scris pe pagina anterioara despre Kinderul pentru mine este un deja vu...
|
5 Attachment(s)
dupa cum o sa se vada sin poze m-am apucat sa reabilitez masina dupa ce au stricat-o altii cu pretextul 'tuning'.trebuie sa o aduc la o forma acceptabila ptr a termina proiectul
pute-ti invata cum sta treaba cu tuningul in fibra de sticla ptr ca este fff usor dupa cum se observa.dai bine cu scoth dupa aia putina spuma ,putina fibra si o lasi asa ca nu mai ai ce sa-i faci.eventual mai umplii putin cu mult kit si gata.este foarte simplu.reteta de succes de la campina de la maestru madalin o stiu. Attachment 1973452 Attachment 1973453 Attachment 1973454 Attachment 1973455 Attachment 1973456 |
arata bine .. spor la munca
|
Norocul tau este ca nu stie sa lucreze si poti da jos asa zisul tuning. Sfatul meu este sa dai jos tot ce este "fibra" de pe caroserie, inclusiv clantele, capota, cam tot ce este "turnat" pe tabla fiindca n-o sa-ti tina. Pacat de timpul si banii investiti...
|
pt. DANY SXX sa zici ca body kitu l-ai facut tu sau l-ai montat tu ca nu ai fost destulde explicit....scuze de off topic
|
7 Attachment(s)
dupa multa munca zic eu ca i-am dat o fata mai umana.oricum mai e o gramada de munca la ea dar macar nu mai e in 15 culori
Attachment 1987357 Attachment 1987358 Attachment 1987359 Attachment 1987360 Attachment 1987361 Attachment 1987362 Attachment 1987363 |
Quote:
Vezi ce se intampla cand nu asculti si de altii?cel mai simplu era sa comanzi kitul,sau daca nu o ducea la niste baieti in bucale,ca sunt destule ateliere pe la voi.Acuma poate te-ai invatat minte si nu o sa mai aceeasi naivitatea,ca lumea e rea ,profita ori de cate ori are ocazia. Mult succes |
pacat de banii cheltuiti. Mai bine dadea 500 de euro luai kitul si daca nu se nimerea faceai ajustari si era altceva:sad:
http://cgi.ebay.de/AUDI-A4-B5-BODYKI...ht_2771wt_1139 |
Quote:
kelevradodo : baga tare.... presimt ca va iesi ceva fain ! |
masina urmeaza sa intre la o cura de infrumusetare,datorita unei surori care a fost achizitionata doar pentru asa ceva:D
|
ms ms k dai din kasa :))
asa e a primit o surioara ceva mai nervoasa :twisted: o sa revin cu poze |
5 Attachment(s)
update .mai e mult de lucru dar a inceput sa prinda forma :)
Attachment 2434747 Attachment 2434748 Attachment 2434749 Attachment 2434750 Attachment 2434751 |
frumoasa masina...felicitari:shock:
|
3 Attachment(s)
mai multe poze. app jantele au intrat la vanzare urgent:
jante denso 17", 9J fata spate+cauciucuri 500e |
A iesit fain. kitul e cel de pe ebay, sau e facut de voi?
|
e adus din germania
|
Imi zici si mie cum ai vopsit stopurile te rog?
|
ce fel de boxe ai pus in usile din fata?
ai idee unde gasesc fete de usi sau un meserias care sa imi adapteze fata de usa sa le pot monta pe astea JBL GTO-608c de 16.5" ? ms cristi |
Salut ,a iesit super,vazusem si eu kitu tuning pe net dar nu credeam sa arete si in realitate asa bine..... pe net se poate modifica in photoshop.....sper sa te tina ca la drumurile care le avem ar fi pacat sa il rupi.
|
masina a intrat la vanzare
pret 4000 euro |
la asa pret,se da ca painea calda,upppp!
|
Quote:
Oricum, frumoasa masina, ceva mai special. |
cu 500e e unu stock din acelasi an fara vopsea perlata,jante 9j, suspensie etc...numai investitia a ajuns la pretu de vanzare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning