![]() |
Re: E30 - M3 x2
man , ori ai castigat , ori ai platit :) ?
|
Quote:
impresionant ce faci din masina asta....bafta sa ai sa fie ceva unicat la noi... |
Quote:
|
Imi poti da si mie link-ul de unde ai luat bieletele ? Banuiesc ca de pe ebay! Multumesc.
|
de pe ebay le-am luat. am cumparat o parte din piese de pe ebay. daca ai rabdare chiar gasesti multe lucruri.
pachetul a fost complet bare stabilizatoare + bielete oem. toate noi. nu stiu ce link sa iti dau. licitatia s-a terminat si nu mai e valabil produsu pe ebay. |
Quote:
Pune si tu poze cu ele. |
1 Attachment(s)
de pe motor s-a dat jos tot ce s-a putut. mai este blocul, chiuloasa si baia.
maine o sa il spal si sa comand niste furtune si garnituri pe la care pierdea ulei. |
2 Attachment(s)
asa arata motorul inainte de a fi reasamblat
si o parte din garniturile pentru M5 in stanga iar in dreapta garniturile pentru distributie la cel rosu. |
Daca tot ai dat jos de pe el aproape tot dc nu desfaci motorul sa vezi ce gasesti inauntru?
|
ce am desfacut eu e joaca. cu toate ca pare multa munca si ca mai e putin si e aproape tot desfacut, de aici incepe distractia.
doar capacele chiulaselor si baile de ulei vor mai fi date jos. asa ca o sa vad si cuzinetii. se mai reconditioneaza vanosurile si cam atat. |
Felicitari Andu!!!!
Sincer, de mult asteptam sa vad pe cineva cum arata o re-asamblare de E30...dar tu ai facut de M3 E30 , ceea ce este destul de greu !!!! Succes in continuare si sa sper sa il termini pe ala negru ca sa mai mergem odata cu el pe plaja, ca atunci cand aveai numere rosii!!!! bafta si sa te ajute D-zeu sa termini proiectele cu bine si fara probleme! |
felicitarile mele pt toata munca depusa,banii depusi si pt pasiunea ta
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa arata franele pe fata.
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
M3 X 2
|
Quote:
Buna treaba Andu! |
erai in grupul ala de E30 ? azi a primit un polish cel rosu si cred ca nu mai iese pe anul asta. imi concentrez atentia spre celalalt M. acolo e mult de munca
|
Dap...cel cu hanorac camo :) eram camuflat prin multime :)...asa la o tzak pak :)
|
in ce hal arata cel rosu
felicitarile mele pentru ambele masini! |
Quote:
Puteai sa fii si tu putin mai diplomat si sa zici "stil" :D |
l-am vazut si eu vineri seara in Victoriei si am ramas masca cat de bine arata felicitari si bafta cu proiectul
|
Prea frumoase cele 2 poze!
|
Nu il mai vinzi pe cel rosu?
|
daca ofera cineva 27000 euro cash masina se vinde. asta pentru ca am in cap alt proiect de M3 E30 si e pacat de masina, ca arata extrem de bine sa o dezmembrez. daca nu ramane la mine.
|
E de apreciat faptul ca nu iei in considerare sa o dezmembrezi! Bravo, chiar e o piesa pe care multi si-ar dori-o! ;)
|
Ando dezmembreaz-o nu mai sta ca oricum nu iti da nimeni banii , mai degraba isi cumpara romanii un \tramvai sau troleibuz de Q7 sau X5 sa fie in ton cu moda si Lautarii ,asa ca dai bataie :" Glumeam , esti un T....t daca o vinzi iti dau cu cheia pe aia neagra, ai inteles Proictor?
Crezi ca mai gasesti unu la fel in mintile lui , stii doar cat ti-ai dorit-o si cu greu ai intrat in posesia ei.................. |
1 Attachment(s)
Treaba voastra, insa nu aveti gusturi deloc..!;)
|
Pentru "carat frigidere" poti cumpara un logan pick-up si sa il faci mai frumusel, nu sa distrugi o astfel de masina zic eu :-P
Tind totusi sa cred ca erai ironic :-) |
Care mai este stadiul?
Multa bafta cu ei, sa-i stapanesti sanatos. |
stadiul este cam acelasi. doar am modificat putea spate sa pot regla unghiurile.
pentru mine exista in momentul asta cateva lucruri cu prioritate in fata masinii, asa ca la urs mai fac cate ceva cand imi mai ramane timp. |
2 Attachment(s)
au plecat jantele pentru cel negru din america.
BBS LM 9x18 et 19 si 11x18 et 19. doua poze.... |
f frumoase.pe cat sunt?
|
mai chior de fel.sorry
|
preferatele mele , felicitari !
|
Impecabile.:-)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva poze de azi dimineata... putin dupa ora 00:00. si un preview cu jantele care au ajuns azi
|
M-da ce sa zic vad ca esti pus pe treba, ai grija cu eteuri-le , sper sa nu atinga spatele , iar daca se va intampla , clar trebuie mers la tinichigiu ,trebuie marite contra aripile pe spate (grija mare ca pe spate ai alimentarea cu carburant si daca maresti contra aripile trebuie modificat si gatul care intra in rezervor), in rest faci pasi mici dar siguri, sper sa il termini pana la vara .
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning