![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Nimeni nu-mai are proiecte noi...nimika :?:
|
Andre3y...
ultimele poze cu proiecte noi...au fost puse acum 2-3zile... ce naiba...crezi ca vin pe banda rulanta? |
1 Attachment(s)
salut ;) am multe pentru voi dar chiar zilnic nu va arat :):):)
uite un monstru pe care l-am dezmembrat la oase :):) adica ct de psibil si accesibil trebuia pentru analizarea multimediei instalate in america ;) din pacate nu l-am pozat in toiul munci doar seara cand am terminat treaba...dar a stat o zi intreaga dezmembrat si toata lumea se uita mirata ca atarnau teancuri de cabluri din el pe jos si juma din cosola de bord era dezmembrata :) |
stiut-ai sa le pui inapoi?
:) sau ai ramas cu ceva manunchiuri de fire in plus:):):) |
io tot spun ca kopasz nu-i fraier,shi credetzi-ma ca-s mandru sa am un prieten ca el!
|
Quote:
va urez bafta si cat mai multa tendintza spre muzica buna in masina voastra ;) |
Bosu .. imi faci si mie inovatia astazi ? :)
|
Quote:
|
http://www.carstyling.hu/user_galeri...ep=20&start=40
am gasit inca cate ceva despre masinile din acest show ;) deci premierea sound locu 1 M'N'C' =147 DB participant din oradea reprezentanta M'N'C' pe ROMANIA sound locu 3 veres dan alias ric ROMANIA SHOW&SHINE BEST CAR TOP 10 CARSTYLING MULTIMEDIA & HIFI EU SANDU VANCE CU POLO LGY ;) 3 ROMANI CU 4 CUPE PTR WSR SI ROMANIA ;) |
Quote:
|
o scos bine :)
|
mai mai!!!!vad ca tre sa inovez ceva ca ati lasat-o moale :):):) pe langa ca aveti poze cat china mai vreti ? o sa aveti de maine iara ;)
|
cu ce a scos RIC atata?
|
orice a fost felicitari ca ne-ati reprezentat cu mandrie
|
Felicitari amandurora...
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
noah bine....un proiect realizat acu 3 ani ...a fost vanduta masina si in final s-au inteles si la muzica si trebuia reinstalata...in totalitate montaju e cel vechi nici un traseu nu am mai reinoit deoarece clientu era si f grabit si el asa a fost multumit ;)am vrut sa ma corectez la cablaje dar daca omu a insistat la cum a fost si el nu isi arata nimanui instalatia eu tot o fac ;) pentru trecut si asta e un proiect care suna f f misto pentru investitia facuta ;)
|
Ce bine e sa ai si un break, iti poti pune o muzica faina in portabagaj, si iti mai ramana spatiu suficient pt niste bagaje.
|
Quote:
|
mai mai!! am ceva noutati misto doar dupa ziua de luni va prezint ce facui saptamana asta ;)iarasi multimedia e in toi ;)
|
Sari cu poznele nenea :D sa vedem ce ti-a mai copt mintea... oricum avem incredere ca`i ceva miez :D
|
...hopa interesant...ne-ai facut curiosi!!!!;) dar cu golfu' tau ce se aude???;)
|
Quote:
|
Inteleg....spor la lucru in cont!!!;)
|
trebuie sa faci presiuni asupra omului ca altfel nu se va naste in curand!:)
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
bagi la multimedia in monovolume de numa...tine-o tot asa
sa nu mai zica romanii ca nu au scule in masini... pun pariu ca posesorii se duc la mare, cu familia in masina ;)) |
Quote:
lumea sa ma scuze ca nu fac poze masinilor din exterior fiind masini de familie si sa nu dau ponturi unor curiosi care pot face paguba in munca mea si produsul omului ;) mai pe scurt sa nu ramana omu fara dvd:) ca e jale si sunt cam costisitoare asemenea jucarii ;) |
mi se pare foarte corect...;)
poze strict cu...obiectul...;) |
7 Attachment(s)
hai sa va mai arat cate ceva ...as dori daca cat mai multi ati pune poze cu proiecte...aici e un topic cu mici mari prezentari ;) hai baieti oricare puneti si voi ceva sa fie full de poze sa nu fie plictisitor acest topic :( hai sa aratam aici nu sa vorbim ;) nu se critica nimic ci din contra daca puitem mai dam un sfat...nici ale mele nu sunt proiecte cine stie ce doar ca sunt :):):)
hai sa va mai arat inca o multimedia !!;) |
7 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
urmatoru proiect cred ca va fi golfu in prezentare....mai am f f f multe sa va arat doar ca nu am timp sa le pun pe net ....dar cat pot incerc ;) |
Polo-ul si GTI-ul sunt superi tari, dar de ce nu incerci niste faruri cu geam clar si niste stopuri cu LED-uri? In afara de astea masinile-s desavarsite.
Abia astept la toamna sa bag si io un LED, ca pe fata am angel eyes din fabrica :lol: 8) Vad ca ti-ai facut mana cu Volkswagen si Audi, voi in Ardeal nu prea aveti la inima masinile frantuzesti :cry: . @Ovi, cu ce misti energy-urile alea? tot LRX? Daca as fi avut fetele de usi negre, as fi pus si io crossover-ele pe usi :cry: . |
Quote:
daca iti spun ca am in podul magazinului angel eyes fumurii si nu mi se potrivesc !!!!!!!!!pfoai ce nervi am mancat.....dar infine am trecut peste alea...deocamdata nu mai imi bag bani in masini chiar mai raresc din instalatiile curente...imi stii golful rosu?e a 3 a masina a mea?am alte planuri si greu dar incet vor fi realizate ;)si doar asa daca mai las din nebuniile mele ..placeri personale:) |
Quote:
se fura usor totusi aceste unit-uri din masina :?: .ca pe romani nu-i intrece nimeni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ne intalnim peste o saptamana!!!!!:):):):):) merg sa ma recreez oleaca.....in larga italie :):):)bafta lume;)si sa fiti cuminti!!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning