![]() |
Re: NISSAN 200SX-S13-by Tony
Arata super masina acum baga si un filmulet:D
|
3 Attachment(s)
Din pacate masina inca nu e pregetita in asa fel sa pot sa pun si niste filmulete,mai astept o gramad[CENTER]a de piese,o parte au ajuns altele sant pe drum ...dar sper a saptamana viitoare incepem sa montam pe masina bunatatile.Attachment 1702358
Attachment 1702359 Attachment 1702360 Sa nu ziceti ca bat campii!!!!!!!! |
Si iata ca a venit ziua mult asteptata
masinuta este din nou in servis pentru a i se monta mai multe bunatati. Daca totul e OK maine seara facem proba. Si o sa apara si filmarile. |
4 Attachment(s)
Si cum in Romania nimic nu iese cum trebe ,
mai dureaza un pic.......[ATTACH][ATTACH]Attachment 1725632[/ATTACH][/ATTACH] Asa ca piana ajung si ultimele piese din Anglia ,luam o mica pauza!!!!!!Attachment 1725633 |
SANT FERICIT!!!!!!!!!!!!!!!
"VRAJITORU"(TARNAFES) a terminat aseara setarea la masina. Nu imi vine inca sa cred ce a reusit sa scoata din SR,la 0.7 bar sa rupa aderenta in treapta 1,in treapta 2 si in treapta 3 incepand de la 4000 rpm. Dupa doua ture a rupt o planetara,pe care am schimbato imediat. SANT FOARTE MULTUMIT ACUMA DE EA. Vor urma si filmarile. |
Foarte tare, asteptam continuare ;) Bafta!
|
Felicitari pentru timp si munca depusa acum sa o vedem dealatu:>
|
bv mna felicitari pt masina...sper ca am ajutat si eu un pik la ea ;P multa bafta si daca mai ai nev de ceva ....
|
Tony, frana de mana e de la D2, right? Poti sa'mi lasi un PM cu pretul ei si furnizorul?
Ms frumos si mult spor cu masina! Ne salutam in CND |
Quote:
Multumesc pt urai si promit ca in curand voi posta si niste filmulete. |
Felicitari, e clar ca ai luat treaba in serios :) Voi citi cu placere thread-ul tau.
Multa bafta, Octav |
+1, si la mine e bifat pe lista de citit :D o intrebare, poti sa imi spui cat te-a dus kitul de drift ? bara fata/bara spate/eleron ? aici sau pe P.M. dupa cum preferi .. si praguri sa inteleg ca nu ai mai luat ?
|
Quote:
prietenul Roby are pus anunt pe bazar cu piesele pe care le produce,omul este super OK doar ca ,"trebe insistat" sa nu dureze mult,fiind foarte ocupat,eu am luat toate piesele din kit,bara fata ,bara spate praguri,eleron ,capota. Eu in prima faza am vrut ca mecanic sa fie OK,sa termin tot ce am de modificat si dupa aia sa ma apuc de vopsit si montat praguri si capota. Urmeaza si filmulete zilele astea. https://www.youtube.com/watch?v=_s9fuUG0BrY |
Arata promitator :) O intrebare, ce suporti motor/cutie ai ? Am vazut ca ai engine dampner deci presupun ca nu sunt solizi ?
|
|
Frumos pentru o prima prestatie:D FELICITARI
|
Suna bine :)
Multa bafta, Octav |
Niste pistoane foarjate de GTI-R nu te intereseaza ?:D
|
Bravo Tony !!! Ne mandrim si noi in Bistrita cu ceva in sfarsit...Multa Bafta si cat mai mult ''dea latu' '':)
|
1 Attachment(s)
Ceva mai mai de actualitateAttachment 1899595
|
prinde forme...:) frumos si bafta
|
Quote:
|
Bafta cu proiectu ... ne vdm la Iasi?
|
Fac tot posibilul sa ajung la Iasi.
|
Noutati,noutati ???
|
NIMIC!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
MA, parca.....parca................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ......................ma nu tot nimiccccc.
|
Quote:
Bafta in continuare. |
EEEEE nu tot nimic,dar poate dupa.............................................. .................................................. .................................................. ..............:arrow:
|
UN VIS DEVENIT REALITATE
|
1 Attachment(s)
|
Sexy red :)
|
he he he!!!! inca un liniutar:lol::lol: cum fu?
|
Credeam ca vei fii acolo.
Distractie la maxim,ca de fiecare data. |
Au facut ceva treaba S13-urile pe acolo ?
|
2 Attachment(s)
|
Vi la bucuresti?
|
din pacate nu,mai am nevoie de niste piese
|
Multa bafta cu proiectul. Pana acum ai facut ceva maret, sper sa nu renunti. :D