![]() |
Re: Espero - BZ-06-BVN
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoasa....nervoasa..keep it going:P
|
multam
doar ce mi am pus jantele si a venit iar zapada :blink: daca stiam le lasam albe sa ma camuflez 8) |
Ba, frumoasa sobolanca ta. Locul ala il stiu la perfectie, doar am stat si eu acolo :X .
Hai ca arata bine, face impresie buna prin oras probabil :P |
Quote:
zic ne cunoastem ?:blink: |
Dragut espero , dar parca mai bine dadea cu jantele albe , cum erau inainte , daca nu ma insel.
Apucate si fa-i un bad boy ca nu e greu , renunta la sigla de pe fata , etc.... Spor la treaba |
multumesc
momentan ma mai ocup de partea meacanica si fie ea la mama ei , apoi mai vedem si exterioru ;) |
1 Attachment(s)
am gasit capota astazi :D
am luat o la un pret rezonabil :-) culoarea nu se pupa ma gandesc sa o fac neagra :oops: puteti va rog sa ma ajutati si pe mine cu un vt cu capota neagra :rolleyes2 capota a fost luata de la jhonny23 caruia ii multumesc frumos si il recomand celor care mai au nevoie de piese :-) tot de la el am luat si valva egr care mi dadea batai de cap de ceva vreme :oops: diferenta e clara :D apelati cu incredere ,e baiat serios si are preturi bune ;) |
ce simptome prezenta masina din cauza la valva egr?
capota cand intrii pe mess :D |
Quote:
lipsa de putere mers galopant consum exagerat...:oops: |
Quote:
|
Quote:
deci a mea nu parea blocata, nu avea scapari de vacum... dar in momnentul cand am pus o pe cealalta s a schimbat treaba imediat acum daca ii dau in goarna na consuma da se duce :D iar daca merg normal consuma decent mers in afara ia 8 max 9 la suta pe gpl la 110 si mai este pe interiorul capacului la culbutori o sita "epurator" sau cv de genu si aia daca e imbaxita iti face probleme eu am schimbat o si pe aia |
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning