Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Level R (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/195684-level.html)

..::AnDy007::.. 22-09-10 17:13

Re: Level R

rusine sa iti fie!nu iti mai fa reclama aici daca nu ai scop prezentarea unor caractere legate de topic!fa tu un topic daca ai altceva de spus.

JuST_GiuGiu 22-09-10 19:18

Quote:

Originally Posted by ..::AnDy007::.. (Post 3676189)
rusine sa iti fie!nu iti mai fa reclama aici daca nu ai scop prezentarea unor caractere legate de topic!fa tu un topic daca ai altceva de spus.

TIN SA SPUN CA TU GRESESTI!!!Pt. ca in numele topicului nu sa specificat nici un club!!!!!
Bravo voua baieti;)De curiozitate tu chear ai 41 de ani?
:twisted:

..::AnDy007::.. 22-09-10 19:26

ia si te uita la primu post facut de mine in topicu asta.

TFK 22-09-10 19:33

este topicul LEVER R
orice despre LEVEL R vine aici
frate
chiar ma gandeam cand o sa postezi ceva de genu

LYONHEART 22-09-10 21:25

Salut din nou...da,chiar am 41 de ani..ma poti vedea pe site-ul si forumul team-ului nostru,desi nu arat de atat :p..sunt nascut pe 03.08.1969.
Si ca sa raspund acelui "bebe"....nu fac reclama nici unui club auto...este chiar team-ul din joc..deci nu se considera reclama ce este legat de joc,era o invitatie pt voi,dar nu ai inteles tu:).
De asta nici nu prea am romani in team(doar 3-4 prieteni apropiati),ci numai straini....o sa ne mai trebuiasca vreo 50 de ani pana sa invatam sa lasam invidia si lipsa de bun simt deoparte.Am vrut doar sa arat ca si noi romanii putem face lucruri frumoase si ne putem face cunoscuti in lume si prin lucruri bune..nu numai prin violuri,crime,infractiuni;).
Era o invitatie pt voi toti,care vreti sa faceti parte dintr-un team de renume in aceste jocuri,in care pt prima oara...este un team leader roman.
Imi pare rau ca nu ati inteles invitatia mea.
Va doresc o seara placuta si incercati sa fiti mai buni;)
P.S.-Sunt level 65 in Level-R si level 26 in HEAT Online,care este inca beta...va astept si acolo in acelasi team si acelasi nume ;).
Va trebuie insa proxpn de pe www.proxpn.com ...jocul este special pt USA,Canada si Mexic..dar noi romanii suntem inventivi :p....va astept cu bratele deschise pe toti ;)..

JuST_GiuGiu 23-09-10 09:01

Quote:

Originally Posted by ..::AnDy007::.. (Post 3676481)
ia si te uita la primu post facut de mine in topicu asta.

Cum a spus si coleg de mai sus E TOPICUL LEVEL-R nu topicu "asa zisului club 4tuning"
E de admirat la 41 de ani ca stai sa joci (online).....Pe mine ma mira varsta nu cum arati;)Bafta in continuare poate pe viitoare o sa ma alatur,poate!!!!:twisted::twisted::twisted:

LYONHEART 23-09-10 14:30

Salut Giu....;)
Hahaha,ai sa ramai uimit,dar jocul asta este mai mult pt adulti si cei care stiu sa conduca cu adevarat..este un simulator in toata regula..nu un desen animat gen nfs:)....si apropo,eu inca sunt tanar in jocul asta.sa vezi alti oameni din Germania,Olanda,UK ..etc....au 49,57,65 de ani;).....si asta doar cativa din cati cunosc eu...sunt oameni maturi in jocul asta...pe langa copiii care sincer..unii chiar nu stiu cu ce se mananca genul asta de jocuri,ei intra doar asa ca sa nu se plictiseasca...pe cand noi avem adevarate team-uri si traditii in jocul asta...oricum,de cand joc jocurile astea...altceva nu mai joc..de vreo 3 ani..si te asigur ca am ultimele noutati in materie de jocuri pc...dar pur si simplu jocul asta este ca un drog,nu trece o zi fara sa bagam cateva curse in draci,sa vorbim pe chat sau sa schimbam pareri,participam la eventuri si cupe,etc...doar intrati sa vedeti...poate va schimbati parerea unii dintre voi;).
Bafta tuturor si va astept cu placere oricand in team-ul meu..dar numai cei care dau dovada de seriozitate,fair play si care sunt activi in joc;).
Ciaoo;).

..::AnDy007::.. 24-09-10 14:09

vad ca esti foarte destept.dar totusi nu amesteca levelu cu heatu desteptule.fa un topic ca vad ca ai postat pt prima oara aici,deci esti un user foarte "vechi"

LYONHEART 24-09-10 14:17

Nu ma cred "destept"..poate asa esti tu...dar..ti-am facut damblaua...ai new topic:
HEAT Online Racing 2010
Have a nice day..."destept guy"..;).

TFK 24-09-10 14:18

andy cred ca el are un nivel de inteligenta mult mai mare decat tine.

..::AnDy007::.. 24-09-10 14:19

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3680440)
andy cred ca el are un nivel de inteligenta mult mai mare decat tine.

adica este destept.l-am facut prost cumva?
dar sa nu mai fim offtopic la naiba

LYONHEART 24-09-10 14:22

Multumesc TFK si te salut pe tine si pe toti cei cu bun simt de aici.
Nu ma cred destept..vreau doar sa va fiu un prieten si sa discutam,sa ne ajutam..nu sa ne jignim...pacat ca noi romanii am ramas tot la stadiul de jigniri,invidii,etc..in timp ce altii din strainatate sunt uniti si cu mai mult bun simt.
Chiar daca am gresit,nu inseamna ca trebuie sa mi taie capul cineva,ne putem corecta si fara sa ne jignim.
Oricum,pt linistea unora,am facut new topic,va doresc o zi buna tuturor;)

JuST_GiuGiu 24-09-10 15:58

Quote:

Originally Posted by ..::AnDy007::.. (Post 3680444)
adica este destept.l-am facut prost cumva?
dar sa nu mai fim offtopic la naiba

Andy termina cu discutiile astea!!!!
Pentru ca nu ai dreptate!Ca sa nu se ajunga mai rau(sa vb cu adminu sau moderator....sper sa nu se ajunga la asta)PUNCT:twisted::twisted::twisted:

..::AnDy007::.. 24-09-10 16:11

gata cu offtopic ca mam saturat

TFK 24-09-10 17:05

Quote:

Originally Posted by ..::AnDy007::.. (Post 3680626)
gata cu offtopic ca mam saturat

mai taci ma tu cu offtopicu tau, deja ma enervezi, tu incepi si tot tu zici ca te saturi

..::AnDy007::.. 24-09-10 18:31

S-a facut upgrade la crew,Frixion cred ca il fac sef ca este foarte bun la management,si voi cu offtopic daca mai zice cineva ceva legat de offtopic anunt moderator.

JuST_GiuGiu 24-09-10 22:29

Quote:

Originally Posted by ..::AnDy007::.. (Post 3680890)
S-a facut upgrade la crew,Frixion cred ca il fac sef ca este foarte bun la management,si voi cu offtopic daca mai zice cineva ceva legat de offtopic anunt moderator.

BAH omule tu nu vezi ca ma imiti ca maimuta!!!Dupa ce ca tot tu faci offtopic mai ai tupeu sa si comentezi!!!
P.S o sa vorbesc cu un moderator despre asta!!!!!

LYONHEART 17-11-10 10:36

Am atins limita la upgrade crew in acest joc,eu si jucatorii mei...avem full upgrade la crew si suntem pe vas de croaziera,parcare pe mai multe nivele,17/47 jucatori,toate masinile de la cls 1 la cls 7..;).
Le-am facut cadou masini celor activi si au fost ridicati in rang,am organizat eventuri si cupe in cadrul team-ului...iar de azi suntem toti cu BMW M3 GTR ;),ca masini ma refer ;),numele ramane acelasi "The LIONS™ Racing Team".
De acum Morello nu mai este masina suprema in acest joc...ci BMW M3 GTR..ma refer la Wangan,desigur..ca sa nu apara altii iar sa urle pe aici ca am gresit ceva..ma refer strict la Wangan,viteza ;).
Veniti in joc cei care nu jucati inca..si vedeti BMW-urile;)...M3 GTR si 335i Coupe.
The LIONS™ BMW M3 GTR Team
Gooo LIONS™,ahu,ahuu,ahuuu...The LIONS™ ruleeez:twisted:.
https://i981.photobucket.com/albums/a...acingTeamF.jpg
https://i981.photobucket.com/albums/a...acingTeamD.jpg
https://i981.photobucket.com/albums/a...acingTeamE.jpg

catalyn style 17-11-10 18:37

Quote:

Originally Posted by LYONHEART (Post 3819618)
Am atins limita la upgrade crew in acest joc,eu si jucatorii mei...avem full upgrade la crew si suntem pe vas de croaziera,parcare pe mai multe nivele,17/47 jucatori,toate masinile de la cls 1 la cls 7..;).
Le-am facut cadou masini celor activi si au fost ridicati in rang,am organizat eventuri si cupe in cadrul team-ului...iar de azi suntem toti cu BMW M3 GTR ;),ca masini ma refer ;),numele ramane acelasi "The LIONS™ Racing Team".
De acum Morello nu mai este masina suprema in acest joc...ci BMW M3 GTR..ma refer la Wangan,desigur..ca sa nu apara altii iar sa urle pe aici ca am gresit ceva..ma refer strict la Wangan,viteza ;).
Veniti in joc cei care nu jucati inca..si vedeti BMW-urile;)...M3 GTR si 335i Coupe.
The LIONS™ BMW M3 GTR Team
Gooo LIONS™,ahu,ahuu,ahuuu...The LIONS™ ruleeez:twisted:.
https://i981.photobucket.com/albums/a...acingTeamF.jpg
https://i981.photobucket.com/albums/a...acingTeamD.jpg
https://i981.photobucket.com/albums/a...acingTeamE.jpg

salut king... as vrea si eu sa joc k tine... am id-ul tau dar niciodata nu raspunzi:-).. as k as vrea sa-mi raspunzi k sa vorbim..

..::AnDy007::.. 17-11-10 18:39

mah nu mai da quote la un GIGA-POST ca al lui lyon el nu stie sa bage un post cu masura.....strica forumu'

LYONHEART 17-11-10 18:42

Salut Catalin,ma gasesti oricand pe mss...maryolionheart1...v-am lasat mereu id-ul meu;).
P.S.-Pt Adi...sa fie invidia...sa fie varsta...sa fie...ce oare?
Nu ma inveti tu?
Hai sa nu mai fim asa critici..ca nu esti tu cel mai destept...din toti,tu esti mereu cel cu gura mare.
Sa fie oare dorinta nemasurata de a avea cele mai multe posturi..castigi ceva din asta?Ma indoiesc...
Pe toate siteurile auto din strainatate se posteaza "GIGA" cum spui tu...si cu mult mai multe poze...si nimeni nu critica si nu comenteaza asa ca tine.
Of,romanii astia....:rolleyes2

..::AnDy007::.. 17-11-10 18:48

bai tu esti asa?nu vb cu tine dar tu cum esti mare ai 40 de ani ma asteptam la mai multa maturizare,frate mai vezi pe cineva de aici (mai mare mai mic) ca pune asa posturi?in halul asta?nu vezi ca sunt uriase pozele sunt de-a dreptul ENORME uitate la PC GAMES SCREENSHOTS,nici acolo nu sunt asa,baga-e thumbnails si lasa-le la o dimensiune acceptabila,adica te rog din semnatura ta se vede ca nu ai mai mult de 10 ani dar fie,ai tu aclolo 40 in fine... si apropo ti-ai facut topic cu crew-ul tau ca esti mare cocos vad,baga mare da pe topicul tau sa nu il imputim pe asta de tot...uite cat ne aberam de la topic....
ONN TOPIC nu prea am mai jucat,multi au fost dati afara pe inactivitate,altii au iesit de buna voie...sa cam dus de rapa....

//edit:macar stim ca nu o sa ne mai faci probleme si posturi tampite;)dute nene unde vrei!numa aici nu ca incurci rau treaba!

LYONHEART 17-11-10 18:53

Ma abtin sa ti raspund..si din clipa asta am incheiat discutia pe acest forum...se vede ca nu am cu cine..numai copii fara minte..:)
Nu sunt cocos,sunt leu..si hai sa fim respectuosi putin...nu te am jignit si nu ti am vorbit urat...macar ca varsta..daca nu ca prieteni.sau useri pe forum cu putin bun simt si 7 ani de acasa ;).
Am sa dau reject la acest forum de acum.si am sa resping orice mail sau mesaje venind de aici...am incheiat..cu Romania ;)
Ciao si out.
P.S.-Fiti mai buni cu cei din jur...se scufunda pamantul sub noi de atata ura si prostie..sa nu ajutam si noi mai mult cu asta ;)...

..::AnDy007::.. 23-01-11 17:26

haideti sa lasam ce a fost si sa inviem level-r-ul.eu acum descarc jocu din nou si ma reapuc de el...sper sa fim mai multi ca data trecuta...tot open-sign-ups vor fi in clan...:)

..::AnDy007::.. 12-05-11 18:49

6 Attachment(s)
Am revenit:)
NEW AQUISITION!!!!
BMW 125i
Cateva poze normale si....cateva intrand in atmosfera:)
P.S pozele au fost facute in dati diferite,de atunci am mai facut modificari,si sunt inca in stadiu de tuning avansat.class 3.
P.S 2 Thread reviewed!

Geosh 06-06-11 17:00

Salut , de curand am inceput sa joc si eu levelR si mi se pare genial jocul , dar nu prea stiu sa joc si ce sa fac ... imi puteti spune niste metode bune de facut bani . Se pot baga moduri (masini) ? cred ca nu , dar kilometraje sau ceva de genul . Diferite camere , ca am vazut pe youtube camera din spatele masinii , de pe bancheta din spate daca intelegeti iar in joc pe "c" nu are asa ceva .
Va rog sa imi spuneti si mie ce ar trebui sa stiu despre acest joc .
Appropo unde gasesc si eu masini gen VW , BMW sau ce mai e , ca in car shop sau cum se cheama nu sunt asa ceva .
Multumesc .

dcs.Mihai 06-06-11 17:02

Salut, azi dimineata mi-am luat si eu jocul Level R , auzind de la un prieten ca este fain jocul , dar din pacate nu imi merge ...
Am calculator performant dar nu functioneaza , adica intra in joc ma loghez iar atunci cand vreau sa sa intru pe un chanel imi apare in mijloc ceva rotund in mijloc incarcanduse si ramane asa ... Nu mai merge .. Nu se blocheaza dar nu intra , si nu sunt deblocate toate Chanel-urile numai 3 si 4 restu sunt cu rosu ... Chiar as vrea sa joc acest joc dar din bacate nu imi merge
OFF: sunt curios daca merge cu pedale si volan !

..::AnDy007::.. 06-06-11 18:01

Quote:

Originally Posted by Geosh (Post 4378210)
Salut , de curand am inceput sa joc si eu levelR si mi se pare genial jocul , dar nu prea stiu sa joc si ce sa fac ... imi puteti spune niste metode bune de facut bani . Se pot baga moduri (masini) ? cred ca nu , dar kilometraje sau ceva de genul . Diferite camere , ca am vazut pe youtube camera din spatele masinii , de pe bancheta din spate daca intelegeti iar in joc pe "c" nu are asa ceva .
Va rog sa imi spuneti si mie ce ar trebui sa stiu despre acest joc .
Appropo unde gasesc si eu masini gen VW , BMW sau ce mai e , ca in car shop sau cum se cheama nu sunt asa ceva .
Multumesc .

nu nu se pot baga moduri.si se poate tuna masina.si masinile reale gen BMW,Mazda,Volskwagen se gasesc in shop dar trebuie sa ai level pt ele si trebuie bani reali bagati in joc (GP).
pai poti sa ma contactezi in-game cu numele ..::AnDy007::.. sau aplica la crew-ul 4Tuning...macar da-mi un pm sa stiu si eu cum te numesti...si te cresc eu daca vrei

Quote:

Originally Posted by dcs.Mihai (Post 4378213)
Salut, azi dimineata mi-am luat si eu jocul Level R , auzind de la un prieten ca este fain jocul , dar din pacate nu imi merge ...
Am calculator performant dar nu functioneaza , adica intra in joc ma loghez iar atunci cand vreau sa sa intru pe un chanel imi apare in mijloc ceva rotund in mijloc incarcanduse si ramane asa ... Nu mai merge .. Nu se blocheaza dar nu intra , si nu sunt deblocate toate Chanel-urile numai 3 si 4 restu sunt cu rosu ... Chiar as vrea sa joc acest joc dar din bacate nu imi merge
OFF: sunt curios daca merge cu pedale si volan !

pai merge cu volan si pedale.chestia aia de mai sus de care ai zis tu,nu ar trebui sa se intample....cat l-ai lasat sa se incarce..ca stiu ca prima data a durat mai mult si la mine...cercul ala se mai invarte?

dcs.Mihai 06-06-11 20:43

Imi dispare cercul si nu se intampla nimic , o sa incerc sa il reinstalez maine ...
Si revin cu detalii

dcs.Mihai 07-06-11 09:20

Dupa cum ziceam , a disparut cercul si asa ramane !

http://img.b-zone.ro/images/71197325542514577219.jpg

Si numai canalul 3 si 4 este deblocat dar nu merge sa intru pe nici unu ...!

dcs.Mihai 07-06-11 19:12

Chiar nu ma poate ajuta nimeni?

..::AnDy007::.. 07-06-11 19:22

pai ia-l de pe site-ul oficial gamigo
si daca nu si nu,scrie-le.chiar nu stiu cum sa te ajut:(

Geosh 07-06-11 19:23

L-a luat si de pe site , l-a luat si de la mine ... tot nu ii merge .

dcs.Mihai 12-06-11 11:19

Era de la windows , am luat jocul acuma si merge :) sunt level 11

Geosh 14-06-11 21:15

Ce ziceti sa imi iau pe GP ? vw scirocco sau vw golf gti ?

jumpman23 12-09-11 17:48

salut de 2 zile joc si eu acest joc poate sa-mi dea cineva o idee cum as putea sa fac bani? ceva curse, sau misiuni sa iau macar minim 1000 RP.

R.Equinox 12-09-11 18:34

Salut..are ceva daca nu lam tras de pe site ala??:oops::oops:

..::AnDy007::.. 12-09-11 18:46

nu cred ca are nimic.

AleCSand3R 04-10-11 21:30

salutare ! sunt razv12cool..ne vedem in joc :]

robinwor 29-12-11 21:56

Sall cine ma poate ajuta si pe mn cu ceva la jocul level R imi da o eroare la abdeit datimi add la id [email protected] plizz

All times are GMT +2. The time now is 12:57.

- Copyright 2026 4Tuning