![]() |
Re: E39 - M5
Quote:
|
Ce iti mai face albitura mestere?
Care mai e viata ei? |
Quote:
|
frumoasa masina. e M5 totusi:P
|
Mersi la fel:D
|
unii chiar nu inteleg ce masina e asta:P E39 M5:lol:
|
Quote:
|
fara doar si poate cel mai frumos 5-ar e39:X
nu ai ce sa reprosezi,pe cat de originala,simpla si de effect felicitari si bafta daca mai ai ceva de facut desi nu prea pare |
Te-am vazut astazi prin oras, ramai fascinat de cum se vede masina pe strada, leviteaza ...facuta cu bun gust , chiar o masina de admirat. suspensia si jantele(+ evazarile) m-au dat pe spate.
keep it low :D |
Nici nu ii sta bine altfel!!
LOW is a lifestyle:)) doar TEA stie:P |
Quote:
Quote:
|
grav ,piesa ,pizdoi, tziploi ,marfa,beton,asfalt....no comment :* bafta
|
Foarte frumoasa masina Tea :P .... Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea si ea de tine !!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Simply Clean cel mai bun efect asupra multor masini:D
Imi poti lasa un PM cu codul culorii¿Stima! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Este Alb Casablanca, de la Dacia. ;)
|
....Fara cuvinte.S-o stapanesti sanatos si la mai mult tuning de calitate!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Masina e tzipla...merge f bine....trege f grav.....nici nu iti dai seama ca a fost rasturnata.....aripile se vad perfect ...chiar le-a facut bine ala (nu credeam ca se potrivesc de vw broasca)....culoare (sper sa nu se supere tea pe mine) este alb de masina de palat albalux 7...e un model mai vechi....rotile sunt f grave si merita fiecare banut( si aia care i-a dat pe grup si cutie) ca s-au stricat......acum unii zic ca daia s-a rasturmat cu ea...dar eu cred ca nu a fost atent cand fugea de garda si a varsat sticla de jb in brate......daia acum nu mai bea la volan....daca nu gasea caroseria asta de 520 nu cred ca mai iese M5 din masina asta....
PS: si eu sunt un ""prieten"" pt care a inchis celelalte topicuri si tot ce am scris mai sus e doar o simpla caterinca.... |
Quote:
Iar m-ai gasit ma??:))) |
Asta chiar e o masina pt pasionati si cunoscatori.
Bravo TEA, cel mai frumos 525d din Ro. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Touring :)) nebunaticilor ... Tea in fiecare zi aproape trec pe strada ta si ma innebunit masina ta :)) chiar ma oprisem si facusem coloana in spatele meu ca sa-ti admir masina ... Hehe .. Poate iesim o data cu Emu-rile la anturaj ... Mai stai si langa mine :)) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
+ pleoapa de luneta Ghetto Tuning
|
Frumos domne
|
Quote:
|
ti-am vazut masina masina pe o straduta de pe langa iancului... E BELEA ... m-am imbolnavit :oops: :rolleyes2
|
Vazut, rollin' low, ca o machetuta de HotWheels, masina face senzatie!
DAR CE @#!$$ faceai ma tea cu perdelutele JOS ?! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stikerul ala face toti banii ;) akolo e toata fortza :-) |
Quote:
|
Daca merg la fitnessul de pe luneta o sa traga si una din masinile mele ca "525"-ul tau? :lol:
Foarte frumoasa masina.. de pe prima pagina cand imi curgeau balele la poze aveam o singura chestie pe care imi doream sa ti-o "reprosez" cand ajungeam la final, dar pana am ajuns la ultima pagina am vazut ca nu mai exista. :) Felicitari pt masina, este de vis. |
Quote:
Banuiesc ca e vorba de pleoape |
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning