![]() |
Re: Golf 3 VR6
is curios de serpi...sa dai si mie un tzaar inainte sa le pui..sa le vad :D
|
Quote:
|
cat ai dat pe serpi ?
|
Frumos:-)..din cate stiu serpii sunt undeva pe la 1200 de ron.
|
885 roni
|
3 Attachment(s)
Au ajuns serpii,trebuie montati si testati...
|
frumos frumos ... sa-i fie de bine masini sa ii poarte sanatoasa:))... ciudat consumul tau era ca si al meu apropae doar ca la mine in buc era cu 1 l in plus
|
Mersii...;)
|
4 Attachment(s)
Serpii sunt montatii si incep sa se albastreasca de la teperatura ridicata
Diferenta ii ca se accelereaza mai repede si sunetu ii altfel,sunt multumit de ei;) |
Viitorul suna bine... chiar suna, la propriu :lol:
|
6 Attachment(s)
Am pus rotile de iarna...:rolleyes2
Mi-am pus niste muzica... Amplificator Titan AMP TXI-3000 putere: 2 x 100 W in 4 Ohmi 2 x 175 W in 2 Ohmi 1 x 350 W in 4 ohmi HPF: 10Hz-1.2kHz LPF: 30Hz-150Hz Bassboost variabil: 0-18dB la 45Hz Bandpass-mode logo "Hifonics" iluminat albastru telecomanda inclusa dimensiuni: 250 x 52 x 250/280 mm JVC R422 Subwoofer TX12 Reflex tip incinta bass reflex putere RMS: 400 W putere maxima: 800 W impedanta: 4 Ohmi diametru difuzor: 30 cm dimensiuni: 470 x 370 x 470/250 mm incinta solida din MDF + bare solide |
4 Attachment(s)
Am dat jos jantele de iarna si le-am pus pe celelalte,vopsite intr-un gri carbon...ceva pareri:?:
|
imi poti spune si mie din ce ai scos tu 200 cp din vr6 asta inainte de a instala serpii? sunt curios de modificarile aduse ! mersi!
|
Asa a venit din germania,resoftat:shock:
Pai de ce esti asa revoltat:?::?::?::arrow: |
Frumos golfu imi place ... bafta in continuare!
|
nu am intrebat ,, doar ca mi`se pare cam mult doar din soft sa ai caii astia daia , eu cu 2.9 vr6 cu soft ,aprindere 16v ,evacuare cu accelerator si serpi, injectoare marite , ma astept undeva la 220 maxim! si nu stiu tu cum de ai 200 ...
|
Te astepti...depinde de cati km are motoru cum s-a rulat cu el daca numa in cox iti dai seama ca mai ai manjii doar,nu cai!
Ai in plus injectoare marite,da te ajuta foarte mult,ce sa iti povestesc...aaa sa nu uitam de integral (kg++),eu ma bucur pt realizarile tale man ,cat mai multi caii sa ai din partea mea;) bafta in continuare |
ma abtin la comentarii pe partea cu aia 200de magari, dar totusi capota aia neagra, farurile angel eyes si oglinzile "iem" sunt total din alt film:rolleyes2
|
Quote:
|
Goshy,adik nu pusca una cu alta...de sunt total din alt film:?:
Mersii de parere;) |
Vrea sa spuna ca arata mult mai bine cu capota normala, rosie, farurile stock sau daca ai putini bani poti pune bot de vento ( ca toata lumea) si oglizile stock. arata muuuult mai bine..
|
Asta era! bot de vento.... o mai fi vreun golf pe forumu asta fara bot de vento? :)))
|
Dupa cum vezi...am pus si in paranteza ( ca toata lumea ) Deci... :rolleyes2
|
Quote:
preferati "bad boy" si angel eyes? |
Quote:
Si daca comentezi ceva il pun pe Gigel de la Piata Mare sa iti dea cu cheia pe masina si mare galeata de lichid de frana pe plafon :lol: |
Tare Niqushor;),mersii baietii de pareri!!!
Masina a venit din germania cu bot de vento si l-am schimbat,i-am pus de golf pt ca imi place mai mult nu zic ca dadea rau celalalt... dydy-andrey - daca botu' de vento e oem,asta de golf ce e???(abt) Mie imi place angel si bad boy,ce e asa mare modificare(ca au farurile lupa si capota prelungire?)daca tuning inseamna o masina stock (oem) doar cu niste jante...wow:rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am pus cutie EBA de pe golf 4 2.3 v5 , rapoarte mai scurte,mult mai fiabila si mai brutala;)
|
f frumoasa si ingrijita bafta pe viitor;)
|
2 Attachment(s)
Urmeaza evacuarea finala magnaflow 14805 ,ma costa 700 roni cu transport,dar merita ;)
|
Cam asa ar face:shock:
https://www.youtube.com/watch?v=UR0Kc-2TMFw https://www.youtube.com/watch?v=zysZPZj4GMw |
Nu te-ai gandit sa faci o conversie la motor?:D ar fi criminal
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning