![]() |
Re: Tuning & Sound Party - Bucuresti REAL Berceni - iulie!!!
Quote:
Sunt 2 evenimente complet diferite: 1. 3-4 iulie la REAL Pallady 48h SHOW - etapa a 3-a a Campionatului National de DRIFT - Moto Stunt Riders - mega show 2. 17-18 iulie este Tuning & Sound Party - REAL Berceni - este evenimentul la care face referire acest THREAD - acest eveniment se tine in 17-18 iulie dupa ce a fost amanat de pe 26-27 iunie. Bafta all Razvan LKN |
La real Berceni tot 20 lei de lei intrarea??
|
sper ca nu pt ac acolo scrie mare :twisted:INTRAREA GRATIS
|
Dragi prieteni, din pacate vom amana putin iar acest eveniment. Iar se anunta vreme nasoala... Si dupa experienta foarte negativa din acest week-end, de la Real, in care nu a venit lumea deloc, nu vrem sa mai avem parte de evenimente nasoale din cauza vremii :cry:
Acest eveniment este unul gratuit, cu intrarea libera, dar chiar si asa, atmosfera trebuie sa fie misto, lumea sa se simta bine, etc. Concertele pe ploaie si lumea zgribulita nu prea se pupa cu ce vrem noi sa facem, asta e... Dar dupa King of Europe Drag, de la Baneasa, vom organiza si acest eveniment de comunitate si ne vom asigura sa iasa ceva frumos. Stiu, nu este o veste buna, dar nu avem ce face. Vom anunta oficial cu mare trambite si afis nou, cand va avea loc evenimentul re-datat, cu toate detaliile. Ideea ramane, organizarea ramane, se schimba doar data. |
Este cel mai indicat sa se amane pana cand vremea ne va permine sa ne distram :)
|
si uite aja isi pierde lumea entuziansmul si in perioada aia lumea o sa fie in concediu la mare no sa aveti spec atunci si aja pierdem farmecul creca anu asta a fost decat un eveniment ff tare vitantis ca in rest la romexpo sa urcat apa pe spectatori si bn nu mai zic de incident si de frigu care a fost si nu cred cam uitat vrumu ca nau mai fost:| in buc:shock:
|
وهذا هو بالفعل ضرب اللعبة ، كنت قد بدأت للتو لا يمكن الاعتماد عليها ، والتي كان من العار على ضبط أربعة مرة واحدة ، بعد أربعة التأجيل وأتوقع أن يكون 5 ، كنت محرجة الاخوة... وسوف تغلب على لعبة جديدة...
Voi chiar nu va ganditi la noi, cand spun noi ma refer la cei care concureaza care se pregatesc cu cateva luni inainte plini de entuziasm si conducerea ... ne taie piceoarele de parca nu avem nici o valoare pentru ei... la romexpo a fost vreme urata si tot a fost atmosfera frumoasa... si pentru vizitatori a fost cu plata, acum fiind gratis va dati seama ca or sa vina oameni, urmeaza sa se mai amane pentru canicula sa fie treaba treaba, urat din partea celor mai mari din tara... pentru concurenti si pentru pasionati nu conteaza vremea, ne distram si pe ploaie, si pe vant, si pe soare, si asta sa vazut de atatea ori, chiar tu Gratzian spuneai in martie ca a tinut Dumnezeu cu tine si a fost frumos afara dupa o saptamana urata... va place sa va jucati cu nervii nostri... nu stiu daca voi ati iesit in pierdere cu ceva cu amanarile astea dar eu am iesit cu foarte multe in pierdere... foarte urat. Sambata, 17 Iulie 2010 Temperatura minima: 19 °C Temperatura maxima: 36 °C Duminica, 18 Iulie 2010 Temperatura minima: 18 °C Temperatura maxima: 35 °C |
Quote:
si in plus de asta nici macar nu a fost anuntat cu luni inainte... Quote:
Nu ma intelegeti gresit, dar prea luati totul in 'tragic' si 'personal'... un eveniment se tine cand se poate... cand anumite conditii impiedica desfasurarea evenimentului, acesta se amana sau se anuleaza. Luati-o ca atare - s-a amanat si punct. Pe bune, o ziceti de parca Gratian sau oricine altcineva implicat in organizare a stat noaptea si s-a gandit: hai domne sa amanam evenimentul ca sa ne jucam cu nervii lui x si ai lui y. ps: Intrebarile din acest post sunt retorice, asa ca nu va chinuiti sa scormoniti raspunsuri si reply-uri acide ca-s irelevante. |
In data de 06-01-10, ora 17:05 a fost postat un calendar de evenimente pentru sezonul 2010. din care rezulta ca pe data de 19-20 se va tine un eveniment etc... deci cu cate luni inainte? tu spui ca cu nici una,
dovada :arrow: IUNIE - Campionatul National de Drift et. 4 (19 -20 Iunie) - CNCA etapa 3 - Eveniment monomarca - VW Eu personal am tras tare sa termin sistemul pana pe data de 19-20 iunie, sa amanat asta e... sa spus ca pe data de 3-4 iulie se va face, iar sa amanat... asta e... se revine la data din nou pe data de 26-27 iunie iar se amana... cu urlete si trambite se anunta din nou oficial cu afis nu asa.. ca pe data de 17-18 iulie se va tine din nou sa amanat, deci ce spuneai de luniile alea care nu au fost anuntate? deci spui ca nu sa anuntat, eu vad alceva... Contract? despre ce vorbesti? ce contract? se lucreaza la negru... Obligatie morala da pentru ca fara noi nu stiu cum ar fi un eveniment, ba da cred ca stiu vin oameni platesc sau nu la intrare si vad aleeile goale, ce tare ar fi, NU? Sti de ce o iau asa tragic pentru ca eu personal an nunta peste o luna si in loc sa bag toti bani la nunta, imi trag partea sa imi pregatesc masina cum trebuie, am cateva zeci de milioane bagate in muzica si o tin in fata blocului, daca pateste ceva in tot timpul asta care este amanat evenimentu mi le plateste cineva? ca eu le tin in masina doar pentru evenimentu care se amana din saptamana in saptamana..... Am spus faza cu Gratzian sa scot in relief ca este norocos si timpul o sa tina cu noi sa iasa bine... Numai bine ;) |
06-01-10 , 19 -20iunie ?
Topicul e deschis in 18-06-10, 21:15 si in primul post scrie asa " Tuning & Sound Party - Bucuresti REAL Berceni - 26-27 iunie!!!26-27 iunie!!! " Deci aici este vorba despre evenimentul prezent si in titlul topicului si in primul post - care trebuia initial sa fie in 26-27 iunie, iar anuntul a fost facut in 18 iunie. Deci, nu au fost "luni" de cand s-a facut anuntul - la asta m-am referit. Vorbim strict de evenimentul asta ca doar suntem pe threadul dedicat lui, nu pe altul.... Quote:
Quote:
Sa concluzionam si sa incheiam - toata lumea vrea sa fie evenimente cat mai multe. Dar cand un eveniment nu mai poate avea loc din diverse motive (indiferent ca a fost anuntat cu 2 zile inainte sau cu un an inainte) - lucrurile trebuie luate ca atare, fiindca acele motive probabil sunt intemeiate. Iar daca zici ca ai nunta, casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun! ;) |
Si ca sa concluzionam concluzia :lol:
Muzica e strict pentru competitii, adica special sa o vada lumea sa dau brrrr sa scot scoru si sa fac show in timpul evenimentului si dupa terminarea lui sa-l dau jos... Daca ar fi fost pentru mine zi de zi mai mult de 500 w rms nu asi fi bagat in masina, nu cred ca baietii de la spl da brrr in trafic sa se uite x si z la ei cand stau linistiti la semafor... Multumesc;) |
AYG faci valuri prea mari fara rost...
|
Si tu din nou comentezi ceea ce nu trebuie, iar te bagi ca musca in lapte... dar dupa cum observ asta e caracterul tau...;)
|
Mai baieti, aveti careva impresia ca amanarea asta este intentionata sau cu vreun scop ascuns?? Sper ca nu...
Si week-endul trecut se anunta vreme bunicica, cu foarte slabe sanse de ploaie. La Real a fost eveniment cu bani, parcare platita, garduri inchiriate, etc... Costuri mari. Din cauza vremii nu a fost lume cat ne asteptam, asa ca organizatorul a iesit in paguba. La Berceni e altfel, este eveniment gratuit, fara costuri prea mari. Putem sa-l facem si pe ninsoare si pe furtuna, nu pierdem bani, corect? Dar pierdem la capitolul imagine si reputatie - ia uite ma, astia de la 4Tuning m-au chemat sa stau in ploaie, ce bulangii! Mai aveti putintica rabdare, totul va fi ok si se rezolva. |
mie ca spectator unu imi vine sa nu mai vin la nimik sincer dar ADN nu ne lasa sa facem asta pt ca ne-a intrat adanc dar io zic sa va mai ganditi asta e 3 oara parca la acest eveniment:|:shock:
|
Pffff............... iar se amana ..... de-abia asteptam evenimentul asta de la berceni ...... e aproape de mine ..... si nu cred ca o sa ploua mult ( in caz ca o sa ploua) anu' trecut am fost la baneasa si a plouat ceva dar spectatori au fost cu umbrele cu pelerine , am stat in ploaie ... a fost frumos ! Acum totul depinde de organizatori ! Macar o data ceva cand este programat....
SA FIE SHOW LA BERCENI ! |
parerea mea ca nu trebuie amanat din nou! lumea sunt sigur ca o sa vina,doar n'o ploua torential! e show auto nu-i campionatul de plaja!!:D
|
Nu e chiar usor sa ti un DJ cu instrumentele in ploaie si pe cei de la audio cu geamurile si usile inchise zgribuliti in interiorul masinilor.... ploaia e ploaie nu poti face eveniment in aer liber cand ploua...
|
Bine ca s-a aminat , eu nu putem sa ajung pe 17-18 iulie :lol::lol::lol:
|
la real nu a fost lume inauntru(20 lei intrarea) dar afara era destula
|
Pana la urma se mai organizeaza ceva pe 17-18 iulie?
|
Quote:
|
Deci ,,salonul'' de sapt asta se amana din cauza vremii ??
Intreb pt ca ma tot uit la vreme si nu sunt semne de ploaie pt weekend... |
Se mai tine sau nu??? Hondarul ar trebui sa ne lamureasca!:D
|
ce vreme urata 40 grade trebuia amanat evenimentul.Foarte buna alegere
|
In weekend o sa fie canicula ............ deci ploaie , ninsoare , taifun ceva de genu nimic ... Macar sa ne zica data cand este reprogramat .... daca este in august nu cred ca o sa vina multa lume .... multi or sa fie la mare !
Asteptam un raspuns ! :???: |
Si eu astept un raspuns cand o sa se tina, dar sigur 100% nu sa ne trezim ca inainte cu 2-3 zile se amana din nou ca e prea cald sau alte scuze.
|
Mai, am anuntat ca se amana. Daca se mai tinea la data anuntata initial, normal ca va spuneam. Nu stiu exact pe cand se amana, depinde si de cei de la Real Berceni. Dar cu siguranta va vom anunta.
Si ieri a fost la fel - 36 de grade ziua. Si seara mare potop, destul cat sa inunde doua strazi de aici de la mine. Nu mai fiti rai, ca si noi vrem sa facem acest eveniment, dar nu depinde doar de noi. |
Gata, cica pana in 2011 se va tine expozitia sigur; am vb eu cu ei! :lol: :lol: :lol:
Au zis ca o sa se grabeasca ca e posibil sa vina zapada. :lol: |
ce va agitati ma atat....camd se tine cand nu se mai tine........cand o sa se tine o sa fiti anuntati pana atunci vedeti ca mai sunt si alte evenimente , antrenativa si pregatiti masinile ca iar veniti cu piese de caroserie vopsite cu pensula,spoilere prinse cu autofiletante si dungi facute din banda autoadeziva :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Tuning & Sound Party - Bucuresti REAL Berceni - iulie!!! - ANULAT
Acum ca sa anulat si KOE cand va fi acest eveniment, intreb deoarece cand sa amanat ultima data sa spus ca dupa KOE o sa se spuna o data, dar acum ca sa amanat si ala cand o sa afam data.
intreb doar... |
Re: Tuning & Sound Party - Bucuresti REAL Berceni - iulie!!! - ANULAT
Quote:
|
Re: Tuning & Sound Party - Bucuresti REAL Berceni - iulie!!! - AMANAT
da,chiar e greu
cand sunt 5 - 10 care se implica in organizare si 200 care vin sa se dea / prezinte masinile / bubuie boxele dar sa nu se implice in ajutarea la organizare ci doar sa se planga non stop ca aia nu-i bine aia nu-i bine cine vrea sa ajute bine , cine nu , nu eu o sa ajut cat pot, pentru ca , daca nu ajut, imi tai singur craca de sub picioare ... cine plm mai organizeaza etape de drift ? moartea ? prea ne-am obisnuit sa ne plangem de tot ce e rau , uitam sa le vedem si p`alea bune ... |
Quote:
Te lupti cu moriile de vant.Romanul de la Decebal incoace tot s-a plans/calcat in picioare/ suntem o natie lejera,lenesa (daca am primi bani doar ca ne plangem,am fii primi), de aceea suntem in starea care suntem.:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Acum va confruntati si voi cu situatia celor care au organizat la Alexeni:).
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning