Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - FED express (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/194096-machete-lucru-fed-express.html)

2010 27-08-10 21:36

Re: Machete in lucru - FED express

Ai..da ci povestioara dragutaca ai spus...nu stai deloc si tu ca baietii numai machete ai in cap...:lol::lol:
Spor la treaba Emi si sper sa vad ceva superb la final mai ales pe culoarea anuntata:!::!::!:

FED express 27-08-10 21:47

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3614780)
Ai..da ci povestioara dragutaca ai spus...nu stai deloc si tu ca baietii numai machete ai in cap...:lol::lol:
Spor la treaba Emi si sper sa vad ceva superb la final mai ales pe culoarea anuntata:!::!::!:

Desigur domnu Costi, sper sa iasa ceva frumos, maine smirgheluiesc cu apa si apoi pun poze...cu celelalte etape, sa mai im dati idei prieteni.

FED express 28-08-10 12:28

4 Attachment(s)
Fiindca ieri a fost o zi buna, am reusit sa apropiu macheta de vopsit...uite niste poze..Urmatoarele mutari cred ca vor fi: Voi incerca sa astup gaurile de pe bara fata, eliminarea numarului din spate, potrivirea farurilor in locase, gasirea unor proiectoare, chiar si hand made, potrivirea volanului, si inca astept niste jante cu gume.Apoi o asamblare preliminara si vopsitul caroseriei, dupa aceea vopsitul unor posibile elemente, pentru a fi in ton cu noua mazgaleala sii neaparat imi mai trebuie un scaun!Ah si fir'ar am uitat sa astup gaurile de la stergatoare:rolleyes: cred ca le las asa.
Azi am smirgheluit si cu apa cu 400, 600, 800 si am matuit-daca se poate spune asa- culoarea, as putea sa o vopsesc chiar azi, dar nu vreau sa-mi strice graba treaba:lol::pistoles::rolleyes2:

bmwh548 28-08-10 13:02

Nu stiu cat de bine a fost aplicat negrul mat (asta numai la fata locului iti dai seama), dar daca tot vrei sa smirgheluiesti eu as da jos tot negrul pana ajung la rosu.

FED express 28-08-10 17:31

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3615765)
Nu stiu cat de bine a fost aplicat negrul mat (asta numai la fata locului iti dai seama), dar daca tot vrei sa smirgheluiesti eu as da jos tot negrul pana ajung la rosu.

Poi iti zic eu cat de bine a fost aplicat:rolleyes: direct peste rosu, fara ca acesta sa fie matuit, si negrul se cam desprinde la vreo ciupitura mai mare.Acum stratul asta prim l-am matuit, dar pana la urma cred ca asa voi face si voi smirghelui pana la rosu, dar totusi am o intrebare:
CUloarea finala va fi un mov, deci mai inchis, si nu cred ca fa afecta negrul mat culoarea de baza, mai ales ca movul va veni pe strat inchis??? deci cum ar putea fi afectat stratul final plus lac???
In afara de asta, ca oricum se pare ca il voi slefui ca lumea, am scos numarul spate, am pus chit, am dat filler, si la bara fata am acoperit niste gauri care nu inteleg de ce au fost date, adica ma incurcau foarte mult, ca au fost date gauri prin para si prin caroserie:chainsaw:, dar cele din caroserie le-am acoperit, si la fel cele de la stergatore, acum am facut asa: am reusit cu greu sa dau jos bandourile depe bara fata, lipite cu prenandez, si dupa niste calcule, miscari facute, m-am gandit sa le pun la loc, le lipesc, le pilesc bandourile pana la nivelul barei, umplu cu chit spatiul dintre bandou si bara si il fac plat, dar asta mentionez ca doar pana in dreptul semnalizarii, in rest il las stock, fiindca ar fi foarte greu sa acopar gaurile si sa dau forma bandoului in acea zona.
No na carbit:lol::lol::lol: poze fratilor!

2010 28-08-10 19:38

IOI...a fost omul in concediu si a venit cu mare chef de treaba...bravo man merge treaba struna..bagi bumbac si iese lana..:lol::lol:

FED express 30-08-10 19:07

10 Attachment(s)
Mersi fra Costi ...intre timp ca ocupatie de duminica m-am apucat de mochetat 850-ul
uite pozeleee!!! poate va intrebati ce era cu hartia aia....am facut niste sabloane, sa fiu sigur ca nu gresec apoi si va zic ca imi place mult sa pun mocheta acum si o sa mai pun pe ceva machete.imi place mult:!::woowoo::yikes:

2010 30-08-10 19:25

Ai grija sa te stergi bine pe picioare..:lol::lol:
Ai facut treaba buna man, urmeaza draperiile si lustra cu ventilator..:lol::lol:
Hai pe bune acum..imi place cum a iesit:!::!::!:

FED express 03-09-10 16:26

9 Attachment(s)
Poi azi dupa ceva pauza m-am apucat iar de Porsche, am slefuit chitul de pe bara fata, si mai trebuie sa mai dau, apoi tot acolo, ramane in discutie daca sa elimin locul pentru semnalizare, care sincer l-as elimina fiindca semnalizarile nu mai au decat o bucata mic de nit, si ar trbui lipte, ceea ce sincer nu ma prea incanta, iar apoi ma gandesc sa elimin locul farurilor de ceata, cel din bara sa il tai iar cel de pe caroerie sa il acopar, acum eu ma voi uita sa vad daca pot face rost de niste faruri de ceata, daca nu, le voi desfiinta, oricum nu-mi folosesc:lol: vreau sa fac un clean look:!:.Maine bara va primi grundul cred.
Bara din spate este gata si va fi vopsita azi sau maine:blink::rollleyes:, tot in spate ultimul lucru care il voi face, va fi sa elimin partea cromata care sta in spatele ansamblului de semnalizare-stop, astfel ramanand sa pun semnalizarea direct pe caroserie care va crea un efect de stopuri fumurii:lol: Ce ziceti?? nu suna bine:rolleyes2
In rest dupa vopsirea elementelor barii spate si gila de pe capota, ma voi pregati sa vad ce mai fac in fata, si cam astea ar fi schimbarile de aspect exterior.Pana la vopsea nu se stie, multe se mai pot schimba.Totusi voi ce ziceti, sa mai pastrez locul semnalizarilor, sau sa o fac fara semnalizari, doar cu faruri, ar fi mai clean...:?::rolleyes2:confused:

FED express 05-09-10 21:18

4 Attachment(s)
intre timp, am mai miscat cate ceva :lol::lol::lol:, am vopsit bara spate, si acolo e gata tot, asa ca am trecut in fata unde am mai dat chit pe bara fata si am astupat locurile de la farurile de ceata din caroserie, mai urmeaza sa tai si locurile de la farurile de ceata din bara, iar apoi totul va deveni clean,Dupa ce voi termina toate astea voi da un strat de spritz-chot pe toata caroseria care va fi smirgheluit cu 600/800, iar apoi vine vopsirea.
Astazi, am vopsit micul acoperis, ca sa fac un test al vopselei, si uite cum a decurs totul.
Acesta doar l-am matuit, dar in acelasi timp ramanand si locuri cu vopsea rosie, dar si locuri un de a ramas doar griul de la plastic, unde e griul de plastic, s-a facut movul cel frumos si metalizat care pur si simplu il ador, iar in locurile cu fost vopsea rosie matuita, s-a facut negru, deci va inchipuiti cum ar arata caroseria dupa vopsire daca nu as da si un strat de spritz-chit, ar fi ca o masina kaki de la armata doar cu alte nuante.
Asa ca m-am hotarat, spritz si apoi smirgheluit si vopsit, mai ramane problema a jentilor, a farurilor si a parbrizului care nu este original si nu da bine.
Mai am:-de pus la loc farurile
-de pus pe pozitie parbrizul
-bara de terminat
-caroseria de terminat+vopsit
-gasit jenti+gume
-terminat interior
Si cam atata daca nu am omis ceva..altele pe parcurs poate.intrebari???sugestii??

2010 05-09-10 21:47

Pana la craciun sper sa fie gras porcu..
Felicitari pentru munca depusa man, sunt sigur ca va iesi ceva frumos de pe mana ta:!:

FED express 06-09-10 15:44

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3636858)
Pana la craciun sper sa fie gras porcu..
Felicitari pentru munca depusa man, sunt sigur ca va iesi ceva frumos de pe mana ta:!:

Mersi mersi, sper sa-l gat mai repede de Craciun:-) azi am taiat locurile de faruri de ceata din bara si le-am astupat pe cele din caroserie. Mai trebe otara de chit pe bara si incet incet avansez.

edinho_realmadrid 08-09-10 15:23

Super tare frateee !!! Culoarea e marfa rau, jantele le schimbi sau le lasi tot pe alea? Bafta si sa nu te grabesti ca stii tu (se strica treaba) !!!

P.S. am uitat de ceva , merci pentru aia :D

bobo-wow 08-09-10 15:47

Cand tai porcul ?

arctix 08-09-10 15:52

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3621320)
Mersi fra Costi ...intre timp ca ocupatie de duminica m-am apucat de mochetat 850-ul
uite pozeleee!!! poate va intrebati ce era cu hartia aia....am facut niste sabloane, sa fiu sigur ca nu gresec apoi si va zic ca imi place mult sa pun mocheta acum si o sa mai pun pe ceva machete.imi place mult:!::woowoo::yikes:

ti-a iesit bine, si eu folosesc sabloane la mochetare

FED express 08-09-10 17:20

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 3643601)
Super tare frateee !!! Culoarea e marfa rau, jantele le schimbi sau le lasi tot pe alea? Bafta si sa nu te grabesti ca stii tu (se strica treaba) !!!

P.S. am uitat de ceva , merci pentru aia :D

care jante mah??? io ce tot am scris..NU AM NICI JANTE NICI CAUCIUCURI!!!:punch::evil: si im trebe de 1/18 cu prindere maisto, sa se potriveasca si ptr porsche bine ar fi, sper sa imi dea cineva ca ma tot milogesc. MErsii:!:
si stai linistit:lol: vorbim noi pe mess.

Quote:

Originally Posted by bobo-wow (Post 3643652)
Cand tai porcul ?

De Craciun man:lol::chainsaw: mai repede nu-i voie:) o sa inceapa si scoala:razz: asa ca o voi lua mai incet cu munca, sper doar sa apuc sa-l vopsesc pana atunci si cu restul incet incet.

Quote:

Originally Posted by arctix (Post 3643663)
ti-a iesit bine, si eu folosesc sabloane la mochetare

mersii, e prima mea mocheta pusa:lol:

edinho_realmadrid 08-09-10 20:32

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3643876)
care jante mah??? io ce tot am scris..NU AM NICI JANTE NICI CAUCIUCURI!!!:punch::evil: si im trebe de 1/18 cu prindere maisto, sa se potriveasca si ptr porsche bine ar fi, sper sa imi dea cineva ca ma tot milogesc. MErsii:!:
si stai linistit:lol: vorbim noi pe mess.

De ce am avut eu impresia ca avea jante? :))

FED express 08-09-10 20:38

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 3644314)
De ce am avut eu impresia ca avea jante? :))

habar n-am man...da chiar asa avea nevoie de niste jante:rolleyes2

FED express 24-09-10 20:53

5 Attachment(s)
Apoi sincer nu am stat chiar pe loc, dar timpul nu m-a slabit, asa ca mai pun cate ceva si pe aici:rolleyes2 si tin sa mentionez ca am vopsit definitiv acoperisul micut de la porc si culoarea este o nebunie:!:, a iesit perfect cu tot cu straturi de lac, sunt foarte foarte multumit.
In atelier a mai sosit si un porsche spyder maisto 1/18, incomplet, atat de incomplet incat nici nu va pot zice ce are sice n-are:lol::lol: dar nu va pot zice nici la ce va folosi, dar aveam eu un proiect mai vechi de prin vara care implica un alt porsche spyder, acelasi model, doar ca ala era si mai praf...posibil ca asta sa fie folosit pentru transplant:sad: cine stie...marea mea problema raman rotile...:sad::sad::sad: oricum a inceput scoala asa ca nu ma grabesc cu proiectele, o iau incet si cu rabdare ca nu fuge nimeni dupa mine...cateva poze si daca aveti ceva pareri sa impartasiti cu mine astept:rolleyes2...

bmwh548 24-09-10 22:05

Cauta un polish nu foarte abraziv si polisheaza macheta cand e gata. Are un inceput de coaja de portocala si e pacat, e o nuanta frumoasa.

FED express 24-09-10 22:17

da, era in plan si mi-am notat ca o sa dureze mult pana e gata:!: si va trebui neaparat sa i dau un polish.
Mersi de sfat:!::bunch:

eddycdk 30-09-10 10:59

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3643876)

mai intra pe mess, pe mine, poate te ajut cu niste jante pe 17'' + gume, prindere Maisto

eddycdk 30-09-10 22:04

3 Attachment(s)
uite despre ce e vorba man:

4 bucati de 17'' de la un 350Z 1/18 Maisto, incaltate cu gumele stock
daca te ajuta, ti le dau, daca nu, nu e nicio problema, la mine orice piesa isi gaseste o intrebuintare pana la urma :lol:
let me know ;) si bafta cu scoala :-)

FED express 01-10-10 21:18

Se pare ca in curand porcul va avea picioare:!: Multumiri Eddy!

2010 03-10-10 16:35

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3696399)
Se pare ca in curand porcul va avea picioare:!: Multumiri Eddy!

Fierte...mamaliga si hrean...
Ma bucur ca ai gasit roti man si grabeste si tu treaba la el:!::!::!:

FED express 03-10-10 20:21

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3699768)
Fierte...mamaliga si hrean...
Ma bucur ca ai gasit roti man si grabeste si tu treaba la el:!::!::!:

hrean...bleakkk:blink:

da, prietene, grabesc treaba pe cat imi permite scoala.acum asta e pe primul loc.asteptam bocancii ca sa-l incalt si apoi o sa va pun o poza sa vedeti cum arata dragutul de el.cred ca il crutam si il lasam sa apuce Craciunul urmator:)):D:wink:

FED express 09-10-10 13:36

6 Attachment(s)
asa deci...printre o tema la geome si una la fizika:lol::lol::lol: am pus si cateva poze cu porcusorul.:paper::rockon:

Singura problema este ca piesele dupa care acesta tanjeste au prins o piedica pusa de Posta Romana.Asta am zis in sensul bun.Altceva nu o sa mai adaug legat de aceasta chestiune.Dupa cum ati aflat Porcul va beneficia de adidasi originali de carrera, care sper sa-i dea un look mai tineresc, la fel si ciloarea si clean look-ul care i l-am administrat cu portii mici sa nu se ingrase deodata:evil_laug

Asa ca in urma cu cateva zile cand am iesit mai repede de la scoala, m-am gandit sa-l mai gatesc si l-am aranjat.Adica am terminat tot la bot.Am acoperit ce aveam in plan si am slefuit.Eu zic ca arata bine.La bara am cam terminat tot.Mai am doar sa acopar cu chit o portiune de vreo 3 mm care am rupt-o din greseala din bara cand am taiat suporturile de la farurile de ceata.Asa ca acolo va mai veni umpicut de chit.In rest, porcul asteapta incaltarile si farurile.In functie de acestea voi vedea ce va mai trebui facut.daca nu mai sunt de adus mutle modificari, voi da spriz-chit-ul cat de repede pot si voi avea toata iarna la dispozitie sa mai achizitionez piesele de care am nevoie: Acestea sunt:
-Parbriz de porsche 911 speedster 1989 sau ceva apropiat care sa merga
-Sticle de faruri, sau le voi face eu, ramane de vazut
-As avea nevoie si de scaune.
Am unele de Boxter dar nu prea merg.Ma gandesc sa mut tot interiorul de Boxter, dar nu prea stiu daca se potriveste si am impresia ca nu.
- mi-ar trebui si un volan.am unul de Mini 1/18 BB.Sa vad cum va da pe el.

Am o intrebare pentru voi!:
Credeti ca se vor potrivi sticlele de Mini pe spatele cromat de la farurile de Porsche? sunt tare curios sa vad asta.

printre pozele cu porc mai sunt si altele si as vrea sa va explic ce e cu ele.
*Acolo mai este un spate de porc rosu.Pe ala voi face niste experimente.Vreau sa vad cum ar arata cu gaurile de la bara spate acoperite.Daca va arata bine de tot, e posibil sa-l las pe al meu fara bara, dar sincer imi place asa cu bara clean.Nu stiu daca ii pot zice clean ca are totusi tampoanele.
*Tot pe acolo este o poza cu tot garajul meu care are 2porci jumate si un A4 caruia ii stiti povestea.O veste noua.A4-le ar putea parasi garajul meu.
*Mai este si o poza cum arata porcul inainte sa-i gat botul si cam atata.
[B]Astea-s noutatile![B] Noroc la toti cu modificatul si sa auzim de bine!!:wave:

2010 09-10-10 16:45

Hehehehe treaba merge struna..bravo man vad ca nu stai deloc..astept sa o vad cu roti:!:

FED express 11-10-10 19:39

10 Attachment(s)
si asteptarea a luat sfarsit...

Azi a fost ca de Craciun...au venit rotile si inca cateva mici cadouri
multumesc pe aceasta cale userilor Aokimare si Eddycdk pentru ca m-au ajutat sa mai avansez si eu.
Porcul a primit roti originale care il fac sa para mai tanar, bine-nteles am aranjat putin si suspensia ca sa-l dam otara pe burta.Imi mare mai de efect acum.A primit si oalele de la faruri, mai trebuie stica, dar toate la timpul lor, cine stie, presimt un "donator" cat de curand:lol::lol::weee:
Sper ca va place:!: cat despre jantele de la Eddycdk, nu vor ramane de izbeliste ca sa ma fac de rusine, am eu un plan si cu alea, dar nu va zic acum :-|:oops:...cat de curand mai vedeti voi ce apare, asa ca am dat cateva poze cu porcul incaltat, va dati seama ca is un culmea fericirii ca dupa atata timp am ce cautam, stiam eu ca daca am rabdare voi gasi ce caut si iaca asa este, am gasit si sunt in al 9-lea cer.
Acum, ca porcul e incaltat, voi trece la urmatoarele etape de lucru:wave:

DrifterGT 11-10-10 20:08

A iesit frumos porcul , poti folosi jantele celelalte la 5'ar!

2010 11-10-10 21:53

Ei..acum ai si adidasi sa vedem cum te misti in continure..

FED express 12-10-10 07:20

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3719966)
A iesit frumos porcul , poti folosi jantele celelalte la 5'ar!

Esti ticnit daca grezi ca o sa pun jante de Nissan 350z pe un Bmw 5 e60...mai ales Kyosho:rolleyes2...sa fim seriosi, dar nu te teme colegu' ca am eu un plan si pentru alea.

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3720355)
Ei..acum ai si adidasi sa vedem cum te misti in continure..

Mersi colegu...stii tu ca ma misc bine:lol::weee:

eddycdk 13-10-10 21:54

bine ca au ajuns!
sa-ti fie de folos si spor la treaba!

FED express 14-10-10 13:33

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3725286)
bine ca au ajuns!
sa-ti fie de folos si spor la treaba!

Multumesc mult inca odata si raman dator...treaba a luat o pauza ca scoala e pe primul loc:rolleyes:

DrifterGT 14-10-10 15:18

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3720834)
Esti ticnit daca grezi ca o sa pun jante de Nissan 350z pe un Bmw 5 e60...mai ales Kyosho:rolleyes2...sa fim seriosi, dar nu te teme colegu' ca am eu un plan si pentru alea.

Eu doar ti'am dat o idee , ca jantele acelea sunt cu vre'o 2 clase peste cele stock de pe bmw , acum e alegerea ta :D

PS: Jantele de pe kyosho in comparatie cu cele de nissan , nu sunt tot din plastic ? Sau o avea kysoho de aluminiu ? era vorba de model :lol:

Abia astept sa vad pe ce le pui :)

FED express 14-10-10 15:26

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3726918)
Eu doar ti'am dat o idee , ca jantele acelea sunt cu vre'o 2 clase peste cele stock de pe bmw , acum e alegerea ta :D

PS: Jantele de pe kyosho in comparatie cu cele de nissan , nu sunt tot din plastic ? Sau o avea kysoho de aluminiu ? era vorba de model :lol:

Abia astept sa vad pe ce le pui :)

ok man, am cam sarit si io recunosc.dar tot nu le pun pe 5.alea chiar mi se par mai frumoase si chestia e ca vreau sa-l las si stock...
oricum am pe lista si varianta ///M candva, in cursul vietii mele:lol::lol: inca nu stiu exact pe ce voi pune jantele alea, dar nu le voi lasa prea mult timp asa, fara sa stea pe vreo masina.

bobo-wow 15-10-10 06:39

Foarte bine a iesit sunt curios cand termini cu purcelusul asta imi place jantele dar ce culoare il faci ?Sau e Top Secret:?::!:

FED express 15-10-10 15:16

Quote:

Originally Posted by bobo-wow (Post 3728369)
Foarte bine a iesit sunt curios cand termini cu purcelusul asta imi place jantele dar ce culoare il faci ?Sau e Top Secret:?::!:

poi, uitate cu vreo 2 pagini inapoi sau 3-nu mai tin minte-ca am pus acoperisul acela mic care e vopsit deja.L-am pus ca sa vedeti culoarea finala.Uita-te si zi-mi parerea...:mrhappy:

FED express 16-10-10 15:21

In aceste momente Porschele primeste filler-ul vai cum miroase in baie:lol::lol::lol::lol:...poze dupa uscare:wink:

bmwh548 16-10-10 15:27

Mirosul ca mirosul...stai sa vezi cat ai sa speli gresia, faianta si tot ce mai ai prin baie ca sa scoti praful...

All times are GMT +2. The time now is 00:54.

- Copyright 2026 4Tuning